16. března 2024

Hromadné - Víš, jak nemám rád rozdělané věci. - část 3.


(nový dům)


Gackt


Gackt by si úplně nevsadil na to, že Hyde lže. Tohle byl okamžik, kdy jeho sebejistota trochu pokulhávala, ale je ochotný zaplatit vysokou cenu za to, že spolu budou. Koneckonců už má svůj plán. Musí se uchechtnout těm vráskám, protože pokud se k nějakým dopracují, bude jim oběma tak tisíc a Gackt si není jistý, že tady chce být tak dlouho, ale to byla témata, která ho teď ještě vůbec nezajímala. Tak on neměl čas… 
"Teď bych se měl urazit zase já. Prý, když to uvidí, že ho to přejde? Snad bys měl vědět, že to je jedině návykové a jeden už nikdy nechce jinak? Nebo co přesně ho na mě mělo přejít?" Teď si Hyde tedy naběhl. Taky se na něj míní chvíli mračit. Pak se doopravdy nahlas rozesměje, když Hyde prohodí, že je tu někdo, koho stín ještě neviděl. To těžko, vzhledem k tomu, jak málo jich tady žije a taky… 
"Teď už ho ostatní nebudou zajímat." Řekne velmi samolibě a s vlčím úsměvem na rtech. To nejlepší se prostě odehrává tady, to teď potvrzuje i stín. Je zvědavý, co s tím udělá Uruha a jestli odtud stín žárlivě odvleče, až se o tom dozví. Gackt to rozhodně prohodí alespoň u večeře. Pořád se pobaveně pochechtává, když se Hyde zlobí, že mu se stínem nepomůže. Sice mu vyhrožuje, že si půjde pro večeři, ale tomu taky nevěří. Byli spolu ještě moc málo na to, aby to dnes v noci opravdu udělal. Jakmile se v pokoji objeví netopýr a Hyde začne s tím, že Gackt děti špatně vychoval, vážně si poslechne, co mu řekne na toho Toru a založí si u toho ruce na prsou. Díky tomu pěkně vyniknou jeho svaly, dělá to samozřejmě schválně. Spokojeně se culí, když se Hyde vzdá a nakonec se s ním nepře. Pozoruje ho, jak se snaží osvobodit netopýra a vytáhne obočí nahoru, když Hyde začne ztrácet nervy a vyhrožovat jejich dětem. Odezva zatím nepřichází. 
"Nemáš u nich dostatečnou autoritu." Prohodí jako manžel po dvaceti letech. On ji samozřejmě vždycky měl, to bylo vidět na každém rohu. V nose ho zalechtá Hydova krev, ale pro něj očividně není. Natáhne se blíž, aby ji mohl alespoň cítit a požitkářsky u toho zavře oči, ale to už je netopýr na lustru a Hyde začíná vypadat nešťastně. Musí se znovu rozesmát, protože dnešní noc je vážně pecka, ale když Hyde začne vyhrožovat, že prodá dům, trochu mu opadnou koutky. Sice nechtěl opustit svůj starý, případně by raději vydělal na nový, ale to neznamenalo, že si jeden nezvykl na zdejší luxus, ehm ehm… Udělá uznalý obličej, když Hyde začne hrozit Tetsuyovými obojky. Jako prvnímu selžou nervy Torovi a Gackt se musí znovu rozesmát. 
"Myslel jsem si, že nejmíň odolný bude Uruha." Prohodí, zatímco si dovede představit Aoiho těžce nad věcí. Ne snad proto, že by byl Tora špatný v posteli, jenom si byl jistý, že v tomhle měl mnohem lepší vůli, než oni ostatní. Uruha se ozve vzápětí a Gackt se musí sklonit na předloktí, aby na Hyda mohl mluvit zblízka. Prohrábne mu při tom dlaní vlasy. 
"Ani jsem netušil, že tohle někdy uslyším." Broukne medově. 
"Že tenhle dům necháš dětem a zbytek necháš na mě… beru tě za slovo." Dodá a tím ho určitě dorazí, ale Hyde už to řekl! 
"Díky!" Zavolá ještě na Toru, než se nad Hyda znovu přesune. 
"Co ti najednou vadí? Stín? Netopýr? Děti? Neříkal jsi mi před chvílí, že tomu nemám věnovat pozornost?" Oplácí mu to všechno a klínem znovu začne dráždit jeho tělo. Po tom všem, co se tady dneska stalo, už je stejně jedno, kdo je ještě v okolí. Nikdo další za nimi stejně nechodil. Mana sem nechtěl ani teď, když zůstal doma sám. Pokračuje ve svých provokacích a nechce toho nechat, dokud neucítí odpovídající odezvu těla pod sebou. 
"Připomeneš mi, co jsme chtěli dělat celou noc?" +Doufám, že ten netopýr umí na záchod...+ Lustr byl totiž nebezpečně nad nimi. Najednou má nutkání zeptat se nahlas. Teď.


Hyde


Hyde si tiše povzdechne. Ano, řekl to trochu pitomě a zrovna to nevyznělo v jejich prospěch. Málem by protočil očkama v sloup, ale nakonec se jen poušklíbne.
"Ale no ták." Prohodí jako první, než se svůdně pousměje.
"Vypadá to, že bych nás dokázal tak pohanit?" Uculí se. 
"Moc dobře víš, že jsem to takto nemyslel." Samozřejmě je potřeba to řádně vyžehlit a jeho výraz jasně říká, jak moc se snaží. Jestli tohle nezabere, asi lehne popelem. No vážně.
"Přece se na mě nebudeš zlobit." Používá své zbraně, teď hlavně hlas, kterým ho vábí k sobě. Pomalu se podívá na stín, co on na to a jestli je tu vážně proto, že tohle bylo nejlepší, co kdy viděl. 
"Jak to tak vypadá, je čas je poslat někam na školení." Udělal by to sám, ale jsou to jejich děti, bylo by to prostě divné. Jinak to ani brát nedokáže.
"Musíme je vzdělávat." Asi dojde na poukaz, kterým jim všem věnuje a bude pobaveně sledovat jejich výrazy. A pak se vážně budou muset odstěhovat. Pak už je čas věnovat se netopýrovi a taky nadávat. Rychle se na něj podívá a už se mračí jako sto hladových upírů.
"Tak já nemám autoritu?!" Tohle se ho zdá se dost dotklo.
"U všech ostatních jsem jí měl dost a dost, mám ti venku předvést." Trápí ho a nejradši by si založil ruce na hrudi, ale musí se první postarat o svého mazlíčka. Periferně vidí, jak Ga nasává vůně jeho krve a koutek mu cukne nahoru. Asi by se propadl na věčnost, kdyby to nepůsobilo. Tato krevní přitažlivost je pro upíry hodně důležitá. On sám vnímá prohloubení celého prožitku, když mu druhý chutná a Ga je to nejlepší a nejdražší whisky. Prostě jeden nemá nikdy dost. Zamyslí se nad Gacktovým konstatováním, když se jako první ozve Tora a vzápětí za ním Uruha.
"Hm, mě to vlastně ani nepřekvapilo. Uruha má konkurenci." Zasměje se Hyde. Samozřejmě ho zná a ví, že bez těchto radostí prostě fungovat nedokáže. Sám se diví, že s Aiom vydržel dlouho.
"S černovláskem trhá rekordy. To ta láska." Broukne svůdně Gacktovým směrem a po nějakém popichování na chvíli není ani památky. Děti srovná a možná je čas si to zase začít užívat. Ostatně nemá obojek a mají nekonečnou výdrž. Toho je potřeba patřičně využít. Zarazí se malinko, protože tento dům se mu nebude dávat snadno, ale když vidí Gacktův výraz, je mu jasné, o co mu jde. Potřebuje se postarat a tohle…
"Hm, bude mi potěšením to nechat na tobě. Už mě znáš moc dobře, abys věděl, co bych si přál." Tohle by taky mohlo vyznít, jako narážka na sex, ale to u nich už asi jiné nebude. Krátce si povzdechne, ale už si ho spokojeně přitahuje na sebe a začíná pomalu ale jistě zapomínat na všechno kolem. 
"Já vím přesně, čemu máš věnovat pozornost." Stačí mu jen chvilka a už je zase myšlenkami jen u jediné věci. Později si možná bude nadávat, že to s ním má Ga jednoduché, ale on mu to zkomplikuje úplně jinak. Naoko se zamyslí, když padne konkrétní otázka.
"Myslím, že to rozmazlování netopýrka nebude." Podívá se krátce nahoru, a vážně doufá, že se teď ukáže jeho vychování nebo už to na něj bude asi i moc. Stočí oči zpátky ke Gacktovi a pohne se boky proti jeho.
"Možná bys mi to mohl pošeptat do ouška, aby bylo jisté, že myslím na to samé." Zavrní, co nejsvůdněji dokáže a dlaněmi přistane na jeho zádech, kde ho pohladí a sklouzne jimi na pevný zadek. 
"Jen jsem myslel, že nám nebude stačit jen jediná noc." Zatváří se naprosto nevinně, jak kdyby vůbec netušil, o čem se to vlastně baví. Několikrát zamrká a zlehka si přejede špičákem po spodním rtu, až se mu na něm zaperlí kapka krve. 
"Nemusím tě přece přemlouvat, abys mě neopouštěl, že ne?" Vábí ho k sobě.
"Když máme být nejlepší, ať to stín pořádně vidí." Je vidět, že pro něj není těžké se nechat strhnout. „A taky slyší.“ Na tak to budou vědět všichni, ať si pořídí špunty do uší, jestli se jim to nelíbí, stejně věčně nedělají nic jiného a on vážně dlouho abstinoval.

Gackt, Mana


Samozřejmě, že to Gackt ví, ale nemíní mu to dát zase tolik zadarmo a rozhodně bude ještě chvíli dělat drahoty. Hyde je dělal v jednom kuse a jemu se zase tolik nestávalo, že měl navrch a mohl si to taky dovolit. Obvykle byl totiž ten moudřejší, že ano… To raději nebude říkat nahlas. Hyde to na něj zkouší i svým hlasem a on se po něm po očku podívá, ale to už mluví o školení pro děti a on se začne culit. Vážně by chtěl vidět jejich výrazy, protože si všichni myslí, jak jsou v sexu nedostižní, ano dokonce i Aoi! Když dojde na tu autoritu, Hyde se samozřejmě okamžitě urazí, ale Gackt se dál válí na boku jako římský císař na hostině a tváří se netečně. 
"Říkám slovo autorita, ne svádění nebo jakékoliv jiné ovlivňování, v tom je velký rozdíl, víš?" Řekne mu medově a nejraději by si dal něco do úst, ale nemá co. Podívá se nahoru. +Opovaž se.+ Pohrozí netopýrovi, kdyby snad chtěl něco poslat. 
"Hmm, ano láska…" Protáhne Gackt znovu a stočí oči zase na Hyda. Sice mluvil o Torovi, ale tón jeho hlasu míří spíš k nim dvěma a on to moc dobře pochopil. Usměje se a vzájemné popichování je ten tam i na jeho straně. Spokojeně se usměje, když Hyde souhlasí s výběrem nového domu a je si dost jistý, že ho dovede zařídit tak, aby byl spokojený. On mu tam stejně postupně všechno předělá, ale může mít aspoň ten pocit. Hyde by ho ani svádět nemusel, ale když se tolik snaží a ještě k tomu použije svou krev, je Gackt stejně ve slastných koncích, které skončí dalším příjemným kolem. Hyde si dal hlasově opravdu záležet, aby se dětem pomstil a v určitou chvíli se vypaří dokonce i stín. Když Gackt skončí, nemohl by se cítit spokojenější a samolibější, jenže to všechno má nový důvod. Někdo totiž zazvoní. Nikdy u nich nikdo nezvonil. Gackt se prudce posadí na posteli a střelí pohledem ke dveřím, jako by na ně vlkodlaci pořádali tažení. Vymění si udivený pohled s Hydem a chvíli poslouchá, ale vypadá to, že nikdo z jejich dětí se ke dveřím nevydal. 
"To jsou zase oni, ale tentokrát už si mě za rámeček nedají." Zavrčí a začne se hrabat ven z postele. Nechá kalhoty na zemi, prostě sebou jenom táhne prostěradlo, které si ledabyle přidržuje okolo pasu a rázuje po schodech dolů. Nevidí tam vůbec nikoho, jenom stín, který se pokouší brát rukou za kliku, ta prochází skrz a vůbec mu to nejde. Ohlédne se po něm a ustoupí, když se Gackt dostane až ke dveřím a prudce je otevře. Za nimi stojí Mana osobně ve vší své hrdosti a nádheře a Gackt najednou cítí, jak rudne dokonce i jako upír. Zírá mu do obličeje, naprosto vyvedený z míry a ví, že tohle vtípek jeho dětí nebyl. Možná jenom taky tušily, že za dveřmi je Tetsuya s obojky nebo tak něco. Mana nepříjemně pocukne koutkem rtu v náznaku úsměvu. 
"Nevím, co si tady dokazujete, ale je to slyšet ven na ulici." Řekne studeně a Gackt si vjede dlaní do vlasů. 
"Vyháníme vlkodlaky." Řekne, zatímco Mana propluje kolem něj dovnitř a stín se pokouší zase zavřít. 
"Máte majordoma na nic, měl by ses vzmoct na něco lepšího." Prohodí Mana a Gackt prudce bouchne do dveří, které se málem vyvrátí z pantů. Tohle se ho dotklo! Gackta jako první napadne, že se stalo něco ohledně Tory. Co taky jiného? Co by tady Mana dělal? 
"Připravili jste mě o syna, udělali jste to schválně, když jste přesunuli Ogawovu pozornost k němu, abyste ji odvrátili od vás. Teď mě postavil do situace, kdy nemohu nic dělat, jenom se dívat. Nudím se. Přišel jsem na večeři." Hodí po Gacktovi svoje rukavičky a odchází halou k jídelně. Gackt na něj zírá s otevřenou pusou a když se ohlédne na schody, je tam úplně celá jeho rodina, na každém schodu jeden, a skrz zábradlí zírají dolů, co se to děje. 
"Toho by se dalo využít." Řekne Gackt a sekne po nich pohledem, aby to začalo lítat.

Hyde, Uruha, Tora


Ga se mu brání, moc dobře to vnímá, ale taky ví, že mu to dlouho nevydrží a to je dobře. Jsou věci, které by prostě nepřežil. Potřebuje aspoň trochu pocit, že s někým dokáže malinko zacvičit a zároveň to nikdy nebylo myšleno jako něco zlého. Prostě se rád cítil tak, jak se cítí právě teď. Už jen proto, jak moc ho miluje. Nemá smysl si cokoliv nalhávat, je to tak do první chvíle. Jak kdyby to celé, co se kolem nich děje směřovalo jen k jedinému cíli a to je jejich společné žití. Ano, i se všemi dětmi, a že jich najednou mají. +Vůbec mi to nezkazilo postavu.+ Pomyslí si po Uruhovsku. 
"Jak se to vezme." Pokračuje v tom jejich milém přetahování. Ne na všechno totiž Gacktův přístup pasoval a to samé platí i obráceně. Vlastně si ty role rozdělil naprosto dokonale. Jednou mu to řekne, až budou mít hezkou chvilku, nepochybuje, že tím rozpoutá další kolo. Jeho oči výrazně změknout, když zmíní slovo láska. Nahlas to zní úplně jinak, než když si to přehrával v hlavě. 
"Umí toho hodně co?" Rozvine to trochu víc a jeho oči příjemně zahřejí, stejně jako jeho samotného pocit, který uvnitř sebe má. Pak už není prostor na vůbec nic jiného, než aby byli spolu a náramně si to užívali. Předtím se taky zrovna nekrotil, ale teď je to snad ještě intenzivnější. Nechápe, jak se jim to stalo, ale jestli to tak bude pokračovat dál, asi ten barák zapálí a sami v něm uhoří. Zrovna se hodlal pohodlně uvelebit a užít si doznívající pocit vyvrcholení, když se domem ozve zvonek. Ga vyletí jako čertík z krabičky a Hyde si zvládne jen tiše povzdechnout. Koutky mu vyběhnou nahoru, když ho vidí, jak mizí ze dveří a hlavně v čem. Tohle musí nutně vidět. +Aby ti nenastydnul.+ Dobírá si ho v duchu. Nedělalo by mu problémy se promenádovat po domě s holým zadkem, ale pořád jsou tu děti a tak si natáhne aspoň prádlo a jde se podívat, co to zas vymysleli. Sotva se dotkne nohama podlahy haly a vidí, kdo je za dveřmi nemá daleko ke smíchu.
"Jaká příjemná návštěva." Dusí v sobě smích, a když vidí, jak je Ga rozhozený, má opravdu co dělat, aby to ovládnul. 
"Charita." Okomentuje po tom, co se s Manou pozdraví.
"Jindy se za mé koncerty platí, tohle jsem dělal jen z dobroty srdce." Přijde během vteřiny s vlastním vysvětlením.
"Rád si poslechnu kritiku." Uculí se a je rád, že má aspoň to prádlo, ale očividně z toho není v rozpacích. Tora už je na schodech, společně s ostatními. Jako jediný z nich, ví o čem Mana mluví a…Teď by si ten obojek vážně asi dal.
"A co to bude, rakvičky?" Zeptá se když Mana zmíní, že se zdrží na večeři.
"Tohle vypadá spíš na grilované maso." Odtuší Uruha s tichým povzdechem.
"A to jsem si měl užívat svou posexovou rutinu. Moje pleťové masky čekají." Stěžuje si rovnou, ale na tváři mu hraje společenský úsměv.
"Jistě nám bude potěšením." Snaží se zachovat reputaci rodiny.
"Gackt se oblékne, Hyde taky. A my si dáme skleničku?" Pozve Manu do salónku. Tora už se žene taky.
"Na to zapomeň." Ozve se Uruha
"Nic mu do pití dávat nebudeš." Upozorní ho a kývne na Aoiho.
"Hlídej si ho, nebo skončíme všichni na prach." Bafne Rukiho za ruku, společně s nimi jde i stín a na schodech nechá nafouknutého Toru, který vymýšlí, jak na Manu poštvat netopýra. Ten se ale chudák radši schová v ložnici a nehodlá ven vytáhnout ani blánku. Hyde už je u Gackta, popadne ho za prostěradlo a prudce s ním trhne, až...No jo ten zadek je výstavní, ale tohle úplně nechtěl.
"Promiň." Omluví se s uculením.
"Ale musíme si pohnout." Radši ho zase pustí a s tichým smíchem zaběhne do ložnice, aby se oblékl. Tohle chce něco extra a hlavně extra rychle. Mezitím Uruha v salónku vytahuje nejlepší lahve nulky, aby Manu patřičně pohostil.
"Máme tu všechny značky, nějaké speciální přání?" Hyde je naštěstí dobře vybavený. Jestli někdo z toho baráku ví, co se stalo ohledně Aquiho a Tetsuyi, tak se musí hodně snažit, aby to vyžehlil.
"Něco na zub? Jako předkrm zatím?" Tora a Aoi jsou poslání do kuchyně, aby něco rychle vymysleli. Mana vypadá, že je sežere za živa, jestli nebude mít do pěti minut něco na stole.

Gackt, Mana, Aoi, Ruki


Vypadá to, že Hydův vtípek ohledně charity a dobroty srdce Manu vůbec nepobavil. Loupl po něm bočním pohledem se rty do staženými do jejich typického tvaru a odkráčel chodbou směrem k jídelně. Tu jeho příjemnou návštěvu mu nezapomene. Pochopil moc dobře, že to byla ironie. Prý kritiku… on má ještě tu drzost mu tohle říct. Zastaví se a ohlédne taky po Torovi, když se ho zeptá, jestli by si nedal rakvičky. Jaký tatínek, takový synek, tady jablko opravdu nepadlo daleko od stromu, i když nejsou pokrevní příbuzní… 
"Samozřejmě. Předpokládám, že to není nic, do bys nedokázal připravit." Řekne mu medově a povšimne si tmavovlasého upíra vedle Tory. Jako jediný je zatím zticha a vypadá zaskočeně, ale klidně a celkem normálně. Naprosto nepatrně se pousměje a kývne jeho směrem a v tu chvíli má Aoi pocit, že se propadne někam do pekla. Co to bylo? Proč to Mana udělal a proč zrovna směrem k němu? Hned se na Toru podívá a zvedne ruce v obranném gestu, že on nic, že s ním přece neflirtuje, ale zachrání ho Uruha, když se do všeho vloží. Očividně ho jediného upřímně těší, že mají společnost a k tomu na úrovni. I když byl Uruha upír, pořád byl velmi společenský a podobná prestižní setkání mu chyběla, to bylo vidět. 
"Jaká sexuální rutina?" Ozve se načuřeně Ruki, protože to skoro zní, jako by se Uruha v postelu nudil. Ona mezi nimi existuje nějaká rutina? Stojí tam s rukama založenýma na prsou, vyfukuje bublinu ze žvýkačky a vypadá, že ho návštěva ani moc nezajímá nebo si jí dokonce nevšiml. Opak byl pravdou. Zajímalo by ho, jestli to mělo co dělat s Torou. Vytáhne obočí opravdu vysoko, když se Uruha tak vrhne na Manu a nechá ho na schodech jen tak. Stín jde s nimi a on tomu nemůže uvěřit. Proti Manovi byl jenom malý kluk a teď ho popichuje jasný osten žárlivosti. Šokovaně si vymění pohled s Aoim a Torou a Aoi dokonce raději ani nic neřekne. 
"Chce se jenom bavit." Hlesne. Tohle asi moc nevylepšil. Ruki zbledne. Honem běží za Uruhou, aby se k nim nějak připojil a Uruha ho naštěstí vezme s sebou. Aoi tak na schodech zůstane sám s Torou.
"Co teď? To máme vážně chystat večeři? My dva?" Nechápe to. 
"Asi někam zavoláme." To bude rozhodně jistější. Mana se zatváří o něco příjemněji, když se mu Uruha začne věnovat, přikývne a společně s ním odejde do salónku. Líbí se mu i to, jak nedovolil Torovi, aby mu snad nedej metuzalém něco hodil do pití. Ostatně kdyby to zkusil, byl by to jeho jistý konec. 
"Skoro to vypadá, že touží zemřít, ale ten černovlasý nepůsobí jako taková satorie…" Odtuší Mana po cestě. Gackt ještě pořád stojí u dveří, pozoruje celé dění a mračí se. Ani si nevšiml, že ho Hyde doběhl, do chvíle, než mu větřík ofoukne nahý zadek. Aoi se vyděšeně otočí a zakryje si obličej rukama, protože všechno vidět nemusí a Gackt se konečně podívá na Hyda. Společně s ním se běží obléknout a mozek se mu vaří, jak z toho něco vytřískat. V tomhle jsou s Hydem úplně stejní. Mana se v salónku posadí na čestné místo, elegantně si přehodí nohu přes nohu a poslouchá Uruhovu nabídku. 
"Raději AB." Řekne. Ruki stojí hned u dveří v mikině s klokankou a kapucí a mračí se na něj. Mana zatím dělá, že si ho nevšímá. 
"Váš syn bude příštím nejvyšším upírem, vás to netěší?" Řekne Ruki a Mana k němu otočí hlavu takovým způsobem, že v něm všechno zakřičí, aby utíkal. Ruki věděl, jak takové zaučování chodí, ale nějak to dřív řekl, než vymyslel. Sklouzne očima na Uruhu. +Pomoc.+

Hyde, Uruha, Tora, Kamijo

Hyde se musí hodně krotit, aby se nenafoukl. Mana se totiž nebaví ani trochu a to ho štve, podle něj to vtipné vážně bylo. Tyhle staří upíří jsou občas vážně nesnesitelní. Neřekne vůbec nic, nepotřebuje, aby jim zavařil ještě víc a tak se pořád tváří příjemně, a že ho rád vidí. Podobné návštěvy si však do budoucna rád odpustí. +Ty si taky pěkně nafrněný.+ Počastuje ho aspoň v duchu. Tora se malinko zasekne, když se Mana otočí na něj a tiše si odfrkne.
"To teda." Prohodí a už si zakládá ruce na hrudi. Teď by toho na přípravu vymyslel vážně dost. Jakmile se však Mana podívá na Aoiho, už to v něm pěkně vře. Hrozně žárlí a ne, nemá se na něj vůbec dívat. 
"Co to bylo?" Sykne na Aoiho, jak kdyby mu to mohl vysvětlit a je rád, když můžou zapadnout do kuchyně.
"Tak víš co, já pro něco zaběhnu." Oznámí mu, když začnou řešit jídlo. Vytáhne lahvičku, díky které bude mnohem rychlejší.
"Tohle je nejlepší donášková služba." Potřebuje vypadnout z baráku, v hlavě má totiž ještě jednu myšlenku, aby jim Mana dal pokoj. Podle něj to nikdo jiný nedokáže.
"Tak já letím." Vypije lahvičku do dna, pak vezme Aoiho za pas, prudce přitáhne k sobě a dlouho políbí.
"Vyhýbej se mu." Myslí Manu.
"Nelíbí se mi, jak na tebe kouká." Ušklíbne se, líbne ho znovu a pak už vstřelí jak z kuchyně, tak i z domu. Uruha se otočí a všimne si výrazu Rukiho, který narazí na slova, která řekl. Musí se pousmát. 
"Posexuální. Nám rutina v sexu v nejbližších tisíci letech nehrozí." Ujistí ho a cítí, jak ho to zahřálo. Ru má očividně obavy a to je ten nejlepší ukazatel toho, že mu na tom záleží. Lepší důkaz by si přát nemohl. Až do salónku Uruha mlčí a pak se jen ušklíbne na slova ohledně Aoiho. 
"No tím bych si nebyl tak jistý. Občas je to s ním těžké." Nemyslí to nějak zle, jen Aoi byl hodně zvláštní povaha, občas jim to přidělávalo vrásky všem.
"Ale s kým ne." Dokončí to nakonec pobaveně. Ostatní by o něm řekli to samé. Obecně jsou tu samí problémoví jedinci, když se to vezme kolem a kolem. Kývne hlavou na Manův výběr a najde příslušnou lahev, aby ho pohostil. U toho se pořád usmívá a celkově se snaží celý obraz jejich rodiny vylepšit. Moc dobře ví, že je to důležité. Prudce se ohlédne po Rukim, když dojde na takovou poznámku a nejradši by se plácl do čela. Tohle bude zachraňovat vážně dlouho. Vůbec neví, jestli to dokáže. 
"Omluvte ho, on moc neví, co se povídá." Zkusí to trochu kolem a dokola.
"Na večírky většinou chodím jen já a Gackt. Tam se toho člověk dozví hodně." Možná to úplně nevylepšil, ale snaží se. 
"Ale podle mě lepšího adepta na to místo vybrat nemohli. Vaše rodina je nejvýš. Vlastně mě mrzí, že se potkáváme pořádně až teď." Nechce na něj působit, ale usměje se tak, jak to umí jen on a bude doufat, že to zabere. Hyde a Gackt se mezitím zvládnou obléknout a vyrazí do salónku za nimi. Když Hyde uvidí Uruhův úsměv, je mu jasné, že je zle. Tiše si povzdechne, čistě jen z principu a sleduje, co Mana pije.
"Pokud by byla, chuť máme tu i plazmu, výborný ročník, ale pravda je, že je velmi silná." Ohlédne se směrem ke kuchyni.
"Půjdu se podívat, jak jsou na tom." Dodá ještě a zamíří do místnosti, kde je jen Aoi.
"Kde je?" Zeptá se na Toru a má takové neblahé tušení. Než to ale stačí doříct, klapnou domovní dveře. Tora nese plné tašky s různými jídly speciálně upravenými pro upíry, ale nejde sám. Vtrhne do kuchyně.
"Prosím, nějak to nechystej, vedu návštěvu, jestli nás nezachrání on, tak už nikdo." Zazubí se a pak odvede dotyčného přímo do salónku.
"Zdá se, že dneska budeme mít návštěvní den." Ohlásí jejich příchod a odstoupí. Za ním se objeví Kamijo. 
"Bonjour." Předvede dokonalou poklonu a zamíří rovnou za Manou.
"Musím říct, že jsem se opravdu těšil, až vás zase potkám, Mana-sama." Pousměje se na něj a zdánlivě odnikud vytáhne lahev tentokrát on. 
"Dovoz z Francie." Ví, že Manovi se to bude zamlouvat. 
"Jistě nám přijde vhod, nebo se pletu?" Podívá se na něj a pak mávne na Hyda, aby sehnal nové sklenice a on mu mohl nalít. Chová se tu jako doma, ale má je zachránit, tak by měli kmitat. Hyde rozhodí rukama s gestem, jestli je nějaká služka, ale nakonec se pohne a přinese nové skleničky. 
"A to jsem dřív měl vážně rád párty s překvapením." Postěžuje si šeptem.

Žádné komentáře:

Okomentovat