3. prosince 2019

Hromadné - K sežrání, to bude na oběd? - Část 2.

(Domek na pobřeží)



Ruki, Gackt

Na Gacktově tváři je znát, že si o tématu hospodyně dál myslí svoje, a že by měl být podle něj Inoran mnohem přísnější. Jak dojde na zamykání v pokoji, už se musí smát i Ruki a hned se podívá na Ina, co on na to. Dobře, je z něj tedy chronický útěkář, kterého dokázal sbalit Ino jenom proto, že ho zamkl. Nevěsta na útěku v japonském podání? Gackt má u toho obočí skoro u linie vlasů, otírá si rty ubrouskem a těká očima mezi obě dvěma, než je stočí na Hyda vedle sebe.
"Doufal jsem, že už utíkat nechceš..." Oplatí mu něžně. Ruki se pomalu opře a založí si ruce na prsou, protože jeho talíř už je prázdný a hůlky složené. Podívá se vážně na Ina a v očích mu zajiskří.
"Vážně? A ty mi naliješ?" Strefí se do něj a Gackt se rozesměje.
"Neměl bych někam zavolat? Že sis k sobě nastěhoval nezletilého a klidně ho tu zamykáš a opíjíš? Ino-san, tvoje reputace jde ke dnu." Vážně dobře se baví, a to i po Hydově poznámce. Ruki se zamračí ještě víc, když přesune pohled na něho.
"My už jsme dávno začali a vůbec, kolik je vlastně tobě? A kolik jemu?" Kývne bradou na Gackta a ten protáhne obličej.
"Co tím chceš říct, jako že vedle něj vypadám staře?" Opravdu bojuje s tím, aby se nenafučel, zatímco se Ruki vítězoslavně šklebí.
"Chmf, tak abyste věděli, kdo je pánem ve svém domě...!" Prohlásí hrdě Ruki, vyskočí na nohy za okamžitého doprovodu Korona a zastaví se až u domácího baru. Vyloví odtamtud lahev nejlepší Inoranovi brandy a nalije si tak půlku skleničky. Naprosto všem, včetně Minaki, na očích ji pozvedne a pořádně si lokne. +Já se furt budu někoho ptát...+

Inoran, Hyde

Hyde se zatváří naprosto nevinně, když padne věta na jeho hlavu.
"Já jsem ti v podstatě nikdy neutekl Ga-chan." Opraví ho, protože to znělo, že už se to minimálně jednou stalo.
"Já jsem byl mile unesen." Uculí se svým osobitým a pro některý velmi smyslným úsměvem a odloží hůlky i on. Ino už se nadechuje, aby Rukimu odpověděl, že mu klidně nalije ale nerad by dostal třeba utěrkou po hlavě, když se k tomu přidá i Gackt a on se neubrání protočit očima v sloup.
"Máš starosti o mou reputaci?" Zeptá se s mírně pozvednutým obočím.
"Řekneme, že poprvé v životě mi je trochu jedno, co si kdo bude myslet." Opáčí mu nakonec úplně klidně.
"Buď je to druhá puberta, no možná spíš první anebo mi trochu pozdě došlo, že jsou důležitější věci než reputace." Možná to od Gackta bylo jen rýpnutí ale on tím vlastně sám v sobě dost podstatně utříbil myšlenky. Vlastně už to tak má delší dobu, jen to zatím nevyslovil nahlas.
"K čemu mi je reputace a známí obličej, když se musím pořád ohlížet přes rameno." Narazí na Tetsuyu a to, čím si před několika dny prošli, to jednomu dost výrazně změní pohled na věc. Pak ale Ruki uzemní oba dva návštěvníka, ale Hydovi to přijde očividně dost k smíchu, protože se pochechtává do dlaně před rty.
"Ale no ták, on to tak nemyslel." Zachraňuje trochu situaci a tuší, co pro Gacktovo ego musí být. Pomalu se zvedne ze židle, aby se šel podívat z okna na zahradu za domem a u toho si neopustí přiblížit k Gakkovu uchu.
"Vždyť víš, že mě vždycky úplně zničíš...možná spíš zničíme navzájem sebe." Zašeptá tak, aby ho slyšel jen on a pokračuje ve své cestě.
Ino sleduje po očku Rukiho a taky Minaki, jak nafukuje tváře. No, nejspíš jsou tak na dva dny bez večeře. Hyde se mezitím dostane až k samozvanému pánovi domu a nakloní se k němu.
"Hm, tolik se ti toho do té pusy vejde. Dávej si pozor, aby ti nezaskočilo." Dobírá si ho cíleně a ne tohle si vážně nemohl odpustit. Krátce se zasměje a zastaví se až u toho okna.
"Abys ho brzo nenesl do ložnice, to by ta návštěva byla brzo u konce."
"Začínám mít pocit, že ty budeš ten, kdo ho bude navádět na různé nekalosti." Ozve se Inův hlas a sám se zvedne, aby došel k baru. Krátce se zastaví u Rukiho, kterého vezme za bradu a pozvedne si ji, aby jej mohl procítěně políbit.
"Tuhle značku mám vážně rád." Usměje se a ohlédne na hosty.
"Smím vám něco nabídnout?"

Ruki, Gackt

Gackt zvolna povytáhne obočí a zatváří se zaujatě.
"Nééé? A co to bylo, jak jste s Aoim skočili do auta a odjeli neznámo kam? To se nepočítá? Místo, abychom si to vyříkali doma?" Nepronáší to jako výčitku, naopak do slov Vyříkali doma vkládá cosi erotického, co napovídá tomu, že to mohli vyřešit hned a po jeho. Nejlepší hádky končí sexem, no ne? Pak si ale jeho pozornost ukradne Inoran, který to rýpnutí vzal po čertech vážně a začne pronášet, jak se věci mají. Trpělivě si ho poslechne a tváří se napůl pochybovačně.
"Až budeš tak zkušený jako já, přijdeš na to, jak to zkombinovat." Natáhne se a poplácá ho po rameni. Poznámku o Tetsuyovi okázale přejde. Ruki mezitím v poklidu popíjí u baru.
"Vidíš, Ino-chan, nechtějí nám to přiznat!" Nenechá se jen tak odbýt, zatímco sleduje Hyda, jak si musí udobřovat Gacktovo ego. No to by teda chtěl mít doma! Gackt se zatváří spokojeně, když se mu dostane potřebné odpovědi, ale stejně mu ta malá mrcha nasadila brouka do hlavy. Lituje Tetsuyu a jeho úkol čím dál tím víc. Ruki strne jako socha, když se Hyde ocitne moc blízko. Kromě Ina se u něj nikdy žádný jiný muž tak blízko neocitl a k tomu to jeho šeptání, to si trénoval? Pomalu za ním stočí oči.
"Vejde se mi tam toho dost, neboj se." Ubezpečí ho a teprve potom mu dojde, jak to celé vyznělo. Začervená se a střelí očima po Inoranovi, zatímco Gackt se už zase dobře baví a směje.
"Nechtěli jste spolu náhodou něco probírat?" Snaží se Ruki odvést pozornost od sebe směrem na bratry. Kvůli tomu se přece celý dnešek odehrává a místo toho se tady půl odpoledne špičkují. On i Gackt jsou vlastně jen takové křoví. Provází Ina pohledem, když dojde až k němu a nechá se od něj políbit, i když se pořád cítí maličko nepatřičně, že se ti druzí dva dívají. Po jeho poznámce se lehce začervená. Gackt zavrtí hlavou.
"Pro mě ne, já řídím. Stačí džus..." Zamává skleničkou, kterou má doplněnou od hospodyně. V ten okamžik je přeruší Minaki, aby jim oznámila, že dezert a káva se podávají na zadní terase. Dům je v těch místech částečně na kamenitém podloží nad pláží a je odsud přímý výhled na písek i moře, které je velmi blízko. V tu chvíli Gackt musí chtě nechtě docenit výběr tohoto domu. Na něj by to bylo malé i tak, ale už chápe Inorana o dost víc.
"Páni..." Vydechne okouzleně, když se posadí na venkovní pohovku a vítr se mu opře do vlasů.
"To je něco, že ano Neko-chan?" Přitáhne si ho za bok k sobě, protože ví, jak tohle Hyde miluje. To jejich dům bohužel nenabízí. +Pořídím ti chatičku... něco menšího, tak tři koupelny...+

Inoran, Hyde

Ino se jen zatváří pochybovačně, že by to kdy dokázal zkombinovat. Kdyby to byl někdo jiný a věděl o Hydově minulosti, asi by se ho zeptal, jak bude kombinovat něco podobného ale to on samozřejmě neví a navíc…by se nikdy neodvážil. Pak se pobaveně ohlédne po Rukim, který se brání, i když trochu nešikovně.
"Myslím že tohle komentovat radši nebudu." Polkne všechno, co se mu na jazyk dralo, naštěstí se dokáže velmi dobře ovládat. Jenže to by u okna nesměl stát Hyde a tu odpověď by musel přeslechnout. Pomalu se otočí a přes rameno koukne na celou společnost a pak upře ocelové oči na Rukiho.
"Myslím, že některé věci o svém bratrovi opravdu nepotřebuju vědět." Trefí se po druhé a příště se asi kousne do jazyka. Jenže zvážní v okamžiku, kdy padne téma, které mělo být otevřeno už od začátku a oba dva se tomu očividně vyhýbají. Vymění si pohled s Inoranem a nadechne se, aby tedy začal, když přijde hospodyně a vyšle je ven. To je něco na něj, ten výhled je dokonalý, mohl by tu trávit hodiny. Usadí se vedle Gackta a dostane své přítulnosti, když si pohodlně přehodí nožky přes jeho kolena a spokojeně se zavrtí.
"Nádhera vážně. Co tahle dovolená tady." Uchechtne se a snad se Ruki při jeho vtipu příliš nevyděsí. Ten pohled ho zvláštně uklidní ale zároveň připomene proč tu vlastně je. Aniž by se oddálil od Gakka koukne na Ina a dlouze se nadechne.
"Ino, totiž…nevím úplně, kde začít. Vlastně ohledně tvé adopce nevím o moc víc, než ty." Odmlčí se krátce a kousne se do rtu.
"Ani máma ti toho o moc víc neřekne. Po většinu času příliš nevnímá okolí." Pokračuje dál a snaží se nevidět překvapený výraz v očích Inorana, který radši doložil svůj šálek kávy, protože regulérně hrozí, že se mu roztřesou ruce. Tušil, že na tom není dobře a začíná někde v hloubi duše vědět, že to bude mnohem horší, než si připouštěl. Krátce se ohlédne na Rukiho a předloktími se zapře o kolena. Začíná toho na něj být za poslední dobu moc. K tomu denně telefony z novin a podobně.
"Jak moc je to zlé?" Zeptá se narovinu, a když vzhlédne, vypadá zase o něco starší, než obvykle. "Půl roku, nejspíš." Broukne sotva slyšitelně Hyde a nejradši by vstal a objal ho. On sám měl dost času se s tím smířit a stejně má knedlík v krku. Podívá se krátce na Rukiho, jak kdyby ho vybízel, aby něco udělal. Ino se mezitím prudce zvedne a s rukou v bok, přejde k zábradlí, místo toho, aby hleděl do dáli, kouká kamsi pod sebe a mračí se u toho, jak nikdy.

Ruki, Gackt


Ruki je červený jako nikdy. Byli spolu pořád jen jednou jedinkrát, protože se na ně od té doby hrnuly starosti a novináři a taky nebyl v kondici... A byl to Inoran, kdo s ním prováděl tyhle věci, ne naopak. Kdyby věděl o tom, že ti druzí dva to mají tak pětkrát denně, asi by se rovnou propadl. Naštěstí ho vysvobodí Minaki a všichni se společně odeberou ven. Hyde zaujme dost uvolněný posed někoho, kdo vystupuje jako by tady byl doma, ale ani jeden s Inoranem nejsou ty typy, že by mu to nějak vyčítali nebo se na něj koukali zle. Ruki si sám skrčí jednu nohu pod sebe, když se s Inem posadí na protější gauč a konečně se natáhne po kafi, které měl ráno zakázané. Ostražitě se rozhlédne kolem, jestli Minaki nekouká, ale zdá se, že je uvnitř, a tak sáhne do kapsy pro cigarety a zapalovač a rovnou si připálí.
Gackt se pousměje. +Kouří, pije... souloží s muži středního věku... to je kvítko...+ Pomyslí si a přivine Hyda víc k sobě. Sám si dá kávu a posléze se pustí i do lahodného dezertu. Později to vyběhá. Těžko říct, kdo strnul víc, jestli on nebo Ruki, ale představa společné dovolené je pro oba zdá se ještě příliš divoké téma. Gackt sedí tiše, tuhle část Hydova příběhu zná a jeho konejšení už má za sebou. Snaží se moc nepozorovat Inorana naproti, který na to zdá se není vůbec připravený.
Ruki taky taktně mlčí a hledí někam stranou, protože tohle si přečetl v té Hydově složce. Něco Inovi naznačil, ale zdaleka ne všechno. Když zazní časové období, mírně se zachvěje i on. Vůbec to nečeká, když Ino tak najednou vstane a odejde, jeho obličej ho silně zaskočí, protože podobný nikdy neviděl. Vrhne po Hydovi pohledem a mírně rozhodí rukama jakože neví, co má dělat, ale nakonec vstane. Stojí o to Inoran vůbec? Nechce spíš přemýšlet sám? Tiše dojde k jeho boku a nějakou chvíli hledí společně s ním před sebe, než najde jeho dlaň a prostě ji pevně stiskne. Aby věděl o jeho přítomnosti, ale aby ho nerušil. Přijde si hrozně neobratný.
Gackt se mezitím nakloní k Hydově oušku a tiše zašeptá.
"Opravdu jsi poslal malého kluka, aby konejšil toho velkého? Neměli bychom tu být...asi..." I on se cítí trochu nepatřičně. Nakonec se rozhodne vstát, dojde k Rukimu a položí mu dlaň na rameno. "Pojď necháme je chvíli, aby si věci vyříkali jako bratři." Řekne mu a tahem ho odvede na schody vedoucí dolů na pláž. Zůstanou jim na očích, ale dost daleko na to, aby si mohli povídat, brečet, křičet nebo cokoliv, co budou chtít. Brzy se společně courají po pláži.
"Tak co Sněhurko, budeš taky dělat reklamu?" Zeptá se ho. Ruki se zatváří zaskočeně. Jak nad tím oslovením, tak nad tématem jeho práce.
"Já vlastně ještě vůbec nevím..." Vydechne a Gackt se jemně pousměje.
"A co casino, to by se ti nelíbilo?"

Inoran, Hyde


Inoran jen stojí bez hnutí a kouká pořád pod sebe. Tohle bylo opravdu nečekané a netušil, že to bude až tak zlé. Sotva zjistil, kdo je jeho rodina, bude matku pohřbívat. Osud má vážně zvrácený smysl pro humor po tom všem. Zamračí se na své myšlenky a trochu sebou trhne, kdy se vedle něj objeví Ruki a dlaň mu stiskne. Smutně se pousměje a krátce na něj stočí své oči. Vlastně na to není sám, má jeho, bratra a nějak to přece zvládnou no ne? Vždycky byl spíš optimista a teď…mu to úplně nejde. Místo jakýchkoliv slov si Rukiho přitáhne za pas k sobě a políbí jej do vlasů.

"Děkuji." Broukne sotva slyšitelně a krátce se ohlédne na Hyde s Gaktem. Ten se nechá spokojeně konejšit v obětí svého milého a ještě víc s přitulí. Nechtěl být poslem špatných zpráv, ale v tomhle případě nebylo zbytí. 
"Já bych byl radši, kdybys mě konejšil ty a ne někdo v podstatě cizí." Sdělí mu holou pravdu ale nakonec přikývne. Z druhé strany je fakt, že by to měli ještě trochu probrat a vzít trochu z jiného konce. Nechá Gakka vstát a sám se pomalu vyhoupne na nohy. Počká si, až opustí jejich blízkost a přejde k Inoranovi. První mu jen krátce položí dlaň na rameno a pak se předkloní a opře se předloktími o zábradlí.
"Měl jsem víc času se a to připravit, je mi líto, že to tak je. Měl bys ale vědět, že na Tebe nikdy nezapomněla, i když to byly jen náznaky." Začne pomalu s vyprávěním, když stočí tvář ok Inovi.
"Byla by na Tebe hrdá. Vím to." Dodá ještě s dlouhým výdechem.+Na mě nejspíš ne.+ Neubrání se myšlenkám. 
"Mohl jsem ti pomoct …se vším." Vypadne z Inorana jako první a zase se nad sebou zamračí, jak kdyby si dával za vinu, že to Hyde táhl celé ty roky sám 
"Jak jsi to vlastně celé zvládal?" Zeptá se ho vzápětí a upře na něj smutné oči.
"Kde je vůbec otec?" 
"Ten odešel už dávno, žil jsem s mámou dlouho sám a pak přišla nemoc. Prodal jsem starý dům a odešli jsme sem, kde se zdálo jednoduší žít." Trochu to zkracuje a hlavně se chce vyhnut tématu své noční práce. Možná by mu to měl říct ale vůbec se mu do toho nechce.
"Hlavně si nic nevyčítej, nevěděl jsi, jak to je." Položí mu dlaň na předloktí.
"Třeba tě pozná, jak přijdeme. Je teď na skvělém místě, vážně nádhera. Skoro jako tady." Kývne hlavou k výhledu před nimi.
"Mohl bych za ní brzo?" Broukne tiše Ino, nechce na něj naléhat ale není přece času nazbyt. Hyde jen krátce přikývne a přitáhne si ho do obětí.
"To je to nejmenší."


Ruki, Gackt


"Casino?" Zareaguje hned Ruki, a i když to asi není zrovna to místo, které by ho napadlo samo nebo takové, které by mu vybral Inoran, začne mu to připadat jaksi lákavé. 
"Co jako v casinu, nemají uklízečky?" Prohodí a Gackt se pro sebe pousměje. Zdá se, že on tématem rozhovoru u nich doma rozhodně nebyl, jinak by Ruki tušil, co je jeho práce. 
"To casino je moje víš?" Prohodí, když po něm Ruki střelí rychlýma očima, které jsou sice stále dost podmračené, ale zároveň taky zaujaté. 
"Co krupiér... je tam pár zajímavých pozic..." Nadhodí Gackt, zatímco si Ruki připaluje další cigaretu. Kdo ví proč má tuhle potřebu nabízet mu práci. Ani to není tak, že by mu padl do oka, jako spíš, že jde o přítelkyni bratra jeho kocourka a k tomu ty pošramocené vztahy s Tetsuyou. 
"Je v tom hodně školení a není to pro každého, ale sype to slušně a je to větší zábava, než dělat, hmm... fotky." Lanaří ho dál jako dokonalý asijský ďábel. Připadá mu, že se mu to daří. V ten okamžik se Ruki mimoděk ohlédne po terase a uvidí Inorana s Hydem, jak se zrovna objímají. Naznačí Gacktovi kývnutím, že by se mohli vrátit a on přikývne. 
"A co to je za casino?" Vyptává se Ruki dál a nechce na sobě nechat moc znát, co se děje uvnitř, ale trénovaný pokerface to zatím není. Gackt se široce usměje. 
"Velké casino. Pro elitu, neboj se. Žádné zaplivané pachinko..." Ubezpečí ho, pak položí dlaň na jeho bedra a odvede ho zpět k oběma pánům. Nahoře na terase po Inoranovi blýskne pohledem, který říká Podívej, jací jsme přátelé, že už se ho smím takhle dotknout a nevyšiluje a přesune se zpět na své místo na pohovce. Ruki típne cigaretu do popelníku a taky se posadí. Teď s chutí hrábne po dezertu a začne ho do sebe ládovat, protože má hodně o čem přemýšlet a s jídlem mu to jde nějak líp.

Inoran, Hyde

Ino se trochu zarazí, když ho Hyde bez okolků obejme. Tohle většinou nebývá úplně zvykem ale v dané situaci mu to rozhodně není nepříjemné. Navíc tuší, že u Hyda podobné věci nebývají problém, to už dokázal celkem dobře odhadnout.
"Arigato." Děkuje dneska už asi po třetí a mírně se pousměje. Není v tom nic moc veselého, myšlenkami je pořád u jejich matky ale dýchá se mu mnohem snáze. Je ale první, kdo se odtáhne a koutkem oka zabloudí k Rukimu a Gakkovi. Trochu nakrčí obočí, když si jej tak vede, jsou přece s Tetsuyou jedna ruka, to už si stačil všimnout. Z druhé strany přijel s Hydem takže to bude asi v pořádku? Je vážně od nedávné doby ostražitější, než kdy dřív. Nadechne se, aby to nějakým způsobem okomentoval ale Hyde ho předběhne.
"Vám to koukám taky prospělo, mám začít žárlit?" Prohodí pobaveným hlasem, než se sám s posledním pohledem Inovi do očí, jak kdyby se chtěl ujistit, že je všechno v rámci možností v pořádku, odebere na pohovku a spokojeně se tam uvelebí. Jednu špatnou část má za sebou, jednou budu muset na světlo i se svou minulostí ale na to je snad ještě čas, tedy pokud se to k Inovi nedostane jiným způsobem. Začíná mít vážně obavy, jak moc se začnou šířit drby, mohlo by to narušit i jeho soužití s Gakkem. Sám se netáhne po lžičce a zakrojí do svého zákusku, pak ho vloží mezi rty a spokojeně přivře víčka. Tohle je prostě taky moc dobrý.
"Na to, že jsem měl v plánu úplně jiný dezert." Neodpustí si poznámku, než zakloní hlavu a opře se o opěrku pohovky. 
"Jak to tak vypadá, celkem se mu u nás líbí." Usměje se Inoran, když se sám usadí poblíž Rukiho a nejradši by mu tu lžičku vzal a hezky ho nakrmil. Měl by se ovládat před hosty přece, hrozně se k tomu ale nutí. Pořád však trochu nedůvěřivě pokukuje po Gacktovi, jak se mu nepozdává, že by si za takovou chvilku padli do noty, zná přece Rukiho ne? Trochu sebou trhne, když se mu v kapse rozezní telefon. S omluvným výrazem jej přijme, postaví se a poodejde kousek dál. Zdvořile pozdraví svého manažera. Vypadá, že je dost překvapený tím, co slyší.
"Hai, samozřejmě to chápu." Vypadne z něj nakonec poněkud konsternovaně a mobil zase vloží zpátky.
"Jak jsi říkat ten recept na zachování reputace?" Zeptá se Gakka s nádechem zvláštního pobavení a jen zavrtí hlavou. Právě přišel o jednu ze zakázek. Na tohle by si měl začít zvykat.

Ruki, Gackt

Gackt se zatváří tajuplně a chvíli neodpovídá, jen se pro sebe usmívá. 
"Je na tom něco rajcovního, tak nevím, jak odpovědět." Dobírá si ho na oplátku zpátky, zatímco Ruki celkem spokojeně přikývne, když Ino prohodí, že se tu hostům nakonec líbí. Jak se zdá, věci by se mohly usadit správným směrem. Provází ho očima, když od něj Ino zase vstane, dneska se už podruhé a vyřizuje telefon. Z jeho následné poznámky je mu jasné, o co asi tak mohlo jít. Tohle se teď děje docela často. Nejvyšší čas, aby začal pořádně přispívat do rodinné pokladničky a to někde, kde bude začínat od začátku, nedokáže. Ino mu sice taky nabízel jisté možnosti, ale ani kampaně na focení nejsou hned a tohle by se známým za zadkem hned být mohlo, nebo ne? Odpoledne proběhne v podobném duchu už bez jakýchkoliv zvratů a divných témat, i když se ke svému předešlému špičkování zase trochu vrátí. Na chvíli rozebírají Inovu ztrátu zakázek, i kdeco ohledně bydlení a soužití s novými polovičkami a nakonec dojde i na loučení a vyprovázení ze dveří. 
Ruki třímá Korona v náručí, zatímco sleduje hosty, jak se obouvají. Rozhodně nepočká na zdvořilostní Bylo to moc hezké, přijďte zas a vypálí sám od sebe. "Příště jste na řadě vy!" Pozve se k nim do domu a chvíli sleduje Gacktovi jemně pootevřené, ale pobavené rty, když si nasazuje na nos sluneční brýle. Nakonec ale přikývne. 
"Samozřejmě. Co příští víkend? Zavoláme si." Obejme Inorana, naznačí políbení na líci a když chce udělat něco podobného s Rukim, Koron tiše zavrčí, takže si to rozmyslí. Trpělivě počká, až to samé udělá i Hyde a odejdou spolu do auta. Chvíli ho nechává vstřebávat dojmy ze dne, než prohodí, že to šlo dobře. Naproti tomu v domě se Ruki otočí na Inorana, jen co se dveře zavřou. 
"No co? Víš, jak je ten chlap bohatej? Víš, jakej bude mít bejvák? To si užijeme." Je s tím hotový raz dva a odejde do kuchyně. V duchu ale myslí jen na jednu jedinou věc. Dneska už se mu do těch kalhot vážně podívá.


4 komentáře:

  1. A pokračujeme v krasojízdě :'DD Nemůžu z toho, jak si ty poznámky vracejí :'DD A to o té Inově reputaci... :'DD Ahjéj, Ruki a otázka věku pro Gackta... to není moc dobrý tah, tohle začíná být vážné :'D A k tomu ta brandy :'D No jo, rebel se nezapře :'D Tak to jsem zvědavá, jestli ho nezačnou za chvilku krotit všichni, až teda na Gackta, který se tomu všemu bude smát (dokud si teda nevzpomene na tu otázku věku) :'D Ale tedy Ino to hezky vyřešil :33 Úplně jak z reklamy :D :33
    Aaa, to Hydovo "Mile unesen"... no pár dalšíchz takových pohledů, a bude se na tom stole dít něco úplně jiného... A hned na to brblání ohledně Aoie, no už jen čekám, kdy z něj vypadne něco o těch fotkách :'D
    Oooo, Gackt a jeho "Páni" a obdivování výhledu z domu... to je taky něco! Hm, a myslím, že do pár hodin už budou mít taky nějaké bydlení u moře :D Chatičku se třema koupelnama :'D
    Tohle téma je dost vážné, a asi dobře, že ho načali až potom, co se tak nějak nevolnili tím popichováním... a taky že s tím přišli až na čerstvém vzduchu... (A opět ty Gacktovy myšlenky :'D )
    Je ale dobře, že Ino a Hyde dostali prostor promluvit si sami, v klidu... a snad na tu návštěvu u mamky taky brzy dojde :) Omg, ale jak Gackt začíná prcka hned lanařit a využívat situace... no toto... :'D Ale to by nebyl Gackt... a tak nějak doufám, že Ruki nepřijme ani jedno, po tom všem, co si prožil...
    "Příště jste na řadě vy!" :'DD Já toho Rukiho prostě žeru :'D A ten závěr :DD Aaa, holky, děkuju za krásné počtení a zvednutí nálady :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele někdy si říkám, že mě osobně by to ani nenapadlo, co napadne je, ale asi to zní divně XD U nás doma se ale říká takové přísloví: Tady o svini nezakopneš, tady je každý kamarád XD A to přesně sedí!
      To je právě moc dobrý tah! Ruki moc dobře vděl, že to je zásah XD Je tam jediný králíček, žijící ve světě pro dospělé XD Potřebuje se cítit jako rovnocenný partner a spoluhráč XD
      Ty fotky, to budou pánové ještě dlouho trávit a zároveň jim nemůžou vůbec nic vyčíst XD
      Přece by Gackt nemohl zaostávat a nemít něco, co ostatní mají a co se navíc moc líbí Hydovi! Přes to vlak nejede!
      Asi nikdo nechtěl moc začínat a podvědomě se tomu vyhýbali, ale koneckonců kvůli tomu tam přišli, Gackt by jinak jen tak na kafíčko sám od sebe nešel XD To by tam Hyde vlekl za nohu jeho a ne naopak XD
      Nepodceňujme Rukiho a to, co vymyslí. Nějaká otrava ho nemůže zastavit, když si něco vezme do hlavy - k Inoranově smůle. Asi se o něj bude klepat strachy až do konce života.
      XD Ruki a jeho rozsekávka na konec. Jsme moc rády, že se ti díl líbil a i přes smutné téma tě vlastně pobavil a zlepšil den <3 To mě moc těší, když má naše psaní takový efekt a těšíme se na další komentáře :)

      Vymazat
  2. Tento druhý diel som si užila rovnako ako prvý a kopírovala si časti, ktoré ma rozveselili, aby som na nči nezabudla :D stále pretrváva môj názor, že mi bolo ľúto chudáka Rukiho, ako sa tam do neho všetci pustili, ale potom, ako tak nad tým rozmýšľam, tak Inoran to mal oveľa ťažšie, pretože Ruki sa teda nestratí, len čo je pravda :D a ten záver a jeho posledná veta to len potvrdzujú :D :D páči sa mi, ako pri týchro hromadných odpovediach vždy vyniknú tie rozdiely medzi povahami a zatiaľ čo tá prvá polovica bolaladená v takom vtipnom duchu tak tá druhá už bola vážnejšia a je pekné ako Inoran rozmýšľa, že chce vidieť svoju matku, aj keď ho dala na adopciu, že sa nijako nehnevá, aj keď to musí byť pre neho ťažké, ale Hyde je dobrý brat a určite bude mať u neho podporu ♥ a s Rukim sa rozhodne nudiť nebude


    Krátce se zastaví u Rukiho, kterého vezme za bradu a pozvedne si ji, aby jej mohl procítěně políbit.
    "Tuhle značku mám vážně rád." Usměje se a ohlédne na hosty. (♥♥ ten moment, keď ho chytil za bradu, to bolo veľmi zmyselné, to zvádzanie nepatrným dotykom, Inoran vie byť podmanivý, keď sa do toho oprie ♥)

    "Vejde se mi tam toho dost, neboj se." (:D :D :D :D no kto by sa po tomto nerozosmial? ste majsterky v písaní dvojvýznamovostí a ja sa pri tom zakaždým kráľovsky bavím a hovorím si, kde na to chodíte, lebo to tam sedí načisto perfektne :D ♥)

    +Pořídím ti chatičku... něco menšího, tak tři koupelny...+ (a toto? :D :D ak by som niečo pila v tej chvíli, ako som si toto čítala, tak by som vyprskla smiechom, že malá chatička, Gackt má štýl ♥ a teraz mi len tak napadlo, ako by sa asi vyrovnával s dovolenkou v nejakej "chatičke" len s jednou kúpeľnou :D :D)

    že jde o přítelkyni bratra jeho kocourka a k tomu ty pošramocené vztahy s Tetsuyou (a toto! ♥ veď hovorím, vy ani nepíšete, ale maľujete tu príbeh, ktorý sa začne a človeku sa skladá pred očami ako film ♥ toto sa číta tak fantasticky, až by som to priala každému, vedieť, aký veľký máte talent)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líto Rukiho? Ale néé, je v dobrých rukách Inorana a nějaký štouchanec on rozhodně unese. Myslím, že ho to vlastně baví, jinak by se hrozně nudil. Bylo potřeba probrat konečně i vážné věci, všechno nemůže být jen o srandě nebo o sexu. Nebo může, ale bylo by to lehce bez děje :)
      Jsem moc ráda, že charaktery nesplývají, tím spíš, když se píší hromadné kapitoly, to by byl asi docela problém XD
      Ino se moc zlobit neumí, tím spíš, když vlastně ani neví proč se to stalo. Přece jenom Hyde si proti němu nežil moc dobře a mohli takhle skončit oba dva. Tak se to vyhnulo alespoň staršímu synovi.
      Ano, ano to on umí, to si Ruki zjistil už tenkrát v hotelu, když spolu šli ven. Děkujeme XD Nevyrovnával - řekl by No tak to ne! A už by jeli nkam do Hiltonu.
      Moc děkujeme, myslím, že si to opravdu ani nezasloužíme <3

      Vymazat