2. srpna 2021

Gackt x Hyde - Možná by to chtělo dlouhou dovolenou. - část 2.

(restaurace)







Gackt

Ať už mohl čekat cokoliv, přepočítal se. Hydova odpověď je stejně dobrá jako Gacktova a nechává ho v úplně stejné nejistotě. Uchechtne se a krátce se podívá na jezírko v zahradě, než k němu stočí oči, ve kterých plane odpověď, že tuhle sázku rozhodně přijímá. Dobře, tak si tedy budou dobírat jeden druhého a navzájem se koupat v narážkách a dvousmyslech, on je v tom přeborník! Jeho tvář zůstává neměnná, když si ho Hyde takhle prohlíží a hledá vlastní stopy a vodítka v tom, co Gackt řekl. Na Gacktově tváři hraje pouze lehce pobavený úsměv. Prý romantika! Ne, že by neuměl být romantický, ale byl to pro něj spíš nástroj, jak udělat dojem a dostat to, co chce, než že by byl takový od přírody a podstaty duše. Nakonec se přece jen rozesměje. 
"Tak to bychom měli zajít na nějakou příjemnou nuda pláž, udělat trochu pozdvižení." Další ze série egoistických poznámek, protože on si je vědom kvalit svého těla i pěkné tváře. Koneckonců slýchá to často. A Hyde je rozhodně nádherný. Bohužel by si ve své profesi měli nechat podobné kratochvíle od cesty a držet si jistou tvář. 
"Dáš si High Ball?" Zeptá se ho nevinně, když je servírka znovu u nich, ale koutky ho prozradí. Je to sice nejoblíbenější drink v Japonsku, ale při jejich konverzaci o nahotě a nuda plážích… Vážně pokývá hlavou nad možnými problémy s protidrogovým. Ani jeden by si už nikdy neškrtli jinde, než někde ve skladu a i kdyby mu snad na parťákovi nezáleželo, nemíní svou zářivou kariéru ukončovat tak rychle. Hyde nahlas pronese, že to není dobrý nápad a skoro to vypadá, že to budou muset vzdát. Kdyby se v tom odmítl dál šťourat, Gacktovi by nic jiného nezbylo. Na vlastní pěst by jako nováček nic nedokázal. Jenže pak Hyde prohodí, že to chci jiný přístup, Gackt zase ožije a nakloní se k němu přes stolek blíž. 
"Umím být opravdu velmi něžný." Zavrní s očima upřenýma do jeho, aby ho ujistil, že v tom dál jedou na plné pecky a zároveň dodržel, co si před chvílí vzal do hlavy. Flirtovat s ním jde velice snadno.
"Můžeme je sledovat měsíce, ale to z Aquiho dávno něco vytáhnou a ztratí to smysl." Konečně začne pořádně jíst. Pobaveně vyprskne do polévky, když Hyde prohodí, co všechno by mu díky Rukimu mohlo zmrznout. 
"Jasně, koronera nebalit. Nikdy." Ubezpečí ho. A už jsou zase u narážek na možné vztahy mezi stejným pohlavím. Jak to dělají? 
"S nikým si nikam nevyrazí?" Nahodí trochu vážnější notu. Zdá se, že Ruki je ten typ, co ze školy skočil rovnou do práce a ještě odtud nevylezl ani na cestu domů. 
"Je ho skoro škoda, je celkem hezký a vypadá mladě." Protáhne obličej, než se spokojeně zadívá na Hyda a jeho výraz nad jídlem. Konečně má pocit, že toto místo doopravdy docení a samozřejmě i Gaktovo snažení. 
"Už jsem se bál, že tě to tu tolik neohromí." Broukne. 
"Já a ďábel, prosím tebe..." Mávne dlaní, ale v očích mu zajiskří. 
"Smlouvu mám hned tady." Dodá a naznačí její hledání, než se zasměje a začne ochutnávat společně s ním do okamžiku, než ho Hyde na někoho upozorní. Ohlédne se a i jemu je jasné, čí obličej to je. Chvíli ho pozoruje a pak zavrtí hlavou. 
"Yakuza má prsty v místě jako je tohle?" Je tím doopravdy zaskočený. Tak nóbl, světově vyhlášený podnik? Kdy se to stalo? 
"Nezapomněli na Zločinu hlídat Hakueie? Proč mám dojem, že vyrostl a nikdo si toho nestačil všimnout? Tohle přece není možné..." Nechce se mu to věřit. J je za chvilku zase venku ze dveří a rovnou se vydá směrem k nim. Gackt si zblízka měří jeho tvář, zatímco se ti dva špičkují a mračí se na něj. I on se napne, když J sahá do bundy, ale přece by jen tak nevytáhl zbraň uprostřed restaurace a nezastřelil pro něj bezejmenného policistu? Co by z toho měl? Nakonec se mu před očima zaleskne vizitka. Nedá najevo zaváhání a prostě po ní sáhne, aby si ji uložil do vnitřní kapsy saka. Nemá ani ponětí, proč mu ji J dává a co by mu mohl chtít, ale teď není nejlepší chvíle podobná gesta odmítat a dělat jakékoliv závěry. Musí být prostě jenom dost opatrný. Jakmile je pryč, Hyde vyskočí na nohy a jde zkontrolovat kuchyni. Plno hostů se teď po nich otáčí, protože vědí nebo tuší, co se tu dělo a že jsou nejspíš od policie. Konec poklidnému obědu. Servírka se sem nechce ani přiblížit, asi se bojí, že by se jí mohli na něco ptát. Gackta přejde chuť. Tohle je tedy fiasko a naprostý propadák jeho záměru ohromit kolegu. Prohlédne si jeho nešťastnou tvář, když se vrátí. Má chuť mu říct, že si za to majitel může nejspíš sám, když se s nimi dal dohromady. Zdaleka nebude tak citlivý jako Hyde. 
"Jdeme odtud." Odhodí rozčarovaně ubrousek stranou. 
"Byl by z toho další případ, po kterém nám nic není. Tohle je Organizovaného zločinu..."

Hyde


"Myslím, že se dočkáš toho, abys mi ukázal, jak moc něžný umíš být." Přijde poznámka o té, co se Hyde naposledy ohlédne za J, který opustil restauraci. Jak kdyby ho mohl očima zastavit a pěkně poslat do chládku, kam podle něj patří. Patří tam všichni, ale proti tomuto muži je to taky trochu osobní. Nechá si to samozřejmě pro sebe a pokud ví, o části jeho minulosti, která je spojuje, má povědomí jen Takeshi. Nevěří tomu, že by to zrovna on někomu vyprávěl a Hyde se s tím taky nesvěřuje na počkání. Byl by rád, kdyby se tohle celé nestalo a mohli si s Gacktem v klidu vychutnat oběd a další špičkování, ale to asi už nebude možné. Má pocit, že by mu jídlo, které má před sebou stejně zhořklo. Asi ho pozve na oběd zase on, aby mu to oplatil a trochu vynahradil dnešní nepovedenou část a jestli se zase někdo podobný objeví, asi se bude ptát, kdo má tak pitomý smysl pro humor.
"Půjdeme." Odkývá mu to bez váhání a začne se zvedat na nohy. Stejně je mu téměř nedotčeného jídla líto. Věnuje stolu poslední dlouhý, snad i trochu smutný pohled.
"Příště beru pozvání já, jen trochu někde jinde." Ušklíbne se ne příliš nadšeně.
"A neboj, žádný bufet, to bych ti neudělal." Pokusí se zavtipkovat, ale zatím to nejde tak dobře jako předtím. J ho dokonale rozhodil a je to znát. Jsou věci, které nedokázal skrývat, tedy v tomto případě, mu to vždycky trochu trvalo. Když se dostane na čerstvý vzduch, jak první si úlevně vydechne, než se začne rozhlížet kolem, jak kdyby čekal, že J odněkud vyskočí. To se nestane, ale stejně neovládá nutkání ohlížet se po Gacktovi, trochu ho hlídat.
"Ano, patří to k organizovanému zločinu, ale ne vždycky to tak bylo." Naznačí, že se v případu spojené zrovna s tímto mužem hrabal. Neměl na to právo a bylo to proti předpisům, protože zrovna v tomto případě na tom měl osobní zájem, ale…Ne, vlastně o tom nechce mluvit.
"Měl bych tam zavolat a říct jim, co víme." Přemýšlí nahlas.
"Ještě se možná zastavím za Rukim a poptám se na detaily poslední přestřelky." Ví o tom, takové věci se dlouho neutají.
"Podle všeho to taky bylo o rozšiřování území." Začne se do toho podvědomě plést. Zastaví se až u auta, o které se zadkem opře a vytáhne z kapsy krabičku cigaret. Nekouří moc, ale teď dostal vyloženě chuť. 
"Nebo za ním můžeš zajít sám, jestli chceš. Říkal jsi, že je hezký že?" Vrátí se pomalu k jejich předchozímu dobírání. Zdá se, že nikotin ho zvládne dost dobře uklidnit a trochu mu zvednout náladu.
"Když seti ho podaří vytáhnout na pivo, asi vám zaplatím i útratu." Dodá ještě a usměje se. Ne, že by mu Gackta chtěl vyloženě cpát, nejradši by si ho nechal pro sebe a ta myšlenka, že by Rukiho opravdu dostal někam ven, se mu trochu příčí, ale…To přece nemůže dát najevo. 
"Co ti to dal?" Zeptá se ho nakonec nepřímo a jistou starostí v očích. Jestli si jejich nováčka vyhlédli a něco mu budou chtít. Ne, už vážně nebude klidně spát. 
"Měl bys ji hned vyhodit a vůbec nemyslet na to, že se v tom budeš šťourat." Prohlíží si ho zkoumavým pohledem, jestli nějaké podobné úmysly má nebo ne.
"Pokud Hakuei rozšiřuje své území a má v plánu ovládnout Tokyo, bude tu spousta krve. K tomu potřebuje mnohem víc spojenců." Dedukuje nahlas a znovu se na něj podívá, když si dlouze potáhne a nabídne mu taky.
"Slib mi, že se tomu místu vyhneš obloukem." Upře na něj starostlivý pohled a snaží se nezbláznit jen z té představy. Přidá ještě ruku na jeho předloktí, aby potvrdil vážnost svých vlastních slov.
"Laborka bude mít výsledky až zítra, dneska už toho stejně co neuděláme. Co se stavit na pláž a dát si sklenku?" Navrhne, než se zarazí. To, že on nemá žádný program, neznamená, že by ho Gackt neměl mít taky.
"Teda pokud nemáš něco jiného v plánu, než zmiňovaný High ball." Uchechtne se krátce, než típne cigaretu a obejde auto, aby se mohl opřít a kapotu a podívat se na něj s hraně prosebným výrazem.
"Pořád máš u mě slíbené něco lepšího k pití. Dokonce už jsem si vylepšil vybavení domácího baru." Koutky mu vyskočí do skoro nevinného pousmání se svůdným podtextem. V jeho přítomnosti to jde nějak samo, aniž by si to příliš uvědomoval.
"Můžeme si dát klidně pár temp." Nabídne mu a je jasné, že do toho bez váhání půjde klidně bez plavek. Místo, aby počkal na odpověď, zapluje do auta, kde se tiše směje.

Gackt


Jdou už společně ke dveřím, když mu Hyde slíbí, že ho příště zve on. Trochu sebou trhne a ještě, že jde Hyde před ním, ale ten jako by měl oči i vzadu, když ho ubezpečí, že to nebude KFC a Gacktovi trochu spadne kámen ze srdce. 
"Teď začínám být zvědavý." Řekne mu upřímně. Venku před restaurací zbystří. Zastaví se s Hydem u jejich auta a podívá se mu do očí. 
"Ne vždycky to tak bylo? Co dělal před tím, než přišel k Tanakovi?" Očividně u něj nezačínal, ale jeho kriminální kariéra spadá nejspíš mnohem dál do minulosti. Něco sólo? Nejspíš vraždy, když ho Hyde zná a je právě z tohoto oddělení? To nebyla legrace. Yakuza se pořád tvářila jako parta hodných chlapíků, co zabíjí jen v sebeobraně a svoje vrahy celkem tajila. Kdo byl J před tím? Nebo ještě je? Pokývá hlavou, když Hyde navrhne, že kolegům zavolá a upozorní je. To se jim určitě bude hodit, tahle restaurace byla obrovský úlovek, u kterého by to Gackt neočekával. 
"Nemyslím si, že to souvisí." Prohodí pak, ale proč ne. Třeba je Hydova intuice správná. Hakuei teď rozšiřoval území v jednom kuse a podle něj šlo o dvě oddělené věci téhož celku, ale jeden si nikdy nemohl být dost jistý. Sleduje Hyda, jak si zapaluje. Nejradši by mu to sebral a na to cigáro šlápl, ale je to jeho starší kolega a tak se podívá jinam a dělá, že to nevidí. Stočí k němu pohled až ve chvíli, kdy mu Hyde začne dohazovat Rukiho. To myslí vážně nebo co je tohle za vtípek? Kromě toho, že Ru vážně není děvče. Copak je to na Gacktovi poznat? O tom pochybuje! 
"Říkal jsem, že je DOCELA hezký. Chápu, že máš starost o jeho duševní zdraví, ale obávám se, že už je pozdě a pacient zemřel. S tvým úsměvem mu ale seženeš někoho jiného do dvou minut, o to nemám strach." Zakření se, ale je to tuhé. Je znát, že Ruki prostě není jeho typ. Hyde změní téma a zeptá se ho, co mu to J dal. Sáhne do kapsy pro vizitku a podrží ji tak, aby na ni Hyde viděl. Ne, nechce ji vyhazovat, ale… Snaží se držet naprosto nečitelnou tvář. Samozřejmě, že se v tom nebude šťourat, ale že to říká zrovna Hyde, který nemá prsty jenom v protidrogovém, ale už i v organizovaném… On by se nešťoural, kdyby ji J dal jemu? 
"Hakuei chce rozpoutat válku gangů?" Pozvedne obočí. Přímo tuhle informaci neměli a zrovna nedávno byl Tanaka viděn v budově TMP. Někteří lidé tvrdili, že byl za Takeshim. Zaskočí ho, když se Hyde dotkne jeho předloktí a tak naléhavě ho prosí, aby se do toho nepletl. Proč mu na něm tolik záleží? 
"Máš pravdu." Vydechne a přejde nad kanál, kam nechá vizitku klesnout. Jenom on ale vidí, že nezapadla hluboko. Drží se na samém okraji hned pod mřížkou… +Jestli tady budeš i po tom, je to znamení.+ Pomyslí si a nechá vizitku i sebe osudu. Na Hyda se otočí se zářivým úsměvem, že je všechno vyřešeno a rozpřáhne ruce. 
"Tak jdeme. Chce to pořádný koule." Otevře mu dveře od auta. 
"Samozřejmě mluvím o tom drinku." Dodá, když si automaticky sedá za volant. Jakmile jde o auta, vždycky řídí on a Hyde se zatím neozval, že by chtěl volant, takže je to takhle. 
"Ty sis kvůli mně nakoupil pití domů?" Chytne se jeho poslední poznámky. Překvapí ho to. Dá se předpokládat, že se tam občas společně objeví, ale stejně… Musí se tomu upřímně usmát. Stočí k němu krátce oči přesně ve chvíli, kdy zachytí ten jeho provokativní úsměv. Pár temp… dovedl by si představit, jaká tempa by to mohla být, ehm… Najednou je tady trochu horko. Trhne sebou, když je zezadu někdo vytroubí, protože jede čtyřicet na místě, kde je sedmdesát. Řidič je naštvaně předjíždí a řve na ně z okýnka.
"Co je, jestli na to nemáš koule, tak vrať papíry!" Gackt se trochu rozpačitě usměje a vytasí na něj prostředníček, než se rozpustile rozesměje. No a co, majáček je schovaný. 
"Ještě nikdy jsem nedostal kouř za pomalou jízdu. Ty koule potřebuju víc, než jsem si myslel. A pár temp asi stačit nebude." Znovu vyprskne smíchy. Tohle byla hodně přihřátá poznámka, no nic…

Hyde


Hydovi se znatelně uleví, kdy vizitka skončí v kanále. Tam taky patří a nikam jinam. Vůbec ho nenapadne zkoumat, jestli je dostatečně hluboko a že by se pro ni mohl Gackt vrátit. Konečně je jeho úsměv naprosto upřímný a bude rád, až odtud vypadnou. Kdyby měl Gackt vizitku ještě v kapse, asi by si rozmyslel, jestli mu říkat, kdo byl J a jaká je jeho minulost. Nikdo mu nikdy nic nedokázal, ale všichni věděli, jaký je jeho podpis a co udělal. J se tvářil, že je mu všechno jedno a přesto si vždycky držel chladnou hlavu, aby za sebou pečlivě zametl všechny stopy a když hrozilo, že se to nepovede, nastrčil místo sebe nějakého obětního beránka. A že jich bylo. Samozřejmě o tom dotyčný neměl ani tušení.
"Pamatuju si jeho začátky, kdy se objevil v Tokyu. Není odsud." Začne pomalu s vyprávěním.
"Říká se, že je ho otec byl jeden z nás. Šuškalo se něco o nejdrsnější zásahovce, ale co je na tom pravdy." Pokrčí jen zlehka rameny.
"Byl to jeden z mých prvních případů, kdy jsem přišel na oddělení. Bylo mu tehdy osmnáct a nebyl ještě pravá ruka Hakueie." Podívá se z okýnka a zavzpomíná si.
"Nevím, jestli si pamatuješ výbuch jednoho ze skladišť v přístavu. Našli jsme vrátného, který byl dost nehezky rozpáraný. Musím se přiznat, že tehdy toho na mě bylo dost." Odmlčí se znovu a nakrčí obočí.
"Byl to první případ, o kterém vím, ale jsem přesvědčený, že ne poslední. O pár let později, si ho odchytl právě Haku a od té doby jsou nerozluční. Je pravda, že Jova aktivita se dost zklidnila, ale pořád se s ním do křížku dostat nechceš. Co vím, tak je jediný, kdo má stoprocentní úspěšnost v aréně klubu, kam smí jen mafie." Prozradí mu o trochu víc z dění v ulicích tohoto města.
"Podle toho, co o něm vím, si nemyslím, že to má v hlavě úplně v pořádku a naštvat ho rozhodně nechceš." Nadechne se, jakoby chtěl pokračovat, ale není si jistý, že mu to chceš říct. Možná by měl, sám mu přece tvrdil, že žádná tajemství.
"Když mě povýšili, přišel rovnou za mnou do mého starého bytu, stejně jako dnes přišel za tebou. Poslal jsem ho ne moc slušně někam samozřejmě a ještě ten večer, celý komplex vyhořel. Případ uzavřený jako nehoda samozřejmě. Zkrat v elektrice. Já si myslím úplně něco jiného." Povzdechne si, na ten večer si taky dobře pamatuje. Stálo to tři životy a pořád cítí pocit viny. Kdyby trochu mlžil, možná by to dopadlo jinak. 
"Šel jsem po něm dlouho na vlastní pěst a pak i se svým bývalým parťákem, ale nakonec mě okolnosti přinutili to vzdát. Za prvé to už není můj případ a za druhé…No, to je jedno. Dávej si pozor, kdo se kolem tebe pohybuje." Dokončí svůj příběh.
"Prostě si jen dávej pozor a kdyby cokoliv, řekni." Je rád, že mu to Ga odsouhlasil, podle něj bylo mnohem horší, kdyby se k nim přidal. Nechá to téma už být, protože už tak řekl příliš a radši se krátce zasměje nad jeho poznámkou.
"Víš, já jsem myslel, že pořádný koule zrovna u tebe nebudou problém." Pozvedne nad tím nepatrně obočí. Musel by být mrtvý, aby na něco podobného nereagoval.
"Asi bych se měl přesvědčit na vlastní oči. Jen pro jistotu." Nakloní se k němu, jak kdyby se mu do těch kalhot chtěl opravdu podívat.
"Jo počkej, ty mluvíš o pití. Promiň." Pokrčí s nevinným výrazem rameny a malinko se uculí.
"Jo, nakoupil. Bylo mi tě líto, když jsem viděl, jak se na to tváříš. Budu radši, když u mě budeš pít s radostí. To jsou pak večery mnohem…zábavnější." V očích se mu blýskne. Měl by odolávat pokušení něco takového říkat, ale nejde to vůbec lehce.
"Copak? Nejsi si jistý, jak si na tom s výdrží? Klidně tě vyzkouším všemi možnými způsoby, aby sis byl jistý. Přece jen jsem..." Odmlčí se na chvilku.
"Zkušenější." Tohle už bylo hodně přes čáru, i když vlastně nic neřekl. Jakmile dojde na řev projíždějící.
"Má koule a jaké." Křikne z okýnka, aby ho trochu bránil a pak se rozesměje.
"Tohle asi taky nebylo nejlepší." Na další křižovatce se ocitnou právě vedle toho auta, které je předjelo, když stojí po pravé straně v odbočovacím pruhu. Hyde se na řidiče usměje, než sáhne po Gacktově dlani a vloží si ji téměř do klína. U toho se jeho výraz změní na dokonale slastný. Řidič vedle očividně nestačí zírat a když padne zelená, jen stojí a zírá dál.
"Jeď. Rychle." Pobídne Gackta hravě, aby mu ukázali, jak nezůstat pozadu. 
"Je potřeba to občas vrátit i s úroky." Prohodí a ne, v tuto chvíli prostě není policajt. Občas mu to šlo skvěle.
"Některé věci prostě nejdou ovládat." Skoro to zní jako omluva, nebýt jeho očí, které napovídají něco úplně jiného. Gackta nejspíš trochu zachrání příjezd na pláž. Hyde je hned venku z auta a nadšeně se rozhlíží kolem.
"První voda a pak drink. Bez práce…No, znáš to." Usměje se přes rameno a vykročí rovnou k vlnám.
"Jdeš nebo ne?" Rýpne si do něj ještě, než zamíří dost stranou, protože plavky on si vážně s sebou nebral.
"Říkal jsem ti, že budeme kontrolovat." Prohodí ještě, než začne u jednoho vzdáleného malého mola odkládat své svršky a pak i prádlo. Ukáže mu klidně holé pozadí, než se po hlavě vrhne do vln.

Gackt

Měl strach, že by jeho poznámky mohly být až příliš silné, ale Hyde jde ještě mnohem dál za hranice toho, co právě Gackt překročil. Tak on by ho rád všemu naučil? A ještě si myslí, že je zkušenější? +To těžko...+ Pomyslí si pobaveně a má to dva důvody. Jeden z nich je ten, že ho sex opravdu bavil a ten druhý zase ten, že si ještě pořád myslel, že je Hyde na ženské a chlapa nikdy neviděl jinak, než v onsenu, i když měl všechny ty poznámky. Jenže řeči a skutky byly rozdíl, a tak se Gackt zatím cítil na koni. Ještě pořád se směje jako malý kluk, když společně škádlí řidiče vedle nich a najednou si připadá, jako by se znali celou věčnost. Jak už to ve velkém městě bývá, dojedou netrpělivého řidiče na příští křižovatce a zatímco se na něj Hyde culí z okýnka, Gackt se snaží hledět před sebe a zadržuje vlastní smích. Do okamžiku, než ucítí pod svými prsty něco trochu jiného, než je řadící páka. Koutky mu trochu spadnou a ještě, že se Hyde dívá na řidiče, protože teď by se dokonale prozradil. Jeho klín začne rychle reagovat a on musí sebrat všechno sebeovládání, aby dlaň z Hydova klína přehnaně rychle nevytrhl, zachoval si vyrovnanou tvář a ještě ovládl svoje tělo. Je toho trochu moc najednou a on je vděčný, když může šlápnout na plyn a zaměstnat se řízením a to k tomu všemu ani nemusel vidět, jak se Hyde tvářil. Kdyby ano, možná by se neuhlídal, stiskl víc a vášnivěji a pak by ho třeba vyhodili z práce kvůli orientaci. 
"To se ti povedlo skvěle." Snaží se znít nad věcí, ale hlavou mu pořád víří, co cítil, když se ho dotkl a jak moc mu chybí podobný kontakt. Dovedl si na správných místech sehnat společnost na noc, ale to prostě není řešení na věčnost. Nemůže se teď na něj ani podívat, aby si nepřipomněl, jak krásný má úsměv a jak velké jsou jeho oči a že je vlastně nesmírně sympatický. Zaparkuje na pláži, kde je jen pár lidí a o kus dál dokonce nikdo. Už je tma, ale sem tam sedí opuštěný rybář a ještě o notný kus dál je přístav a kotví tam menší lodě. Usměje se, zamkne auto a jde pomalu za ním. Vodu bude asi potřebovat a může doufat, že je hodně studená, jinak dneska hodně ujede a nejspíš pošle svůj vlastní život rovnou do bahna. Drží se trochu za ním, ruce vražené do kapes a snaží se nezírat na jeho zadek, ale dá to neskutečnou práci, teď když ho Hyde nastartoval. 
"Jdu, jdu..." Broukne v odpověď, protože se vážně courá, ale Hyde ho nemíní nechat vydechnout. Ještě, že si dává na čas, protože se právě dívá na to, jak se svléká, ten jeho výstavní zadek na chvílí zazáří do tmy a pak zmizí ve vlnách. Jestli půjde za ním, nejspíš ho znásilní. Zajede si dlaní do vlasů, zalituje, že nekouří, dlouze si povzdechne a začne se svlékat, ale trvá mu to celou věčnost. Nemůže tam jít s erekcí, to prostě nejde! Ani neví, jak se mu podaří dostat do vody, aniž by si Hyde čehokoliv všiml a vinou chladné vody se hned cítí o dost lépe a je po problému. Udělá několik temp a snaží se nemyslet na dvousmysl, který sám vymyslel. Radši se v hlavě začne probírat vším, co mu Hyde řekl o J. Bylo toho hodně a nedovysvětlil mu jednu věc. Gackt sice mohl předstírat, že ji nezabral a že ho nezajímala, ale opak byl pravdou. 
"Řekl jsi za druhé a nedopověděl!" Křikne na něj, když je už jen malý kousek od něho. 
"O J… myslíš, že má poruchu vnímání bolesti? To proto vyhrává?" To přece nebylo možné, J nebyl zdaleka největší ani nejlepší bojovník. V něčem to být muselo. Hyde má pravdu, zní trochu jako psychopat a kdo ví, v čem vyrostl. Jeho táta mohl být policajt, ale taky mohl být magor, co mlátí svoje děti. Pár takových už bylo. Jak to tak vypadalo, J se nesmířil s odmítnutím a každý, kdo měl tu drzost, za to zaplatil. 
"Dělá ti peklo dál nebo mu tahle pomsta stačila? Já jenom, jestli se mám bát, že po mě půjde, aby ti přitopil." Směje se tomu, ale stát se to mohlo. 
"To proto ti dali nováčka? Protože všichni ostatní se ti vyhýbají jako Černému Petrovi?" Dál si ho dobírá a pohodí hlavou, aby odstranil mokré prameny z čela.



Žádné komentáře:

Okomentovat