16. července 2021

Hromadné - Nalij mi taky. - část 1.

(Yoshikiho dům)






Zyean, Tetsuya, Hyde, Aki


Noc s Yoshikim mu zůstala hluboko zakotvená v hlavě a měl problém se soustředěním. Měl ho dost často, ale teď to s ním bylo snad ještě horší. Slyšel o incidentu, která se stal před budovou, kde zkoušejí a plkali s Boogiem dost dlouho, aby se dozvěděl všechny detaily. Nakonec jim hovor ukončil Tetsuya, který vyškubl Boogiemu telefon z ruky. Prý dvě hodiny na drátě stačily. No nestačily, pořád ještě nevěděl úplně všechno. Bylo to zrovna v ten večer, kdy se chystal za Yoshikim. Neviděli se od té doby, ale on sám toho měl dost a jeho tajný milenec ještě víc. Zepp Tokyo. Místo jejich druhého rande. No, zatím to nebylo rande, ale mohlo by být. Trvá mu chvíli, než se dá trochu dohromady a pustí ho dovnitř. Yoshiki mu to očividně zařídil a je rád, že se nemusí s nikým hádat. Večer, vlastně spíš noc, kterou strávili společně…Je těžké ji popsat, ale a každou další minutou si byl jistější, že se bez jeho společnosti obejít nechce. Nakonec z toho vzešla naprosto šílená myšlenka společné párty. Tam to celé praskne. A jemu je z toho malinko nevolno už teď. Přesto se nechá ukecat a zjišťuje, že by mu kývl snad na všechno, hlavně když leží společně na gauči v šatně a na sobě mají tak maximálně deku. Na druhý den už začne realizovat úkol, který dostal. Rozeslat pozvánky na tajnou párty na neznámém místě. Musí přijít všichni, jinak to asi nebude mít ten správný efekt. O všechno ostatní se prý postará Yoshi. Moc mu chtěl pomoct, ale…dostal zákaz.
"Jestli mě z tebe jednou neklepne." Prohodí si pobaveně pro sebe. 
Kdo se moc pobaveně netváří, je Tetsuya. Má jít někam a neví kam? Co si na to má vůbec obléct? A proč ho tak štve, stejně nikam nejde. Ohlédne se přes rameno, protože už se na něj lepí Boogie a podle výrazu je mu jasné, že z tohohle se jen tak nevykroutí. Stejně se snaží protestovat, ale Boo má své zbraně, které ho nutí přikývnout. 
Hyde naopak hýří nadšením a ještě to vypadá, že by to mohli stihnout Kaz s Aoim, ale o tom nikomu neřekne a nechá si to pro sebe. Za prvé by nerad, aby byl Ru zklamaný, kdyby to neklaplo a za druhé…Bude to bomba a ty on má rád. Jen zatloukat před Senou je nadlidský výkon. On by přinutil mluvit i mrtvého. Naštěstí mu dokáže zacpat ústa. 
Aki je samozřejmě nadšený, protože může jít s Rickem. Plkají se Senou a Hydem na telefonu snad půl dne. U nich doma se nakonec všechno srovnalo. Nájem byl zaplacený a ještě jim zbylo a oba dva měli práci. Aki po večerech obsluhoval v baru, kde s Rickem tak hezky tancovali. Byla to fajn práce, sice se po večerech naběhal, ale zas měl potom pár dní volna. Ricko občas musel na noční a někdy jim to vyšlo tak, že si společné ráno náležitě užili. Samozřejmě ještě v ten den probírají s oděvním kroužkem, co na sebe. Vlastně taková telefonní konference i s Boogiem. Jen Zyeho nebylo nikde pořádně vidět. Tvářil se, že má moc práce s přípravou párty. Aki už je připravený, na sobě onen rudý svetřík, který se Rickovi tolik líbí a čeká na poslední vteřiny, než je vyzvednou Hyde, Sena a Ruki taxíkem, kterého vyzvedli v Senově bytě. Kdyby vyšel o vteřinu později, už by se zdrželi, to moc dobře ví.
"Sluší mi to?" Zeptá se Aki, když probíhá ke dveřím a tam se ohlédne přes rameno na Rickův výraz.
"Pak mu ho můžeš sundat." Pošle mu vzdušný polibek a se smíchem vyběhne na chodbu. Nacpe se do většího auta, kam se nakonec všichni vejdou a nadšeně všechny pozdraví.
"Ricko tu bude hned. Trochu se zdržel." Zazubí se na Hyda.
"Ještě nenašel kalhoty co?" Ozve se Hydův melodický hlas okamžitě.
"Boo a Tetsu se asi taky trochu zdrží. Někteří odmítají vytáhnout paty z baráku." Dovysvětlí a je jasné, že Tetsu musí nutně protestovat, aby to Boo neměl tak jednoduché.
"Víte někdo, co Zye plánuje?" Vyzvídá Aki, ale dostane se mu jen pokrčení rameny.
"O to víc se těším, něco mí říká, že to bude párty století." Blýskne se úsměvem Hyde a v očích mu tajemně zazáří. To už odrazí i Ricko a taxi se rozejde až k danému místu. 
Zye je v bytě už dávno a snaží se alespoň s něčím pomoct, ale spíš mu všechno doslova vyskakuje z rukou.
"Nejsem si jistý, že to byl dobrý nápad." Prohodí pro sebe a jeho typicky široký úsměvem je dost…křečovitý.
"Uděláme si lepší párty doma." Sedí Tetsu zarytě v křesle s pažemi založenými na hrudi.
"Kdo ví, co na nás kdo chystá." Oblečený samozřejmě je, ale rozhodl se, že se mu nikam nechce.

Boogie, Sena, Ruki, Ricko, Yoshiki


Asi nikdy na Boogieho obličeji nebyla tak velká podkovička jako ve chvíli, kdy mu Tetsu vytrhl telefon z ruky. Ohlédl se po něm dotčeně, ale při poklepání na hodinky mu došlo, jak dlouho se vykecává a jak trpělivý vlastně Tetsu byl. Nápad s večírkem mu přišel naprosto úžasný a celé dny nemluvil o ničem jiném, než o tom, co za tajemné místo to Zye mohl sehnat, že o tom on, Ricko ani Sena nic nevědí. Navíc jim Zye sliboval, že to bude fakt pecka, která všem vyrazí dech. Tetsuya nevypadal zdaleka tak ohromně, ale všichni členové jeho kapely taky slíbili, že přijdou a když se dozvěděl i o dalších přátelích, vypadalo to na docela velkou akci. Trochu klukům záviděl, že pojedou všichni v jednom autě, zatímco Tetsu trval na tom, že oni dva pojedou v jeho voze a sami, aby měli klid a pohodlí. No co, však se všichni potkají tam. 
"Moc ti to sluší." Pochválí nakonec Tetsuyův výběr oblečení. Vždycky sázel na košile, ale teď měl ve vlasech nedbalý rozcuch, který všechno oživoval a dělal mnohem vhodnějším k večírku a… prostě tak. Uvědomí si, že na něj hledí a achá a… radši se vydají na cestu, protože Tetsu už tuší, co se mu honí hlavou a hrozí jim, že neodejdou včas. 
Mezitím ve velkém taxíku už sedí všichni ostatní a nadšeně si vykládají o večírku. Sena zrovna rozhazuje rukama. 
"Všiml jsem si, že Zye v posledku nemá tolik času jako dřív, ale s kým se mohl seznámit, že mu umožní něco podobného?" Ani na okamžik nepochybuje o tom, že jsou ty prostory pro dnešek věnované, protože s penězi na tom byli všichni stejně. Tedy všichni stejně blbě. Ricko pokrčí rameny. 
"Možná nadějný sponzor? Co si budeme povídat, Jiluka by nějakého potřebovala." Vidí před očima zářivou budoucnost vlastní kapely a už přemýšlí, že kdyby to tak bylo, určitě by se něco našlo i pro Hyda a Akiho. Zejména po tom, co pro něj Aki udělal, se on bude mít co otáčet, aby mu to nějak vynahradil. A s tou zpackanou brigádou se raději nikomu nechlubí. Má v plánu jim jen tak dát adresu a telefon na nové místo, no co změna je život. 
"Snažili jste se někdo googlit, jak to na té adrese vypadá?" Zeptá se opatrně Ruki. Ještě se s klukama tolik nezná, navíc je výrazně mladší, než oni, ale už teď se mu s nimi líbí a konečně začíná mít pocit, že udělal opravdu dobře, že utekl z domu. 
"Jo, ale na mapách tě to nechce pustit do ulice. Vypadá to na nějakou VIP čtvrť, ale to mi přijde jako nesmysl. Zye nás určitě trochu tahá za nohu. Namlsá nás a pak teprve pojedeme na správné místo." Řekne nahlas svůj názor. Sena protáhne bradu. 
"Třeba nenamlsá." Doufá naivně. On by něco luxusního moc chtěl vidět zevnitř. 
"Sakura a Ken přijdou taky?" Otočí se na Hyda. Vlastně se ho vůbec nezeptal. Taxík jede docela dlouho a mají ještě plno času k hovoru, ale najednou doopravdy zajede to té luxusnější ulice a zastaví před menším domem. Na tokyské poměry to bylo ale drahé až dost. Sena se nalepí na okýnko. Milionář tu nežije, ale někdo z chudého kraje taky ne. Oni nikoho podobného v přátelích rozhodně nemají. Netuší, že Ru bydlel ve větším domě, než je tento. Teď už tam nežije a jeho zazobaná minulost je ten tam. Nakonec všichni vystoupí a několik okamžiků postávají před domem na ulici, než se Ricko rozhodne vzít věci do vlastních rukou a projde malou brankou, která je otevřená až ke zvonku. 
"Nedělej to, vyběhne na tebe pes! Mají kamery a zavolají policii!" Nechce se Senovi věřit, že je to tady, ale Ricko se nedá a přečte si jméno na zvonku. 
"Nějaká rodina Hayashi." Hlásí klukům. 
"O nikom takovém nikdy nemluvil. Dost nahlas tam ale hraje hudba!" Rozhazuje bezradně rukama. Mezitím se uvnitř domu všechno chystá k dokonalému večírku. 
Yoshiki se upřímně těší, i když nikoho z těch kluků kromě Zyeana vlastně nezná, ale jestli jsou to nadějní muzikanti, třeba by se s tím dalo něco dělat? Je tady nepřeberné množství alkoholu, rozhodně dost jídla a video by radši nikdo zapínat neměl. Nebylo zase takovým tajemstvím, že se s vlastníma klukama občas dívali na porno jak na reklamy v sobotním dopoledním programu. Kvůli neskutečným nákladům na život ve městě a opravdu malému množství místa není dům příliš velký a uvnitř jsou menší pokoje, než by kde kdo očekával, ale pořád je to asi tisíckrát víc, než v čem žije většina domácností v Tokyu. Všechno zařízení je moderní a pohodlné a je tu velké okno, ze kterého je nečekaný výhled na město, protože dům stojí v kopci. U okna stojí krásné černé křídlo, bez kterého by Yoshiki nepřežil ani dvě minuty. Nakonec někdo zazvoní a on si se Zyeanem vymění pohled. 
"Chceš otevřít ty nebo mám já?" Broukne najednou, stydlivost sama. Venku na silnici v tu chvíli parkuje ještě jedno auto a když z něj Boo s Tetsuyou vystupují, Boo se se všemi nadšeně vítá a zároveň se snaží pochopit, co tady dělají a proč Ricko poskakuje okolo něčího zvonku jako lupič.




Zyean, Tetsuya, Hyde, Aki


Tetsuyův pohled hodně změkne, když mu Boo pochválí jeho vzhled. Vždycky si na to dost potrpěl a věděl, co si na sebe vzít, ale u Boogieho mu na tom opravdu záleží. Kývne krátce hlavou a dokonce mu podaří i trochu pousmát. No ano, trénuje s ním podobné výrazy, aniž by si to uvědomil. Je rád, že jedou sólo, nesnáší se mačkat s někým v autě a nepochybuje o tom, že Hyde a Aki, společně s Rickem v jednom autě, to by bylo na brzkou sebevraždu. Možná spíš trojnásobnou vraždu. On sám zkusí Boogieho zdržet doma, ale nepovede se a podle toho se v autě tváří. Tedy asi prvních pět minut, pak ho Boo stejně zvládne rozptýlit. 
Mezitím v druhém autě je veselo. Aki se snaží zjistit, kam to jedou, ale nikdo z nich očividně nic netuší.
"Tohle přece musel plánovat už dřív." Prohodí si spíš pro sebe. To si toho nikdo nevšiml nebo někoho, kdo by se objevoval s jejich bubeníkem? 
Hyde vypadá nadšeně nad myšlenkou sponzora.
"To by vám hodně pomohlo. Ale kde by k němu přišel?" Přemýšlí nad tím Hyde.
"Asi ho někde sbalil na pivu." Prohodí nakonec a očividně v tom má jasno.
"Hm, dneska je to oslava, za týden koncert v Tokyo Dome." Vtipkuje Aki bez váhání.
"Navrhnu vám plakáty, chceš." Mrkne na ricka a Hyde se rozesměje.
"Budou na něm srdíčka a kytičky." Doluje ze sebe Hyde a bez pardonu se tiskne k Senovi.
"Kytičky ne." Brání se Aki a následuje další vlna smíchu.
"Myslím, že byste měli změnit žánr." Pokračuje Hyde a už trochu zvědavě nahlíží z okna ven, když se blíží k místu, kde by měli vystoupit.
"Myslíš, že by byl až tak škodolibý." Zeptá se Aki na téma Zye a jeho vtípek.
"Nepřišel mi takový, to Sena je prý expert na podobné věci." Rýpne si malinko, aby nikdo náhodou nepřišel zkrátka.
"Nedávno jsem viděl Zyeho s někým telefonovat, podivně se u toho culil." Prozradí jim Hyde malou pikantnost.
"Když mě viděl, hned se snažil tvářit úplně normálně, ale mě neoblafne. Určitě je to někdo, s kým spí." Je si tím úplně jistý a nikdo mu to nejspíš nevymluví.
"Za vším hledej sex, co?" Ozve se Aki a Hyde se nevině uculí. Pohledem zakotví na Rukim.
"Rozhodně. I náš maličký to ví. Jeho telefon by mohl vyprávět." Narazí na jeho telefonní dostaveníčka s Reitou. Dokonce jim domů přišel obrovský balík, který byl plný dárečků. Nějaká Cdčka, plakáty, dokonce i plyšový méďa a k tomu dlouhý dopis.
"No Sakura mi nebral telefon a Ken má prý nějaké jednání, na které čeká dlouho. Asi se mu konečně podařilo sbalit Nayu." Pokrčí Hyde zlehka rameny.
"Jak jde o ženskou, není s ním řeč." Uchechtne se, než konečně můžou všichni vystoupit. Kdyby nebyl první Ricko, asi by tam vlezl Hyde. Ten už měl nakročeno.
"Kdyžtak jim nakecáme, že jsme se ztratili." Je se vším hned hotový a popostrčí Ricka, aby zazvonil.
"Tak to budeme na správném místě." Aki začíná zářit, protože ten dům je vážně krásný.
"Doufám." Pomalu se modlí, aby to opravdu bylo to místo. 
Zye uvnitř nevydrží dlouho na jednom místě. Hned je u občerstvení, hned zase kontroluje pití, aby zamaskoval to, jak je nervózní. Překvapení to bude řádné, ale už si není tolik jistý, že to byl dobrý nápad. Snaž se culit jako vždycky, ale moc mu to nejde. Dokonce ani tolik nemluví. Další spolehlivý způsob, jak mu zavřít pusu. Yoshi tu zrovna není a předtím mu dovolil, aby klidně přepínal písničky a podobně. Rozhodne se ve chvilce zapnout televizi, aby se trochu rozptýlil. Jen to udělá, strne uprostřed pohybu a radši to zase rychle vypne, jakmile se domem rozezní zasténání a spatří první obraz na větší obrazovce.
"Příště mě varuj nebo mě máš na svědomí." Křikne do nitra domu a vzápětí se rozesměje. Nechá to tak, jak to je. Teď je vážně malinko škodolibý a těší se, až se nachytá taky někdo jiný. Po cestě do kuchyně pro poslední tác se málem s Yoshim srazí. Nakonec nechá jídlo jídlem a přitáhne si ho k sobě, než se čelem opře o jeho rameno.
"Kdyby mě chtěli zabít, snad mi dají náskok." Zavtipkuje a sotva ho pustí, ozve se zvonek u dveří. Střelí velkýma očima na Yoshiho a hlasitě polkne.
"Půjdu tam, ať jsem první na ráně." Nabídne se gentlemansky a vykročí ke dveřím. Za nimi už je o dva víc. 
Tetsuya se drží stranou. Se všemi se sice pozdraví, ale vypadá spíš, že by se nejradši vrátil do auta a odjel. Občas mu ale unikne obdivný pohled na dům. Něco mnohem většího jednou mít bude, teď si to právě naplánoval a samozřejmě tím majitele dokonale trumfne, i když neví, o koho jde.
"Pokud se nám tam nebude líbit, Tet-chan to vyřeší za nás." Nadhodí Hyde a kývne hlavou, aby se všichni podívali, jak se tváří.
"Tetsu trhej, na to slyší." Snaží se tvářit vážně, ale koutky mu cukají. Prudce se ohlédne, když se dveře otevřou a za nimi je Zye sám.
"Ahoj." Pozdraví je všechny nervózně.
"Pojďte dál." Pozve se a sám vykročí do nitra domu, než nezastaví po boku Yoshikiho. První nejistě těkne očima ke své dlani vedle té jeho a pak s ním opatrně proplete prsty.
"Yo-chan, tohle je Sena, Ricko a Boogie. Za nimi jsou Aki, Hyde, Tetsuya a Ruki." Představí je všechny a připravuje se na jakoukoliv reakci.
"Myslíš, že tě tenhle bubeník dost trumfl." Rýpne si Tetsuya do Ricka a hledí na ně asi stejně nechápavě, jako všichni ostatní. Hyde několikrát naprázdno otevře pusu a Aki…ten asi ani nedýchá.
"Já jsem to říkal." Prohodí nakonec Hyde vítězoslavně, než vezme Rukiho kolem ramen a popostrčí dopředu.
"Vidíš Ru, takhle se navazují kontakty v branži. No teda Zye-kun, chtěl jsem říct tichá voda, ale v tvém případě to nejde dohromady." Baví se královsky a jako první vykročí k Yoshikimu, aby si s ním podal ruku.
"Kde vy dva jste na sebe narazili?" Nechápe Aki a ještě pořád mrká jako panenka, ale nakonec následuje Hyda.
"No, tak nějak jsem se mu vloupal do zkušebny." Přizná se Zye bez váhání a u toho už se rozpačitě culí.
"Vlastně tak trochu sedl za bicí…" Pokračuje dál a skoro rudne.
"A pak přišlo kafe a tak…." Mávne nad tím rukou, jakoby to prostě stačilo, víc jim vyprávět nebude, radši.
"A to tě slavný Yoshiki nechal žít? To se divím." Dojde i na Tetsuyův chladný hlas, ale když Yoshimu podává ruku, je vidět, že ví, před kým stojí.
"Těší mě." Prohodí, ostatní ví, že tenhle tón hlasu je to nejlepší, co svede, aby to znělo tak nějak příjemně.

Boogie, Sena, Ruki, Ricko, Yoshiki, Aoi


"Jaký expert?"
Zlobí se Sena na oko, ale je pravda, že pokud si někdo vymýšlel podobné vtípky, tak většinou on. Ruki se tomu musí tiše smát, ale když si představí, že by on měl někdy hrát v Tokyo Dome… přijde mu to příliš neuvěřitelné. Klidně by ale takového sponzora bral všemi deseti. Rodiče kluků by hned měli o důvod víc je sem pustit a to rychle. Bohužel takové sny se neplnily snad ani v pohádkách. Okamžitě zrudne, když Hyde před klukama vytáhne jeho noční dobrodružství s Reitou a skoro vyčítavě se na něj podívá. Sena si jako by nic namotává pramen vlasů na prst, ale i z jeho úsměvu je jasné, že Hydova slova jenom potvrzuje a v tu chvíli už má zvědavý pohled Ricka i Boogieho. 
"Páni, vůbec si neumím představit, že bych se u toho nepropadl studem." Okomentuje to Boo nahlas a mile se usmívá, ale tohle Ru nechtěl slyšet. On se málem propadl a navíc to vyznívá, jak kdyby byl nějaký protřelý milovník. Boo si všimne pohledu Tetsuyi a už se s Rukim červenají oba. 
"Nebudeme si teď volat z koupelny do ložnice a podobně, že ne?" Řekne honem Boo a všichni se hlasitě rozesmějí, zatímco čekají, až jim někdo otevře. 
"To je škoda." Řekne Ricko upřímně, když se dozví, že kluci nepřijdou. Přišlo mu, že se s nimi vídají nějak málo a zejména Sakura mu přišel v poslední dny hodně divný. Než se dal Tetsu dohromady s Boogiem, vypadalo to minimálně v tom baru, že se o něj hodně stará a zajímá, ale jako by se to někam ztratilo. Nechtěl do toho klukům kecat, ale podle něj by měli být víc spolu, obzvlášť takhle na začátku. Když vidí Akiho, jak moc nadšeně se tváří na tenhle dům, píchne ho osten provinění. Teď musí žít v malém bytě, o který kvůli Rickovi málem přišli a zatím by si přál něco podobného. Rickovi připadá, že na to nemůže nikdy vydělat, ani kdyby hrál vyprodané haly po celém světe, ale měl by se vážně začít starat, aby se tomu alespoň přiblížil. 
Uvnitř domu Yoshiki odloží tác s jídlem a zasměje se tomu pornu v televizi. No a co, Zye už ho přece jen trochu zná. 
"Neprojdou přese mě." Ubezpečí ho, zatímco jim kdosi zvoní na dveře a nechá ho, aby šel otevřít, zatímco sám zůstane stát kousek dál ode dveří, aby se tam hned nepletl. Alespoň si je jednoho po druhém pořádně prohlédne. Jakmile se ukáže, že jsou kluci doopravdy na správné adrese, už se dovnitř hrnou jako velká voda. Hyde s Rickem první, za nimi je hned Aki a pak Sena. Boo nakoukne zvědavě dovnitř, postrčí před sebou Rukiho a nakonec dveře zavře Tetsuya. Pohled na pána domu asi vyrazí dech úplně všem. 
"My jsme si mysleli, že to je sponzor, ale tohle by mě ve snu nenapadlo." Řekne Ricko upřímně, když se pohne k Yoshikimu, aby mu podal ruku. Ten se nervózně a trochu rozverně pousměje, zhoupne se v kolenou a zahrne si vlasy za ucho, než mu stisk oplatí. 
"Sponzor?" Prohodí, jako by ho takhle před klukama pojmenoval Zye a podívá se na něj přes Rickovu hlavu. Momentálně to vyznívá, jako kdyby si Zyeana vydržoval. 
"Jaký sponzor, ty to nevidíš?" Objeví se po Rickově boku Sena, drcne do něj ramenem a bradou kývne k jejich spojeným dlaním. V tu chvíli Rickovi málem vypadnou oči z důlků a vrhne na Zyeana pohled Přestaň si z nás dělat srandu. Tetsuya na to pronese ještě něco o tom, že ho trumfl bubeník, ale… nějak to nedovede pochopit. Asi je Yoshikim příliš ohromený. Ruki zarazí chodidla ještě víc do podlahy, když ho Hyde vezme kolem ramen a protáhne rovnou dopředu. Hrozně se stydí a už takhle je nervózní až hrůza. Má problémy s mluvením a na něj má promluvit jak? Asi nějak, aby nezněl jako pračlověk. 
"Do... dobrý den." Vypadne z něj, zatímco se Hyde tváří, jako by tuhle schůzku domluvil on. 
"Stačí ahoj." Řekne Yoshiki a prohlédne si ho víc. Když ho k němu postrkují, asi to má důvod? Potřebuje tenhle chlapec kontakty? Potřese si rukou i s ostatními, zatímco na něj Ruki pořád zírá jako by viděl vetřelce z vesmíru a nakonec zakotví pohledem na Akim. Má sympatické oči. 
"Málem nenechal." Posune svůj pohled nakonec na Tetsuyu. 
"Musím říct, že mě hodně rozčarovalo, když jsem zaslechl jejich zvuk z jedné místnosti, zatímco jsem se sám nacházel úplně v jiné." Prohodí a Rukiho oči se ještě zvětší. Teď se posunou na Zyeana. 
"Ty nejsi normální." Pronese něco velmi upřímného a velmi Rukiovského. Jenže jak si jinak vysvětlit, že si jen tak sedne za bicí někomu jako je Yoshiki??? Sena pobaveně vyprskne do dlaně a Boo se s rukama za zády přetáčí v pase sem a tam. Oči už mu ale kloužou po vybavení domu a opravdu rád by se podíval i dál. Jako by tady hledal další poschovávané členy X Japan, ale vypadá to, že už tu žádní nejsou. Skoro by si pomyslel, že to je škoda, ale Yoshiki by jim měl vlastně víc, než stačit! Nikdy by si nemyslel, že přijde k němu domů na večírek. 
"Tak pojďte dál a prosím, chovejte se jako doma. Opravdu, všechno je k dispozici. Chci, abychom měli výborný večírek, žádný ostych, to myslím vážně." Vyzve je všechny a ruku v ruce se Zyeanem je odvede do svého obývacího pokoje, kde stojí i piáno. Hudba je tady o dost hlasitější, světla přizpůsobená a Yoshiki se chopí nalévání alkoholu. Je tady toho opravdu dost, nikdy to nemůžou vypít. Ruki už tajně vytahuje telefon, aby si Yoshikiho vyfotil společně s částí jeho domu. Okamžitě to posílá všem klukům, protože tohle prostě musí vidět a hlavně by mu to později rozhodně nevěřili. 
"Jak ve velkém stylu říct, s kým chodíš, Zye-kun." Pronáší zrovna Sena, zatímco se fascinovaně rozhlíží okolo. 
O několik bloků odtud v jednom taxíku se mezitím ozve. 
"Tak to si ze mě děláš….!!!" Aoi se na sedačce natočí tak, aby mohl telefon strčit přímo Kazovi pod nos. 
"To je Yoshiki, chápeš to? Uvědomuješ si, že nejspíš tam právě jedeme?" Bylo to neuvěřitelné, spíš nemožné, ale pozval je Hyde jako tajné překvapení pro Rukiho. Ru o nich nevěděl, měli ho překvapit na párty, ze které jim právě poslal fotku a… 
"Co mám na sobě? Jak vypadám? Jedeme zpátky, musím se líp namalovat." Začne vyšilovat Aoi, zatímco loví cigaretu na nervy, aby mu taxikář vynadal, že ji má hned zase schovat. Udělá to, ale tohle nejspíš nemůže být pravda. Z ničeho nic popadne Kazovu tvář do dlaní a vlepí mu tu největší pusu na světě. 
"Já jsem věděl, že žít s tebou bude adrenalin. Už tvůj nejlepší kámoš je něco neskutečného, ale ty jdeš ještě dál." Všechno to obratně hodí na Kaze, jako by on mohl za to, že Hyde potkal Senu, Sena zase Zyeana a Zyean Yoshikiho. Vůbec by se tomu nedivil. Žít s ním a stěhovat se sem byl nejlepší krok v jeho životě a potvrzovalo se to pořád dokola. Ruki je potřeboval, držel kontrakt se společností a on ho v tom nemínil nechat. Byl tady a věřil, že kluci to taky dokážou. Kaz… Kaz ještě nebyl rozhodnutý, že bude shánět kapelu, ale bude. Dokáže to. Aoi to ví a pomůže mu!

Zyean, Tetsuya, Hyde, Aki, Kaz, Reita


Zye je neskutečně vděčný za Yoshiho dlaň. Má pocit, že bez ní by byl vážně někde kilometr pod zemí a už by se nejspíš nevyhrabal. Tohle je pořádná zkouška na jeho povahu a brzo hrozí, že začne mluvit a mluvit a nebude k zastavení. Zatím to ale spíš vypadá, že ho pustí a uteče do nitra domu, kde ho nikdo nenajde. Pozoruje tváře kluků, kteří už jsou uvnitř a…
"To ne žádný sponzor, to tak vůbec není." Brání se hned Zye, aby nedošlo k nějakému omylu.
"Nikdy bych si nemyslel, že…" Podívá se na Yoshiho s trochu nešťastně nakrčeným obočím.
"Když vidím, jak se na něj díváš, tak už si to nejspíš nikdo nemyslí." Rozesměje se Hyde a místo toho, aby Yoshimu jen podal ruku, tak ho za ni přitáhne k sobě a dlouze obejme.
"Páni, tohle je chvíle, která by stála minimálně za zarámování." Začne se svým typickým chováním a u toho se upřímně usmívá. To už Zye kouká na něj a nepatrně si přitáhne Yoshiho k sobě.
"To se tak chová úplně vždycky?" Střelí očima k Rukimu a Senovi, jak kdyby jim někdo z nich mohl odpovědět. Předběhne ho Tetsuya, který se opravdu tváří skoro mile.
"Úplně vždycky. Za pár let si zvykneš." Mluví hlavně k Yoshikimu.
"Hyda jde brát vážně jen tak na půl." Málem protočí očima.
"Tenhle dům je vážně neskutečný." Pochválí mu, aniž by si to uvědomil a nevšimne si ani Akiho, který se pochechtává za nimi.
"Ricko-chan, tváříš se, jak kdybys nechodil se mnou." Okomentuje jeho nevěřícný výraz, ale je mu jasné, že tohle není o pohlaví.
"Příště nás radši varuj, vzali bychom si Cdčka a něco na psaní." Vtipkuje dál a sám se jde představit.
"No jistě a pak bude Yo trávit celou noc podepisováním vašich deníčků. Má mnohem lepší věci na práci." Brání ho automaticky Zye. A teď je to Hyde, který se rozesměje a tiskne k sobě jak Rukiho, tak i Senu. Prostě jsou jeho, Sena o hodně víc, ale o Rukiho se má přece starat a to obstarává v plném nasazení.
"Jistě, má hromadu jiné práce, jako tahat tě do postele…" Odmlčí se na chvíli, když si pečlivě prohlédne vybavení domu.
"Do kuchyně na linku, na pohovku, piano..." Pokračuje dál a už vypočítává na prstech a sleduje, jak Zye rudne. Odhaduje, která místa už mají za sebou podle toho, jak moc.
"Já to věděl." Zahlásí ještě vítězoslavně a ukáže Tetsuyovi vztyčený prostředníček, jakmile se na něj podívá stylem, tohle přesně jsem říkal. V tu chvíli už Tetsu bere Boogieho kolem ramen a automaticky ho líbne do vlasů. Zye kouká do země, jakmile dojde na vyprávění a u toho se pobaveně culí. Pak pomalu vzhlédne k Rukimu a pokrčí zlehka rameny.
"Bylo to prostě silnější, než já. Slyšel jsem, jak se baví, že je Yo v budově a tak jsem hledal a hledal a vůbec mě nenapadlo, co budu dělat pak. Když jsem viděl ty bicí, najednou jsem seděl za nimi a pak i hrál a…" Odmlčí se na chvíli.
"Načapal mě a já přemýšlel, jestli z toho okna vyskočím dobrovolně. Dostal jsem místo toho autogram a chvíli u kávy. No a nakonec mě sbalil a…" Málem se kousne do rtu, protože tentokrát tu pusu prostě zastavit nedokázal.
"Pak tě prostě přejel. Nebo ty jeho?" Těká Hyde očima z jednoho na druhého. Tetsuya se ledově uchechtne, když jim Yo nabídne, aby tu byli jako doma.
"Až ho poznáš, budeš vědět, že podobné věty v Hydově přítomnosti nikdy nejsou dobrý nápad." Kývne hlavou k němu, který už sebou táhne kluky k pití, Senu i Rukiho obslouží a pak je s sebou vede k pohovce a začíná pošilhávat po televizi.
"Nějaký pěkný koncert, ať to tu ožije?" Ohlédne se na ostatní.
"Za mě klidně." Ozve se Aki tiše a ještě nebyl schopný pustit Ricka.
"No, když chodíš s někým jako je Yo, to je tak minimálně na ohňostroj, ale mám obavy, že bych něco odpálil. Je pravda, že jsem se před ním jako první polil." Přizná se a poškrábe se na temeni.
"Tyhle balící techniky ještě neznám, ale očividně to funguje. Zkusím to na tobě." Otočí se Hyde na Senu a rozverně na něj mrkne. To už se válí na klínu klukům, hlavu v tom Senově a nožky pokrčené přes Rukiho stehna.
Kaz se v taxíku natočí k Aoimu, aby se podíval, co mu chce ukázat. Nebyl moc rád, když opouštěli jejich byt, měl pocit, že tam nechává příliš mnoho vzpomínek a podobných věcí, on se jen těžko vzdával. Ale už i tady měli zařízený pronájem, v bytě byly naházené krabice a jediný, kdo měl vybaleno, byl Henry. První to vypadalo, že jejich mazlíček zůstane s Uruhou, ale nakonec odjel s nimi. Kaz na fotku chvíli třeští oči, než se hlasitě rozesměje.
"Tak to je teda gól. Nakvartýrovat se hned k Yoshikimu domů. Zye se na fotkách vůbec nezdál." Rozesměje se podruhé. Trochu si povzdechne, když se Ai začne strachovat o to, jak vypadá.
"Jsi to nejlepší, co kdy chodilo po světě. Vlastně ne jen po světě." Narazí na jeho křídla, která má na triku. Když ho Aoi políbí takovým způsobem jen trochu rozhodí rukama. Je dokonale mimo a i ten výraz tomu dopovídá, když mu dovolí, aby se nadechl.
"Já vím, že jo." Rozzáří se, jak kdyby dostal ten nejvyšší metál.
"A to jsem pořád ještě neskončil, Aoi-chan." Políbí ho tentokrát on a pak se napůl vystrčí z okýnka, aby zařval na celou ulici, že vážně neskutečně miluje svého muže. Ještě chvíli a taxikář je vyhodí na chodník. No co, tady těch taxíků je, klidně si chytnou další, jestli se mu to nelíbí.
"Zastavte tady kousek." Ukáže taxikáři k nedalekému rohu.
"Já mám totiž ještě jedno překvapení, ale psst." Pohladí Aoiho po rtech a u toho se tiše pochechtává.
"A jestli za tohle v noci nedostanu velkou odměnu, tak…" Zajede dlaní Aoimu pod triko a ukrátí si chvilku čekání, než bude balíček doručen. Za asi půl hodiny už i Kaz zvoní na zvonek a dobývá se dovnitř s hlasitým bušením. Nepochybuje o tom, že podle bušení ho Hyde Tetsuya i Ruki poznají.
"Tak největší zábava právě dorazila." Nahrne se Kaz dovnitř jako velká voda a rovnou zvedne několik čísel nad zem Hyda, který mu přišel otevřít.
"Jak moc jsme vám chyběli?" Zubí se a očima hledá Rukiho.
"Pojď jsem, ty moje mimino." Rozpřáhne náruč a počká si, až mu do ní vletí. Aki už je taky na nohách.
"Kaziii." Vyjekne nadšeně, protože ho už hrozně dlouho neviděl a kde byl Kaz, tam se rozhodně nikdo nenudil.
"Aki-chan, no tedy, kde máš ty svoje fronty?" Jeho osobitý kompliment.
"Tohle je moje nejdražší polovička, máma našich dětí a papá Aoi pro Henryho." Představí Aoi po svém a už ho strká do hloučku. Zvesela mávne na Yoshiho.
"Hezký dům, dlouho nevydrží." Zhodnotí to hned po svém a pak se krátce ohlédne ke dveřím. Přejde pomalu k nim a otevře je, než kývne hlavou.
"Ru-chan." Ozve se za ním hlas, než z úkrytu vystoupí Reita s mírným úsměvem, Jindy by byl zvědavý na Yoshiho, přivítal se se všemi a nechal se představit, ale teď chce vidět jen jedinou osobu. Cestovku, kterou měl přes rameno a basu v pouzdru, odložil u dveří.
"Já…" Měl natrénováno, co mu řekne a byla to hrozná romantika, ale teď zvládne jen rozpřáhnout trochu ruce a přemýšlí, jak se vůbec dýchá.



Žádné komentáře:

Okomentovat