5. března 2021

Rockeři na drbu - den 4.

 

Téma: Muži a jejich trauma z erotických pomůcek

Dnešní vysílání pod taktovkou  Seny, Taijiho, Kamija a J.

Odkaz na článek: https://www.prozeny.cz/clanek/muzi-a-jejich-trauma-z-erotickych-pomucek-69304?fbclid=IwAR0c0dt5OmRmp9vCgtyYv92zX2fA6Y3C30SDo8ELxSa-vObZut__3_h6eAY



Kamijo: Rozhodně po chodbách nekráčel sám a pustil se do své vlastní přednášky. Teď nastavuje všechno, aby jeho hlas mnohem líp vynikl.

J: Připálí si a natáhne se po mikrofonu, aniž by na cokoliv čekal. Dneska to  vezme pěkně od podlahy. A bude to asi jízda ve dvou, slečinky ještě neodrazily. Sáhne po článku a málem se zadusí. Trauma z hraček? Výsměch. Co se bojí, že je někdo vymění?

Kamijo: Konečně je spokojený a zvedne oči, když se ozve zaklepání a pak vstoupí drobná slečna, se kterou si povídal. Ano, kávu si dám velmi rád, děkuji. Otočí se k mikrofonu. Bonjour. My tu jsme rozhodně od toho, abychom tě traumatům zabránili.

J:  Hm, myslím, že ji s tím kafem půjdu pomoct. Dveře se zavřou. Tak nic. Jak může být z vibrátoru trauma? Ty ho snad dostáváš dovnitř, no ne? Potáhne si a dává si nohy na stůl.

Taiji:  Vpadne do dveří a ocitne se rovnou rty u Jova ouška. Kdo je u tebe slečinka? Ještě jednou to řekneš a přivodím ti trauma já osobně. Zasměje a dosedne do židle.

Sena: Mine slečnu, kterou okamžitě zastíní vlastní přítomností, dosedne do křesla mezi kluky a přehodí nohu přes nohu. Lem mikinky se vyhrne a odhalí podvazek. A nic víc, tedy žádné kraťásky ani sukýnku. Dobrý večer, váš milovaný Sena je tady. Dnes si ukážeme, jak přivodit trauma tomu, kdo mě nedokáže sbalit. Konkurence je veliká. Rozhlédne se kolem sebe.

Taiji: Krade J jeho cigaretu. Třeba, když si na něj špatně sedneš v koupelně. Dej si večer doma pozor. Směje se dál.

J: Zanadává si, tak blízko ho nečekal a chytá se, aby nespadl ze židle. Ty. Podívá se na Senu. A on. Nakloní se a málem spadne podruhé, když chce vidět, kolik z podvazků uvidí.

Kamijo: Já tu rozhodně žádnou konkurenci nevidím. Zapřede svůdným hlasem.

J: Já ji brzo neuvidím. Prohodí nabroušeně, když přijde o cigaretu. Ozve se cvaknutí, když si připaluje druhou. Tak vypadá tvoje koupelna, Tai-chan? Vrátí mu to bez váhání.

Kamijo: To bude asi hodně desingnové místo. Pohled na Senu a svůdný úsměv. Jak vypadá tvoje koupelna? Máš si na co, hmm...sednout?

Taiji:  My? Nechápavě k J. Moje koupelna… Vzdychne. Moje koupelna skrývá hodně věcí, to je pravda. Na rozdíl od vás nemám žádná traumata, ale přiznej mi J, ty by sis tam nic strčit nenechal, co? Aha?

Sena:  Směje se Kamijově poznámce, ale nepřitaká mu. Zdá se, že jsi to trefil, Taiji-kun, J má trauma! Ke Kamijovi. Já si rozhodně mám na co sednout, výběr je opravdu bohatý. Není nic horšího, než nespokojené chvilky…

Taiji:  Tenhle článek není moc zajímavý… čekal jsem šťavnatější sousta. No nic. Tak pánové, kdyby na to došlo, co byste si vybrali pro sebe vy?

J:  Protáčí očima. Já rozhodně žádné trauma nemám. Jen z toho, že mám málo cigaret. Nohy dolů nedá ani za nic.

Kamijo: Vypadá, že tam malinkaté trauma bude, už jen ten výraz. Stočí oči na Senu. V tom souhlasím, pokud má přijít na spokojenost, nic není tabu. Zavrní smyslně. Můžeme si o tom dlouze popovídat. Svádí ho bez známky studu.

J: Za mě rozhodně bez hraček. Dobrý výběr místa, trochu adrenalin a to je teprve zemětřesení. Sebevědomě. Ozve se typický zvuk otvírání plechovky s pivem.

Kamijo: Přicházíš o hodně. Já si teď oblíbil hračky, které se dají ovládat z mobilu. Výběr rychlostí a vibrací je nekonečný. Poslední dobou je toho hodně a výběr druhů a tvarů...Zasněně si podpírá bradu.

J: Když to jinak neumíš. Odfrknutí. Ruční výpomoc od spolujezdkyně na motorce na dálnici...To je ta pravá jízda. Zhoupne se s vrznutím na zadních nohách židle s rukama pod hlavou.

Sena i Taiji se začnou hihňat po Kamijově prohlášení a výmluvně hledí na J.

Sena:  Já si nechci povídat. Namotává si pramen vlasů na prst. Taiji se pořád hihňá.

Taiji: No já nevím, tady píšou, že hračky rozhodně vyvolají bouřlivější orgasmus, i když maso nenahradí.

Sena i Taiji se udiveně otočí na Kamija. Z mobilu? Zazní dvojhlasně.

Taiji:  Otočí se na J. To kecáš, to jsi nezkoušel.

Sena:  Spolujezdkyně… Odfrkne si.

J: Tak to máš celkem problém, Sena-chan. Jsi v rádiu. Zasměje se upřímně.

Kamijo: Jak se zdá, nové technologie vám nic neříkají. Vyloví telefon z kapsy. Funguje to přes bluetooth, jednoduché a hodně účinné, když chce mít člověk obě ruce volné. Školí je a už loví hračky, které samozřejmě přinesl s sebou.

J: Malinko zpozorní, ale hned se zatváří jako král světa. Zkoušel a ne jednou. Mrkne na Taijiho. Holky jsou skladnější, většinou. Rýpne si do Seny.

Kamijo: Já rozhodně ženu nepotřebuji. Svůdný úsměv na Senu. Chceš tomu udělat rovnou recenzi? Podívej. Tady je aplikace a taky křivka, kterou můžeš buď ovládat prstem nebo nastavíš intenzitu a frekvenci.

J: Zvědavě nahlíží Kamijovi pod ruky, ale nic neřekne, přece se nepráskne.

Sena i Taiji se udiveně dívají na všechno, co Kamijo loví z tašky.

Taiji:  Jeden by mohl mít trauma, že?

Sena: Přikyvuje. To rýpnutí ho vůbec nerozhází, jen na J mrkne. Na to nemáš odvahu… Pak ale natáhne ruce ke Kamijovi a už mu ty věci bere, aby se na ně pořádně podíval. Opravdu? Ukaž? Všechno zapíná.

Taiji: Nezkusíme to na něm? Kývne bradou k J, ale je to jen vtípek.

Kamijo: Rozhodně spíš potěšení, než trauma. Zareaguje na Taijiho a přesouvá se k Senovi. Tohle je trochu obyčejnější vajíčko. Má jen dvanáct základních vibrací, ale i tak je to většinou dost. Nastaví nejsilnější vibrace. Tohle je na obyčejné dálkové ovládání. Dokáže si představit, že s tím uvnitř někam jdeš? Pokračuje ve svádění. Očividně to klidně vyzkouší a hned.

J: Vyděšeně se podívá a Taijiho. Tohle fakt není vtipný. Za tichého šustění schovává krabičku, už mu nedá ani jedno. Spíš na tobě, venku mám motorku. Pozvedne obočí. Nějak mu to vrátit musí a už má zase svůj sebevědomý posed. Dobře, tohle vypadá jako zábava.

Kamijo: Podívá se na J. Můžeme si dát soukromou lekci on air. Ve čtyřech.

Taiji: Jen dvanáct… Odfrkne si do éteru.

Sena:  Všechno zaujatě sleduje a znalecky přikyvuje.

Taiji: Vrčí to tady jako v prádelně při ždímání…

Sena: Vyprskne smíchy. Vyždímá to leda tebe. Hm, podobné řečičky jsou možná moc i na půlnoční vysílání. Smích. Pokrčí rameny na Kamijův dotaz. Asi ano…

Taiji:  Nevěřícně se podívá vedle sebe na Senu, ale dál se směje, teď zase reakci J. Motorka je opravdu obrovské lákadlo. Když si tě podám tak jako ty holky, budeš mít hnusnou bouračku. Věří si.

Všichni se podívají na Kamija.

Sena: Kami-chan, drahoušku, tohle není porno kanál, jen odborné rady posluchačům.

Kamijo: Asi? Ten pocit se ti bude líbit. Nenechá Senu ani na chvíli na pokoji.

J: Prohlíží si zkoumavě Taijiho a zvažuje, jestli by ho na tu motorku vzal. Hm, uvažuju nad tím jen díky tomu, že jsem viděl tvůj zadek. Zamyšleně vyfoukne dým. Ještě jsem neboural.  Sebevědomě. Zkusíme kdo z koho? Pak už následuje výbuch smíchu, kvůli Senovi.

Kamijo: Zatváří se uraženě. Tohle by byly ty nejlepší a nejodbornější rady, ale pokud se tu někdo stydí...Rozhodí elegantně rukama. A já byl přesvědčený o tom, že nejlépe se člověk učí novým věcem, když je vidí...Hlas nebere smyslnou hloubku. Cítí.

J:  Já bych, co bych rád cítil. Je to takové těsné...Snaží se tvářit vážně.

Kamijo: Pozor na černé díry. Povýšeně. Aby ti nezmizel. Není radno ho strkat všude, kde může, i když v tvém případě asi nemáš na výběr, hm?

J: Prudké vrznutí židle, která nakonec zamíří k zemi. Řekni to ještě jednou. Už i cigáro je na zemi.

Všichni musí přiznat, že Kamijův hlas prostě funguje.

Zaskočené a udivené vzdechy Taijiho i Seny. To proto, že J se škrábe přes mikrofon a nabíhají mu svaly.

Taiji:  Neodpojil sis sluchátka…! Řehtá se a snaží se ho z nich vymotat.

Sena: Dámy a pánové, rvačku v přímém přenosu jsme ještě neměli, ale litujte, že jste jenom u rádia!

Taiji:  Já to budu komentovat, dej to sem! Sebere Senovi mikrofon a začne kluky skandováním hecovat.

J: Rve kabely a je mu jedno, co zničí. Co cestou potká, to padá na zem. Ať litují, mu ten obličej vylepším. Naštvaně.

Kamijo: Buď hodný, já ti nějakou pěknou díru milerád seženu, třeba pak nebudeš tak výbušný. Ne, to nevylepšil. Opatrné posouvání na židli ke dveřím.

J: Udělám díru z tebe. Skok přes stůl a už ho drží pod krkem. Tak z které strany?

 Dveře se otevírají a dovnitř vejde několik Kamijových bodyguardů se slovy, aby ho okamžitě pustil. V závěsu několik právníků, kteří recitují paragrafy.

J: Vás si vezmu do parády později. Kamijo dostane první ránu a převrhne se i s židlí.

Kamijo: Zničil si mi obličej! Vyděšeně.

Sena:  I on se odsouvá stranou, aby nechytil omylem. J vypadá jako tank.

Taiji:  Dámy a pánové, právě popadal stůl, všechna sluchátka, dva mikrofony a asistentka. Několik kabelů je přetržených a upíří princ si nedá říct! Jeden pravý hák a… góóóóól!!!! Ječí do mikrofonu jako šílenec, ale zároveň sám málem přepadne přes stůl, jak chce vidět na Kamija.

Sena:  Oooo ty můj chudáčku! Vykřikne, zalomí rukama a vrhá se ke Kamimu na zem, kterému teče krev z nosu. Ukaž. Otírá ho bílým kapesníčkem a fouká mu na bebíčko.

Taiji: Pořád se řehtá a honem si připaluje několik Jových cigaret najednou. Tady není k hnutí, vypadněte! Vyhazuje ochranku. Sena to zařídí.

J: Spokojený pohled na Kamija na zemi. Jednou to přijít muselo. Oprašuje si rameno.

Kamijo: Za tohle mi zaplatíš. Vražedný podtón, i když trochu chraplavý. Tahá si Senu k sobě. Hodně to bolí. Ublíženě.

J: Takže dámy a pánové. Posadí se na stůl a vytasí prostředníček na ochranku. Vezme Taijimu jedno cigáro, když si ho přitáhne za pas k sobě. My si jdeme užít na motorku, dokud nepůjdu do basy a vy si vemte nějakou hračku, ať se máte jak zabavit, než se s plnou parádou vrátím. A rada na závěr. Když máš trauma, dej mu pěstí. Očividně to pomáhá.



2 komentáře:

  1. Aaa, další vysílání a s tím porce hlodů :33 Další super téma a sestavička též pěkná :33
    Slečinky ještě nedorazily? Asi už někde zkoušejí :D
    No, J, když budeš hodně dlouho na tour... to bys musel být Ultrasaxana :D
    Hmm, tak příchod mají dokonalý :33
    Kdo by nechtěl vidět Senovy podvazky :33 A dráždit fantazii...
    Konkurence je veliká... :D
    "Máš si na co sednout?" Omg, být tam Boo tak chudák bude mimo :'D
    Teda, ti se s tím tématem nepářou :D
    Och, chudák J, někdo by mu měl dát řádnou "psychoterapii"... :33
    Tak tohle mě taky zajímá :D
    Hmm, záleží, jakou značku chceš kouřit, J... :D
    A je to tady, pak že nemá trauma! :D
    Ten Kamijův výraz úplně vidím :D
    Tak to jsou jiné chutě...
    Hmm, takové školení od Kamija... :33 To zní velmi zajímavě :33
    Oh, to by koukal, jak Sena umí být skladný... teda, sám o sobě, bez kufříčků plných věcí :D
    Hm, tak tady to vypadá, že Kamijo a Sena budou odcházet spolu... nebo rovnou zmizí uprostřed vysílání :D
    A už je to tady :D Další s traumatem :D
    Hlasuju pro vyzkoušení :D
    Ohohoo
    Ano, jen odborné rady posluchačům :D
    Prý aby ti nezmizel :'DDD
    Aaaaa sexy rvačka :33
    To Kamijo opravdu nevylepšil :'D
    Hm, tak ze které strany...? :D
    Och, a už teče krev... ještě že se o něj Sena tak duchaplně (a určitě zcela nezištně:'D) postará, jinak by Kamijo mohl mít trauma z tohohle vysílání :D :33
    Tak na závěr to J zabil :'D Teda já z těch chlapáků nemůžu :D Nemůžu se dočkat, kdo a co bude řešit příště :'D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě, že je Taiji k tomu označení slečinky tak tolerantní XD
      Tak tohle je hrozná představa i přezdívka XD Myslím, že to vážně nechce XD
      Díky XD
      Já myslím, že ty jeho nožičky už taky začínají být legendární. On se nestydí ukázat i to, co nemá, třeba prsa.
      Boo by asi nezměnil barvu ani do Vánoc, ale úplně vidím ten jeho úsměv XD
      Čekala jsi v tomhle složení něco jiného? XD
      Viď, že má trauma? Taiji to zařídí a bude po všem, neboj XD Toshiyu taky vyléčil a dost rychle XD
      Teď jsi rozsekala ty mě s tou značkou XD
      Jo, Kami je na ně expert XD A na školení taky. Obzvlášť miluje praktické ukázky, co s teorií. V tomhle je jako Gackt XD
      Ještě, že jsi to doplnila, už jsem se lekla XD
      Jim to spolu jde, už to mají vyzkoušené. Tohle vysílání vůbec hodně odkazuje na POR.
      Už je vidím s tou lupou a pinzetou XD
      Jo, hodně sexy, jenom ten Kami chudák nemá moc dobré předpoklady. Leda by měl v růži v klopě pepřák.
      Sena nikdy nedopustí, aby měl zrovna Kami trauma a postará se u něj s těmi nejčistšími úmysly XD
      (Jako je třeba nové povlečení...)
      J si to hodně dal, co? Hodně trefně. Asi ho pošleme učit do školy XD

      Vymazat