30. července 2023

Hromadné - Jeden by si mohl myslet, že tě platí špatně. - část 3.


 (restaurace)






Issey, Teru


Issey zamíří pohledem přímo do Hydových očí, když mu řekne, že by jim to oběma bylo k ničemu, i kdyby snad přiznal, že na tom skutečně záleží. Nemá ani ponětí, jak přesně to myslel, ale Hyde mu potvrdí, že se mu roztomilost líbí a tak si znovu vzpomene na Teru a pohled zase skloní. Přijde mu, že Hyde najednou vypadá vážněji, než obvykle nebo snad něčím překvapený, vyvedený z míry, ale to jsou oba dva. Jako kdyby se testovali navzájem a nebyli schopní něco důležitého říct a tak se jenom pletou ve vlastních myšlenkách, ale ono to tak doopravdy je. Zrovna si zvedá šampaňské ke rtům, když mu Hyde najednou naprosto otevřeně a do očí napálí, že kdyby nebyl jeho šéfem, zkusí ho sbalit. Nejen to, ale rovnou někam zavléct a dovolit si mnohem víc. Pití mu vletí do nosu, bublinky začnou štípat, on vyprskne, prudce se předkloní a otočí se po nich polovina restaurace. Issey honem sahá po ubrousku, spěchá k nim obsluha a Hyde nemilosrdně pokračuje. Issey si otírá ústa do ubrousku a gestem ruky odhání obsluhu co nejdál, aby nic z toho neslyšela, zatímco hosté nevědí, jestli zírat nebo se zachovat slušně a zase se odvrátit, ale je to samá lepší společnost a tak dají nakonec pokoj. Issey konečně může zase trochu dýchat, když mu Hyde vypráví, jak by vzdychal do polštáře. 
"A vzdycháš?" Vypadne z něj úplně pitomě, protože přece chodí s Teru, ale Hyde ještě doplní, že se mu nelíbí, že se na něj Issey poslední dobou mračí a než se oba dva nadějí, nejsou sami a někdo další přichází ke stolu… A možná celé to jeho kuckání z dálky viděli jako na dlani a budou teď asi dost udiveni.
Teru se dívá z okýnka, zatímco mu Takeshi nabízí vlastní auto a řidiče. 
"Ne, to ne." Řekne honem, podívá se na něj a vlídně se usměje. Nejde jenom o to, že nechce, aby za něj utrácel další peníze.
"Je mi lépe, když tu nejsem sám a povídáme si." Řekne mu. Takeshi úspěšně rozptyluje jeho myšlenky, které by se jinak věnovaly jenom prostoru kolem něj. Trochu sebou trhne, když Takeshi začne mluvit o tom, čím si nejspíš prošel a honem se zase podívá jinam. Je to dnes už několikáté ujištění, že s ním nemá zlé úmysly a když dojde na tu kávu, musí se dokonce krátce, tiše zasmát, než se zase ovládne. Nechápal, čím všechny tyhle muže přitahoval, ať už to bylo kdysi a ve zlém nebo se o to pokouší teď Takeshi a v dobrém. Auto zastaví, oni vystoupí, ale ještě nejdou dál. Takeshi se dotkne jeho ramene, on pootevře rty a podívá se na něj. Znovu dojde na ten obchod, stejně jako na to, že se Takeshimu doopravdy líbí. Cítí, jak červená a mne si rty o sebe. Takeshi mluví o talentu, ale on tuší, že to všechno pro něj dělá i pro to zalíbení a je mu trochu líto, že mu to třeba nebude moci vrátit, jak by chtěl. Sklopí oči a znovu se mu velmi hluboce ukloní, což na ulici není nic divného. Jsou prostě šéf a jeho zaměstnanec a tohle bylo běžné. 
"O půlnoci bych váš nikdy nebudil." Řekne honem, než vstoupí do nitra budovy. Jako se před tím rozhlížel Hyde, tak teď podobně zírá i on sám a může si hlavu vykroutit. Takeshi jejich rezervaci vyřídí u pultíku a nechají se vést ke stolu, ale Teru si už z dálky všimne, že u stolku sedí Hyde a Issey a už chápe, co je tím překvapením. O něčem se docela zaníceně a vážně baví, nevšimli si jich a pak se Issey najednou hrozně rozkašle a vypadá to, že se snad utopí. Co mu to jenom Hyde řekl? Teru se zastaví a vrhne vyděšeným pohledem po Takeshim, ale záchvat mezitím vymizí a Issey už se dívá jejich směrem a tak dojdou až k nim. Jeho první pohled patří Hydovi a oči mu zazáří, když vidí jeho tvář, ale pak se hned ukloní druhému důležitému muži. Issey začne vstávat, podá si s Takeshim ruku a pak ji podá také Teru. Je to on, kdo mu pomůže se usadit, než se vrátí ke stolu a ještě pořád bojuje s brunátností v obličeji. 
"Zatím pijeme šampaňské, přidáte se?" Řekne, než mu dojde, jak Teru vypadá a je mu jasné, čí je to zásluha. 
"Páni, jsi okouzlující." Vypadne z něj a na chvíli ho napadne, že Hyde svá slova vezme hodně rychle zpátky, protože tomuhle se snad ani nedá konkurovat.

Hyde, Takeshi


Issey vypadá hodně nezvykle, když sklápí pohled. Přijde mu to zvláštně zranitelné a najednou si Hyde uvědomí, že by nebyl rád, kdyby se tak cítil. Plete se do toho čím dál víc a neví, co si počít. Má doma Teru, se kterým měli jisté chvilky, které byly asi v trochu jiném měřítku a zároveň je mu jasné, že má hodně za sebou a má potřebu ho spíš chránit. Ano, i před sebou samým. Zároveň je tu Issey, který je vlastně přesně jeho typ, který zatím vyhledával, když pomine postavení ve společnosti a zase je tu jisté ale, díky kterému to nikdy nebude možné. Nejspíš to neměl říkat, ale podle reakce naproti sobě…První se tiše rozesměje a vzápětí je mu ho vlastně trochu líto, protože mají pozornost celé restaurace. Ne, že by předtím neměli jen díky tomu, jak Hyde vypadá. Rozhodně jinak, než by se tady očekávalo. 
"Gomen." Snaží se chvíli tvářit vážně, ale moc mu to vlastně nejde. Napil by se, aby to celé zamaskoval, ale nejspíš by dopadl hodně podobně jako jeho společnost. Stejně mu málem zaskočí, když padne otázka, na kterou ani nestihne odpovědět, protože už nejsou u stolu sami.
Takeshi je upřímně rád, když mu Teru prozradí, že mu s ním v autě není špatně. Rozhodně je to něco, co chtěl slyšet. Dokonce se mu podaří Teru pobavit a to jsou další plusové body. Když bude pokračovat podobným způsobem, nebudou mít problém spolu pracovat a dokonce ani cestovat. Ta doba přijde, ale zatím je jejich projekt v plenkách, bude to ještě nějakou chvíli trvat. 
"Jsem velice rád, že ti má společnost není nepříjemná. A doufám, že to tak bude i nadále." Ujistí ho, že mu na tom opravdu záleží. Pousměje se, kdy přijde ujištění, že by ho o půlnoci nebudil. 
"Klidně můžeš." Zopakuje mu, aby věděl, že by se opravdu nic nestalo. Stejně by nejspíš nespal. To, co uvidí vzápětí uvnitř u stolu, mu vyžene koutek nahoru. Velmi ho zajímá, co si tam ti dva povídali, protože vyvést Isseye takovým způsobem z rovnováhy, bylo podle něj nemožné. Očividně se spletl. Pokusí se uklidnit Teru pohledem a doprovodí ho ke stolu. 
"Myslím, že sklenka šampaňského mi neuškodí." Kývne hlavou Isseyovi na pozdrav a pak se podívá na Hyda, který na Teru musí vážně chvíli zírat. Je naprosto kouzlený, kdy se to stalo? Přeostří na Takeshiho a přeměří si ho s trochu přivřenýma očima, než se znovu podívá na Teru.
"Vypadáš opravdu krásně." Usměje se upřímně a pak se krátce zadívá na desku stolu. Něco mu totiž došlo a bylo to přesně ve chvíli, kdy viděl ty dva vedle sebe. Totiž rozdíl mezi nimi. Prsty si pohrává se skleničkou svých bublinek a vypadá, že moc nevnímá, co se kolem děje. Dny s Teru si opravdu užíval a dokáže si představit, že by se o něj staral, zároveň mu ale dojde, co by mu nejspíš chybělo. Nebo ne? Tohle v sobě bude muset hodně rychle vyřešit. 
Takeshi se usadí a jeho prioritní pozornost má zatím Hyde. Všiml si krátké změny chování, ale nevydrží mu to dlouho. Mohl by se ho narovinu zeptat, ale možná něco málo tuší a tak to nevytáhne hned. Místo toho se podívá na Isseye a jeho výraz se změní na zvědavý.
"Můžeš mi někdo z vás prozradit, co jste tu probírali? Kdybych tě neviděl, rozhodně bych si netipoval, že jsi to ty." Issey se takovým způsobem nikdy nechoval.
"Rozhodně ti nový řidič prospívá, i když ti před chvílí hrozilo utopení." Už dostanou i oni sklenku a on tu svou pozvedne.
"Jen jsem mu povídal, co se děje v podnicích, kam chodím já. To proto ta reakce. Myslím, že kdyby to viděl, už by nikdy neměl klidné spaní." Reaguje pohotově Hyde, aby ho vlastně trochu zachránil. Možná i trochu sám sebe. 
"Opravdu?" Takeshi jim to samozřejmě nevěří. Sám se podívá na Teru.
"Hm, myslím, že mé odhadovací schopnosti vzaly za své. Teru-chan, možná bys měl vyměnit šéfa." Zavtipkuje a pak pozvedne sklenku. 
"Haido-chan, bylo by příliš troufalé ti nabídnout tykání?" Zeptá se ho klidně.
"Ostatně já tvůj zaměstnavatel nejsem." Krátce se podívá na Isseye a v očích se mu blýskne, než se zase podívá na Hyda.
"Já rozhodně nejsem proti. Ale nezaručuji, že potom nebudu až moc…" Odmlčí se Hyde a zatváří se jako nevinnost sama.
"Přímý." Usměje se a s Takeshim si přiťukne. Hyde se trochu napije, než se zase podívá na Teru.
"Je to vážně moc dobré." Ujistí ho.
"Jak sis užil nákupy?" Zeptá se ho a jen letmo koukne na Isseye, ale hned zase pohled odvrátí.
"Já doufám, že opravdu užil. Musím říct, že prodavačky měli problém nad ním nevzdychat." Vloží se do toho Takeshi s jistým komplimentem. Hyde musí na chvíli sklonit hlavu a uculit se pro sebe. Vzpomene si totiž na otázku Isseye. Znovu zvedne sklenku ke svým rtům a přes hranu se podívá na svého šéfa. 
"Někdy je vážně umění, se tomu nepoddat. A někdy to prostě nejde ovládnout." Jen ať přemýšlí, jestli je to odpověď na jeho otázku nebo ne.

Issey, Teru


Teru se nechá usadit na židli a porozhlédne se po stole. Jednu skleničku by si snad mohl dát a nic by se nestalo a pak si u obsluhy objedná něco nealkoholického a tu kávu. Nechá si tedy od Isseye nalít, ten obslouží i Takeshiho a pak se mu hluboce ukloní, když mu řekne, že je okouzlující. Pokradmu se podívá po Hydovi a ten se na něj dívá také. Vypadá stejně zaskočeně jeho vzhledem jako všichni ostatní. Teru trochu zčervená, pousměje se a sklopí oči. Ukloní se i Hydovi, když konečně něco řekne. 
"Tobě to taky moc sluší." Poukáže na jeho vzhled, který je mnohem unikátnější a především sebevědomější. Hyde měl sex appeal, kterému mohl jen těžko někdo konkurovat. Takeshi se jich zvědavě zeptá, co se tu dělo, že si to vyžádalo tak dramatickou reakci a Teru taky hned zvědavě zvedne oči. Podívá se nejdřív na Hyda a pak na Isseye, i Issey se podívá na Hyda, pak na ostatní, pootevře rty, jako by chtěl něco říct a očividně neví, odkud začít, protože Hyde to nakonec vezme za něj a přijde s vysvětlením, kterému nevěří ani Teru. Teru maličko svraští obočí. Je to tedy něco, o čem ani jeden nechtějí, aby to věděl někdo další. Není zvědavý ani by na Hyda nenaléhal, aby mu to svěřil, jenom by ho zajímalo, co takového by oni dva mohli mít mezi sebou. S Hydem? Cokoliv… Issey si konečky prstů pohrává s okrajem skleničky, pod stolem má nohu přes nohu a trochu nervózně s ní kývá. 
"Zajímavý protimluv, když někomu svědčí utopení." Prohodí v duchu svého klasického já. 
"Prostě se mě chcete zbavit. Začíná to vypadat, že jste to měli dopředu domluvené…" Pokračuje, aby od sebe odvedl trochu pozornosti. 
"Nicméně moc málo se pohybuju ve společnosti lidí, ze kterých padají takové věci. Málo kdo si to dovolí…" To byla lež jako věž, když byl Takeshi jeho nejlepší přítel a on to samozřejmě pochopí. Issey to řekl jako soukromý vtip mezi nimi. Teru mezi nimi přeskakuje pohledem a je bez šance to pochopit. Podvědomě si pohraje s novým náramkem na zápěstí. Issey je jako orel. 
"Heleme se, krásný šperk. Kde jsi k němu přišel?" Vytáhne to na světlo, takže Teru musí zvednout ruku a pochlubit se. Issey samozřejmě ví, kde se to vzalo a je to test, co na to Hyde. Takové dárečky pro maličkého Teru, ale ale… 
"Byl to dárek." Řekne Teru honem a ruku zase schová. Místo toho si vymění pohled s Takeshim, který se nenechá tou výmluvou jen tak uchlácholit. Za těch pár dní s ním už poznal, že jeho pozorovací talent je rozhodně takový, jaký asi bývá neustále a ničím neutrpěl. Zavrtí hlavou, že šéfa měnit nechce a Isseyovo obočí najednou vyletí doslova k linii vlasů. Ale no tak! Teru před Takeshim prchal, on sám byl mnohem mladší a taky krásnější, to asi Take moc dobře ví a přesto k němu Teru nechtěl. Trochu vítězoslavně se usměje a teď už okatě se na Hyda podívá, co poví. Ti dva mu to chtějí oplatit tykáním a nějakým řečičkami, ale tím už se teď nenechá vyvést z míry. Je o hodně klidnější, než před chvílí. +Díky, Teru-chan.+ Pošle mu v duchu vzdušný polibek, pohodlně se opře a nervozita je ten tam. +Jistě, jistě, ty a Takeshi, leda ve snu.+ Povídá si v duchu s Hydem a přes hranu skleničky se zadívá do tváře Teru. Je pořád stejná. Ti dva spolu nespí. Zatím. Teru zvedne hlavu, když se ho Hyde zeptá, jak si užil nákupy. Chtěl by něco říct, ale Takeshi ho předběhne a hned začne s tím, že prodavačky vzdychaly. Teru se na něj honem trochu vyčítavě podívá a vrhne po něm pohledem To není pravda! 
"Ne?" Popichuje ho Issey. 
"Tak to asi nebyly prodavačky…" Odtuší a upije šampaňského, zatímco Teru cítí, jak rudne snad i pod spodním prádlem. Hyde přispěje svými slovy do mlýnku a Issey se na něj podívá. Teď už se nezakucká, teď ho napadne něco, čím mu to oplatí. Pod stolem přejede Hydovi špičkou boty po holeni a lýtku a doufá, že si taky trochu pokašle. A že to nebyl Take!!

Hyde, Takeshi


Hyde se upřímně a rozzářeně pousměje, když mu Teru pochválí to, jak vypadá.
"Moc děkuji." Ukloní se mu, aby bylo jasné, jak moc si toho váží. Opravdu se dneska snažil a je rád, když je to vidět. Možná mu malinko dojde, že ta pusa na tvář od Isseye by možná mohla být taky malinko kvůli tomu. Hned to zase zavrhne, podle něj by zrovna tohoto muž jen těžko rozhodil něčí vzhled. Jenže je tu taky další věc, která mu dojde a to je to, jak moc by si přál, aby to tak bylo. Na tohle vážně nesmí myslet. Naštěstí rozhovor u stolu ho nutí vnímat spíš to, než své divné myšlenky. Takeshi se zatváří pobaveně, když se podívá na svého dlouholetého přítele a tváří se, jak kdyby o jeho slovech přemýšlel.
"Možná máš trochu pravdu, ale spíš ti svědčí nálada, která k tomu vedla." Nahodí, protože ho Hyde očividně vyvedl z míry a to se stávalo opravdu málo. 
"Zbavit?" Zareaguje Hyde.
"Nejsem blázen, kdo by mi platil?" Zahraje to na úplně jinou notu. Pravdou je, že by na nic podobného ani na vteřinu nepomyslel. Ani z legrace. Podobné myšlenky se mu hrozně příčí. Takeshimu jde obočí nahoru, když Issey zmíní osoby, které si k němu dovolí cokoliv navíc a musí se nutně krátce zasmát.
"Samozřejmě, samá lepší a vybraná společnost s příkladným chováním." Pokračuje v jeho vtipu, který dopadá na úrodnou půdu jen u nich dvou. Ani Hyde se nejspíš nechytá, i když něco málo tuší. Hyde přeostří na ruku Teru a na jeho náramek. 
"Páni." Okomentuje to rovnou. Vybral by si trochu něco jiného, ale je to nádherný šperk. Rozhodně se mu líbí a Teru sluší.
"To máš prémie?" Nechtěl si rýpnout, jen jsou věci, které prostě ovládnout nedokáže. Ne, nežárlí, jen je zvědavý. Nenechá Teru ruku úplně schovat a přitáhne si náramek pře oči. U toho svírá jeho dlaň v těch svých. Takehsi vypadá nadmíru spokojeně, když Teru odkývvá to, že by šéfa měnit nechtěl.
"Výborně, to rád slyším. Budu doufat, že za to nemůžou jen peníze. Ale i kdyby, zas to není tak špatný start hm?" Stočí pohled na Isseye, aby mu to potvrdil. Hyde zvedne oči od šperku a první propálí pohledem Takeshiho a pak Isseye. +O co jim vlastně jde?+ To tykání se mu najednou náramně hodí. 
"Tak pozor, jestli uděláš něco, co se mu líbit nebude….Nevěř tomu, že moje výška zabrání tomu, aby si to šel vyřídit." Není to zle řečeno, spíš pobavené škádlení, ale asi by to nakonec vážně udělal, kdyby někdo na Teru sáhl, jak by neměl. Prostě ho chrání a bude dál, dokud mu Teru neřekne, aby toho nechal. Takeshi nakloní hlavu k rameni.
"Neboj Haido-chan, záleží mi na tom, aby se měl dobře." Ujistí ho bez váhání ani sebemenší známky studu. Nevidí důvod, proč by se měl stydět. Hyde si ho ještě jednou přeměří pohledem a pak se usměje.
"Už jsem si všiml. Kdy budou další nákupy?" Popíchne ho, aby se Teru měl ještě líp. Take to samozřejmě pochopí, ale zatím to nekomentuje. Hyde konečně pustí ruku Teru a podívá se na Isseye. Pořád mu úplně nedochází, o co mu vlastně jde, že do toho pořád tak šťourá. Takeshi se na Isseye podívá a věnuje mu svůj typicky netypický úsměv. 
"To asi nebyly prodavačky. Velmi vzácně se to stává a já si to užil." Nechce Teru zase tolik přivádět do rozpaků, z druhé strany mu nevadí, když bude vědět, že své komplimenty myslí vážně a nebojí se je přiznat. Vychutná si poslední doušek bublinek.
"Nakonec tady budu litovat, že jsem si neobjednal nic ostřejšího. Co myslíš Teru-chan?" Pozoruje jen jeho a dokonale mu ujde to co se děje kolem nich. Hyde na místě úplně zmrzne, když ucítí dotek na svém lýtku a podívá se přímo na Issey. Nejde o to, že to udělal a kde to udělal, ale spíš že se to vůbec děje. Vážně by mohl…Takže to celé byla pravda a na Teru žárlí? Nebo jaký to má vlastně celé smysl? Je na něm vidět, jak zmatený je. Nezakucká se, ale jeho výraz je zaskočený a je to snad poprvé v životě, kdy ho někdo tak moc vyvede z míry. Kouká na něj s mírně pootevřenými rty a místo jakékoliv jiné reakce, nechá víčka klesnout. Skoro to vypadá, že se ho dotkl na úplně jiných místech, než je lýtko. Z jedné strany je to opravdu příjemné, z druhé mu chce vlastně taky trochu zatopit tím, jak by se mohl tvářit, kdyby se dělo něco úplně jiného. Špičkou jazyka si navlhčí rty, když oči otevře a zase se na něj upřeně dívá. Tohle prostě nejde ovládat, a jestli Issey bude podobným způsobem pokračovat, asi ho nakonec zatáhne někde za roh a udělá něco hrozně šíleného. Možná i tady přede všemi. 
"Rozhodně by to chtělo panáka." Ozve se s delším vydechnutím. Konečně si vyslouží Takeshiho pozornost a ten s radostí pokývá hlavou.
"Nevidím v tom nejmenší problém. Někdy se sklenka vážně hodí. A klidně můžeme pokračovat po jídle. Můj známý dne kousek dotud otevírá klub. Myslím, že se mi podaří nás dostat dovnitř." Nabídne jim jisté pokračování, když tak hezky začali. 
"Jestli teda Teru nebude mít nic proti, když se mu budu věnovat ještě chvíli. Přece jen mě může mít po celém dni plné zuby." Pobídne ho, aby mu řekl, jestli je jeho návrh úplně mimo nebo ne.

Issey, Teru


Teru pootevře pusu, když Hyde pronese to o placení a honem se podívá na Isseye, ale ten vypadá, jako by to ani neslyšel. Ještě před chvílí vypadal dost rozčarovaně a teď se najednou tak zvláštně usmívá a Teru vůbec nechápe proč. Krátce se podívá na Takeshiho, ale tam se teď odpovědi nedočká a tak se místo toho znovu usměje na Hyda, když se mu před chvílí tak uklonil. Issey udělá cosi jako Ááááh a odmávne to rukou, když Takeshi dál rozvíjí jejich vtípek, ale to už se Hyde dívá na náramek, co nosí Teru a Issey k němu stočí zkoumavý pohled. Líbilo by se mu něco podobného? Jistě, že ano, je celý ověšený vším možným… Teď se ale Issey dívá spíš na to, jestli Hyde nebude na ten dárek žárlit. Kdyby byl Teru Isseyův objev, rozhodně by se mu něco podobného na jeho zápěstí nelíbilo. Ale vypadá to, že Hyde Teru spíš popichuje jako kamarád dohazovač, než aby se mezi nimi dělo cokoliv jiného a Isseyův výraz je čím dál spokojenější a pobavenější. Za to Teru má sytě červenou barvu, na ty prémie se nadechne, aby řekl, že to tak není a vzápětí se podívá na Takeshiho, protože si vlastně není jistý a když si rýpne i Takeshi, že doufá, že nejde jen o peníze, má pocit, že strčí hlavu do ledu od šampaňského. Má silné nutkání vstát a omluvit se, že si odskočí na toaletu, ale není žena a je vysoká pravděpodobnost, že se ho někdo z nich pokusí následovat, aby se ho zeptal, jestli je v pořádku. Teď by vážně potřeboval alespoň pracovní telefonát, ale je ve firmě příliš krátce na to, aby přijímal vlastní a Issey ho taky nezachrání. Cítí na sobě jeho oči a má dojem, že ho to spíš baví. 
"Jistě, jistě." Říká zrovna Issey na ten start. Ještě, že nakonec přinesou předkrm a Teru na něj zůstane fascinovaně zírat a změní myšlenky. Ani si nevšiml, kdo ho objednal. Možná bylo menu už předem domluvené, pokud jde o speciální potraviny. 
"To je mořský ježek." Vysvětlí Issey. 
"Skutečně vybraná lahůdka a nejjemnější maso, uvidíte sami." Pobídne je k jídlu. A pak se Hyde z ničeho nic rozohní, Teru málem nadskočí a upadne mu jedna hůlka. Nutno dodat, že pod stůl, ale neohne se pro ni, protože fascinovaně zírá na Hyda, jak ho brání. Kdyby jen věděl, že mu Takeshi skutečně nadbíhá… a vadí mu to? Teď na něm trochu visí očima, protože záležitosti mezi nimi pořád nejsou úplně jasné a on neví, jak si to přebrat, ale zatím je pořád nastavený směrem, že si na něj myslí. Issey protáhne obličej, když tady Hyde hrozí Takeshimu a čeká, co na to jeho přítel řekne. Ten se samozřejmě vůbec nenechá vyvést z míry, ale pak Hyde sám s úsměvem nadhodí, aby Teru klidně rozmazloval dalšími nákupy a Issey si všimne, jak Teru opadne úsměv. Už to začíná maličko chápat. Ale Hyde teprve teď pustí jeho ruku… Takeshi se nemíní vzdávat a pokračuje o tom, co se dělo v obchodě a Teu už zase mění barvu do sytě rudé, chudáček. Issey se náramně baví. +Co si s tímhle počneš, Take-kun? Vždyť umře, než mu svlékneš ponožku.+ Ale Take si poradí, trpělivost byla jeho silná stránka. Teru trhne hlavou k Takeshimu, když se ho ptá na alkohol, očividně neví, co říct a Issey tu chvíli využije ke svému kousku. Ten pohled, který Hyde najednou má, ten by si chtěl zarámovat a dívat se na něj každý den. Má opravdu co dělat, aby se hlasitě nerozesmál. Nemíní se vzdát, Teru prostě převálcuje. Myslel si, že Hyda zaskočí ještě víc, ale on mu to začne okatě vracet svým výrazem. Issey ví, že to dělá naschvál, maličko spadne z koně a uvědomí si tlak v kalhotách. Tak… musí se honem podívat někam jinam, třeba na tu hnusnou bábu u stolu vedle, ale kuš! Každá žena je přece krásná… Takeshi mluví o nějaké otevíračce klubu, ale to je teď to poslední, co ho zajímá a kam by chtěl chodit. Možná kdyby to vzali rovnou na záchod. Teru ještě pořád klopí oči, obsluha mu zrovna podává novou hůlku a konečně mohou začít jíst. 
"Ano… totiž ne…" Koktá zrovna Teru, protože tím myslel souhlas s klubem a ne s tím, že mu Takeshi leze na nervy. Už vážně neví, kam s očima a taky neví, co si s nimi počne, až se všichni opijí, protože on dál pít nemíní. Podívá se na Hyda, ale ten sleduje Isseye. Proč na něj tak zírá? 
"Věděli jste, že mořský ježek je silné afrodiziakum?" Prohodí Issey a ochutná. +Jak kdybys to teď potřeboval.+

Žádné komentáře:

Okomentovat