22. března 2022

Sena x Takeshi x Zyean - Říkal jsi nejlepší místo v každém městě. - část 5.

(hotel v Odawaře)



Sena


Zdá se, že stativy budou něčím, na co si u nich v ložnici bude muset hodně zvyknout, ale po čase si jich už možná ani nevšimne a když to Takeshiho potěší, ať se těmi nahrávkami přehrabuje klidně celé odpoledne. Neměl by chtít, aby existoval podobný materiál, noviny byly plné toho, že se díky němu bývalí milenci vydírali, ničili si život a tohle by Senu skutečně mohlo odeslat na nejhlubší dno, ale on mu vážně z celého srdce věří. Možná je to naivní, ale budiž. Daleko větší strach má z toho, aby tento poklad z trezoru nenašel někdo jiný. Co kdyby chtěl jednou Takeshimu někdo doopravdy ublížit nebo by se Hiroto urazil tak moc, že by to klidně udělal? Tyto věci se klidně stát mohly. A nemusel by si s tím poradit už ani někdo jako Takeshi. Ano, to Sena čekat měl, ale bohužel on není Takeshi a tudíž nemá šanci doběhnout ho tímto předvídáním. Stiskne rty, když si ho Takeshi dobírá, že bude klidně hodinu jenom sedět. On to ví a bude to on, kdo se sežere nudou. A pak dojde na ten výpad. Jakmile jeho mozku dojde, že se Takeshi skutečně pohnul, málem po stole projede jako fotbalista po trávníku a v první chvíli mu ty kraťásky málem vyrve z rukou, protože čekal odpor, který nepřišel. Tak moc ho to vyvede z míry, že se zarazí ve všech pohybech a prostě na něj zůstane jenom zírat. Co má být zase tohle? Nechává se jím opakovaně napálit a je to k zešílení. Pak klesne pohledem k místu, kde ho Takeshi drží za svetřík a vzápětí oči zase zvedne, když ho osloví. V žaludku ho to zabrní, když přijde Takeshi s možnostmi. Z toho vždycky kouká něco mimořádného. A taky že ano. Buď to oblečení dobrovolně pustí nebo přijde o to málo, co má teď na sobě a pak už nemá opravdu vůbec nic. Zyean sem přijde, on bude rovnou nahý a něco mu říká, že i když by pohled na něj mohl být legrace, sám by to nechtěl zažít. Tohle byla jejich hra, ale neměli by si dělat dobrý den z někoho dalšího a navíc Zyeana potřebuje kvůli Hirotovi. Potřebuje s ním být za dobře, ne poslouchat, jak ho ztrapnili a že jsou pitomci. Našpulí rty a nedobrovolně po Takeshim ty kraťásky v podstatě hodí. Teprve potom konečně dosedne na paty. 
"Tak na, nech si je. Ale dál už mě na ničem nenachytáš. Budeme tady prostě sedět, dokud nepřijde, nepohnu ani svalem, i kdyby ses… ne nic takového, ty se totiž taky nepohneš. Žádné rozptylování, žádné řečičky, žádné hrátky s tím, co jsi získal. Jen si to tam pěkně odseď, přesně takhle na boku. Už teď lituju tvoje kyčle." Řekne mu a opravdu to vydrží. Hodina se neskutečně vleče, Sena se sám dvakrát přistihne, že se mu chce na záchod nebo povolit a oznámit, že půjdou na kávu – prostě takhle – ale nakonec ty dveře doopravdy klapnou. Sena celou tu dobu nechal ruce založené na prsou a propaloval Takeshiho pohledem někoho, kdo prohrál. Jenom ty nohy nechal víc rozjet do stran a dosedl rozkrokem vážně až na stůl. Teď pomalu otočí oči na Zyeana a snad ani nechce vidět ten nechápavý pohled. Pak udělá okázalé gesto k panu šéfovi. 
"No tak mu řekni, co sis vymyslel, co po něm chceš." Mluví blahosklonně jako královna a ignoruje fakt, že musí vypadat hrozně drze nebo podezřele, když je jejich vztah zatím tajemství. Jenže to se Zyeanovou spoluprací stejně padá. Tedy před ním ano. Konečně se může zase hýbat, takže si konečně opatrně přesedne tak, aby nebylo nic vidět, ale jakmile Zye zmerčí, co to má Takeshi po kapsách, stejně to bude jedno. Konec konců sám by se před ním měl později svlékat, jakmile se dohodnout, kdy to uskuteční a nachystá se technika. Vypadá jako sebevědomí samo, ale není to tak a už teď se mu červenají tváře. Snaží se vypadat, že se to neděje, když si urovnává svetřík a tkaničky na botách.

Takeshi, Zyean


Aniž by to dal najevo, je hodně rád, že to vůbec stihl. Přece jen měl Sena výhodu svého věku a jisté mrštnosti. Přesto se mu to podařilo. Zdá se, že mu jeho hra vyjde a nakonec vyhraje, ale když vidí Senův výraz, je mu to trochu líto. Nechtěl ho naštvat ani urazit, jen potřeboval trochu obrátit možnosti na svou stranu. Možná se mu to povedlo, až příliš dobře. Obočí mu jde nahoru, když má najednou kraťásky v moci on. Sevře je pevněji v dlani, aby mu náhodou neupadly.
"Budeme hodinu sedět a mlčet?" Pozvedne obočí. Dobře, podobný vývoj věcí vůbec nepředpokládá, ale ano, zvládne se přizpůsobit i tomuto.
"Tak dobře, když si to přeješ, nevidím v tom problém." Kývne hlavou a dál na něj upírá pohled. Neřekne nic, ani se víceméně nepohne. Je jasné, že po pár minutách si musí přesednout a ukáže mu tak svou slabost. Nešlo to dál vydržet a vážně by hrozilo, že by se pak už nedokázal postavit na nohy. Jen jednou za celou dobu se na něj přestane dívat a to ve chvíli kdy prsty nahmatá kraťásky a hlavně miniaturní cedulku, kde je napsána velikost. Pečlivě si ji uloží do hlavy, kdyby o ně náhodou přišel. Je si téměř jistý, že to prádlo si dokáže přivlastnit, ale ty kraťásky by mu nakonec měl vrátit, aby se náhodou nestalo, že na chodbě uvidí někdo něco, co by rozhodně neměl. Jistě, že ji potřebuje vědět proto, aby mu později mohl něco pěkného pořídit. Možná by to zvládl odhadnout, ale takto to bude přece jen jistější. Mírně pozvedne koutky, když si Sena taky trochu upraví svůj posed. Čas mu utíká celkem rychle, protože se zabývá různými myšlenkami ve své hlavě. Uměl trávit dost času o samotě, takže mu podobná hodina vůbec nepřekáží. Dokonce tu vydrží i bez cigarety. Když se objeví Zyean, Takeshi sklouzne pozadím ze stolu a jako první sáhne po tabatěrce a cigaretě. Jeho trest vypršel. 
Zye nepočítal s tím, že by se měl vracet. Sám seděl v jedné z opuštěných pracoven, kde byl velký projektor, kterým mohl využívat. Zatáhl všechny rolety a pak si pustit to, co zatím stihl vytvořit. Pozoruje pohybující se obrazy s bradou položenou na předloktích složených na stole. Koutky mu jdou nahoru, když si prohlíží záběry z obchodního domu. Podařilo se mu je sestříhat, ale ne na materiál, který bych mohl použít pro svou práci. Tohle je vyloženě malý kousek příběhu přímo pro něj, který hodně brzo skončil. Na konci si sotva znatelně povzdechne a když dojde na záběry z auta, nevydrží to a vypne to celé. Zaklapne notebook a trochu naštvaně, což je u něj vzácnost, přejde k oknu, které otevře a sáhne po cigaretě. Takeshi tu stejně kouří v jednom kuse, tak mu snad hlavu nikdo neutrhne.
"Nezáleží mu na tom a mně by taky nemělo." Měl by to konečně nechat plavat i přes to, co se dozvěděl. Možná spíš právě proto. Prudce se ohlédne a rychle cigaretu típne, když se ozve zaklepání a dostane čas, kdy by se měl vrátit do zasedačky. Kývne na souhlas a sbalí si rychle věci. Chce si něco odnést do svého pokoje a pak může rovnou vyrazit. Chvíli trvalo, než ho našli. Jakmile se ocitne na místě, zůstane na oba nechápavě zírat. Přeostří s nakrčeným obočím od Seny na Takeshiho. Ten se jen pousměje.
"Chtěl bych vyzkoušet něco nového." Začne Takeshi trochu neurčitě.
"A potřebuju kameramana, který se nebojí." Předloží Zyeamu výzvu a ten se očividně chytí.
"O co jde?" Zeptá se a znovu si pomalu prohlédne Senu. Nedojde mu, že mu část oblečení prostě schází.
"Dostal jsem nápad, se kterým Sena souhlasil. Je dost možné, že to bude muset vyjít až po soutěži, ale…Šperkování toho kousku nějaký čas zabere. Potřebuju, aby to vyrazilo dech a zároveň to odstranilo předsudky." Pořád m ještě neřekne, o co konkrétně půjde, jen stupňuje jeho zájem a Zye se chytá.
"To zní jako něco, u čeho bych nejspíš chtěl být." Přikývne Zye horlivě.
"Tak co to teda bude?" Nedokáže potlačit svou přirozenou, zvědavou povahu.
"Kdybych to měl zjednodušit…" Zamyslí se Takeshi, jak mu to co nejlépe a nejrychleji popsat.
"Akty…Ale v pohybu. Díky kameře je to možné, ale nechci nic vulgárního. Klasického porna je plný internet, i když všichni tvrdí, že se na to nedívají." Protočí očima a krátce se zasměje.
"Chci přehlídku, kdy je ten nejlepší kousek Senovo tělo a přitom tě donutí užasnout a ne odvracet tváři, kdyby vedle tebe bylo sto lidí." Zye na něj zírá první nechápavě a pak už skoro vyděšeně. Trochu rudne nad tím obsahem, ale mnohem víc ho děsí fakt, že by to měl být on. Co když to pokazí?
"Ale Takeshi-san, já nemám přece žádné zkušenosti. Možná tak s tím pornem a teď nemyslím točení." Trochu nervózně se zasměje, protože to úplně říct nechtěl. Takeshi se zatváří nadmíru pobaveně a přistoupí k němu, aby ho vzal kolem ramen, než mu nabídne cigaretu.
"Vlastně to je taky zkušenost. Víš, jak nechci, aby to vypadalo." Snaží se trochu odlehčit atmosféru.
"Zye-chan. Podle mě jsi na to ten nejlepší. Nemáš zkažený pohled na realitu běžnými konvencemi. To je přesně to, co potřebuju. Profesionální stránku pak doladíme společně, ale viděl jsem tvé práce. Dokážeš skvěle zachytit okamžik z toho správného úhlu, proto jsem si vybral tebe." Poprvé mu do detailu prozradí, proč si ho vybral.
"Nebojíš se a tohle bude potřebovat pořádnou odvahu." Zye se trochu ošije pod jeho dotekem. Není to nepříjemné, jen si pořádně nevěří. S Takeshiho posledními slovy se podívá na Senu, jak kdyby u něj hledal odpověď, ale spíš se ujišťuje, že i on si myslí, že by měl být kameraman.
"Rád bych to zkusil." Odpoví nakonec, protože si té nabídky váží.

Sena


Sena musí protočit očima, když Takeshi ze všeho nejdřív běží pro cigaretu. +Co kdybys mi raději podal ruku a pomohl mi vstát?+ Pomyslí si. Ještě, že sám nekouří, očividně si tím ušetří dost problémů včetně peněženky. Takeshimu nedá vůbec žádnou práci Zyeana nalomit, aby do toho chtěl jít s nimi. Sena se po pravdě domníval, že bude opatrnější, ale on jim kývl, ještě ani pořádně nevěděl na co. Zajímalo by ho, jestli se mu opravdu tak moc trefili do noty nebo by udělal cokoliv, jenom aby mohl spolupracovat s Takeshim. Ono to v závěru vlastně bylo jedno. Byl to především Sena, kdo se do toho vrhl po hlavě a teď by před nimi měl chodit nahý. +Kruci...+ Že on se nechal vždycky tak snadno vyprovokovat? Stočí modrý pohled na Takeshiho a docela se baví nad tím, jak hledá slova. Nakonec to ale pojmenoval naprosto jednoduše a hezky. Akty v pohybu. Znovu ho polije horko, když Takeshi uvede na pravou míru, kdo bude modelem. Nutí sám sebe, aby se na Zyeana nenuceně podíval, ale nejde mu to, klopí před ním oči a doopravdy se stydí. Co ho to jenom popadlo? Rozehřívá ho už jenom to, jak o tom Takeshi mluví. Co si počne, až budou oba stát za kamerou? Co když se mu stane něco nepatřičného? Co když bude Takeshi chtít, aby se mu stalo něco nepatřičného a pak to natočit? +Je to umění, prostě jenom práce, nic víc.+ Je si jistý, že jeho protějšek to v té rovině udrží, je velmi profesionální. Očividně není sám, kdo je z toho na rozpacích, protože když se na Zyeana znovu konečně pořádně podívá, vidí, že je taky rudý a dokonce má asi i trochu strach. Čeho se bojí? Už pochopil, že mezi nimi něco je a nechce se na Senu před Takeshim podívat nebo v čem to je? Před tím se pohledu na něj vyhýbal a teď na něj pro změnu nepokrytě zírá. Pak prostě vyprskne smíchy a zacloní si dlaní ústa, když dojde na to porno. Sleduje je oba, především Takeshiho a jeho přesvědčovací techniky, ale nepochybuje o tom, že svoje slova myslí vážně. Zye tady nebyl pro nic za nic. Takeshi by sem jen tak ledajaký školní projekt nevzal. Nakonec se se Zyeanem dlouze potká pohledem a chvíli na sebe jenom tak hledí. Nejspíš oba vypadají jako vyděšený ptáčci, ale taky mají oba touhu do toho jít. Nakonec se Sena mírně pousměje a přikývne. Na povzbuzenou, že není důvod se bát a že jsou na jedné lodi. Pak teprve opatrně vstane. Už ho bolela kolena. Chce si protáhnout nohy, ale zase tolik nemůže, protože kdyby se předklonil, nafouká mu, kam nemá. Opatrně sleze přes židli až na zem, aby se tu na těch podpatcích ještě nepřizabil a maličko stáhne svetřík níž, kam až to jde. Jeho kraťásky pořád svírá Takeshi a nejen ty. Pomalu k nim dojde, obejde Takeshiho a prostě mu je vytáhne z dlaně, zatímco je zaměstnaný rozhovorem se Zyeanem. Velmi pomalu se do nich začne oblékat, čímž Zye už pochopí, jak na tenhle nápad pánové přišli. Jakmile jsou na svém místě, sebevědomí se trochu vrátí. Přece jenom už není nahý. 
"Říkali jsme si, že by to mohlo být neobjevené odvětví. Kdyby ti to sedlo, mohl bys být opravdový Takeshiho žák. Někdo velmi slavný." Řekne a už maličko mluví jako Takeshiho manželka, ale takhle to nemyslí. Připadá mu to prostě zjevné. Znovu se na Zyeana usměje. Pomohou si tím nahoru navzájem. Taijiho tam dostane díky soutěži. Teď už zbývá jenom ten zpropadený Hiroto. Přestal by jim s Takeshim házet klacky pod nohy, tím si je Sena jistý. Má všechny důvody pro to, aby dal ty dva dohromady, ale jak? Nezačali s Hirotem zrovna nejlépe a kromě toho ho nebude mít rád už jen z podstaty věci, protože už se dovtípil, s kým chce jeho táta trávit čas. Možná právě Taiji by mohl pomoci?

Takeshi, Zyean


Takeshi po očku pozoruje Senu, jak pořád sedí na stole. Chtěl mu dát patřičný prostor, aby se tím, že to celé uskuteční, srovnal. Tak trochu má pocit, že si myslel, jak se to nestane. Jenže Takeshiho tak myšlenka prostě nadchla a hodně takových věcí, rád uskutečnil rovnou. Často se totiž mohlo stát, že by si to nějaký z účastníků mohl rozmyslet a to by byla vážně škoda. Nechce samozřejmě Senu do ničeho nutit. Kdyby teď řekl ne, celé by to odpískal, omluvil by se Zyemu, že to nevyšlo a poslal by ho pryč. 
"Těší mě, že do toho jdeš." Kývne Zyeanovi hlavou jako poděkování.
"Ne každý by na to měl odvahu, i když to vlastně není nic nepřirozeného, jen pro naši společnost dost nezvyklé. Můžeš hodně získat a taky tě to může hodně stát." Rozhodne se s ním mluvit narovinu. Má sice hodně energie, ale nikdy mu nepřišel nerozumný.
"Proto nechávám rozhodnutí čistě na tobě." Ujistí ho, že se nebude zlobit, kdyby nakonec přece jen couvnul. Pak pomalu stočí oči na Senu, který už se zvedá ze stolu. Musí na něm být vidět, jak moc se mu pohled na něj líbí. Dokonce se i usmívá. Zye to postřehne taky a trochu se uculí. Hiroto měl nakonec pravdu, jen…Přece vidí, jak se na něj kouká, to není jenom tak. Nebyl to něžný pohled, bylo v něm něco hlubšího.
"To samé plátí i pro tebe, Sena-chan. Pokud někdy během toho celého zjistíš, že to není nic pro tebe, stačí jen říct. Nejdůležitější je to, že to opravdu chceš vyzkoušet a dotáhnout do konce. Nic jiného." Takeshi se mu podívá upřeně do tváře, aby ho ujistil, že to myslí opravdu vážně. Jistě, trochu ho provokoval, ale to neznamená, že by mu měl později za zlé, kdyby cuknul. To v žádném případě. Vůbec ho netrápí, jaké použil oslovení. Dává tím jasně, najevo, že Zyeanovi věří. Nevolal by ho, kdyby to bylo jinak. Zye se trochu ošije, protože tuší ten podtext a ne, že by měl v plánu toho někdy zneužít, ale je toho na něj nejednou moc. Jakoby měl pocit, že si to vůbec nezaslouží a zároveň ho neskutečně těší, že si Takeshi vybral zrovna jeho. Zye se uculí, protože očividně Senu pobavil a to ho těší.
"Dobře, takže žádné porno." Usměje se o něco uvolněněji a pak dál poslouchá Takeshiho a několikrát přikývne.
"Moc sloho vážím. Arigato." Ukloní se mu div ne k zemi. Znovu vyhledá očima Senu a ten se usměje a tak mu úsměv klidně oplatí. Najednou si je zase o něco jistější.
"To rozhodně bude." Souhlasí nakonec se Senou.
"Nikdy jsem nic podobného neviděl ani na ve světě ne. Ne, že bych podobné věci hledal." Zase trochu zrudne, ale…Co si budou, některé věci asi na síti hledal každý a on to nevědomky přizpůsobil tomu, co studoval.
"Není za co se stydět, ostatně kdybys to měl jinak, asi bych o tebe opravdu dostal strach." Vloží se do toho Takeshi a s pozvednutým obočím sleduje, jak si Sena bere kráťásky. Nakonec je přece jen vyhrál. Sám sáhne do kapsy u své košile, aby na ni poklepal a ujistil se, že prádlo zůstane na svém místě.
"Naši na to měli úplně jiný názor." Přizná se k tomu, co se mu jednou při hledání přihodilo a ne, rozpaků se asi jen tak nezbaví. Takeshi se krátce zasměje, ale nic na to neřekne.
"No zdá se, že s přípravami už jste začali." Ozve se Zye a jeho pusa je klasicky rychlejší, než hlava. Zarazí se, když si uvědomí, co řekl, protože samozřejmě viděl, co Takeshi ukrývá v kapse a domyslí si, díky kraťáskům, čí to je.
"Je lepší být připravený na všechno a některé věci…No prostě na některé okamžiky vážně zapomenout nechceš." Prozradí mu Takeshi mnohem víc, pokud tomu bude Zye chtít porozumět. U toho hledí Senovi do tváře.
"Sena má pravdu. Je to potřeba probrat ze všech úhlů, možná vyzkoušet světla i pozici kamery na nečisto. Já bych nakonec zůstal u toho stolu a přehlídky, jen...Chtěl bych, aby bylo vidět všechno a zároveň nic." Přemýšlí nahlas a Zye se podívá na stůl a pak…
"A co využít okno za ním, až bude tma. Světla z ulice sem dosáhnou. Budou svítit zezadu, to znamená, že zepředu zůstane stín i při pohybu. Když se dobře postaví kamera, nepůjde vidět skoro nic a zároveň tam občas něco prosvitne." Rozmluví se mnohem víc a pak mu to dojde.
"Já…byl to jen nápad." Zamrká a trochu se přikrčí. Neměl by se mu do toho vůbec plést.
"V tom případě musím počkat do večera a pak zjistíme, jak to opravdu bude vypadat. Podle mě to vůbec není špatný nápad." Otočí se na Senu.
"Co ty na to říkáš?" Zeptá se ho a pak si po stole přitáhne notebook blíž a nejde pár fotografií na internetu.
"Jsou vidět křivky a přitom tma neodhalí nic navíc, jde jen o kompozici a nasvícení." Ukáže to oběma. Zye si trochu povzdechne.
"Kluci by tam nebyli?" Prohodí, protože tělo před nimi je rozhodně ženské.
"Chválím tvé preference, opravdu." Zasměje se chraplavě Takeshi, aniž by ho napomenul.

Sena

Takeshi sice mluví k Zyeanovi, ale Sena má pocit, jako by zároveň mluvil i k němu. Dívá se před sebe někam do země a přemýšlí. Je to jenom nahota, to má pravdu, ale všichni od něj dají ruce pryč. Jeho rodina, kamarádi, učitelé, všichni… Jediný, kdo mu zbude, bude Takeshi a on se musí zcela spolehnout na to, že se o něj nějak postará a to na dlouhé roky, než bude Sena plně stát na vlastních nohou. Nechce být někomu takovou přítěží, ale v tomhle už si s Takeshim jasno udělali. Má jenom strach, aby se mu třeba něco nestalo a teď nejde jenom o jeho věk. Auto vás může přejet kdykoliv… Co by bez něj dělal? Bezhlavě zamilovaný a s životem vzhůru nohama? Asi by se uplakal na jeho hrobě. Má to ale opravdu divné myšlenky, když jeden uváží, na čem se tady domlouvají. Hodí to teď všechno za hlavu a usměje se jako by ho bývalo nikdy nic podobného nenapadlo. +Už máš o něj takový vážný strach?+ Projde mu ještě hlavou. A to spolu ještě nic pořádného neměli. Pomalu přejde k nim a zasměje se, když Zye červená. On se bude taky pořád červenat, ale má z něj dobrý pocit. Takový důvěrný. Cítí v něm cosi dobrého, co ho uklidňuje. I on bude jistě velmi profesionální. Jeden si musí nutně říkat, jestli si Zye takovou bestii jako je Hiroto vůbec zaslouží? Hiro měl krásné rysy, neskutečné rty, ale taky to byl pěkný protiva. +Možná v něm někde je kousíček jeho otce?+ Vezme ho maličko na milost, když mu má skoro dělat macechu a jakmile si to uvědomí, málem vyprskne do dlaně. +Jsem tvoje tchyně.+ Pošle Zyeanovi další myšlenku a už se k nim zpola otáčí zády. Pánové si asi budou myslet, že se směje tomu, co momentálně zapáleně rozebírají, ale on si nemůže pomoct. 
"Takeshi-chan, já myslel, že ty jsi bořitel konvencí a místo toho máš předsudky o asexuálních osobách?" Zamlaská a v duchu si pogratuluje, že teď ho určitě dostal. Prý strach… Je nějaký moc rozverný, to bude tím, že strach má jedině on sám. Zye rozhodně není jediný, kdo má podobnou historku s rodiči, ale pak pronese něco, co Senovi sebere úsměv z tváře a pošle do ní zpět trochu červené. 
"Nanečisto?" Polkne, protože oni to snad chtějí podnikat hned teď, ale pak se zase uklidní. Nanečisto rozhodně neznamená, že se hned musí svlékat. Na to potřebuje intimnější atmosféru a taky hodně vína. Takeshi se nechce pustit myšlenky se stolem. On sám si není jistý, myslel na něco úplně jiného, i když konkrétní představu ještě nemá, ale bránit se nebude. Koneckonců od toho jsou tady páni autoři, on je model. Ještě jim to snad bude vymýšlet, no ne? Zye se té myšlenky hned chytí a najednou jako by měl všechno přímo před očima. Sena k němu stočí zaskočený pohled. Vidí vizi v jeho očích, překvapuje ho, že nad tím nemusí nijak složitě přemýšlet a rovnou všechno sype z rukávu. 
"No já…." Je zaskočený podruhé, protože teď Takeshi mluví přímo k němu. 
"Pokud jste přesvědčeni zrovna o téhle zasedačce..." Nadhodí, co se mu honilo hlavou na začátku a sepne ruce. Ne, že by pozadí nešlo retušovat a opravovat. Jen on má tuhle místnost spojenou s prací a ne zrovna s něčím étericky erotickým. To už by snad byl lepší stůl v jídelně, tam se alespoň odpočívá. Pánové začnou rovnou hledat konkrétní fotografie a jakmile si Zye povzdechne, Sena se znovu hlasitě rozesměje. 
"Myslím, že tohle je čistě vaše práce. Já se musím hodně připravovat. Oholit si nohy, dobarvit si vlasy, vymyslet si, co si neobleču a tak..." Poklepe jim oběma dlaní na rameno. Nohy má samozřejmě perfektně depilované, ale stejně má hodně práce! Nebude tam vypadat jako pitomec! A kde je Shinya, když ho jeden potřebuje? Nechá ty dva o samotě a vydá se rovnou za Shinyou. Jestli je tam i Taiji, tak mu může otevřít víno a udělat masáž.



Žádné komentáře:

Okomentovat