13. ledna 2022

Hromadné - Hosti? On je tu doma. - část 2.

(Shinovo hnízdečko)




Hyde, Kamijo, Shinya


Hyde pobaveně pozvedne obočí a nahlédne za Manova záda, aby viděl do Kamijovy tváře. Je mu jasné, že zrovna jemu se podobné oslovení líbit nebude. Manův člověk, kouzelník byl příliš hrdý na to, aby něco podobného snesl. K Hydově překvapení Kamijo nic neřekne, jen odvrátí pohled stranou. Je sice hrdý, ale taky ví, kdy je lepší mlčet a to je právě tato chvíle, kdy se baví mnohem mocnější entity. 
"Ta moje je rozhodně nejcennější, Mana-sama, ale to brzo poznáš." Naznačí mu, že Boo má svou opravdu velkou hodnotu, i když je mu jasné, že tomu Mana věřit nebude. Na tom nezáleží, důležité je, že to Hyde ví. Hydovo obočí jde nahoru, když si Mana troufne okomentovat jeho chování vůči Boogiemu a ještě takovým způsobem. Pak kdo tu nemá respekt.
"Tenhle kluk má víc moci, než si oba dokážeme představit. Být tebou rozmyslím si, co říkáš a jakým tónem." V Hydových očích hrozivě zaplane a kromě Many na chvíli všechny postaví mimo čas. Je vidět, že na Boogieho se nesahá.
"Je to naše největší zbraň, pokud mi nevěříš…" Kývne hlavou ke dveřím.
"Pak naše dohoda padá. Ani já neshazuji tvůj výběr, žádám to samé od tebe." Povzdechne bradu, aby bylo jasné, že v tomto ohledu nesnese žádné námitky. 
Shin jen zlehka nakrčí obočí, když vidí Manu, jak se hýbe směrem k Hidemu. Nakrčí obočí a je jasné, že se mu vůbec nelíbí, co by s ním chtěl dělat. Bude bránit svého člověka i za cenu jízdenky zpátky do jiné dimenze. Tolik si na něj za ty dny, kdy tu jsou společně, zvykl. Věří tomu, že kdyby se s Hidem něco stalo, bude to cítit, možná to ani nepřežije. Jejich pouto bylo velmi silné, až nezvykle, ale za to mohla nejspíš Shinova podstata a pozůstatky lidské mysli. Koutky mu nepatrně vyběhnou, kdy Hide pojmenuje místo, kde jsou. To byla trefa do černého, ale Shin se nedováží nic říct, zatím ne. Sám se přesune před Hideho, když se Mana naježí.
"Nemůžeš mu ublížit." Oznámí mu se snad i trochu provinilým výrazem. Pak zavře rty a pošle svou myšlenku manovým směrem. +Jestli mu ublížíš, nepřežiju to. Myslím to vážně.+ Vysvětlí Manovi celou situaci a vzápětí se podívá na Hyda, který se vzdaluje k Boogiemu.
"Ne, nevěděl. Není vždycky jisté, že se vyskytne, když se jeden z nás objeví. Podle dávných svitků záleží i na správné konstalaci hvězd při jejich zrození, možná i jisté proroctví, které se netýkalo jen mě a Boogieho, ale patří k tomu. Čím silnější budeme my, tím silnější strážci budou. Mají chránit tento svět, ale ne vždycky a za všech okolností. Není snadné je porazit, spousta démonů s nimi padla zpátky do Temnoty." Vypráví jim Hyde, co ví. Shin se mezitím tiskne k Hidemu a kontroluje, jestli mu opravdu nic není. Pak ho zlehka pohladí po tváři a přitiskne se němu. Hyde vypadá, že přemýšlí, co by měli dál dělat a ještě nejspíš není úplně rozhodnutý.
"Napadl mě menší plán, jak je trochu rozebrat zevnitř. Podobné strategie jsou roky prověřené a to mě dostává k důvodu, proč jsem tady." Pomalu se podívá na Shinyu a v očích se mu krvavě zablýskne.
"Andělé se nachytat nenechají, tito dva vlkodlaci nejspíš taky ne. Ovšem upíři…Mají tendenci mít k nám blíž. Začneme tím nejslabším článkem, který mají. Buď je zabijeme nebo je dostaneme na svou stranu, to záleží na tom, jak bude náš Shineček úspěšný." Podívá se na blonďaté stvoření, které se pořád tiskne k Hidemu. Začíná tu být hodně nebezpečno. Protože on tohle dělat určitě nechce. Jen těžko však odmítne někoho, jako je Hyde.
"A co když o mě ví? Zas tolik nás tu není. Budou si myslet, že patřím k tobě." Pokusí se to Hydovi rozmluvit, ale začíná mu být jasné, že to bude marná práce.
"Démon pod vlivem člověka? Vážně, Shin-chan?" Vypadá, že Hyde za chvíli ztratí i zbytky své trpělivosti.
"Máš snad lepší nápad? Chceš na ně jít v plné síle? Stopoval jsem Uruhu, byl někde tady, cítil jsem ho, ale pak mi zase zmizel. Mám podezření, že je s nimi. Pokud se k němu dostaneme…Zná knihu, ví, co je na jejích stránkách. S ním to bude mnohem jednodušší. Ale první musíme zjistit, kde je." Odmlčí se na chvíli, přejde k Shinovu baru a nalije všem třem do sklenice. Jednu podá Shinovi a podívá se mu dlouze do očí.
"Jsi schopný z něj vytáhnout všechno?" Zeptá se ho s mírně pozvednutým obočím a nevypočitatelným úsměvem.
"Mohl bych ti za to slíbit opravdu hodně, když to dokážeš." Krátce těkne očima k Hidemu, jak kdyby to byla páka na něj. Shin těká očima k Hyda na Manu a zase zpátky. Vážně moc to nechce dělat, ne teď když je spokojený v pelíšku s Hidem. Dá se ale Hyde vůbec odmítnout? Srovná je se zemí, když mu řekne ne.

Mana, Hide, Boogie


O tom by se dalo polemizovat, ale Mana nepochybuje o tom, že Boogie je někdo velmi speciální, když ho Hyde má a především se kvůli němu tak ježí a je ochotný okolo něj tolik cukrovat. Jenže pro každého z nich je nejdůležitější především vlastní existence a dominance a tu spatřují v jiných cílech. Prostředkem k těm jeho je rozhodně Kamijo. Na rozdíl od Hyda on nemá ambice ničitele světů, takže potřebuje spíš tohoto mocného kouzelníka. To ale neznamená, že není zvědavý, co Boogie svede. Otázkou pak zůstane, jestli je bezpečné, aby dýchal. Ale možná by se na to měl ptát spíš Hyda. Trochu ironicky pozvedne koutek. Bylo by zajímavé sledovat, jak svou vlastní zbraní skoná on nebo spíš, jak přichází o své pravé já. Mohlo by se to stát? Zrcadlo, zrcadlo, kdo je teď nejmocnější démon na světě? +No přece ty, drahý.+ Pomyslí si sám o sobě. A pak dostane od Hyda kázání kvůli tomu chlapečkovi. On! Naježí se a aura okolo něj se zase probudí. Neřekne nic, ale oči se ztratí v ledové tříšti a dávají jasně najevo, jak moc je mu tohle před lidskými služebníky proti srsti. Hyde reaguje podobně, když zmrazí tok času a otevřeně mu řekne, co si o Boogiem myslí nebo spíš, co o něm asi ví. A pak mu ukáže dveře a Mana má chuť opravdu jít. 
"V tom případě zvládneš dobýt svět i beze mě." Odsekne mu. Ještě před pár dny ho Hyde lákal na svou stranu a sliboval mu pekelný trůn a podívejme se dnes. Prý neshazuju tvůj výběr, vždyť do Kamija rýpe, jak jenom může. Sice se ještě ke dveřím nepohne, ale rozhodně má teď Hyda plné… úponky. Hyde by ho odsud zřejmě jenom tak odejít nenechal, došlo by k bitvě a Mana je po útoku andělů a dalších bestií vyčerpaný. Ne, teď není čas se bouřit. Nakonec hrdě pohodí hlavou a nechá auru klesnout. Hyde vyhrál. Je to k nesnesení, ale je to tak. +Počkám si na chvíli, kdy se s nimi střetneš ty… pak se uvidí.+ Pomyslí si. Aby toho nebylo málo, postaví se proti němu i Shinya. On by pro něj hory přenášel, ale ten člověk mu nyní stojí za mnohem víc. Mana si Shinyu měří dlouhým pohledem. Chápe jeho slova v plném rozsahu a stejně… i on ho nahlas poslal do patřičných mezí a ještě víc tak dnes shodil jeho autoritu. Horší to už ani být nemůže. Ta prohra, Hyde, on… Na patře mu to tvoří hořkou pachuť. Jistě… Takže tu mají silné vlčí strážce, ale Hyde má pocit, že měl Mana všechno zvládnout sám levou zadní. Tak to mu asi tak neschopný nepřipadá, když si myslel, že to dokáže? 
"Není v tom jenom vlk. Je tam nějaký druh archanděla." Připomene mu. Navíc drží všichni při sobě a kromě toho… ještě Uruha. Jestli je s nimi, je to malá armáda nejsilnějšího kalibru a jich je podle Many málo, protože jejich „lidé“ nebyli nijak trénovaní. Vlčí strážci taky ne, ale ti to měli prostě v sobě. Hyde jim předestře svůj nový návrh. Ani Manovi se moc nelíbí, aby šel Shinya mezi ně a o cokoliv se pokoušel. Měl z nich největší šanci uspět ve smyslu, aby mu trochu věřili, ale byl démon a oni teď byli ostražití a skrývali se. Podle něj neuvěří žádnému dalšímu démonovi, ne po tom útoku. Neměl lepší plán, ale nevěřil v úspěch tohoto. Shinya by nějak musel zařídit, že ho jeden z upírů dovede k Uruhovi, který nebyl vůbec slabý. Uruha měl knihu… Skloní hlavu. Neví… nezdá se mu to. Shinyi se ale nezastane. Vybral si jiného ochránce, než je on sám… po těch letech… Ohlédne se na Kamija za sebou. Musí na něm vidět všechno, co se mu honí hlavou. Za to Hide se začíná znovu ježit. Je mu úplně jedno, co za to Hyde Shinyovi naslibuje. Nerozumí ani z poloviny tomu, co se tady děje a proč, ale rozumí tomu, že jde o nějaký spor, ve kterém tamti dva prohráli a teď to má odskákat Shinya. Nemá žádnou moc ho před tím uchránit, cítí z Shinyovy podstaty, že to ví i on, ale rozhodně ho tam nepustí samotného. 
"Půjdu s ním." Řekne okamžitě. 
"Nějak to sehrajeme. Jsem člověk, budou mi věřit mnohem víc a Shinyovo kouzlo to dokoná." Nemá ani ponětí, o čem mluví, ani jak to udělají, ale Shin tam sám prostě nepůjde. Mana si ho dlouze změří. Co udělá láska… Boogie to všechno poslouchá s pootevřenými rty. Vůbec se mu to všechno nelíbí, nechce, aby kdokoliv kamkoliv chodil, nechce, aby spolu nějak válčili, nechce prostě nic z toho, jenže Hyde chce tenhle svět a věří, že klíčem k tomu všemu je on sám. Už se málem sám nadechl, že tam půjde, ale Hyde by ho nikdy nenechal. Bylo by to jako předat obřadní meč nepříteli. 
"Nechcete si to všechno ještě promyslet? K poslednímu střetu došlo nedávno, unáhlenost se nevyplácí." Hlesne. 
"Není čas, mají knihu." Řekne Mana. Přivře na Boogieho oči. Ne, ten není na jejich straně, cítí z něj samé dobro a touhu jim tohle rozmluvit. 
"Nebo chceš, aby Hyde padl? Odejde a už ho nikdy neuvidíš..." Zkusí zatlačit z jiné strany a ano, Boogieho oči se na chvilku vyděsí. +Tak přece...+ Asmodeus to zkouší přes postel… 
"Bez té knihy se to stane?" Zeptá se Boo. 
"Ano, stane. Hodně brzy..." Řekne Mana. Proč Hydovi vlastně pomáhá? Povzdechne si sám nad sebou a prohlédne si nehty. +Nech ho umřít, je to démon, plevel, bude ti líp...+ Pomyslí si uštěpačně. Hide si zrovna myslí něco podobného, jenom to vážně není z legrace. Pořád by byl nejradši, kdyby mu ti čtyři zmizeli ze života. Hned. 
"Co je to vlastně za knihu?" Zeptá se Hide a Manovi zaplane v očích. Má to říct nahlas? Že je tam napsaná smrt každého, dokonce i jejich? Ne, ještě by se s nimi spřáhl taky. Pohledem varuje Shinyu, ať to ani nezkoušejí.

Hyde, Kamijo, Shinya


Hyde se trochu napne, když ucítí, jak se Manova aura znovu zvedá. Vypadalo to na klid, ale jen před bouří. Koutky se mu nepatřičně vyhoupnou nahoru. +Šetři energií princezno, budeš ji ještě potřebovat.+ Pomyslí si pobaveně, ale uvnitř je připravený opravdu na cokoliv. Pokud by Mana neudržel své emoce na uzdě, popadne Boogieho, pošle ho někam pryč a sám se s ním vypořádá. Ostatně času on nikdy neměl zrovna málo. Teď by byl ale velmi nerad, kdyby to podobným způsobem dopadlo. Manu potřebuje, byl to jeden z nejsilnějších démonů v okolí, možná momentálně i na celém světě, když nepočítá sebe samého. 
"Oba víme, že by se mi to možná opravdu povedlo." Prohodí jako další malou provokaci, ale hned se zatváří zase o něco smířlivěji. 
"Dost her, je potřeba připravit plán. S tebou a tvou silou, to bude rychlejší, elegantnější, oba víme, že máš styl." Blýskne se mu v očích, dokonce se pousměje a pak mírně skloní hlavu v náznaku úklony, aby bylo vidět, že jistá úcta tam je a vždycky bude. Hyde trochu nakrčí obočí, když dojde na archanděla.
"Ano, to je komplikace, ale i on má své slabosti." Trochu vypočítavě se pousměje. Tváří se, že vůbec nevidí Shinyu za sebou, který propaluje pohledem Manu a přemýšlí, jak moc se na něj bude zlobit. Vidí to na něm, už chvíli ho zná. Tohle přece nechtěl, jen…Copak nevidí, jak silné pouto s Hidem mají? Jde to vůbec řešit jinak? On to neumí. Vypadá teď vyloženě nešťastně. A souhlasem s Hydovým nápadem to nejspíš moc nevylepšil. Ale tam snad měl na výběr? Kdyby odmítl, tak co? Hyde byl o několik tříd silnější, než on sám. Jestli selže, pošel ho zpátky do Temnoty ani nemrkne. Co komu udělal? No dobře, udělal toho už dost, ale je démon, co by měl dělat jiného?
"Archanděla dostaneme na smrtelníky. Pokud seženeme vhodné oběti, půjde to snadno. Jeho podstata mu nedovolí jim ublížit." Dojde na další část plánu, kterou jim Hyde osvětlí.
"V tom nám taky pomůže Shin. A ty dílo dokonáš. Žádný anděl nesnese dlouho jejich křik. Potřebujeme jen dostatek strachu a hrůzy." Hydovi se zablýskne v očích a ve tváři se objeví něco mnohem děsivějšího. Zničehonic se ozve Hide a donutí démonické oči, aby se otočili na něj. Hydovo obočí jde nahoru a Shin vypadá snad i vyděšeně. +To ne.+ Proběhne mu hlavou. Prostě nesnese pomyšlení, že by mu někdo ublížil.
"Nemusíš to dělat." Šeptne do ticha.
"Ale měl by, pokud je ochotný za tebe položit život. To je ta nejmenší cena za přízeň démona." Ozve se Kamijo po dlouhé chvíli. On by ji bez mrknutí zaplatil. Samozřejmě, že se pokusí udržet, co nejdéle naživu všemi dostupnými prostředky, ale patří Manovi a kdyby to tak mělo být, půjde do Temnoty místo něj. Shin po něm střelí nevěřícným pohledem, ale zatím mlčí, protože už se k nim blíží Hyde. Tomu se Kamijova slova líbí, podobnou oddanost potřebuje a zrovna o něm už nepochybuje. Nehledí na Shina ale na jeho lidského mazlíčka.
"Opravdu?" Skoro svůdně se pousměje. Pokusí se mu do hlavy pustit trochu děsivých představ, ale dojde jen na jakési stíny a obrysy. Ušklíbne se, když to nejde podle plánu, ale nechá to být. Ostatně bude se to hodit.
"Dobře, půjdete spolu. K tomu nám přivedete pár smrtelníků, kteří se budou k našemu plánu hodit." Oznámí jim s klidem, než se zase pohledem vrátí k Boogiemu, nakonec k němu pomalu přejde a vezme jeho bradu mezi prsty.
"Nic z toho se nestane. Neví pořádně, co umím." Ujistí ho bez váhání a v jeho očích se objeví něco něžnějšího, co v nich nikdy nebylo.
"Navíc, nejsem na to sám, mám tebe." Pravý koutek se mu pozvedne a pak ho s pohlazením pustí. Otočí se k ostatním a nakonec přeostří na Hideho.
"Řeknu ti k čemu je." Zadívá se mu dlouze do očí, než vykročí jeho směrem. Zastaví se na krok od něj a pozvedne pravou ruku.
"Můžeš vědět úplně všechno, ale má to jednu podmínku." Krátce těkne pohledem na svou dlaň.
"Musíš mi přísahat, že nás nikdy nezradíš. Nikdy neuděláš nic, co by nás mohlo potopit. Nikoho, kdo je v této místnosti. Pokud to slíbíš a stvrdíš smlouvou se mou, dozvíš se úplně všechno." Trhne obočím nahoru.
"Pokud to byť jen náznakem porušíš, půjdeš do Temnoty a vezmeš Shinyu s sebou. Rozmysli si to, Hide-chan." Broukne smyslně a krátce se podívá na Shinyu, který vypadá vyloženě vyděšeně a odmítavě vrtí hlavou.
"Copak? Nevěříš mu?" Nakloní hlavu na stranu, než zase své oči, které rudě zaplanou, stočí k Hidemu.
"Spojil jsi svůj život s démonem. Není v tom rozdíl, když tohle přijmeš. Je to jen další stupínek, aby sis doživotně vybral stranu. Je to jen malý krůček, ale není z něj cesta zpátky." Snaží se ho úmyslně vyděsit, je to však všechno pravda. +Nedělej to prosím, není to potřeba.+ Posílá Hidemu své myšlenky Shin. Podle něj není nutné, aby se podobně zavazoval. Nemusí to vědět, stačí jen, aby tím celým nějakým způsobem propluli a pak už budou Hydovi ukradení. Ví to, před tím je taky nevyhledával.

Mana, Hide, Boogie


Překvapí ho, když i Asmodeus couvne a naznačí úklonu. Tohle by vůbec dělat nemusel, ale udělal to a dal tak najevo jistý respekt mezi nimi. Uklidní to Manovu pocuchanou dušičku i pocit, že se na Kamija nebude moci ani podívat. Tohle mu nutně muselo vrátit trochu toho respektu a hned má zase větší chuť dělit se o pekelný trůn s někým jiným. Na chvíli… Cítí na sobě Shinyův pohled, ale v tuto chvíli se na něj už nepodívá. Byli démoni, laskavost nebyla vlastnost, která by jim byla nějak vlastní a málo kdo z nich se doopravdy staral o toho druhého. Jeho a Shinyův vztah byl velmi ojedinělý. Ani Mana by se už o Kamija nenechal připravit. Kdyby si měl vybrat, jestli Shinya nebo Kamijo, co by udělal? Shinya v tom má očividně jasno a proto bude nejlepší nechat ho jít. Mana má jenom strach, aby to sám bez něj dokázal, ale zřejmě má nového ochránce. +Předveď se, človíčku...+ Pomyslí si na Hideho adresu. 
"Na smrtelníky, jsi si jistý?" Zeptá se Hyda ohledně toho archanděla. Žádný smrtelník s nimi nebyl, jenom upíři a vlkodlaci a jiní andělé. A možná Uruha. 
"Hodně z těch zmetků je nám podobnějších, než by si kdy byli ochotni připustit." Řekne. Někteří andělé byli bezcitní. Ti, kteří stáli v čele nebeských legií většinou lidi rádi obětovali pro vyšší dobro a tohle by mohl být jeden z nich. Nicméně pokud to chce Hyde zkoušet, tak může. +Jak který...+ Projde mu znovu myslí a konečně se na Shinyu podívá. Jak vidět, dostal od Hyda hodně práce. Hodně nevděčné práce, té špinavé. Oni pak přijdou už k hotovému. Hide ucítí, jak se všechno v Shinyovi brání tomu, aby šel s ním. Má o něj opravdový, nefalšovaný strach. Pousměje se, ale pak se tvrdě podívá do Kamijových očí. I ty jeho jsou ledové a neústupné. Hrdě přikývne. Tak jako je Kamijo ochotný zemřít pro svého pána, tak je i on pro Shinyu. Částečně je to mocí jejich pouta a částečně tím, co k sobě od jisté doby cítí. Co by bez něj dělal? Miluje ho, nedovede si bez něj představit život, ať už za to může Shinyovo kouzlo nebo něco mnohem vznešenějšího, takže pokud ho tihle démoni máčí v maléru, udělá všechno pro to, aby mu z něj zase pomohl. K čertu s nějakou přízní, nehoní se za Shinyou kvůli posedlosti jeho druhem, je v tom něco úplně jiného a Kamijo je psychopat, ať se jde klidně bodnout. Je si jistý, že Shin si dovede přečíst všechny jeho myšlenky, tak se tím třeba pobaví a trochu mu to zvedne náladu. Mana pozvedne hrdě bradu, když Kamijo takto mluví. Dokonce ho to ani nemusel učit, je takhle dokonalý sám od sebe a ostudu mu rozhodně nedělá. Mírně se pousměje a sleduje Hydovo počínání. Hidemu trochu zatrne a poznámky ho přejdou, když se před ním ocitne arcidémon osobně. Je mu jasné, že tohle není žádná legrace, nejspíš by ho dovedl svlékat z kůže příštích sto let v kuse a on to vážně nechce zažít. Nelíbí se mu jeho dusivá aura, je úplně jiná, než ta Shinyova a stojí ho to hodně, aby neměl snahu odsud utéct, i když se mu dovede schopně bránit svou hradbou. Přikývne na jeho slova a podívá se na Shinyu. Nic víc. Hyde teď míří ke svému člověku, který jako jediný zůstává hodně stranou a potichu. Pro Hideho je ještě pořád záhadou, protože nevypadá jako někdo, kdo by toužil po zničení světa. Kamijo ano, ale Boogie ne. Boogie provází Hyda pohledem, když k němu míří. Hledí přímo do jeho očí a jemně pootevře rty, když ho ubezpečuje, že dokáže mnohé. Jenom se bojí, aby o sobě neměl větší mínění, než by měl a neukousl si příliš velké sousto. Skutečně se o něj bojí? A od kdy? Ani neví, jak elegantně ho Mana nahnal do uvědomění podobných pocitů. Stačila na to jediná věta. Hyde má jeho… ale za jakou cenu? 
"Nechci obětovat žádné lidi." Řekne. Boje s anděly, to tu asi bylo vždycky, ale proč nevinní lidé? 
"Nezajímá ho nic z toho, co chceš, Boo-chan." Řekne Hide a Mana se na něj zamračí. 
"Mlč." Osočí ho. Boo skloní hlavu a posmutní. Jakmile dojde na podmínky, Hide zostražití. Klidně by tuhle partičku prodal, jen aby se dostal se Shinyou do bezpečí. Klidně by přinutil démona pomáhat andělům, jenom aby z toho byli nějak venku. Hyde se proti tomu právě rozhodl pojistit. +Pitomý bohužel není...+ Opatrně se rozhlédne po všech, kdo tu jsou. Potopit Kamija? S radostí… Pohled zase vrátí k Hydovi. Určitě bude i jiná možnost, jak se dozvědět, o co tady jde. Shinya přece musí sám něco vědět nebo mu to později řeknou. Proč by se měl zavazovat? Hyde má pravdu, spojil svůj život s démonem. Shinyova podstata nejspíš nikdy nedopustí, aby spolupracovali s těmi druhými, kam ho srdce doopravdy táhne. Je oddaný jenom jediné osobě, té vedle něj. Shinya má pravdu, on ví, že má. Nemusí nic vědět, našli by z toho cestu ven. Jenže stejně tak dobře oba vědí, že když teď Hydovi řekne ne, bude to to samé jako by mu na rovinu řekl, že se stane přeběhlíkem, jakmile k tomu dostane příležitost. Když mu neodpřisáhne věrnost, nikdy odsud po svých neodejde, protože bude automaticky za zrádce. Manovi na Shinyovi záleží. Hydovi nejspíš ne. Proč by mělo? Chce tuhle dimenzi, ne jednoho démona navíc. On v podstatě nemůže říct ne, jinak vzápětí oba se Shinyou zemřou. +Ty to víš, že jiná možnost není. V těchto smlouvách neexistuje žádné ano nebo ne.+ Pošle Shinyovi myšlenku a pak k Hydovi natáhne svou pravici. Mana se napřímí a je na něm znát, že jeho reakci očekával s napětím. To mu jenom potvrdí jeho domněnky. Jen Boogie se dívá stranou, ještě pořád. Nejspíš se nedovede poprat s tím, že by ho Hyde jenom využíval.




Žádné komentáře:

Okomentovat