19. května 2021

Epilog - část 1.



Tora, Saga, Kamijo, Show

"Berete si zde přítomného…" Zní Torovi v uších, když kouká do očí naproti sobě. Už je to tady, vážně si ho bere a nepřišla žádná katastrofa. Koutky se mu mírně zvednou, když si uvědomí, že se k tomu vážně dopracovali. Před nimi byli Saga s Naem, prostě to vzali najednou a rovnou ve Francii, nikomu se totiž odjíždět nechtělo a co si budou…Tady je ta atmosféra opravdu nádherná.
"Ne, neberu." Ozve se z Manových rtů a pak….se probudí.
"No do háje." Zanadává si tiše, protože Mana vedle něj ještě pořád spí. Za okny je tma a hodiny hlásí čtvrtou raní.
"Skvělý, já z toho budu mít ještě noční můry." Protočí očima v sloup. Promne si tvář a shodí z nohy z postele. Ne, po tomhle už vážně nezabere.

Jak to bylo všechno nahnuté, posledních čtrnáct dní, bylo zalitých sluncem. Tedy až na pár dohadů o tom, kde tu svatbu udělají a jak to bude vypadat a…Nakonec to se Sagou zakotvili k baru a nechali dámy, ať se poperou o barvy. Sami se jim tiše pochechtávali, než jim oběma došlo, že to sice bude nejdřív za rok, až se konečně na něčem shodnout, ale do chomoutu lezou oba.
"Žádný párty, žádný nezřízený chlastačky a budou nám vynímat i prádlo." Polkne hlasitěji Saga a pak se rozesměje.

Ano, takhle to nějak vypadalo. Do novin se nakonec nic z Torova výbuchu nedostalo a Klaha zmizel hned, jak to jen šlo. Mana nakonec celý svůj projekt přepracoval a měl ho fotit sám s Torou. (Však taky bylo na čase. Pozn. Tory.) a na jednom z těch focení už ho požádal i s tím kroužkem, který je prý tak důležitý a že si dal záležet. Tora samozřejmě nic neponechal náhodě a rovnou si pojistil svůj svatební dar u Gackta. Nic menšího, než jedno z jeho Ferrari to být nemůže. Jasně, počítá s tím, že mu doveze malý model, aby mu zavřel pusu. Tyhle rodinné vztahy jsou vážně něco.

Ne, už znovu spát nepůjde. Sáhne po telefonu a vstane, aby mohl vylézt z ložnice a půjde si dát svoje milované kafe. Samozřejmě hrozně tajně, aby na to někdo nepřišel. To bude jeho rozlučka se svobodou, kýbl kafe a kartón cigaret. 

Musí se pousmát nad tou myšlenkou a vzpomene si na Sagův nákup ovoce a zeleniny. Prý smoothie párty. No skvěle, zlatá kocovina, z tohohle mu ráno bude ještě hůř. Nao skákal radostí, Mana skákal radostí…elegantně samozřejmě a Gackt…Ten rovnou odpaluje ohňostroj.
"Tyrani." Zamumlá si pro sebe a vyleze jen v prádle a nezavázaném županu do kuchyně.
"No to si děláš…" Zarazí se v poslední chvíli.
"Ohayo, Tora-chan. Tomu se říká královské přivítání." Povzdechne si Show.
"Jeden by řekl, že mi budeš líbat nohy, abych tě nezabil." Pozvedne mírně bradu.
"Líbat nohy ti bude on ne?" Vzpamatuje se trochu Tora a kývne hlavou na Gackta, který sedí vedle něj.
"Tak mi přijedeme kvůli přípravám a on je tak nepříjemný." Ozve se sametový hlas, když do místnosti vejde elegantním krokem Kamijo a v závěsu za ním…
"Hiroto? To nemyslíte vážně, že ne? Tohle je vážně ujetej sen." Zareaguje Tora a přemýšlí, že se tou pánvičkou vezme přes hlavu, aby se vzbudil.
"Já to vzdávám." Rozhodí rukama a zamíří ven z kuchyně. Ve dveřích se srazí se Sagou a Naem.
"Ani tam nechoďte, je to jak na srazu J-rockerů a ani to Ferrari mi nepřivezli." Ignoruje nechápavé pohledy a do zátylku ho praští přívěšek na klíče od auta. Tohle byla skvělá trefa.
"Abys neřekl, že jedeme s prázdnou." Zasměje se Show a sleduje, jak padá čelist zbytku jeho kapely. Kamijo obírá Hirota u linky, maskujíc to za přednášku a druzích francouzských pochoutek.
"Ne, nezdá se ti to." Prohodí Tora, když vidí, jak si Saga mne tvář.
"Z téhle noční můry se jen tak neprobereš." Vysměje se mu a pak vyleze na chodbu a zamíří ke dveřím do ložnice. Otevře je a zůstane stát v nich.
"Mana-chan, budeš muset vstát, máme v baráku dvacet lidí navíc a jestli je nevyženeš ty, tak už nikdo." Sleduje oči, jak se pozvolna otvírají. Tohle bude vichřice, že ho vůbec budí. Pak mu někdo nabourá do zad a není to jen jediná osoba, než se jim celá ta sebranka nakvartýruje do ložnice.
"Kolik stojí letenka na Aljašku?" Vypadne z Tory, když se svalí do postele s polštářem na hlavě.
"Jestli tady ještě někdo vysloví slovo štěstí…." Ozve se jeho hlas, ale nevzteká se, jen se pousměje. No napadl by někoho šílenější konec? Ne? Nevadí, tohle je teprve začátek.




Mana, Nao, Gackt, Hiroto

Poslední dny opravdu tvrdě pracoval, aby dohonil svůj malý skluz, přepracoval celou kolekci tak, aby vyhovovala Torovi a dohnal termíny. Koncept se musel výrazně změnit, všechno oblečení na koleni přešít… nebylo toho málo. S Klahou se rozloučil sice přátelsky, ale stejně to bylo poněkud trapné. Doprovodil ho alespoň na letiště. Teď už se Tora nemusel obávat, že by se při tom děly nějaké nepřístojnosti. Vzhledem k tomu všemu se nebylo čemu divit, když se cítil tolik unavený a to ani nemluvil o tom, že si s Torou neodpustili svoje chvilky, kdykoliv k tomu byla příležitost. Jakmile se k jeho uším probojuje jeho hlas, který mu říká, aby vstával, otevře oči opravdu jenom neochotně. Převalí se na bok a natáhne ruku po budíku. Je na něm čtyři třicet. 
"Ty ses zbláznil..." Vydechne a oči zase zavře. 
"Co to do tebe vjelo, přebíráš Gacktův model?" Jeho nejlepší nepřítel totiž vstával ve čtyři, aby se mohl napustit zeleninou a jít běhat. Mana mu vážně nikdy nerozuměl. 
"Samozřejmě, že máme plný dům lidí." Co blbne? Bydlel tady s nimi veškerý staff a k tomu Nao se Sagou. Navíc se nijak neměli k tomu, aby se vrátili do Japonska. Poslal tam jenom ty členy svého týmu, kteří chtěli za rodinou a místo nich přiletěli zase jiní. Když s ním matrace nadskočí, protože Tora padne zpět do postele, konečně se zvedne na předloktí a obrátí rozespalé oči ke dveřím, kde… 
"No tak to si ze mě děláte..." Nedopoví to, jako první hodí polštářem po Gacktově úsměvu, když se tam tak opírá o futra a hned se začne hrabat na nohy. Nemá makeup, nemá vlasy, nemá skoro ani oblečení pro pána. 
"Nic neříkej." Namíří prst na Kamija, se kterým se dobře zná. Vždycky si hrozně rozuměli a ano, Mana má na sobě už zase pyžamko se Snoopym. Nao se Sagou už ho v něm taky viděli, ale ti zbylí dva ne a taky nikdy neměli! Rozejde se přímo ke Kamijovi, aby se s ním pozdravil a obejmul ho. 
"Co tady děláš?" Zeptá se udiveně, ale ten jiskrný pohled směrem k Hirotovi je… Mana na něj upře pohled hlásající No to si děláš… ano, už po druhé a pak podá ruku Hirotovi. To ani moc práce nedalo, prý konzervativní. 
"Vy jste se rozhodli, že svou kapelu zničíte úplně? Nestačí tři, musíte to dotáhnout?" Rýpne si a Gackt mírně pokrčí rameny. Mana bude nejspíš svou čelist lovit až před domem, protože tu je taky Show a… 
"Udělal jsi to schválně, protože jsme se o tom bavili. Využiješ ho a pak odkopneš." Hned se na něj zamračí a dovnitř se protáhne Nao jenom v tričku. Mana se ani neptá, jestli pod tím něco má, podle něj ne. 
"Když jsem vás všechny slyšel, nechal jsem připravit snídani, pojďte do jídelny." Řekne jim Nao zvesela. 
"Promiň, Mana-cha… sama. Chtěli jsme, abys měl překvapení, letadlo dorazilo později, čekali na přestup a vyšlo to teď na ráno. Saga je přivezl z letiště a..." Brebentí, zatímco poklízí Torovy věci, poházené po ložnici. Deformace z doby, kdy se o něj staral po infarktu. V jednu chvíli se ohne a ukáže opravdu hodně. No a co, za ním stojí jeho rodina. Hiroto se plácne do čela a odvrátí se. 
"Na kolonoskopii jsem nepřijel." Utrousí kysele, vezme Kamija za ruku a odvede ho odsud, než tady dojde psychické újmy. 
"Tora-chan, podej ten bič." Natáhne Mana dlaň, protože by Naovi nejraději jednu lísknul. A taky pro něj má maličko slabost od… no víte od kdy. 
"Cože?" Vypadne ze Showa vykolejeně, ale Gackt ho vezme kolem ramen a také s ním raději opustí ložnici. 
"Jednou ti to budu všechno vyprávět. Totiž jak to bylo doopravdy." Řekne dost nahlas, aby ho Mana slyšel a z ložnice se ozve zvuk tříštící se vázy. Gaktovy koutky vyskočí nahoru.

Tora, Saga, Kamijo, Show


"No to máme, ale přibyli další." Odfrkne si zpoza polštáře a vykoukne jen, aby viděl Manův výraz, když se konečně pořádně koukne ke dveřím. Uvnitř už je i Saga, který si s sebou nese kafe v hrníčku. Pořád má výraz, který napovídá, že se mu to spíš zdá.
"Tohle je minimálně na fotku do rodinného alba." Ozve se z jeho rtů a prohlíží si všechny.
"Nedělá." Prohodí Tora společně se Sagou s krátkým zasmáním. Tohle prostě jen tak někdo nevymyslí. Kamijo se postaví kousek ode dveří a se smyslným pousmáním nakloní hlavu mírně na stranu.
"Bonjour. To je z nové kolekce?" Prohodí s hraným zaujetím. Ale co si budou, Manovi to sluší i ve Snoopyho kůži a když vyleze z postele.
"Řekněme, že jsem se přijel seznámit, když sis na mě nevzpomněl." Zavrní měkce, oplatí Manovi objetí a sám se podívá na Hirota. V očích se mu blýskne s jistou provokací.
"Některým věcem prostě odolávat nemůžeš." Pokrčí zlehka rameny. Show ještě chvíli pozoruje Toru, který z postele asi nevyleze.
"To je vychování." Protočí očima, než má pozornost Many.
"Asi nebudu příliš zdvořilý, ale pleteš se, Mana-sama. Budu rychlejší." Pousměje se zlehka a podívá na Gackta, na kterého mrkne a přehodí si jablko, které ukořistil v kuchyni z jedné ruky do druhé a pozoruje Naa, jak dává ložnici dohromady.
"Jeden by neřekl, že vyměníš kapelu za uklízení." Dobírá si ho pobaveně. Tora už se začne zvedat z postele, je rád, že nemá na sobě něco podobného jako Mana. Manovi to sluší, kdo by se netulil,  ale on by v tom vypadal jako idiot a měl by to na triku ještě týden.
"Doufám, že je to ta slibovaná smoothie párty." Protočí očima tentokrát on a v hlavě se mu objeví ironie. Saga se málem utopí, když Nao ukáže….No, úplně všechno. Na komentář Hirota si jen odfrkne a už stojí Naovi za zadkem a táhne ho k sobě, aby toho nikdo víc neviděl.
"Už tu nejsem jenom čtyři." Upozorní ho majetnicky. Za to Kamijovi se odtud úplně nechce.
"Bič?" Ohlédne se ještě přes rameno.
"Jeden se nediví, že ti Klaha utekl." Poznamená ještě, než se nechá odvézt do kuchyně. Cestou vezme dlaň Hirota a přehodí si přes předloktí.
"Nejspíš se nějakou dobu zdržíme. Mohl bych ti ukázat svá oblíbená místa. Je to nádherná země, bude se ti tu líbit." Nakloní se malinko blíž.
"Se mnou." Pošeptá mu a už si trochu kriticky prohlíží připravenou snídani.
"Hm, vypadá to výborně, dáme si?" Nabídne mu a odsouvá židli, aby se mohl posadit.
"Jednou?" Pozvedne obočí Show, ale nechá se odvést Gacktem z ložnice.
"Nejsem si úplně jistý…" Zarazí se a prudce ohlédne přes rameno, když se ozve tříštění.
"Že to chci vědět. Někdy je nevědomost skvělá věc. Divím se, že Tora ještě žije." Zavrtí nad nimi hlavou a pak se podezřívavě podívá na Gackta.
"Nepřijeli jsme sem pro inspiraci, že ne? Moje kůže na tohle rozhodně není stavěná, to bys zrovna ty mohl vědět." Mírně se na něj pousměje a už si očima vybírá místo, kam se posadí.
"Taková snídaně se mi opravdu zamlouvá." Sáhne jako první po čaji, který musí rozhodně vyzkoušet.
"Není to jak doma, ale má jistě kouzlo." Kamijův hlas na sebe nenechá dlouho čekat. Zatím stojí za Hirotovými zády s dlaněmi položenými na jeho ramenech. Skloní se k němu na pár vteřin.
"Zamiluješ si i jídlo, věř mi." Broukne smyslně. 
"Nemysli si, že to bude Nao uklízet." Protočí očima Saga a pořád ještě urovnává Naovo tričko.
"Běž se prosím obléknout. Tohle chci vídat už jenom já." Tora se rozesměje.
"Dřív ti to nevadilo. Mimochodem Mana-sama, tohle už je tento týden třetí. Začínám přemýšlet o tom, že dekorace jsou u nás úplně zbytečné." Rýpne si do něj a s ještě trochu nevrlým výrazem zamíří ke svému oblečení.
"Co se stane, když tam nepůjdeme?" Podívá se na všechny.
"No dobře, já už mlčím. Taky jste nás mohli varovat." Vyčte to těm dvěma.
"Svět se úplně zbláznil." Brble si pro sebe, ale nakonec i on vyleze z ložnice v doprovodu Sagy.
"Dneska si dám kafe, a můžete za to vy všichni." Obviní je do jednoho a očividně mu netrhá žíly, že Kamija zase tolik nezná.
"Musím říct, že jsem do dneška neznal Manův vkus. Ale…On byl vždycky originál." Zatváří se Kami pobaveně.

Mana, Nao, Gackt, Hiroto


Mana chápe jisté Kamijovo zalíbení v těch Hirotových kukadlech, ale podle toho, co slyšel, je ten kluk malý ďábel s odmítavým postojem ke kde čemu a jasně vyhraněnými názory. Je na ně vážně zvědavý, jak jim to spolu půjde, ale… on má asi nejmíň co mluvit. Showovi věnuje úsměv, ale jeho oči prozrazují, že tomu příliš nevěří. Ten starý pardál by potřeboval nakopat zadek, ale bude na to Show stačit? V jednom si ale s Gacktem sednou už teď a to je ten postoj k vytříbenému vychování. Gackt pořád všude vykřikoval, jak se nesmí mluvit sprostě, jak musí být každý upravený a mít silnou vůli, bla, bla, bla… Ne, v tomhle je on sám mnohem víc podobný svému Torovi. Oni si budou ujíždět, kde budou chtít. Nao se na chvíli narovná a pokrčí rameny. 
"Nemůžu se na to dívat a Tora ještě není fit." Je to blbost. Tora byl fit až moc, dokazoval to při souloži s Manou, stejně jako tím, kolik toho tajně vypil a vykouřil, když si zrovna myslel, že ho vůbec nikdo nevidí. Pokaždé si to omlouval nějakým To mám za tohle a za tohle můžete vy a těch omluv bylo tak sedm denně plus všechno to, kdy byli zády… Když se za ním objeví Saga, zatváří se nejdřív zmateně, ale pak se kouzelně usměje. On žárlí? Ale to vůbec nemusí, není k tomu přece důvod. Hodí po něm sluníčkovým pohledem, pohladí ho po tváři a všechno mu odkývá, načež zmizí z ložnice, aby splnil jeho přání a oblékl se. Mezi dveřmi ještě vykoukne na Manu. 
"Nic takového, mám svůj zadek rád a ty jsi sadista." Houkne. Když si k tomu přisadí ještě Kamijo, Mana rozhodí dlaněmi v nevinném gestu. 
"Klaha o tom ani neví a stejně utekl." Prohodí, čímž vyzdvihne neskutečnou odolnost svého milého a pak si vymění úsměv s Torou. 
"Jestli tě to zajímá nějak blíž..." Povytáhne obočí na Kamija, ale Hiroto se vrátí a strčí hlavu do dveří. 
"Mě to rozhodně zajímá blíž, nabízíš trénink? Když tě praštím, řekneš mi, jestli mám ještě přidat?" Řekne něco do nebe volajícího a Manovi snad poprvé za život klesne brada. On to říkal! Myslel si to jen před malou chvílí a už se otáčí po Torovi, jestli to slyšel a bude hájit jeho čest. To už ale Hiroto s Kamijem v ložnici nejsou. 
"Ten je ale drzý..." Zlobí se Mana a hledá oblečení. Poznámku o rozbité váze záměrně neslyší. 
"To proto má pakt s Gacktem a Showem." Je to nadsázka, ale nediví se, že se spřátelili. Hiroto se nechá odvést ke stolu a pousměje se, když mu Kamijo nabízí, kam ho všude vezme. Vždycky byl ve vztahu v dominantní roli a teď je to poprvé, co se nechává rozmazlovat. Ještě si na to nezvykl, ale líbí se mu, jak o něj Kamijo usiluje. 
"Miluješ to tu, já vím." Řekne souhlasně a nechá si pomoct ke stolu. Jsou jako aristokracie této skupiny. Oba se na to jídlo dívají stejnýma očima. Kdyby ve Francii pobývat nechtěl, asi by měli problém. Byl hodně tradičně založený, ale na výlet proč ne? Rád dělal nové věci. Gackt zase pomůže ke stolu Showovi a nakloní se mu přes rameno se rty u jeho ouška. 
"Show-chan, zlatíčko, vypadám jako někdo, kdo by chtěl tvou porcelánovou pokožku urazit něčím podobným?" Ne, na tohle ho nikdy neužilo. Potrápí ho úplně jinak. Chvíli to trvá, než se k nim připojí i čtveřice, která má tohle všechno na svědomí. 
"Nao-chan, vidět tě s kalhoty je… hm… nečekané." Broukne hned Gackt a poškádlí tím Sagu. Mana se usadí do čela a konečně je zase pánem situace se svým typickým nic neříkajícím výrazem. 
"Arigato, Kami-chan, nikdy bych nechtěl být předvídatelný." Pozvedne na jeho počest sklenici s… Tak tohle zeleninové smoothie nechce pít ani on. Zase tu věc položí a rozpačitě se rozhlédne, co je tu jiného. Kluci to vzali doslova a skutečně jim připravili smoothie párty o půl šesté ranní a žaludek se z toho nekroutí jenom Torovi. Mana nevěřícně sleduje, jak si společnost v čele se Showem a Hirotem klidně dopřává špenátového koktejlu a nakonec zůstane viset očima alespoň na Kamijovi. To neuděláš – formuluje neslyšně rty. Ten byl přece vždycky jenom na červené.

Tora, Saga, Kamijo, Show


"Hm, velmi."
Broukne spokojeně Kamijo. Mohl by tady trávit opravdu dost času a dovolená zde, je to nejlepší, co si mohl naplánovat.
"Budeš taky, brzy tě o tom přesvědčím." Láká ho svým hlasem na chvíle strávené po jeho boku v této zemi. Show ještě chvíli pozoruje Hirota a Kamija. Nikdy by ho nenapadlo, že zrovna oni dva, ale on sám má co říkat. Jeho by taky nenapadlo. Koutku mu téměř neznatelně povyskočí, když stočí mírně oči Gacktovým směrem.
"Ne, to nevypadáš." Pomalu ho sjede pohledem od hlavy až k patě a sáhne po zeleném koktejlu. Jemu to rozhodně nevadí, už si prostě zvykl.
"Kdyby ano…" Nedořekne a jen pozvedne pravý koutek s nic trochu provokativním výrazem v očích. Však on by mu dal co proto, kdyby na něj zkusil sáhnout podobným způsobem. Tora znovu proskenuje pohledem celou místnost a zastaví se očima na Hirotovi.
"Musím říct, že jsem tě doteď vůbec neznal. Jak dlouho nám podobné choutky tajíš?" Rýpne si do něj rovnou a pomalu odsouvá sklenku se zelenou břečkou stranou.
"Promiň Ga-kun, ale tohle je na můj žaludek po ránu vážně moc." Ošije se a úplně cítí, jak mu přejíždí mráz po zádech. Saga už se pomalu nafukuje.
"Však ho taky jinak už neuvidíš." Stáhne obočí k sobě a je jasné, že kolem Naa začíná být omotaná žlutá policejní páska. Klidně obdivujte, ale z bezpečné vzdálenosti. Za to Showovi to vyžene obočí nahoru.
"Hm, musím říct, že vidět tě v podobném rozpoložení…Odkdy ti stačí jedny kalhoty? Sukně? Ono je to asi jedno." Věnuje mu svůj pečlivě natrénovaný úsměv, který by zvládl i v jednu ráno. No s tou hodinou není tak daleko od pravdy.
"Myslím, že jsem doteď hrál s někým, koho vůbec neznám, ani jednoho z vás nevyjímaje. Možná Nao, ten chodil bez kalhot vždycky." Mírně se mu ukloní.
"Vlastně je to v koncové fázi jeden společný jmenovatel." Podívá se s pobaveným zajiskřením v očích na Gackta.
"Řekni, koho máš ještě v plánu dávat dohromady?" Poškádlí ho trochu se skoro nezaujatým výrazem.
"Tebe už sbalil co?" Vrátí mu to i úroky Saga a usadí se vedle Naa, kterého si i s židlí přitáhne trochu blíž. Jen pro jistotu. Kami vypadá, že dění téměř nevnímá a stará se o svou společnost, ale opak je pravdou.
"Myslím, že ve tvém případě je předvídatelnost velmi neslušný výraz." Ujistí Manu bez váhání, a protáčí v ruce sklenku se špenátovou…Tohle se dá pít? Určitě by to měl mezi zuby a to nedopustí. Sám pomalu vstane a na chvíli zmizí z jídelny. Vrátí se s lahví červeného vína a dvěma skleničkami. Ani nestihne lahev otevřít a už se vrací Tora s třetí.
"Rád bych se ještě něčeho dožil a tohle nepřežiju." Natáhne skleničku po stole ke Kamijovi, který se shovívavě usměje.
"Červené váno je skvělé na krvinky. V přijatelné míře samozřejmě." Dá mu bez váhání školení. Jednu skleničku podá Manovi s decentní úklonou a druhou Torovi. Třetí si vezme sám.
"Promiň Hiro-chan, ale zelená mi nejde k vlasům ani očím." Zní to trochu povýšeně, než zhodnotí víno a pak přiloží sklenku ke rtům.
"Hm, není nic lepšího než začít skvělý den výborným francouzským vínem." Vydechne se smyslným podtónem.
"Tím bychom mohli naši exkurzi začít." Nadhodí směrem k Hirotovi a Tora vyprskne do sklenice.
"A skončíte…" Podívá se na Manu.
"Která ložnice je vůbec volná? Že bychom jim dali pokoj pro čtyři?" Uchechtne se ještě a setká se s vražedným pohledem Showa.
"Jestli máš pocit, že jsem sem přijel se s někým dělit o pokoj…?" Odmlčí se.
"Pořád jsem si ještě nerozmyslel, jestli tě vlastnoručně uškrtím nebo o tebe něco přerazím anebo ti to celé prominu."
"Já jsem z obliga." Vydechne úlevně Saga a myslí si, že ho není slyšet.
"K tobě jsem se měl v plánu dostat." Neopomene ho Show, ale jakmile přikládá sklenici, ke rtům, mírně se pousměje.
"Jeden, aby se pořád staral, třeba si nakonec ještě oddechnu." Prohodí s náznakem pobaveného povýšení.
"Třeba nakonec budu mít trochu víc času." Dodá si ještě spíš pro sebe.
"A budeš mít víc času…?" Nakloní se k němu blíž Saga, než těkne pohledem ke Gacktovi.
"To byla asi výzva." Na to, že je vzhůru už od tak brzké ranní hodiny, což je pro něj horší jak smrt, se cítí dost probuzeně.
"Myslím, že lepší výzvu, než Manův nesouhlas, nezvládneš." Ozve se s hranou zaujatostí Tora.
"Máš smůlu Show-chan i kdyby ses bránil." 
"A ty ses bránil?" Ozve se Showův klidný hlas s vyzývavě pozvednutým obočím.
"Baka." Zareaguje Tora a pošel do sebe zbytek obsahu sklenky. Tohle je tak na celou flašku.



Žádné komentáře:

Okomentovat