9. října 2019

Hromadné - Nechceš si ho první zkrotit. - Část 3.

(Ulice Tokya, Gacktovo casino)


Ruki, Gackt, Aoi

Když sanitka dorazí na místo, Ruki už kvůli nedostatku kyslíku skoro nevnímá svoje okolí, i když pořád ještě klečí. Odevzdaně je nechá, aby s ním dělali cokoliv, co je potřeba, i když resuscitaci zatím nedochází. Něco mu píchli, někdo ho ukládá na lehátko a objímá jeho tělo pásy, někdo další mu nasazuje kyslíkovou masku a taky mu napichují žílu. A odněkud z dálky jakoby slyšel Inoranův hlas. Je to možné nebo si jen vysnívá, aby tady byl? Tohle je jasný důkaz toho, že bez něj není schopný existovat, i kdyby se s ním měl jen někde schovávat. Vidět ho alespoň občas. Pokusí se říct do masky jeho jméno, ale nejde to a nemůže ani natáhnout ruku, protože ji má připevněnou popruhy. Nikdo nechce Inoranovi dovolit, aby nastoupil do sanitky k Rukimu, protože spolu oficiálně nemají nic společného a jsou pro sebe cizí. Nicméně záchranáři prozradí, do které nemocnice ho vezou a řeknou mu, že návštěvu musí povolit Ruki, až se probudí. Zdá se, že jsou si jistí tím, že by se s otravou mohli vypořádat. Ať už byl jed cokoliv, zdá se, že nebyl tak silný, aby ho zabil na místě.
Gacktovi zazvoní telefon zrovna, když se i on dostane k místu nehody. Je tady už chumel lidí, nějakého kluka nakládají do sanitky a… zdá se mu to nebo v tom davu poznal Inorana, který se snažil dostat přes tělo policisty? Nejdřív ze všeho ale zvedne hovor.
"Cože?" Je první věc, která z něj vypadne, když mu Tetsuya řekl, že ho nebere vážně. Nemůže uvěřit tomu, že tady byl Hyde za prací, prostě nemůže. Říkal mu přece to o hledání svého bratra. Lhal by mu takovýmhle způsobem? S telefonem pořád u ucha se dere davem, za rameno k sobě otáčí každého, kdo má jen podobnou výšku a zase odhazuje, když zjistím že to není on.
"Kruci." Vrčí pro sebe a hledá taky Tetsuyovo auto, ale je mu jasné, že je někde zašitý a na všechno má dobrý výhled. +Ty hajzle.+ 
"Nemáš mě co trestat, nejsem nikým z tvých lidí." Začne a zbledne, když mu řekne, že Hyda má někde u sebe. Zastaví se na místě a horečně přemýšlí.
"Jak chceš, obchod bude obchod, dej mi hodinu. Zavolám ti." Řekne mu a zavěsí. Jen ať si láme hlavu s jakou komoditou chce Gackt obchodovat. Protáhne se mezi lidmi k Inoranovi a otočí ho dlaněmi k sobě.
"Co se děje, kdo je to!" Vyjede po něm, ale uvidí jeho ubrečené oči a pološílený výraz. Někdo na kom mu záleží. +Tetsuya… ale proč?+ Zase ho pustí.
"Jeď za ním, pak si vás najdu!" Nařídí mu a rozeběhne se k vlastnímu autu. Vezme si z něj nejnutnější věci, zamkne ho a zamíří do metra. Musí ze sebe setřást všechny Tetsuyovi lidi a to nebude snadné. Stáhne ze sebe drahou bundu, odhodí jí do klína nějakému bezdomovci a o kus dál vymění brýle za starou mikinu. Navlékne ji na sebe, nasadí kapuci a anonymně zmizí v davu. Objeví se až před Tetsuyovým domem, tím, kde má apartmán, a kde schovává svou perlu. Ve vrátnici už je to zase on a využije toho, že ho tady znají.
"Dobrý večer Kato-san, přinesl jsem něco pro pana Ogawu ale není doma, mohl by sejít dolů jeho spolubydlící a převzít si to? Buďte tak laskav." Pronáší medově a hereckým výkonem hodným Oscara. Vrátný mu uvěří.
Aoi je velmi zmatený, když se rozezní interkom u vchodu, ale když mu vrátný řekne, že si má jen dole něco převzít, proč by to neudělal? Má na sobě široké černé domácí kalhoty v pase na gumu, černé tílko a přes sebe lehoučkou košili, která zůstala rozepnutá. Zrovna se snažil spřátelit s notebookem. U dveří nasadí jen žabky a jede výtahem dolů. Gackta pozná okamžitě a důvěřivě jde k němu.
"Dobrý večer, bohužel nevím, kdy se vrátí." Věnuje mu okouzlující úsměv, který mu Gackt oplatí. "To nevadí, jen ti to dám a pojedu, mám to venku v autě." Říká mu a už ho vede ven. Vrátný je však dobře instruovaný a tajně mezitím vytáčí Tetsuyovo číslo, aby mu oznámil pohyb kolem jeho apartmánu. Jakmile je Gackt s Aoim venku, obratně se dostane za jeho záda, zkroutí mu ruce za zády do bolestivého úhlu a přitáhne si ho k sobě.
"Buď hodný a nekřič. Ublížím ti jenom, pokud on ublíží jemu." Popadne ho za ruku a vleče sebou do metra. Taky má pár známých a číslo jednoho z nich spěšně vytáčí.
"Cože? Co se děje? Kdo komu ublíží?" Dostane ze sebe zmatený Aoi.
"Potřebuju auto na devadesátý sedmý blok. Hned. Pak se vyrovnáme." Řekne Gackt a tam taky s Aoim zamíří. Netrvá to zase tolik dlouho, nacpe ho do přistavěného supersportu, který nemá poznávací značku a vyrazí s nim po ulici směrem ke svému apartmánu. K tomu, kde má všechno, co nemůže mít ve vile. +Fajn, tohle bude válka o princezny.+
"Kam jedeme?"
"Zmlkni Popelko, nebo tě pošlu tvému princi v tolika kouscích co bylo hrachu a popele."

Inoran, Hyde, Tetsuya

Inoran pořád svůj boj nevzdává a opravdu by chtěl jet s ním. Jak se zdá, je to marné. Samozřejmě, že ho nemůžou vzít sebou ale nehodlá se vzdát tak snadno. V hotelu to vzdal příliš brzo a jak to dopadlo. Sleduje už trochu bezmocně, jak nakládají Rukiho do sanitky, když ho popadnou čísi ruce a on se zmateně ohlédne.
"Gackt-san." Vydechne jen tiše a střelí pohledem zase zpátky k sanitce, jak kdyby mu mohl uniknout sebemenší detail. Na jeho slova jen kývne a sám se vydá k taxíku, který na něj čeká opodál. Musí se tam dostat, co nejrychleji, jen vteřina navíc, kterou stráví bez Rukiho je pro něj mučení. Snad bude brzy v pořádku a bude moct za ním. Rozhodně nemá v plánu se od něj hnout dál, než bude muset. Vstupní halou nemocnice proběhne rovnou k recepci a už zjišťuje, bez pozdravu a jakékoliv úklony, kam Rukiho odvezli. Sestřička ho nasměruje do druhého patra a on už vůbec nevnímá slova o tom, že ho za ním stejně nepustí. Je mu to jedno, počká tu třeba měsíc, když to bude nutné.  Ani peníze mu v tuhle chvíli nepomůžou. Na chodbě  chvíli přechází tam a zpátky, jak tygr v kleci, ignoruje pohledy okolí, které si vyslouží. Někdo ho poznává, jiní nechápou, co tu hledá.
"Jestli to dopadne špatně, tak si mě nepřej Tetsuyo." Zavrčí si pro sebe naštvaně, než se usadí na židli, zapře se lokty o kolena a vloží si hlavu do dlaní. Jedna ze sestřiček se k němu pomalu přiblíží a nabídne mu kávu ale on jen zavrtí hlavou. Ať mu dají všichni pokoj, on stojí jen o jednu věc.
Tetsuya se jen ušklíbne, nad Gacktovými slovy. Tuhle reakci přesně čekal a o to víc ho jeho odhad potěší. Vůbec nepředpokládá, že by se mělo něco zvrtnout, je přesvědčený o tom, že má všechno  dokonale podchycené, jenže se nikdy tak nemýlil jako právě teď. Měl si uvědomit, jak moc dobrého spojence si kdysi vybral. Tahle partie, bude ještě složitější, než sám očekával. Neodpoví mu, jen si spokojeně přitáhne sklenku blíž ke rtům a nařídí řidiči, aby ještě kousek popojel. Z klidu ho vyvede první telefon, kterým mu oznámí, že se jim Gackt ztratil z dohledu. Nepatrně se narovnána sedačce a stáhne obočí k sobě, jen to napovídá, jak nespokojený je.
"Stav se ze Toshim a vyber si trest." Zavrčí tichým, nebezpečně znějícím hlasem a začne být ve svém nitru nervózní.
"Co máš za lubem Ga-san." Broukne si pro sebe a vytočí ještě jedno číslo, aby zjistil, kde se nachází. Někdo ho přece musel vidět, potřebuje vědět, kam míří a na co se připravit. Tohle je vysoká hra  a on vůbec nepochybuje, že Gacktův plán bude rozhodně stát za to. Vždycky si pečlivě vybíral lidi kolem sebe a teď se mu to zdá se vymstí.
Hyde mezitím poposedává v autě s dalšími třemi chlápky a vůbec netuší, kam ho vezou. Je mu z toho na nic, uvnitř se chvěje strachy ale svůj výraz ve tváři nepovolí. Bude statečný. Musí, nic jiného mu v tuhle chvíli nezbývá. Ret mu po facce trochu krvácí a nabíhá, na tvář má lehce zarudlý otisk dlaně ale na tom mu vůbec nezáleží. Musí vmyslet, jak se z toho co nejrychleji dostat.
"Kam jedeme?" Zkusí se zeptat, i když předem ví, že je to zbytečné.
"Mlč, nemáš právo se na nic ptát." Zavrčí muž vedle něj, ten se zlatým zubem. Auto  po dvaceti minutách přece jen zastaví a on je vytažen násilně z auta a ještě se praští hlavou o rám dveří.
"Au." Zaúpí tiše ale vyfasuje tak možná jen přísný pohled a trhne sebou, když gorila napřáhne pracku k ráně ale tentokrát ho neudeří.
Další zvonění telefonu, když Tetsuya nadiktuje řidiči jinou adresu, než měl původně v plánu. Zkontroluje si tu rajdičku radši sám, má kolem sebe jen neschopné lidi a ten jediný schopný, toho si právě očividně poštval proti sobě. Musí se o to postarat sám. Přiloží si sluchátko k uchu a v tu chvíli snad i zbledne. Ne, nepochybuje vůbec o tom, kdo vytáhl Aoiho z jeho apartmánu a tohle je přesně ten trest, za jeho vlastní domýšlivost.
"Zastav." Nařídí řidiči, sám vystoupí, vytáhne ho za flígr z auta a usadí se za volant. Nasadí si handsfree a vytočí Gacktovo číslo.
"Zvedni to ty parchante, dělej." Zavrčí si pro sebe, když žene auto směrem, kde se má potkat se svými muži a Hydem.
"Hraješ vysokou hru Gackt-san." Nutí se ke klidnému hlasu, když mu ten telefon zvedne.
"Budeme obchodovat ale opovaž se porušit mé zboží. Kde se sejdeme?" Sekne chladným hlasem, když zastaví smykem u jednoho ze svých domů, vystoupí a zamíří dovnitř, aby vyzvedl Hyda, který se mezitím choulí v rohu místnosti. Pohledem těkne k jeho rozbitému rtu a otočí se po svých mužích.
"Kdo to byl?" Zeptá se s nebezpečným podtónem a jakmile se jeden přihlásí, přejde k němu, přitáhne si ho za límec k sobě  v ruce se mu zaleskne nůž a bez váhání mu ho vrazí do břicha.
"Říkal jsem, že mu nezkřivíš ani vlas." Pustí ho a nechá krvácející tělo dopadnout na zem.
"Jdeme dělej." Zavčí na Hyda, kterému se s Tetsuyou rozhodně nikam nechce obzvlášť po tom, co viděl a nutí svůj žaludek, aby nepropustil poslední jídlo. Tetsuya ho popadne za ruku a táhne zpátky do auta, kam ho nevybíravě natlačí.+Jestli mu něco uděláš, budeš toho litovat.+ Pomyslí si rozhodně a prudce sešlápne plyn.

Ruki, Gackt, Aoi

Sestřičky Inorana ujistí, že Ruki bude celou noc určitě spát, a že by se měl jít vyspat také. Jedna z nich mu pak tajně prozradí, že jeho stav je stabilizovaný, že opravdu došlo k otravě, ale v jejím důsledku mělo dojít k udušení, čemuž příjezd sanitky zabránil. Nic dalšího už se s ním určitě dít nebude až dokud se neprobudí a neudělá se mu lépe. Ke Gacktovu potěšení jde Aoi naštěstí docela poslušně a nepere se s ním. On sám není žádný mafián, nemá žaludek na to mu ubližovat, ale pokud někdo ublíží Hydovi, udělá to. Tetsuya na nic jiného neslyší. Už jsou v půjčeném autě, když mu zazvoní telefon a on na sobě ucítí Aoiho oči. Nejspíš poznal jeho hlas.
"Řekl jsem, že ti zavolám za hodinu. Pak se to dozvíš." Odsekne mu a típne mu to. Nemůže říct kde, dokud se tam sám nedostane a neobrní se. Následující rozhovory probíhají se všemi, kdo chodí k němu do casina a nejsou pod Tetsuyou. U některých si není jistý, takže se jejich jménům vyhne. Potřebuje u sebe muže se zbraněmi, naslibuje jim za to cokoliv, peněz má hodně a taky přístup k nákupu diamantů. V Casinu je plno lidí, samozřejmě funguje do pozdních ranních hodin. Sejde se s provozním a nařídí mu, aby celou budou vyklidil z důvodu technických potíží. Aoiho má pořád u sebe a drží ho za nadloktí takovým způsobem, že je všem jasné, že tu není dobrovolně. Aoi se tváří vzpurně, ale zatím vyčkává, co mu tahle situace přinese, protože Gackta by nepřepral.
"Proč mi neřekneš o co jde? Třeba by to šlo vyřešit úplně jinak." Naléhá na Gackta. Jsou přece s Hydem kamarádi, stalo se snad něco jemu? Ale proč by ho měl Tetsuya ohrožovat, je to přece majitel reklamní firmy? Vůbec mu to nejde dohromady a navíc si myslel, že jsou s Gacktem přátelé. Když mluvil s Hydem naposledy v cukrárně, byli oba tak spokojení a zdálo se, že jejich noví…
ehm… partneři, jsou taky.
"Nešlo. Brzo pochopíš proč." Řekne mu Gackt a odvede ho do salónku, kde už je plno jeho známých. Předá Popelku několika z nim. Ti usadí Aoiho do křesla jako královnu, ale rozestaví se okolo něj se zbraněmi. Teprve pak zavolá Tetsuyovi.
"Moje Casino. Deset minut a s neporušenou Růženkou. Jinak bude oko za oko moc málo a střevíčky svojí Popelky nebudou to jediné, co z ní po kouskách dostaneš." Řekne jedinou větu a zase zavěsí. Musel nejdřív dostat lidi pryč, aby to neodnesl nikdo další a nepřitáhlo to nechtěnou pozornost novin a samozřejmě se musel obrnit. I on vlastní zbraň, ale chodí s ní jen na střelnici, je to sport, ne něco, co by použil. Nicméně si pro ní dojde do trezoru a samozřejmě si ji ponechá připravenou v pouzdře kolem pasu. Aoimu se tohle celé vůbec nelíbí, má už slušný strach a hlavně ví, že Růženka je Hyde. Něco se mezi jejich novými milenci pěkně podělalo, ale Aoi neměl ani tušení, že by kterýkoliv z nich mohl mít zbraň a unášel je navzájem. O co tady kruci šlo?

Inoran, Hyde, Tetsuya

Ino je v podstatě poslán pryč. Trochu ho uklidní, že Rukiho stav je stabilizovaný ale rozhodně v dnešní noc nebude spát. Potřebuje zařídit spoustu věcí a hodlá si ho prostě přesunout rovnou k sobě, hned jak ho z té prokleté nemocnice pustí. Už žádné pochybnosti o tom, jak by to být mělo. Patří k sobě a on to ví. Objedná si hotel hned vedle nemocnice, stojí ho to peníze navíc a trochu přemlouvání, aby ho ubytovali v tuhle hodinu, nakonec se mu to podaří a odtud už vyřizuje vše potřebné. Prodá dům, přestěhují se jinam, trochu stranou od všeho a tam budou snad v bezpečí.
Tetsuya tiše zavrčí do telefonu, když se mu nedostane odpovědi, jako očekával. Hodina je hrozně dlouhá doba a on nesnáší čekání. Umí být trpělivý ale ne po tom, co se mu jeho plány dokonale hatí. Tohle vůbec nedomyslel a bude se za to proklínat ještě hodně dlouho. Kromě toho Hyde poškozený je a on rozhodně nepřežije pokud se Aoimu něco stane. +Kdyby ti na něm nezáleželo…Ticho!.+ Okřikne sám sebe v hlavě a míří do jedno ze svých apartmánů, kde zařídí potřebné na jejich naplánovanou schůzku. musí se dobře připravit. Vytáhne za ruku Hyda z auta a zamíří nahoru, kde už ho čeká několik jeho mužů. Jeden z nich mu nese zlatý zub toho idiota, co dal Růžence facku. No výborně, alespoň něco je tak jak má být. Odejde do vedlejšího pokoje, kde je schovaný trezor a v něm jeho zbraně a pouzdra. Vloží je do nich, pak už neklidně po pokoji, telefonuje po všech čertech a shání všechny své muže, aby byli připravení na cokoliv. Ono se taky může stát cokoliv. V domluvený čas se ozve vyzvánění. Sáhne po přístroji, dlouze se nadechne a zvedne hovor. Ani v podstatě nestačí nic říct a jsou mu sděleny instrukce.
"Budu tam." Sykne jen ledově, když kývne na své muže, dva z nich popadnou usmívajícího se vězně pod pažemi. Hyde moc dobře slyšel hovor a došlo mu, co se tu děje. Nemá ale ani nejmenší tušení, že se za chvíli potká s Aoim. Jediné, co ví je, že se za něj Gackt pere jako lev a náklonnost k němu přesahuje reálné hranice. Má o něj strach a zároveň ho neskutečně hřeje pocit, že mu na něm tolik záleží.
"Dávej bacha." Ožene se slovy po jedné z goril, která ho sevře až neskutečně bolestně.
"Jestli bude mít další modřinu, bude to tvá hlava s kterou si vyzdobím pokoj." Zavrčí Tetsu už opravdu nepříjemně a jeho muži se radši rychle odklidí do auta. Nikdo z nich ho ještě neviděl v podobném rozpoložení a to jsou s ním někteří od začátku. Celý konvoj se rozejde ke Gacktovu casinu. Tam se vysoukají z aut a on sám si přebere Hyda a poupraví mu kabát na ramenou.
"Ani slovo, budeš pěkně potichu." Nařídí mu nekompromisně, když se svou osobní stráží projde kolem Gacktových můžu. Většinu z nich moc dobře zná ale ani jeden není jeho. To zjištění ho překvapí. Zdá se, že Gackt myslí opravdu na všechno. +Podcenil jsem tě. Chyba.+ Pomyslí si otráveně, když je konečně dovedou až k nim.
"Máš moc hezké nové vybavení Gackt-san." Zavrní tiše Tetsu a přitáhne si Hyda blíž k sobě.
"Ga-chan." Broukne Hyde a trhne sebou, aby se vymanil z Tetsuyova sevření, než vytřeští oči na Aoiho.
"Nepouštěj ho k němu, je to hajzl." Houkne ještě hlasitě, prostě nedovolí, aby s ním Aoi odešel, to s ním radši půjde sám.
"Mlč, to už není tvoje starost." Sykne k němu Tetsuya výhružně a pohledem zakotví na Aoim v křesle. Jestli ho odtud teď nedostane bude to jeho konec. Zblázní se, když ho nebude mít u sebe, to už ví. Taky tuší, že tohle celé bude mít dalekosáhlé důsledky, se kterými se bude muset vypořádat.

Gackt, Aoi

Gackt trpělivě vyčkává příchodu Tetsuyi a ten je tady snad na minutu přesně. Mračí se na něj, když ho uvidí přicházet po zuby ozbrojeného a s celou jeho kompanií, ale zároveň s sebou má Hyda a jeho oči trochu změknou, když se s ním setká pohledem. Jenže hned na to si všimne šrámu, co má pod okem.
"Říkal jsem, že se mu nemá nic stát, myslíš si, že svojí výhrůžku nesplním?" Ozve se místo reakce na nové vybavení. Jakmile Aoi uvidí Tetsuyu, na obličeji mu vyvstane úsměv, ale hned na to si i on všimne v jakém doprovodu přišel a že má na svém těle pistole. Zmateně se zamračí. Spontánně chce vstát a jít k němu, ale není mu to dovoleno, když ho jiní dva muži vezmou za ramena a vrazí zpět do křesla. A pak se na Gackta podívají s kývnutím brady a jasnou otázkou v očích, co s ním mají udělat, když Tetsuya nedodržel svou část dohody. Aoi mezitím skočí očima k Hydovi.
"Cože? Hajzl? O co tady jde?" Má pocit, že se ptá už asi po tisící, ale cosi ledového se mu usadí v žaludku.
"Tet-san..." Osloví ho jenom s ještě pořád důvěřivýma očima, ale Hydovi taky bezmezně věří, nemá důvod k tomu, aby neměl. Gackt moc dobře ví, že tím, co musí udělat, si moc nových Hydových sympatií nezíská, jenže se soupeřem jako Tetsuya se nic jiného dělat nedá. Vytáhne z kapsy kalhot zavírací nůž a hodí ho jednomu z mužů u křesla.
"Tak co mu na oplátku provedeme za tu krev, co vidím? Pořežeme ho na stejném místě? Pak bude navždycky po jeho kráse a ty už si o něj neotřeš ani boty. Rozhodně skončí v reklamě." Řekne chladně a Aoi v tu chvíli zalapá po dechu a začne se bránit. Snaží se postavit na nohy, vykroutit jejich sevření, ale nic z toho nemá smysl, když je zaražen zpět do měkkého a čepel se k jeho tváři nebezpečně přiblíží. Zapře se co nejvíc dozadu a uhýbá obličejem do strany a od nich, jako by si tím mohl pomoci, ale zatím se nic takového neděje.
"Tak kam tohle doženeme Tetsuya-san?" Ozve se přísně Gackt.
"Chci slyšet nabídky a ne malé. Neko-chan... dělal jsi venku to, o čem tvrdili, že tam děláš?" Podívá se na něj neméně přísně, ale radši ho pak přizabije sám, než aby to udělali Tetsuyovi lidé. Jenže se mu nechce věřit, že by tohle celé proti němu Tetsuya vyprovokoval jen tak bez pořádných důkazů. Něco v tom muselo být. Něco dalšího, co mu unikalo.  Hyde si očividně myslel, že přišel zachránit jeho i Aoiho, ale Aoi je pro něj v tuhle chvíli jen prostředek, jak získat Hyda zpět. Bohužel.

Hyde, Tetsuya

Tetsuya sebou znatelně trhne, když Aoiho tak nevybíravě vezmou za ramena a shodí ho zpátky do křesla. Střelí po Gacktových lidech ledovým pohledem a ukládá si do hlavy obličej každého z nich, tohle nesmí nechat bez odezvy.  Trochu ho zaráží ale fakt, že Hyde očividně brání Aoiho zuby nehty a ta myšlenka se mu usadí hluboko v hlavě. Zvažuje všechny svoje možnosti a dedukuje, kam až by situace mohla vygradovat a jak by se měl zachovat. Je to složité, když mu na Aoim tolik záleží. Nepřipouštěl si to až do téhle chvíle, kdy ho vidí v obležení ozbrojených mužů. Dává si dohromady i to, že ti dva jsou minimálně přátelé a moc dobře ví, jak si Aoi na tyhle vazby potrpí. Je to snad bezvýchodná situace.
"Proč mu neřekneš co si zač." Ozve se Hydův hlas směrem k Tetsuyovi a v očích mu pomstychtivě zasvítí. Vůbec netuší, proč ho sebral, když venku nedělal nic, co by neměl. Teda myslí si to. Střelí ocelovýma očima směrem k Gacktovi a vidí i nůž, kteří hází jednomu ze svých mužů a vytřeští na něj oči. +Tohle přece neudělá!!+ S mírně pootevřenými rty na něj kouká a jen téměř neznatelně zavrtí hlavou.
"Nedělej to, prosím." Ozve se Hydův melodický hlas a naléhavostí vepsanou v očích i ve tváři a nakonec se střetne i s překvapeným pohledem Tetsuyi, který od něj očividně podobné chování nečekal. Možná se v nich mihne i náznak vděčnosti ale je to jen těžko poznat, když si podobné výrazy Tetsyua vždycky bedlivě schovává. Hyde se překvapeně otočí na Gakka, když se ho zeptá, co venku dělal.+On mi snad nevěří?+ Proběhne mu hlavou rozmrzele a stiskne rty k sobě, v očích se mu mihne záblesk bolesti.
"Říkal jsem ti pravdu." Trochu mu odsekne a odvrátí od něj pohled. Tak nějak ho to zabolelo, že mu nevěří, že se ho musí ptát, aby se ujistil, že mu říká pravdu. Neměl by teď podobné věci řešit ale zasáhlo jej to víc, než by si kdy býval připustil. Jak kdyby Gackt nevěděl, že nemá v hlavě nikoho jiného, než jeho. Jak kdyby mohl být s někým jiným, než s ním.
"Dám ti cokoli si řekneš, Gackt-san. Chceš ještě jedno casino, máš ho mít, chtěj klidně celou čtvrť, je tvoje. Ale nech ho jít." Rozhodne se Tetsuya hrát přímou hru. Prodělá na tom, jenže tohle není jeho prioritní zájem. Později za to zaplatí nemalou daň svému strýci, pod kterým je. Jediné na čem však momentálně záleží je bezpečí Aoiho. Tváří se, že nevidí nechápavé pohled svých vlastních lidí, kteří očividně vůbec netuší, proč o něj tolik stojí. Jim to ale může být jedno, hlavně, že on to ví. Moc dobře to ví. Aniž by si to uvědomil, neprozřetelně povolí stisk na Hydově paži a ten využije okamžiku, strčí do něj svým bokem a vymaní se z jeho sevření, aby se rozběhl za Gackkem a zabránil jim, aby ublížili Aoimu. To je teď hlavní, nesmí dovolit, aby se něco stalo jeho nejlepšímu kamarádovi, který ho chtěl vytáhnout z ulice, který si ho vždycky vyslechl a podal mu pomocnou ruku, i když sám toho příliš neměl. A to jenom kvůli němu, to prostě nedopustí. Tetsyua ztratí rovnováhu a udělá několik kroků stranou. On moc dobře ví, co bude následovat a koutkem oka zahlédne jednoho ze svých mužů, kterému se mezi prsty zaleskne vrhací nůž, očividně nemá instrukce jen od něj a celá tahle událost se donesla i k někomu dalšímu. Měl tušit, že je hlídaný ale teď nemá čas nad tím dál rozmýšlet. Teď může jen jediné, zachránit co se dá. Nezaváhá ani na vteřinu, když udělá krok zpátky a postaví se do trajektorie nože, který mířil přímo a Hydova nekrytá záda a ucítí prudkou bolest v břichu, jak si čepel najde svůj cíl. Jeho poslední pohled patří Aoimu přes svá záda, na kterého se mírně pousměje a  pak už dopadne na kolena s dlaněmi přitisknutými kolem nože. Jeho oblečení se barví rudou tekutinou a neskutečná bolest si vybírá svou daň v podobě občasného zatmění před očima.
"Teď jsme si kvit Gackt-san." Vydechne skrze zatnuté čelisti  a zapře se dlaní o zem, aby se ještě chvíli udržel v kluku a nepadl rovnou na zem.


4 komentáře:

  1. Tak, ty zmetku, a máš to! Válka o princezny, fandím Gacktovi! Dobře udělal, i když je mi teda líto Aoie, který za nic nemůže, ale snad se aspoň dozví, co za svini Tetsuya je...
    A je to tady, všichni 4, face to face... no, doufám, že Aoi nebude takový blázen, a fakt začne o Tetsuyovi přemýšlet jinak... Jinak už se asi vážně zblázním, z jeho i z vás :D
    No a ten konec... hm, hm... no, to jsem zvědavá na další díl... Předpokládám, že Tetsuya se z toho vyhrabe a bude v Aoiových očích za hrdinu, sám Hyde z toho bude v háji, co Gackt, nemám tušení, ale teda... jestli bude Aoi furt tak zahleděný a nebude mít ani trochu podezření a nebude přehodnocovat, asi už se z něj zblázním...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. XD Jsem zvědavá, jak dlouho. Myslím, že naprosto nikdo z nich nečekal, co se stane a kdo bude hlavní trofej.
      Ehm... *Rýpe se špičkou chodidla v zemi před sebou s rukama za zády, vedle ní stojí Aoi a dělá to samé.*
      Ale podívej na to, Gackt by Aoimu rozpáral břicho, kdyby Hydovi hrozilo totéž, není to žádný andílek a Tetsu se o Aoiho tak pere, opravdu nechce, aby mu někdo ublížil a pak nastaví vlastní tělo! A ne noži, ale vlastně svojí celé rodině, to si zaslouží špetku uznání! (Vážně obhajuju Tetsuyu z tohohle příběhu?)

      Vymazat
  2. Možno som staromódny romantik vo svete cynikov, ale práve preto sa mi tak veľmi páči, že u vás nachádzam tú osudovosť, že keď už láska, tak poriadne a to je niečo, čo jedndoucho papám aj s navijakom a navyše, nie je to nijaké pozlátko, lebo tie city vo vašic príbehoch tak úprimné. Mohla by som upadnúť do depky a stačilo by mi prečítať si diel od vás a hneď by som sa cítila lepšie (teda, asi nie zrovna tento, lebo mám trochu obavy, čo sa tu dočítam :D ale viete, ako to myslím ♥)

    Tohle je jasný důkaz toho, že bez něj není schopný existovat, i kdyby se s ním měl jen někde schovávat.

    Čožeeee? Gack je borec! Tak toto som vôbec nečakala a dobreee! +Fajn, tohle bude válka o princezny.+ :D :D Dokelu, kde na to chodíte??? To je paráda! a ešte tá vyhrážka, že inak ho pošle domov v toľkých kúskoch, čo bolo hrachu a popola wau! ♥ (áno, dala som srdiečko, veď viete, fascinácia slovami, to je moje)

    "Zvedni to ty parchante, dělej." (aaaaaa tak teraz sa škerím O:) nie, že by som to Tetsuyovi priala, ale ten moment, ako pochopil, čo Gackt urobil, bol skvelý, vzrušujúci, ako sa nahneval a zároveň zľakol, takáto temná romantika, to sa ánooo ♥♥♥♥)
    "Kdo to byl?" Zeptá se s nebezpečným podtónem a jakmile se jeden přihlásí, přejde k němu, přitáhne si ho za límec k sobě v ruce se mu zaleskne nůž a bez váhání mu ho vrazí do břicha. (som zlá, keď sa mi ten okamih páči? :D )

    Jooj chudák Aoi, pre toho to asi bude nepríjemné prekvapenie, ako som si čítala, len tak mi napadlo, že dokelu, fakt to začínalo najskôr úplne inak a odrazu aké veci ste odhalili, zbrane, kasína, podsvetie, je to ako odkrývať vrstvy na torte a všetky sú sladké O:) ♥ a navykové!

    Nieeeee Gackt! Nesmie ublížiť Aioimu, tak toto sa teraz kolosálne poserie, mne je z toho zle,toto nieee, to im ani Aoi ani Hyde neodpustia jooj


    Je to snad bezvýchodná situace. (No to si teda myslím!)

    To čoooooo! No ja sa zbláznim! :O :O musím si pohľadať sánku, lebo mi práve padla, Tetsuya nie, ja viem, že som o ňom nenpísala pekné veci, ale toto nieee



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý staromódní romantik! *Poukazuje na oblíbené scény se sadistickým Miyavim a tak podobně.* XD
      No snažíme se a děkujeme <3 O čem by to bylo, kdyby to naše posavy nemyslely vážně. Ooo děkujeme, to je krásný kompliment a jsme rády, že pro tebe mají naše povídky takové kouzlo :)
      Gackt ti vzkazuje, že on je vždycky borec a ptá se, jestli jsi snad pochybovala? XD
      Já nevím, kam na to chodíme, prostě někdo mu sáhl na princeznu, tak mu to vrátí! A když Popelka, tak se vším všudy, můžou ji třeba ozobat holoubci XD Prsty do ošatky, oči do džberu!
      Ano, tohle Tetsu nečekal, podcenil svého nejlepšího přítele, i když ho zná a teď musí rychle jednat! No, to jsi, já jsem to vůbec nečekala, bylo to docela drsné Oo
      Aoi chudák kouká, co se to kolem něho děje, nejdřív ho vytáhnou z bistra, kde si v poklidu živořil a udeří na něj vším tím nablýskaným světem a teď jeho vlastní únos! Ještě, že mu neupadla bota po cestě XD
      My to taky nečekaly, to se napsalo úplně samo takhle XD Měla to být větší romantika, ale my to napravíme, snad XD
      Podle posledních vět soudím, že jsme to pěkně zamíchaly, mwahahaha XD

      Vymazat