29. prosince 2022

Hromadné - Jeden by skoro žárlil. - část 1.

(podnik)






Reita, Hitomi


Je opravdu s podivem, že vůbec stihli autobus. Než se vystřídali v koupelně, dali si svačinku a taky cigárko, bylo to jen tak tak. Řidič se netvářil příliš nadšeně, protože musel zase otevřít dveře autobusu a pustit je dovnitř. Oba dva se mu s nesčetným množstvím úklon omlouvali a musel je skoro vyhnat dozadu, aby se vůbec mohl rozjet. Rei se vzápětí rozesmál a dloubl do Aoiho, protože se na ně otáčela většina autobusu. No co, tak přišli trochu pozdě i to se stává.
"Já se vážně divím, že nás rovnou nevyhodil." Pošeptá Aoimu, když se k němu nakloní. +Voní vážně hezky.+ Dojde mu asi za dvě vteřiny, co si vlastně pomyslel a radši se rychle odtáhne, aby náhodou neplácl nějakou pitomost. Vážně by se měl hodně rychle vzpamatovat. Popotáhne se za bílý nátělník, který končí kousek pod prvním opaskem na volných kalhotách. Má ještě druhé, který mu spadá až na stehno.
Asi hodinu předtím, než se kluci vůbec naložili do autobusu, probíhaly přípravy na druhé straně města. Hitomi trochu běhala po malém bytečku, kde bydlela se dvěma staršími bratry. Všichni sem přišli před rokem a zatím byli rozhodnutí bydlet společně, než si najedou pořádnou práci a něco málo naštěstí. Ale co si budou, Hitomi se od nich zatím příliš nechtělo. Měla tu část své rodiny a taky jí bráchové dost často kryli záda, i když si většinou dost dobře poradila sama.
"Kde mám ten top?" Křikne nahlas, aby ji slyšeli, ale asi je to marné. Jeden kouká na fotbal, druhý sedí za stařičkým počítačem a paří hry. Povzdechne si, než se pověsí nejstaršímu kolem ramen a koukne na malou televizi.
"Jak to vypadá?"Přeostří a s potěšením zjistí, že její oblíbený tým vede.
"Výborně, teď se můžu jít klidně bavit." Dodá, líbne brášku na tvář a zmizí ve svém pokoji, kde se oblékne. Pak ještě vběhne do koupelny, kde nahodí jen lehký make-up a vyrazí. Vlasy nechá volně rozpuštěné a nechá je aby jí kryli část obličeje. Na sobě má top bez ramínek, který je po celé délce volný a u pasu stažený k tělu. Krátká sukně nesmí chybět a ještě v malé chodbičce přidá i tenký proužek sametové látky na krk. 
"Tak co můžu?" Pohodí hlavou a čeká, až jí to bráškové posvětí. Jun se krátce ohlédne, vrátí oči k televizi, než mu dojde, co viděl a zase se rychle podívá zpátky, protože vidí délku sukně.
"Mazej zpátky se převléknout." Nařídí jí, ale to už se Hitomi směje, vyplázne na něj jazyk a jednou nohou už je ze dveří. 
"Bavte se, možná do půlnoci přijdu." Pošle jim vzdušný polibek a už peláší vyzvednout Mei na místě, kde se jejich cesty potkávají směrem k podniku, kde se mají sejít. Uvidí ji z dálky, jak tam jen tak postává. Trochu obloukem se k ní přiblíží, aby si ji hned nevšimla.
"Ahoj Krásko, jsi zadaná?" Broukne měkce, než se rozesměje. 
"Vypadáš skvěle, jen si nejsem jistá, že s námi vydržíte dýl, jak dvě vteřiny, když tě uvidí." Složí ji v podstatě kompliment a narazí na Reitovu schopnost nebo spíš neschopnost se vedle Mei soustředit.
"Tak jdeme." Zavelí, nabídne jí rámě a vyrazí k nedalekému podniku. Projdou dveřmi a hned zamíří k ostatním, kteří už se dobře baví.
"No jo, pán jde zase pozdě." Prohodí s protočením očí, když tu Rei ještě není. Dneska ale nemá přijít sám, tak možná proto tu ještě není. Dojdou si pro něco k pití a sotva začnou řešit, jestli si půjdou zatancovat, se dveře otevřou, dorazí poslední člen jejich malé party a není sám. Hitomi zvědavě nahlíží, kdo neznámý je a když se jejich oči střetnou, málem zčervená. +Kde na ty kamarády chodí?+ Proběhne jí hlavou rozpustile. 
"Tak pojď." Pobídne Rei Aoiho u dveří. 
"Jsou v pohodě vážně." Mrkne na něj, než se sám vydá k Mei. 
"Ahoj, princezno." Vezme ji opatrně kolem pasu a přitáhne k sobě se svým typickým, teď vlastně o dost milejším úsměvem.
"Děláš mi to schválně že?" Obviní jí vzápětí.
"Budu celý večer sedět koukat na tebe a pravděpodobně slintat. Sbohem má reputace." Složí jí kompliment, než se pomalu skloní, aby ji políbil. Pak se postaví vedle jejího boku, který nepřestane svírat.
"Dámy a pánové, představují vám osiřelce číslo osm. Tohle je Aoi." Usměje se na něj. 
"Tohle je Mei, ale na tu moc dlouho nekoukej. Její věrná služebná Hitomi." Představí i ji. Hitomi se na něj ušklíbne a plácne ho po rameni. 
"A kluka, co si myslí, že je vtipný už znáš, počítám." Myslí samozřejmě Reitu. Pak se podívá na Aoiho a zlehka mu konečky prstů zamává. Rei už se pomalu otáčí k Mei a Hitomi protáčí očima.
"Tohle bude na dlouho." Uculí se. Udělá několik kroků k Aoimu, vezme ho za ruku a kývne hlavou k ostatním.
"Představím tě já, asi to bude rychlejší. Jen by mě zajímalo, kde ses tu vzal. Ještě jsem tě tu neviděla a vím, že bych všimla." Usměje se na něj s blýsknutím v očích a pak ukáže na bar. 
"Něco si určitě dej, mají tu dobré pivo i koktejly. Ale stoupni si napravo. Má tam kasu a rychleji si tě všimne." Pak ho pomalu pustí, když ho představí ostatním a sama se trochu pošťuchuje s jedním z kluků.

Aoi, Meisa


Meisa si vždycky dávala záležet, když se měla setkat s Reitou. Byla ten typ dívky, který si dával záležet vždycky, ale když se měla vidět s ním, snažila se tomu dát ještě další rozměr. Měla štěstí na postavu i tvář a nemusela být nijak namyšlená, aby věděla, že tohle není samozřejmost pro každého. I tak se ráda pěkně oblékala a líčila a to i na místa, kde to nebylo nutné. Byl to v podstatě koníček, mnohem spíš, než namyšlenost. Kdyby ji někdo potkal bez líčení, asi by ji ani nepoznal, ale Hitomi ji vždycky ujišťovala, že vypadá ještě lépe. Byla jediným člověkem, který ji tak znal. Tedy, než přišel on, pan dokonalý barman s postavou sportovce. Jediné, co Rei příliš nepobral, byla výška, takže ho na podpatcích vždycky převýšila docela hodně, ale ani jednomu z nich to nevadilo. To se jí na něm líbilo, protože většina japonských mužů z toho měla komplex. Když ji Hitomi pozdraví tímto stylem, podivně jí to zavibruje v žaludku, prudce se po ní otočí a zahrne si pramen vlasů za ucho. 
"To říkáš ty? Jsi dech beroucí." Pochválí hned nezřízeně sexy vzhled své kamarádky. To, že přijde nové maso, už samozřejmě obě probraly. 
"Přiznej se, že jsi viděla fotku a těšíš se na něj?" Dobírá si ji a společně dojdou do baru, kde chybí jenom ti dva. 
"Rozhodl se nás napínat." Odtuší Meisa a usadí se na okraj stolu, zatímco jim kluci objednávají pití. Aoi nikdy nebudil tolik pozornosti na veřejnosti jako právě s Reitou v tom autobusu. Vždycky měl pověst slušného a klidného kluka a pohledy všech těch cizích lidí mu vůbec nebyly příjemné, ale když se Reita ještě navrch rozesmál, nezbylo mu, než zaplout na sedačce hodně dolů a narazit si sluneční brýle. Něco mu říkalo, že tohle se vedle něj bude dít poměrně často. Cesta k baru není dlouhá. Aoi šel už několikrát kolem, ale samozřejmě nikdy dovnitř. Teď vstoupí společně s Reitou a podle halasného zdravení hned pozná jeho přátele. Sám se drží spíš za ním, pozoruje přivítání a odhaduje, kdo z nich je člen kapely. Nevšimnout si dívek prostě nejde. Jsou tady sice jenom dvě, ale za to to jsou asi nejkrásnější holky, jaké kdy Aoi viděl. Zakotví pohledem v očích jedné z nich a ucítí podivné cuknutí mezi nimi. Hitomi? Ano, je to ona, protože Rei se vítá s tou druhou a je to celkem důvěrné. Na Japonsko rozhodně. Meisa si Aoiho stihne prohlédnout jen hodně okrajově. Je krásný, ale Rei je krásnější a navíc se jí zrovna věnuje. Ukáže mu svůj kouzelný úsměv, přitiskne tělo možná až moc blízko k němu a oplatí mu krátké políbení. Tiše se zasměje. 
"To máš za to, že jsi mě nechal čekat. Kvůli němu. Jeden by skoro žárlil." Řekne mu a ani netuší, jak blízko pravdy by mohla být. Aoi si mezitím zasune dlaně do kapes a trochu neví, kam s očima. Tahle bude trávit čas s nimi v domečku? To aby si koupil stan… Jakmile dojde na jeho představování, znovu se usměje a kývne všem hlavou, ale je na něm znát, jak je nervózní a jak mu ta pozornost vlastně není příjemná. +Číslo osm? Těch zbylých sedm u tebe taky bydlelo?+ Napadne ho a na chvíli by snad i žárlil. Udělá krok blíž, aby Mei podal ruku jako první a pak se znovu podívá na Hitomi. Prý věrná služebná… Meisa Reitu hravě plácne něco mu tiše a pobaveně vyčítá, ale Aoi už podává ruku Hitomi. 
"Na služebnou nevypadáš." Komplimenty nejsou jeho silná stránka. Když ale dojde na kluka, co si myslí, že je vtipný, Aoi trochu vyprskne a pak vrhne omluvným pohledem po Reitovi. Dneska mu hodně pomohl, ale tohle prostě bylo vtipné. Jakmile mu Hitomi řekne, že by si ho rozhodně všimla, polije ho horko a zčervená. Raději na to nic neřekne a podstoupí první kolečko seznamování s klukama. Vypadají celkem sympaticky, jen je jich tu hodně. Teprve potom se vrátí ke konverzaci s ní. 
"Studuju tady na univerzitě a kromě tamní půdy mě můžeš potkat jenom na pláži. Dělám tam trochu otroka." Přizná se jí. Poděkuje jí za vysvětlení barových pravidel a vydá se tam, aby si objednal pivo. Jak jinak taky. Jakmile ho má v ruce, zůstane se loktem opírat o pult a natočí se tělem k nim, ale blíž zatím nejde. Potřebuje svůj čas a prostor a Rei je hodně, ehm, zaneprázdněný. Tedy do chvíle, než se ho Mei pustí a přiblíží se k Hitomi. 
"Tak co? Je celkem k nakousnutí, nemyslíš?" Dloubne do Hitomi jemně loktem a zazubí se na ni, zatímco se až moc výmluvně dívá směrem k Aoimu. Ten znovu zčervená a radši se pootočí za svým pivem.

Reita, Hitomi


Hitomi si vážně užívá parfému Meisy. K ní prostě dokonale seděl. Měly podobný vkus na vůně, ale ví, že kdyby si ho dala ona, nebude to mít takový efekt. Nechá ji se otočit a usměje se na ni.
"Děkuju." Málem díky tomu komplimentu zrudne, protože ty od ní jsou jí opravdu příjemné. Ví, že je myslí upřímně a to jí přivádí do rozpaků ještě víc. Vůči podobným slovíčkům od ostatních byla celkem imunní, ale teď to na ni opravdu zapůsobilo. Uculí se a zlehka pokrčí rameny s nevinným výrazem.
"Kdo by občas nechtěl udělat dojem?" Ne, že by jindy nevypadala dobře, ale dneska si dala obzvlášť záležet.
"Můžu jen doufat, že to nebude pitomec. Jinak si půjdu rychle a dobrovolně strčit hlavu pod kohoutek, jen pro jistotu." Zasměje se tomu. Jakmile Aoiho poprvé uvidí, je jí jasné, že to pitomec nebude ani trochu. Někdo, kdo vypadá takto ani být nemůže. +Napínat ne, spíš si rychle žehlili věci, protože tam Rei má bordel.+ Pomyslí si na Reitovu adresu a hezky si tu poznámku uloží do hlavy, protože to mu někdy řekne, až bude příležitost. Teď má ale dost zaměstnanou hlavu Aoim a tím, jak je roztomilý, když se červená. Taky to uměla, ale nebylo tak jednoduché, jí do podobného rozpoložení dostat. Tak má však pocit, že top půjde velmi snadno. Na tohle se vážně měla lépe připravit. Reitovi se moc nechce pouštět Meisu příliš daleko a je to něco na jeho sebeovládání, když se k němu takovým způsobem přitiskne. V tu chvíli by ji nejradši posadil do taxíku a odvezl domů, ale to jí říct nemůže. Kompliment by to byl taky, jen by s tím nejspíš moc úspěchu nesklidil. Rozhodně ne ve společnosti Hitomi, ta by mu to dala pěkně sežrat. 
"Ty a žárlit? Neblázni. To já velmi rychle začnu, protože na tebe budou všichni hrozně koukat." Pokračuje dál ve sladkých slovíčkách a okatě se rozhlédne.
"On kouká, ten taky…Aha, tenhle ne." Vyjmenovává kluky v okolí, většinu z nich zná od vidění a některé vůbec.
"Tak dobře, ten už kouká taky. Vidíš, nemám to jednoduché." Vtipkuje tiše, než pomalu pozvedne ruku, aby ji kloubky prstů ohladil po tváři. 
"Mám chuť se ptát, jestli se tě vůbec můžu dotknout." Nějak s tím nemůže přestat a začíná mu být jedno, kdo kolem nich je. I na Aoiho v tuto chvíli zapomněl, ale on mu jistě promine. Hitomi krátce sklopí oči a tiše se zasměje se, když jí Aoi řekne, že na služebnou nevypadá. Asi to není to, co by chtěla holka slyšet, ale stejně…Mohl říct větší pitomost, vlastně je to dobrá odpověď. Je ráda, že ho poznámkou na Reitovu adresu pobavila a dal jí tím najevo, že není žádný pitomec a dokáže se bavit i tímto způsobem. Nakonec vlastně sbírá plusové body, ani si to nejspíš neuvědomuje. Zvedne k němu oči, když jí začne povídat, co tu dělá. Překvapeně pozvedne obočí, když zmíní toho otroka.
"Ono to chvíli trvá, než tu člověk najde slušnou práci a nemusí dřít od rána do večera za minimum." Povzdechne si. Aoi není ani první ani poslední, kdo tu takovým způsobem otročí.
"Čas od času se tu v okolí nějaké místo uvolní. Zkusím se poptat doma, jestli o něčem neví. Třeba budu mít štěstí." Nic mu neslibuje, ale to znamená, že by se na to vykašlala. Viděla už hodně kluků, kteří to kvůli tomu vzdali a vlastně nechce, aby to byl Aoiho případ. Nechá ho odejít a ve chvíli má u sebe Meisu. Je vážně k podivu, že jí Rei vůbec pustil. Zatím se baví s jedním z kluků o posledních výsledcích fotbalu a dohadují se, co si zahrají. Chystá se k Aoimu na bar, ale taky mu dá chvilku, aby to vstřebal. Hitomi se podívá na Meisu, když se u ní objeví a vzápětí i na Aoiho. Málem vážně zčervená, ale hned nad sebou protočí očima v sloup. 
"Na stupnici do desíti, rozhodně jedenáct." Ohodnotí Aoiho. 
"S největší pravděpodobností má někde holku." Rozklíčuje záhadu jménem Aoi během vteřiny.
"Ostatně, tak je to vždycky. Rei…byla jsi rychlejší, než ostatní a rozhodně jsi hezčí, než ostatní." Řekne rychle, aby zarazila poznámky tím směrem. 
"Půjdeme si zatancovat?" Nabídne jí kývne hlavou k tanečnímu automatu. 
Rei se pomalu dostane až k baru a Aoimu, kde si objedná pivo.
"Tak co, už je to lepší?" Zeptá se s trochou starosti v hlase. Už si všiml, že ta společnost je na něj možná až moc.
"Říkal jsem si, že bude lepší, když tě do té vody hodím, ale teď už si tím jistý nejsem." Krátce se zasměje. Moc dobře viděl jeho výraz.

Aoi, Meisa


"Těžko říct, hodně krásných kluků jsou pitomci." Řekne Meisa a pokrčí rameny. Před tím, než potkala Hitomi, si už kolikrát říkala, že se na kluky vykašle. Jejich pozornost jí byla příjemná, ale připadali jí hrozně nepraktičtí do života. V podstatě nakonec nikdy nevěděla, co s nimi. Rei se o sebe ale uměl postarat a vlastně i o ni a zatím jí to takhle stačilo. Rei byl hrozně roztomilý, když začal vrkat okamžitě, jakmile ji uviděl a vůbec mu nevadilo, že okolo něj stojí celá parta a taky jeho nový kamarád. Měl oči doopravdy jenom pro ni a to muselo imponovat každé ženě. Hitomi se zatím věnuje seznamování s Aoim a zrovna mu nabízí, že se mu zeptá po lepší práci. Aoi trochu pookřeje a přikývne. Žili tady opravdu velmi milí lidé. Snažili se pomoci, aniž by ho znali. Byl to trochu jiný svět, než jaký z velkoměsta znal, ale ono se to říkalo, že je to tady takový stát ve státě. Stejně jako se bezpečně na první pohled poznal rozdíl mezi člověkem z Tokya a člověkem z Osaky. Když se vzdálí k baru, nemůže si nevšimnout, jak se po něm holky dívají. Aoi byl hodně zabedněný, ale poznal flirt v jejich očích nebo spíš v těch Hitominých, protože Meisa byla zadaná. Takže jí doopravdy padl do oka a kdyby na to kývl, všem tady by vypálil rybník. Už pochopil, že i když je Hitomi hodně prostořeká, myslí si na ni asi úplně každý široko daleko. Nikdy by si nepomyslel, že zrovna on bude lepší, než ostatní. Možná je to tím, že je cizinec? Nakonec se k němu vrátí Rei a zeptá se ho, jestli už se cítí lépe. 
"Ano, už ano." Řekne mu. Maličko si zvyká na novou společnost a přijali ho opravdu vřele. Dokonce mu nechávají jeho prostor, když ho potřebuje a nikdo se na něj nedívá zle. Holky se otočily a někam skrz bar jdou. Aoi se za nimi chvíli dívá a pak vrátí oči k těm Reitovým. 
"To vypadám tak moc nešťastně?" Podiví se Aoi a dokonce se krátce zasměje. Vzápětí na to utichne stávající hudba a rozline se jiná. Takže už je jasné, co šly holky dělat. Je to dost pomalá písnička. Asi chtějí, aby pánům tady bouchly hlavy, až se do jejího rytmu začnou vlnit. Nebo spíš něco jiného. Meisa se mezitím s Hitomi vrací od jukeboxu, kde si vybraly písničku. Nikdo se k nim nehrne, protože si asi myslí, že tu ani jedna nejsou samy a kluci z party jsou zase zabraní do rozhovoru o fotbale nebo hraní a protože už je znají, zatím se taky nepohnuli. Meisa se trochu nazlobeně rozhlédne okolo. 
"Asi to tady budeme muset trochu rozpohybovat." Řekne nazlobeně svojí kamarádce a položí jí ruce na ramena, aby si zatancovala s ní, když o ně nikdo jiný nemá zájem. Hned se zhoupne v bocích ve velmi sexy pohybech a v očích jí zazáří zlobivost. Nepochybuje o tom, že Hitomi se toho chytne do pár vteřin a i ona ucítí její dlaně. V tu chvíli pánové konečně začnou zapomínat na fotbal a hudební nástroje a místo toho je začnou povzbuzovat. Toho si samozřejmě nemohou nevšimnout i Aoi s Reitou u baru. Aoi pomalu dopíjí první pivo a kývne bradou na parket. 
"Tohle ti dělá běžně? Jeden aby měl pomalu strach takovou holku vůbec mít." Řekne mu a usměje se. Meisa mu připadala jako šelma a Hitomi vlastně taky. Byl to ten typ holek, co mohl mít kohokoliv, ale kluci raději utíkali, protože si nebyli jistí, že na takové holky mají. Někdy bylo bezpečnější mít doma ošklivou, ale pracovitou, než šelmu, která se urvala ze řetězu pokaždé, když se páníček otočil zády. Kdyby mu teď dámy viděly do hlavy, ubezpečily by se, že Aoi je opravdu idiot. Ale nebylo to tak, že by si to o nich myslel. Jen z toho měl prostě obavy. Rei byl vlastně borec, jestli byl totálně nad věcí. Aoi byl mnohem větší posera. A nejspíš si to i do toho piva přizná.

Reita, Hitomi


Aoi vypadá, že ho nabídka Hitomi skutečně zaujala a i když toho asi ze začátku moc nenamluví, stejně jí to nevadí a rozhodně to nenakazí její první dojem z něj. Pořád jí přijde roztomilý a rozhodně to není takový frajírek jako Rei. Má kluka své nejlepší kamarádky vlastně ráda, je v pohodě a vypadá, že má Meisu upřímně rád, ale on sama by s ním nevydržela ani chvíli. Obecně s nikým už dlouho nerandila. Možná došlo na pár schůzek, ale nakonec to vzdala. Jen málokdo s ní dokázal držet krok a já to prostě po chvíli začalo štvát. Jediný, kdo jí zůstal, byla Mei a musí si přiznat, že kdyby viděla jen náznak něčeho, co by mohlo značit trochu jiný zájem, prostě by to zkusila. Byla dost praštěná, aby to zkusila a zároveň by měla hrozný strach něco vyzkoušet, aby jejich přátelství nepokazila. Bylo to složité. Aoi ji však zaujal na první dobrou a napadne jí, jaké by to bylo, kdyby s ním šla sama někam ven. Rozmluvil by se nebo vůbec? Z myšlenek ji vytrhne Mei, která ji vytáhne tancovat. Neváhá ani vteřinu a na její slova se rozesměje. 
"Taky kdo jiný? Nikomu by to neslušelo, jak nám dvěma." Prohodí sebevědomou poznámku a hned si vezme kolem pasu a přitiskne ji o něco víc k sobě. Když už sexy taneček, tak ať je to se vším všudy. Pánové se klidně můžou zbláznit, což se jim za chvíli potvrdí. 
"Za chvíli, aby fasovali kapesníčky u vchodu." Prohodí pobavenou poznámku směrem ke své kamarádce a společně s ní si dá další zhoupnutí v bocích.
Rei se mezitím opírá o bar a dlouze si prohlédne Aoiho, když se ho zeptá, jestli vypadá tam moc nešťastně.
"To zas ne, ale spokojené to taky zrovna není." Řekne mu to na plnou pusu i mírným pousmáním.
"Asi nejsi moc zvyklý na větší společnost co?" Vyzvídá, kolik lidí kolem sebe měl doma a jak moc rozdílně se chová, když jsou tady. Rei zrovna sahá po svém pivu, když ho Aoi upozorní na to, co se děje opodál. Zrovna měl sklenku u rtů a chtěl se napít. Když to ale uvidí, málem se polije, ale naštěstí se stihl včas zarazit.
"No nemám to zrovna jednoduchý co?" Zatváří se pobaveně, ale už od holek oči rozhodně neodtrhne.
"Tohle není fér, kdo to má vydržet?" Postěžuje si, protože to je něco na jeho sebeovládání. V takových chvíli je neskutečně rád a zároveň ho hrozně štve, že má takovou holku. Nejde o to, že je krásná, ale spíš o to, že nechce být jako všichni ostatní kluci, jenže je to těžké nezačít slintat. Krátce si povzdechne a pokrčí rameny.
"Nebojím se." Nespouští z Mei oči.
"Jsem hrozně rád, že mi dala vůbec šanci. Pokud bude chtít někoho jiného, stejně s tím neudělám, takže si užiju, že se to zatím nestalo a budu se snažit, aby se to nestalo." Podívá se na Aoiho, ale jen na chvilku.
"Z druhé strany….Víš, jaký jsi frajer, když si vedeš po pláži zrovna ji. Je nádherná a plavky je to největší mučení, které jsem kdy zažil. Ten nejlepší bonus je fakt, že když promluví, máš co dělat, abys vedle ní nevypadla jako pitomec. Takovou musíš nutně mít pořádně rád." Zarazí se, protože už zas o ní básní, ale to už asi lepší nebude.
"Promiň, nemůžu si pomoct, ale to už jsi viděl." Podívá se na něj znovu.
"Ovšem vypadá to, že ta sůva vedle před tebou pěkně zkrotla. Možná by nebylo na škodu jí někam pozvat. Nejsem si jistý, že mám dobrý dohad, ale nemohla z tebe spustit oči." Testuje, jak se na to Aoi dívá. Vlastně by bylo fajn, kdyby si mohli udělat párty ve čtyřech. Mei je s Hitomi pořád a Rei má pocit, že by si s Aoim mohl opravdu dobře rozumět. Má spoustu kamarádů, ale nejlepší rozhodně ne. Samozřejmě úplně ignoruje hlásek v hlavě, že to má úplně jiný důvod. Opře se víc o bar a podívá se zase na holky. Jejich tanec začíná hodně hraničit s tím, co by si v tuhle hodinu dovolit měly.¨
"Začíná mi z toho být pěkně horko." Postěžuje si nahlas. 
Hitomi hodně dlouho kouká Mei do tváře, když tancují a několikrát ji provede otočkou, než ji přitiskne zády k sobě a pak zase zpátky. Dojde jí po chvíli, že tu nejsou sami a málem by vážně zčervenala, tohle by se jí stávat nemělo.
"Ještě pořád všichni zírají. Myslíš, že je to někdy přejde?" Baví se nad tím doslova královsky.

Žádné komentáře:

Okomentovat