3. srpna 2021

Gackt x Hyde - Možná by to chtělo dlouhou dovolenou. - část 3.


(pláž)






Hyde


Jindy by si Hyde pečlivě všímal Gacktových výrazů. Nejde o to, že by o něj neměl zájem, ale o to, že na něj podobným způsobem nesmí koukat. Prostě si to zakázal, ale narážky si stejně neodpustí. To u něj prostě nešlo. Na pochvaly on vždycky slyšel a jeho úsměv by nemohl být širší. Jakmile dojde na vodu, rozsvítí se mu i v očích. Tohle místo prostě miloval. Nechodil sem často, času bylo příliš málo, ale když už se sem dostal, nevěděl, kdy odejít. Tak to bude nejspíš i dneska. Jakmile se jeho tělo ponoří do chladnější vody, vlije mu to energii do žil. Dává si několik temp pod vodou, než se vynoří. Chvíli jen šlape vodu na místě a hledí na obzor, než se ohlédne na svou dnešní společnost. Málokdy tady byl s někým a je to příjemná změna. Nestihne ho nahého nad hladinou a proběhne mu hlavou něco o tom, že je to vážně škoda, ale hned si to zakáže. V jeho přítomnosti to dělá vážně špatně.
"Copak studenější voda ti moc nevoní?" Houkne na něj pobaveně a sám udělá několik temp, aby mu byl blíž.
"Příště tě vezmu k horkým pramenům." Dobírá si ho dál a v očích se mu blýskne, protože řekl něco, co by mu říkat neměl. Nic víc ale nedodá. Strhl by debatu směrem, který vůbec nebyl bezpečný, už teď má problém, když vidí, jak si odhrnuje vlasy z tváře. Ta voda mu neskutečně sluší a podtrhuje dokonalé rysy.
"Nedopověděl." Odsouhlasí mu to a jeho výraz se změní. Tuhle část prostě nerad vytahuje a rozhodně to nejsou příjemné vzpomínky. Nejde o to, že by to nechtěl říct zrovna jemu, ale neříkal to nikomu a nikdo z těch, co to věděli, se ho dál nevyptávali. Kývne hlavou vzápětí, protože tohle si myslí. Podobné zvěsti kolují a on jim tentokrát věří.
"Myslím si, že ano. Neviděl jsem to přímo, ale mé kontakty to říkají. Věřím jim. Navíc, když se dostane do určitého stádia vzteku, nezastaví ho nic." Rozvede dál tohle téma.
"Ale podle mě to tam někde základ má. Nemůže být přece někdo takový od přírody, tomu prostě nevěřím." Tak trochu splývá na místě a občas se zamyšleně podívá do dáli.
"Rozhodně je jasné, že ho někdo dost dobře trénoval." Dodá ještě, než se na něj podívá s nakrčeným obočím a je jasné, že se mu tohle téma nelíbí.
"To ani neříkej." Zpraží ho pohledem a je vidět, že ho to zasáhlo víc, než by bylo zdrávo. Jeho výraz hodně ztvrdne, jakmile zmíní důvody, proč mu byl přidělen právě Gackt. Otočí se k němu zády a udělá pár temp. Nechce se o tom vůbec bavit, otvírat staré rány.
"Vyhýbají se mi, to máš pravdu a nejspíš to bylo kvůli J." Odsekne mu troc
"Nechtěl jsem žádného parťáka, přišel jsem o prvního proto, že jsem je odmítl. Jakmile si mě vzal pod dozor Takeshi, přestalo to, ale bylo už pozdě, chápeš." Šlape vodu opodál, ale nepodívá se na něj.
"Tobě se nic podobného nestane, o to se postarám. Takže ani nemysli na to, že někam půjdeš." Ohlédne se přes rameno. Nemůže být na něj takový, on za to přece nemůže.
"Budu tě sledovat a pečlivě si prověřím každý tvůj krok." Začínají se mu koutky zvedat. Vždycky to uměl uvnitř sebe dobře zavírat, udělá to tentokrát.
"Takže žádné prasečinky, vidím ti až do hlavy." Nasadí svůj nejlepší úsměv, než se ztratí pod vodní hladinou a udělá několik temp až k němu. Vynoří se blíž, než sám čekal. Dokonce by přísahal, že cítí jeho zvedající se hrudník, jak dýchá.
"Hm." Zavrní tiše, když se mu podívá do očí. Bránil se příliš dlouho, tohle prostě dál nejde. Ne, když jsou oba ve vodě a nazí.
"Začínám litovat toho, že tu není žádný pitomec v autě. Tady by se ten vtípek praktikoval mnohem lépe." Vypadne z něj a začne šedým pohledem pomalu klesat po jeho těla, až kam mu vodní hladina dovolí.
"Asi se může začít jen modlit, abych mě nenahlásil za sexuální obtěžování. To ještě na triku nemám." Odmlčí se na chvíli, než se krátce zasměje.
"Někteří by se asi divili, že to ještě nikdo neudělal." Dobírá si sám sebe a zaujatě si opře špičku jazyka do pravého koutku, když mu odhrne pár pramenů dozadu.
"Prostě překážely. V našem povolání je čistý výhled dost důležitý." Jeho hlas nabere vábivější podtón, aniž by si to uvědomil.
"Budeš si to pamatovat? Nechceš si dělat poznámky, mohlo by jich být hodně."

Gackt


Nadechne se, aby se ho zeptal, jestli vůbec ví, co řekl, ale samozřejmě, že ví! To bylo v Japonsku hodně rozšířené přísloví. Horké prameny byly hodinový hotel a jejich špičkování se dostává pořád dál a dál. Očividně ani jeden nepoznají okamžik, kdy přibrzdit. Gackt protočí očima, ale rozesměje se a taky chvíli šlape na místě. 
"Doufám, že budou stát za to a nebude to nějaká podřadná kvalita!" Houkne na něj zpátky, aby ho bylo přes mořské vlnky slyšet. Na téma J a jeho vzteklé běsnění nic neřekne. Je to psychopatický blázen, takové mafie přitahovala jako vosy med, ale jak známo, každý psychopat je vlastně vysoce inteligentní a mnohdy úžasný manipulátor. Byly známy případy sériových vrahů, kteří měli doma manželku a děti a ty nikdy nic nepoznaly. Milovali je a starali se o ně, zatímco jinde brutálně vraždili jiné ženské… Takový psychopat se většinou až patologicky upnul na jednu osobu, pro kterou by udělal cokoliv a opravdově ji miloval až za hrob. Škoda, že J někoho takového nemá, přes něj by ho zmáčkli a byl by klid. 
"A tys nikdy neprohlížel jeho složku? Detaily o rodičích, adresu, kde vyrostl?" Přece něco takového musí existovat? Musel chodit někam do školy? Vzápětí na to se Hyde doslova urazí, jeho obličejem projede hned několik emocí, až se zastaví na výhrůžně naštvaném a odplave kus dál. Gackt pro sebe udělá něco jako ohoh, protože i Hydova miloučká tvář najednou dovede vypadat celkem nebezpečně, ale pro tuto chvíli mlčí. Neplánovaně se asi trefil do černého, i když to měly být spíš vtípky. Gackta ani na vteřinu nenapadlo, že by se vedle něj měl bát o život, ani po tom, co mu řekl v restauraci. Zvedne oči k jeho tváři ve vlnách, když Hyde začne mluvit o smrti svého parťáka a nejradši by se ho zeptal, proč změnil názor a přijal zrovna jeho, ale teď asi není nejlepší chvíle. Místo toho se chytne jiného vodítka. 
"Takeshi se snaží být zadobře s Hakueiem, zatím je to vzájemně prospěšné, možná proto ti dal J pokoj. Chrání tě přímo Takeshi." Nejspíš pro to si Hyde mohl dovolit ho vzít. Proč mu ale J dával tu vizitku? Věděl o tom Haku? A pokud ano, chtěl podnikat Takeshimu za zády? Odvaha mu nechyběla, ale to bylo vidět na jeho zvětšujícím se území. Zatváří se jako andílek, když mu Hyde začne hrozit, že ho nikam nepustí a že ho bude hlídat a rozhodně se s ním o ničem nepře. Úsměv přejde v trochu samolibý, když mu Hyde tvrdí, že mu vidí až do hlavy, ale kdyby tušil, co se mu tam prohání, rozhodně by nebyl potichu. Gackta trochu překvapí, když mu najednou zmizí pod hladinou. Sám zůstává na místě a pozoruje vodu, kde se asi Hyde vynoří. Takhle blízko by ho vážně nečekal a potlačí silný impuls vzít ho kolem pasu. Hyde pokračuje v duchu jejich předchozího špičkování, ale Gacktovy oči jsou přikované k těm jeho, k tomu vrnění, hrám s jazykem, o kterých Hyde ani neví a mrkání pokaždé, když se soustředí a přiměje se trochu nepřítomně usmát. Ani vlastně neví, čemu se usmívá. Přestává vědět, kde končí vtipy a kdy to Hyde myslí vážně. U té první části si myslí, že jde ještě o vtip, ale když doplní, že ho mohl někdo nahlásit… 
"Kolik lidí v budově svádíš?" Zamračí se a ano, zní to žárlivě. On žárlí. Doopravdy ano. Zavře krátce oči a trochu zakloní hlavu dozadu, když mu Hyde prohrábne vlasy. Jeho dotek je neskutečně příjemný, žádné dámské štíhlé prstíky, prostě chlapská ruka i přes jeho výšku. 
"Uhmm..." Zamumlá znovu nepřítomně na ten jeho výhled, pak ho prostě obejme kolem pasu, jako to chtěl udělat před tím, přitáhne k sobě a přitiskne svoje rty na jeho. Odezva jeho těla je znovu okamžitá a kdyby s nimi neházely vlny, trvalo by to mnohem déle, ale takhle se voda šlape vážně blbě. 
"To byl tvůj pitomý nápad, jít plavat a k tomu tak daleko." Tlakem svého těla mu naznačí posun někam, kde alespoň on stačí nohama.

Hyde


Nechce už se bavit o tom, co bylo. Pořád to má v živé paměti a bude mít nejspíš až do konce života. Samozřejmě, že prohlížel Jovu složku, ale nebylo v ní téměř nic, kromě toho, co se dělo v Tokyu. Jak kdyby předtím jeho život neexistoval. Samozřejmě to není možné, ale hodnost jeho otce zařídila, aby se k dalším informacím nikdo nedostal. Prý prozrazení tajných operací jiné země. To těžko, spíš někdo kryl svého člověka.
"Ano, to nejspíš chrání. Vlastně všechny své lidi. Myslím, že by byl pro nás schopný udělat opravdu hodně." Odsouhlasí mu to. Znal ho už dlouho a věděl, co dokáže dělat, když si něco vezme do hlavy. Nebo spíš někoho. Pomáhal klukům z ulice, kteří brázdili špatné cesty, aby je přivedl na tu správnou. Dost z nich o to nestálo a dávali mu to najevo, ale jeho to nikdy neodradilo. Ani v jeho věku, kdy by si jeden řekl, že už roky své služby nějak přestojí. Nikdy u něj podobný přístup neviděl a vždycky šel do všeho naplno. Možná taky proto si ho všichni vážili a je to nejspíš i důvod, proč dokázal najít společnou řeč a Hakueiem a nebyl z této branže jediný.
"Bude chránit i tebe, to vím, ale byl bych radši, kdyby nemusel." Prozradí mu upřímně, co si myslí. Je asi pošetilé doufat, že se Gacktovi všechna nebezpečí vyhnout, ale jít jim naproti by vážně nemusel. Jakmile je tak blízko, už nechává všechny podobné myšlenky stranou a soustředí se jen na jeho rysy, které si může v klidu prohlédnout. Zatím snad neměl pořádně možnost. Skoro by přísahal, že vnímá na své kůži jeho výdechy, jak je blízko. Jakmile opustí prsty jeho prameny, sklouzne pomalu po tváři a dotkne se jeho pravého koutky, který je nahoře. Ten úsměv je naprosto okouzlující a Hyde přestává přemýšlet, kdo Ga vlastně je. Totiž, že spolu mají pracovat. Jak kdyby vlny, které dorážejí na jejich těla, odnášely všechny zábrany. Překvapeně zamrká, když se na něj zamračí a vzápětí se tiše rozesměje.
"Nikdy by mě nenapadlo, že během takové chvíle začneš žárlit." Nemůže to nechat jen tak být. Uvnitř něj se začne rozpínat příjemný pocit. Není to pocit, že je žádaný, tento je mnohem vřelejší, jak kdyby si celou dobu nepřál nic jiného.
"Přemýšlím, jestli tě chci uklidnit nebo spíš vydráždit." Očima pomalu sklouzne až k jeho pasu a je mu líto, že přes vodní hladinu toho moc nevidí. Ne teď, když je tma. Dlouze vydechne, když si ho přitáhne k sobě a dlaně položí na jeho ramena, která s jistou zvědavostí promne. Chtěl si sáhnout už u něj doma a teď se mu to opravdu podařilo. Nadechne se, aby mu ještě něco řekl, ale musí si to nechat na později. Gacktovy rty zaútočí a on nechce nic jiného, než aby nepřestávaly. Líbá vážně skvěle a s každým prolnutím se Hydův hrudník zvedá o něco rychleji a snaží se na něj víc natisknout. Prsty pomalu bloudí v Gacktových pramenech. Když se odtáhne, v jeho tváři je takový výraz, který jasně říká, že jestli měl nějaké zábrany, už nemá ani jednu. Prostě se něco stane a situaci bude nejspíš řešit až zítra. Přece jsou dospělý a nebudou se hned zítra brát, no ne?
"Zařídíš, abych nesváděl nikoho jiného?" Provokuje ho dál, aniž by se od něj oddálil a vzápětí protočí očima v sloup.
"Copak jsem tušil, že už to nevydržíš a konečně něco uděláš?" Hodí to na jeho hlavu. Skoro to vypadá, že čekal jen na to, až si ho podobným způsobem přitáhne k sobě. Nechá se klidně posouvat dál, dokud si není jistý, že Gackt bezpečně dosáhne na dno. Místo, aby čekal na jeho další krok, se nechá vodou trochu nadnést a omotá nožky kolem jeho boků. To už má dlaně zpátky v jeho pramenech a rty na jeho s dalšími, mnohem vášnivějšími polibky. Stačilo, aby jeho parťák udělal jediný krok a v tu chvíli se přestává hlídat úplně.
"Měl jsi to rande vážně skvěle naplánované." Obviní ho, že to byl celé jeho záměr a v očích mu svůdně jiskří. Má tvář tak nějak stejně vysoko a užívá si každý výraz, který se promítne v té naproti.
"Takhle mě uhnat na jídlo." Zavrtí nad ním hlavou a líbne ho na špičku nosu.
"Příště to tak jednoduché nebude, budeš se muset snažit." Očividně si nedělá hlavu se slovíčkem příště.
"Hodně snažit." Dodá ještě, než začne pomalu klouzat špičkou jazyka po jeho tváři a míří k oušku, na kterého několikrát líbne a tiše do něj vydechne.

Gackt


"Já nežárlím." Řekne hned, i když je zcela objektivní, že to není pravda. Co mu na to má říct? Sám to od sebe nečekal, myslel si, že si v pohodě dokáže udržet zdravý odstup a dokud se domníval, že si Hyde jen tak hraje, nedělalo mu to problém. Ale dneska pochopil, že ty jeho narážky nejsou jenom tak do větru, zatímco má doma ženu a dítě a v ten okamžik byl Gackt podvědomě prostě na lovu. Od okamžiku, kdy si připustil, že by to mohlo být možné, se na něj nedovede dívat jinak, než jako na objekt a když se zamyslí ještě o trošku víc ví, že krásnější úsměv neviděl a že by pro něj byl ochotný udělat hodně. Opravdu hodně. To, že jsou kolegové a neměli by, protože Gackt je taky kariérista, o tom nejspíš bude později hodně přemýšlet, ale po pravdě má dost velké sebevědomí na to, aby si myslel, že to dovede tajit tak dlouho, jak bude chtít a že si s Hydem najdou svojí cestičku. Co by ne? Nejsou žádní mlíčňáci… tedy… ne on není, nikdy nebyl, ani když se narodil ne. 
"To si dobře rozmysli." Řekne mu na tu jeho variantu, že by ho mohl chtít provokovat. Odveta bude rozhodně stát za to a koneckonců on to nebude, kdo si pak týden nesedne na zadek a v autě bude jezdit na zadní sedačce v leže. Jenže si není jistý, jestli mu může něco podobného říct. Polibky byly jedna věc a akce něco úplně jiného a dokonce znal několik gayů, co se sexu obávali a tak se jenom… mazlili, nebo jak tomu říkali. On by zešílel. Hyde se už podruhé pokouší dohlédnout dolů do jeho klína a tohle je něco, co nemůže nechat bez komentáře pro změnu Gackt. 
"Vybral sis špatnou pláž, je tady dost lidí na to, abychom vylezli ven z vody. Jestli ses chtěl dívat, měli jsme jet někam úplně jinam." Dobře, tohle už se zvrhává v otevřené sexuální narážky a za harašení půjdou sedět asi oba. Možná se do té cely budou moct i navzájem zamknout, než odevzdají placky a zbraně. Hydův dotek na ramenou se mu propaluje do kůže a nedovede se dívat nikam jinam, než do jeho očí, zatímco jeho tělo už cítí na svém a ano, je probuzené. Teď už není pochyb vůbec o ničem, i kdyby je snad před tím měl. Rychle se mu podaří Hyda vtáhnout do celkem rychlého tempa polibku a cítí, že se mu to líbí. To ho pobízí k dalším činům i snaze dát mu toho co nejvíc. Hyde mu obratně vychází vstříc a je na něm znát, že si podobné věci rád užívá a nejspíš se zrovna moc nestydí. To Gackta dráždí a vzrušuje ještě víc. 
"Rozhodně ano." Odpoví mu na jeho otázku. Aby někdo trumfnul jeho? Tseh, to se nikdy nestane. Po jeho dalších slovech zvedne obočí hodně vysoko. 
"Ty jsi celou dobu čekal na to, až udělám první krok?" Čemu se diví? Jak by asi reagoval jako kadet, na kterého se první den vrhne jeho nadřízený? A tím spíš, kdyby byl hetero? Teď je to on, kdo už víc říct nestihne, protože cítí Hydova stehna, jak se sevřou kolem jeho boků a nechá se unášet dalšími jeho polibky. V tu chvíli už ví, že žádná brzda neexistuje. Udělají to tady a teď, s polovinou Tokya za zády a restaurací opodál. Příliš se netrápí tím, jak se budou tvářit zítra v práci. Jak by? Nejspíš bude hledat nějaké tiché parkoviště v soukromí… Musí se rozesmát, když ho Hyde obviní, že tohle celé byl jeho plán. 
"Ano, tu krev jsem tam narafičil já. Vím, že máš rád trochu koření před akcí. Auto je u tety Mei na zahradě, pošli tam kluky a řekni, že to byl vtip..." Vydechne hlubokým tónem hlasu do jeho rtů, než je znovu začne drancovat. Znovu se uchechtne a zatímco ho jednou rukou drží kolem pasu, druhou už sjíždí po hrbolcích jeho páteře až na zadek a mezi polovičky. Není na co čekat, tady se blbě stojí a vlny s ním co chvíli trhají dozadu. Musí mu ale ukázat, že má dost síly tohle celé dotáhnout do konce, jinak se zítra utýrá v tělocvičně. 
"Připadá ti, že se málo snažím?" Provokuje ho a už si pohrává prsty s jeho vchodem i vším, na co z jeho klína dosáhne. Dovolí si ho pustit, aby ho mohl uvolněnou dlaní vzít částečně za polovičku a částečně pod stehnem a díky nadnášení vody si Hyda hravě přizvedne proti sobě. Nutně to potřebuje teď hned. Za vteřinu už se ztratí ve všeobjímajícím žáru jeho těla a poprvé mu hrdelně zasténá do ouška. I v té studené vodě cítí, jak se mu orosí čelo potem.

Hyde


"Ne? To je škoda, že nežárlíš." Provokuje ho úmyslně. V práci by byl rozhodně problém, kdyby ano, ale teď to chce slyšet. Kdo by rád neposlouchal, že se někomu po pár dnech tolik líbí, aby na něj žárlil. Nakloní hlavu zlehka na stranu a několik rychle zamrká, když si špička jeho jazyka najde cestičku po horním rtu. Krátce si prohlédne jeho rysy, jak kdyby nad tím uvažoval, ale už dávno ví, že vůbec nemusí.
"Už to mám dokonale promyšlené." Nechá ho chvíli v nejistotě, ale je to jen na oko. Ostatně v téhle poloze to příliš nejde myslet vážně.
"Budeš se v tom pěkně vařit a já se budu těšit na tvou reakci. Už bys mohl vědět, že není moc věcí, kterých bych se mohl bát." Šeptá mu do rtů.
"A co se týká postele, auta…ono je to vlastně jedno kde, je toho ještě méně." Dál klidně provokuje Gacktovu fantazii, aby si klidně představil, jaké místo je mu libo. V tomto ohledu zábrany nemá vůbec a vlastně se diví, že z toho nebyl nikdy žádný skandál. Možná je na čase to změnit? Musí se trochu uculit nad tím, co se mu prohání hlavou. Nemá problém s tím se v jeho náruči pohnout boky, proti jeho klínu a dokázat mu, že tohle místo je úplně ideální. On si na každém najde svá pozitiva, na to má prostě talent.
"Berme to tak, že mi pořád zůstane nějaké překvapení, ale kdo říkal, že tohle je dnešní první a poslední zastávka." Dává mu jasně najevo, že když už s tím začali, bude pro něj těžké přestat. Gackt je až moc sexy na to, aby si užil jedno kolo a čau, uvidíme se ráno v práci. Asi by zešílel, kdyby to tak nakonec dopadlo. Prohrábne se pomalu jeho prameny a mírně se nakloní, aby si chvilku užil jeho spodní ret, který si popotáhne.
"Měl bych snad dělat pohovory stylem, jsem tvůj parťák, tak se svlékni, ať si to užijeme a můžeme jít papírovat?" Nadhodí představu, která se mu vlastně líbí. Tohle si rozhodně budou muset vyzkoušet. Musí mu být vidět na očích, že si to představil.
"Tomu říkám příjemné přijímání nováčků." Schválně si tiše povzdechne nad tím, co říká.
"Tohle jsem měl vědět mnohem dřív." Trochu ho trápí svými slovy, protože by to rozhodně nezkoušel s kýmkoliv. Měl jistý vkus a Gackt mu do něj přesně zapadal. Pohne se boky podruhé, aby jemu i sobě dopřál další příjemné pocity a tiše si zasténá pod jeho doteky. Jeho tělo jim vychází vstříc a přistihne se, že si není jistý, co mu chtěl odpovědět. Nakonec to Ga vyřeší za něj, když ho umlčí svými rty a začne mu polibky se stejnou intenzitou oplácet. Podaří se mu krátce se odtrhnout do jeho rtů, i když by to nejradši nedělal a pokusí se zatvářit zamyšleně. Nejde to, protože už má jeho prsty mezi polovičkami. Slastně přivírá víčka a nechává se strhávat ke krátkým zasténáním svým melodickým hlasem. S radostí mu podobným způsobem zazpívá, jen ať nepřestává a to, že by je mohl kde kdo vidět, jde úplně mimo něj. Klidně si nechá i zatleskat, taky by k tomu byl důvod.
"Na hodnocení si počkej až na konec, tohle je hrozně složitý proces." Provokuje ho, aby mu ukázal to nejlepší, zatím je to na hodnocení devadesát devět z deseti a co kdyby to náhodou šlo ještě dál? Jakmile ucítí dobývání do svého nitra, utlumí hlasité zasténání v kůži na jeho rameni, kam se zlehka zakousne. Koutky se mu slastně pozvednou, jakmile zaslechne zasténání do svého ouška. Dá si pár vteřin, které by snad ani nepotřeboval, než ho snad přinutí, aby si zasténal znovu. Nemusí se ani soustředit, aby sevřel zlehka své nitro kolem jeho chlouby a pak pomalu uvolní společně s pohnutí od jeho boků, aby se k nim zase o něco rychle ji mohl vrátit. Rty mezitím přejíždí po Gacktově rameni a několikrát zopakuje své něžné, přesto však roztoužené kousnutí.
"To hodnocení budu chtít pak i já po tobě." Pošeptá mu, když se dostane po šíji k oušku a přitiskne se k němu co nejvíce.
"Nejspíš si od tebe nechám napsat celou zprávu a jestli tam bude něco negativního, asi tě několikrát znásilním, aby sis to rozmyslel." Jeho křídla vytetovaná na zádech, asi brzo odletí, ale je to dokonalý kontrast s jeho povahou. Koneckonců vznášet se budou, o to se postará.
"Vlastně si začínám nějaké negativní věci přát, abych to mohl uskutečnit." Rty přejede po jeho líci a s jemným zataháním za jeho prameny se znovu opře do další vlny polibků. Boky se zlehka pohybuje proti jeho klínu a dost mu v tom pomáhá voda, ale stejně děkuje za svůj policejní trénink. Takhle ho stehna jen tak nezklamou.

Gackt


Těm jeho slovům o zastávkách se musí rozesmát. Teď když jsou spolu tady v této pozici, mu všechno pomalu zapadá na svoje místa. Všechno špičkování v práci nebo u Hyda doma, všechny jeho pohledy, kterým přikládal úplně jinou váhu. Jak moc se pletl. A to si říká detektiv. Bylo to jenom proto, že jeho orientace je společenské tabu a on si odmítl připustit, že by sympatie mohly být vzájemné. A kvůli tomuto omezení neviděl pravdu, kterou měl přímo před očima. Pro příště se mu to už nesmí stát. Asi s tím smíchem jenom tak nepřestane. Hyde má samozřejmě pravdu, ale stejně… Takeshi by se asi zasmál, ale zbytek budovy už moc ne. Vážně rád bych viděl obličej těch nováčků, kdybys jim tohle řekl. 
"Nezkusíme to?" Škoda, že za něco podobného by je nejspíš vyhodili. Nebo alespoň přeřadili k pochůzkářům. 
"Co je na tom složitého…?" Vydechne hrdelně, zatímco ho už celého pohlcuje vášeň s každým dalším kouskem, kterým je uvnitř Hydova těla. Pro něj byly tyto věci naopak velmi jednoduché. Chceš, nechceš, Líbí, nelíbí. Udělej tohle a jestli nechceš, nerozumíme si. Hotovo. Jemně sebou cukne, když ho Hyde kousne, ale ne moc. Posune na jeho pozadí i druhou ruku, aby ho mohl držet lépe a líp se mu držel balanc ve vodě. Jakmile ucítí sevření jeho těla, zastaví svoje pohyby. Nechce mu ublížit a není si jistý, proč se to stalo. Pro něj samotného je to nesmírně dráždivé, protože tím víc sevře jeho penis. Chvilku mu to trvá, než mu dojde, že mu to ten provokatér udělal schválně. Tohle si rozhodně bude žádat odplatu a taky mu to jasně říká, že Hyde opravdu není nezkušený. Tohle byly tak trochu pokročilé techniky někoho, kdo ví, jak týrat svého milence. Nejspíš se má ještě na co těšit a už aby to bylo. O chvilku později se Hyde zase uvolní a pohybem svých boků mu dá jasně najevo, co by si přál. Pomůže mu vlastníma rukama a jejich pohyby se rychle stanou sladěnými. Koutky se mu překvapeně zvednou nahoru, když Hyde pronese něco, co skoro vypadá, jako by si přece jenom nebyl jistý. Záleží mu na tom… měl by se divit proč, jsou přece jenom kolegové. Ono se to nezdá, ale v té vodě je to velmi namáhavé a tak svému tělu nebrání v rychlé honbě za vrcholem, obzvlášť když se k němu Hyde tolik tiskne. 
"Chceš, abych ti později šeptal do ouška, jaké to všechno bylo?" Zavání to romantikou a trvalými vztahy, ale kdo ví proč mu to není proti srsti tak jako obvykle. Musí se znovu tiše zasmát jeho řečičkám o znásilnění. 
"Když budeš chtít, vždycky si něco najdeš. Ale měl bych tě varovat, mám nesnesitelné ego. Pokud to přežiju a smrtelně se neurazím, nejspíš ti budu chtít dokázat, jak moc ses spletl. Pravděpodobně se budeme jeden druhého snažit přesvědčovat pořád dokola, dokud nezjistíme, že nemáme co jíst, ani kde pracovat. Je to docela nebezpečné." Mluví přerývaně a občas těžko popadá dech. Už se musí hodně ovládat, aby se nepodíval mezi všechny ty hvězdy na nebi, které mají právě nad hlavou. Jindy by mu nejspíš vyčetl, že je u toho hrozně upovídaný a navíc by vyděsil sám sebe, že má Hyde vůbec na nějaké mluvení čas, ale dneska mu to kecá úplně stejně. Převrací jeho zažité pořádky a to je samo od sebe alarmující. Nakonec to už neunese déle a vyvrcholí do jeho nitra, zatímco si ho proti sobě na několik vteřin silou přidrží. To už se mu taky dlouho nestalo, aby byl první. Zaboří při tom nos do jeho vlasů a před očima mu tančí hvězdičky. Tiskne víčka pevně k sobě, dokud není schopen zase pokračovat, aby se do nebe podíval i jeho milenec. To by si neodpustil, kdyby se to snad nestalo.



Žádné komentáře:

Okomentovat