16. února 2021

Hromadné - Shin už se koupat nemusí. - část 3.


(jezero)





Aoi, Sena, Ricko, Boogie, Die


Die se uchechtne Torovým slovům, ale to válení v peřinách už nezní tak lákavě jako dřív. Něco mu říká, že už by to nemělo ten správný efekt a on by z toho byl nejspíš jenom víc mrzutý. 
"Až se uvidíme příště, vyměníme si klíče, hm?" Broukne. Je to docela velký přátelský krok, pro něj rozhodně a ani mu moc nedochází, že Tora je zároveň Reitův dobrý přítel a že by se nejspíš mohli náhodně potkávat. Jídlo není zrovna to, co by ho nalákalo, vzhledem k jeho nekonečným dietám, i když u televize rád hřešil. Z konverzace okolo zaslechne něco o tom, že se ostatní snaží Torovi vnutit potomka a na vteřinu zauvažuje, že přijede, ale jen proto, aby ho rytířsky zachránil a už jim ho nikdy nevrátil. Snad podobné choutky nelezou na toho jeho kluka? Nebo na koho tam vlastně? Je zvědavý, ale nezeptá se. Když Tora zmíní to krocení, nasadí zase svůj kyselý obličej. 
"Myslím, že jednu krotitelku už tam máte. Že přeju hezký den." S těmi slovy se s Torou rozloučí. Ne, nikomu si nepostěžoval, ale Hitomi už bude v jeho očích na vždycky pěkná kráva. On taky nechodil a nedělal jí přednášky, jak má mluvit se svým manželem. V rámci klidu a blaha celé skupiny bude opravdu lepší, když zůstane ve městě. Tora mu s tím Toshiyou nasadil parádního brouka do hlavy. Totchi se očividně nebál nechat Rukiho a Reitu samotné, ale on… opravdu mu to pořád není jedno a v tuhle chvíli za Toshiyou přebírá jejich žárlivost. Kruci, copak Toshiya nevidí, že Rei je zase singl? Co když po něm ten malý čert vyjede? Pak ho Die vlastnoručně… Hmmm. Zamračeně vrazí telefon do kapsy. 
Když Boogie vkládá to sousto do Torových úst, ani na okamžik by ho nenapadlo, jak by to mohlo vypadat nebo, že by Shinya mohl žárlit. Zarazí se a zčervená až v okamžiku, kdy se to zmíní nahlas a honem očima najde Ricka, ale ten vypadá podobně bezstarostně a kývne na to kuchání ryb. Už to se Zyeanem dělal, i když mu to nejde zdaleka tak obratně. Neštítí se zamazat si ruce. Je to jako s tím broukem. Senovi se zablýská v očích, když Tora pronese, že svlékací poker je čajíček a pak Shin prozradí název té hry. 
"A tohle hráli kluci a vyhráli Rei a Ruki? I když tam byli Toshiya a Die? Neurazil se Die třeba kvůli tomu?" Napadne ho a rozesměje se, ale Aoimu to přijde stejně neuvěřitelné a vymění si výmluvný pohled s Uruhou. Že do toho nakonec půjde Ru, to by si snad i tipl, ale Reita?? Hned taky Uruhovi očima naznačí, že on vážně hrát nechce, ani za sebe a už vůbec ne, kdyby měl někomu půjčit Zyeana. Jako by nestačilo, že byl sám nepřístupný, ještě se dívat, jak na něj někdo sahá a dávat k tomu souhlas, protože je to hra! No tak to ani omylem! Vůbec se mu nelíbí ten pohled v očích Seny, který je očividně všeho schopný a doufá, že Uruha k tomu bude mít stejný postoj jako on sám. Když dojde na to, že by mohl dát Torovi pěstí, rozhodně kývne, aby bylo jasno od začátku. Sena protočí očima. 
"Posero." Řekne neprozřetelně a ten pohled, který po něm Aoi vrhne, ho přinutí zacouvat za Uruhova záda. Umí se dívat vážně zle. Boo rozhodí rukama. 
"Já nevím, ještě jsme se vůbec nedostali k tomu, abychom nějaké hledali." Řekne naprosto nevinně, ale zní to přesně tak jako by jim říkal, že v posteli je stále příliš mnoho věcí k objevování. Asi se měl spíš divit, kde na tomhle Shinya byl, jako všichni ostatní a on místo toho naznačuje, že jsou největší nymfomani na chatě. Ale takhle to tedy nemyslel! Sena se tomu pobaveně řehní a vyměňuje si výmluvné pohledy s Rickem. Na Zyeana se teď úplně bojí podívat. Chudáček si nic neužije, úplně se mu to tlačí na patro, ale vážně se bojí, aby to nakonec nebyl on, kdo dostane ránu. Die to vzal statečně, ale on by se asi rozsypal a pak měl trauma z toho, jak vypadá. Naštěstí pro všechny jsou ryby brzy hotové a oni se místo dalšího popichování pustí do jídla. Chvíli se ozývá jenom spokojené mlaskání a olizování prstů.
"Nepůjdeme se koupat?" Navrhne po chvíli Boogie, aby takticky odvedl pozornost od té hry. Možná by ji mohli vytáhnout později, až u toho nebude Aoi… zeptal by se Zye, ale… až u toho nebude Aoi. Jen co Die zarazí telefon do kapsy, už mu zase cinká a hned několikrát za sebou. Jestli to je zase někdo jenom kvůli tomu, aby se vrátil na chatu, asi si změní telefonní číslo. Jenže na displeji svítí Reitovo jméno. Zabrní ho z toho v žaludku. Jako kdyby se bál to otevřít. On? Nesmysl. Hned si zprávy přečte a s každou další je o trochu udivenější. Pak se doopravdy mimoděk otočí a s pootevřenou pusou proskenuje ulici za sebou, než… moment… to je Reita a rozhazuje rukama. Přijel sem za ním? Cosi v jeho očích okamžitě změkne. Pak hned zostražití, jestli mu nepřijel taky vynadat, ale… psal přece, že mu chybí? Vykročí směrem k němu. 
"Zrovna jsem na cestě k Tora-chan, trochu si užít v jeho posteli a koukat na jeho porno. Copak potřebuješ, Čumáčku? Nebo snad chceš jít se mnou?" Řekne úplně neplánovaně. Bylo to tak spontánní, že tím překvapí sám sebe. Myslel si, že to mezi nimi skončí a místo toho ho zve na rande. No jo, asi je to rande.

Uruha, Tora, Zyean, Shinya, Reita


"Já se pořád divím, že Rei ještě žije, po tom co jsem viděl Toshiyu." Prozradí svůj vlastní názor na věc Uru.
"To bys je měl vidět, jak se do toho pustili s Diem. Jeden nestačil koukat, ti dva mají rozhodně talent." Neopomene komentář Tora a uznale pokývá hlavou. No jo, jemu rozhodně nevadí se dívat, jen ho pořád mrzí, že si s Rickem pořádně tu hru ani neužili. Asi ji bude muset vytáhnout doma a možná jim nějakou pro pokročilé přikoupí. Na chvíli vypadá zamyšleně, když to ještě nějakou dobu převaluje v hlavě.
"Tak to se divím, že je Rei i Totchi v celku a hlavně ta chata." Dodá znovu Uru s krátkým pokrčením rameny. Jen pořád nepochopil, co se mezi nimi stalo, že Die odjel. Třeba za to vážně mohla ta hra. Z dalších myšlenek ho vytrhne až Senův hlas, který označí Aoiho za poseru, ale pak mu cuknou koutky, jakmile se chce schovat za něj. Zahraje mu trochu uražený výraz, když se na něj ohlédne přes rameno.
"Tak ty bys na mě nechal sahat?" Pozvedne obočí a našpulí rty.
"No když myslíš." Už si zakládá ruce na hrudi a je jasné, že kdyby na Senu kdokoliv sahal, asi ani on nepůjde pro ránu daleko. Vymění si krátký pohled s Aoim, kterému kývne hlavou. V tomhle bude rozhodně držet basu se svým kamarádem.
"My si totiž svých Miláčků naprosto vážíme a vůbec se nám nelíbí představa, že by na vás kdokoliv sahal, aby bylo jasno." Už mu trochu měkne výraz, když se na něj podívá podruhé.
"Taková jedinečná věc, musí zůstat jen pro nás, víš?" Už se pomalu otáčí čelem k Senovi a teď už se zase láskyplně usmívá.
"Jeden by se z vás vsákl do země." Protáčí očima Tora.
"To je přece naprostý důkaz důvěry. Já si totiž nemyslím, že by náš..." Zarazí se na chvíli, protože se dostal do vod, kam se obvykle nepouští.
"Vztah mohlo cokoliv ohrozit. Takže bych mu klidně dopřál cokoliv, když bude chtít." Pokrčí rameny, ale ne, na tomhle to celé nestojí, jen prostě nemá hranice jako všichni ostatní.
"Asi bych jim k tomu zatleskal, kdyby jim to slušelo." Pokrčí rameny podruhé a to už se cpe rybou, jako první samozřejmě.
"Hold kuchařům." V očích mu spokojeně zasvítí a pak se podívá na Aoiho.
"Dobře i rybářům." Dopřeje mu taky chvilku slávy. 
Zye kupodivu dlouho mlčí a ta hra…Měl by na to vůbec odvahu? Přežil by, kdyby někdo sahal na Aoiho, ale asi by nedokázal sahat na kohokoliv jiného. Pro něj by to nebyla zábava, ale neskutečné mučení. Nese zrovna talířek s kouskem ryby Aoimu společně s pivem, než se usadí vedle něj.
"Já bych do toho nešel." Prozradí mu s pousmáním a už si vkládá mezi rty první sousto.
"Proč bych měl sahat na kohokoliv jiného, když mám tebe." Skoro by se nad tím začervenal a nakonec se mu opravdu trochu zbarví tváře.
"Navíc…" Odmlčí se a chvíli se kouše do rtu, jestli to říct nebo ne.
"Je to vždycky celou duší a já bych po tom nejradši prospal týden, hlavně v koupelně." Špitne mu, ale nevšimne si procházejícího Shina.
"Hm, začínám mít tušení, že proti vám, nejsme nic." Popíchne je opatrně oba.
"A už je mi jasné, že vás k nám nikdy nepustím, prošmejdili byste nám celý byt." Usadí se vedle Boogieho a začne ho spokojeně krmit. Po jídle zazní naprosto skvělý nápad. Tedy jediný, kdo se moc netváří je Uruha.
"Namočím si vlasy." Snaží se malinko bránit.
"Nenamočíš, Sena ti půjčí gumičku." Dobírá si ho Zye a už si tahá triko přes hlavu, aniž by si uvědomil, že by se měl stydět, ale on se do té vody vážně těší.
"Jdeme, dokud máme ještě čas." Pobízí všechny s novou energií a kolem něj stejně energicky poskakuje štěně. Bez váhání se otočí na Aoiho a začne mu rvát triko přes hlavu za hlasitého smíchu Tory.
"Ani hru nepotřebuje." Zye se zarazí uprostřed pohybu, když mu to dojde a zrudne.
"No co, jdeme se jen koupat! Asi…Jdeme?" S poslední otázkou se hravě podívá na Aoiho. 
"Začínám mít pocit, že budeme muset každý na jinou stranu jezera." Ozve se tiše Shin a schytá nevěřícný pohled od Uruhy.
"Tady?" Vypadá skoro vyděšeně.
"Neboj, Uru-chan, na tvůj zadek se dívat nebudu." Dodá ještě Tora a on sám už tahá Ricka z hader, jak kdyby byli doma a před tím…No, nejlepším.
"No tak se mi ukaž." Pobídne ho hladově.
"Uprostřed je ostrůvek, kdo tam bude první, je jeho." Ozve se soutěživě Zye a setká se s vyzývavým pohledem Tory.
"Výzvu přijímám." Přetáhne si triko přes hlavu a odhalí svá tetování.
"Aoi bude rychlejší." Ozve se hrdě Zye, jak kdyby to měl dokázat on sám.
"Bude…" Přidá se ke špičkování Shin.
"A pak se potopíte i s ostrůvkem." Přesune s k Boogiemu a zůstane stát kousek před ním.
"Budeš se taky svlékat?" Spojí dlaně před sebou a skrze řasy se na něj podívá.
"Mohl bych tě poprosit, abys řekl ano." Zasměje se tiše, ale trochu sebou trhne, když se ozve šplouchání vody. To už do ní po hlavě skočil Zye a k němu se přidává Tora. Skoro to vypadá, že chtějí vážně závodit.
"Co když se opálím?" Ne, on asi nikdy nebude typ na podobnou zábavu, ale...
"První půjdeš ty." Podívá se na Senu a s hladovým odleskem v očích, jde za ním a už sahá po jeho svršku, aby mu ho mohl svléknout.
"Za každý tvůj kousek jeden můj?" Pozvedne nepatrně obočí.
"Tahle hra by mohla být rozhodně pro mě." Zavrní, když se mírně nakloní, na krátko si ukradne jeho rty a přitom ho opravdu začne svlékat. To ale přece neznamená, že půjdou do vody no ne? 
V Tokyu právě Rei odpočítává minuty. Čeká od něj cokoliv, ale hrozně se bojí, že přijde odmítnutí. Potřeboval si to srovnat v hlavě. Uvědomil si, co je pro něj nejdůležitější a Die teď stojí kousek od něj. To je to, co pro něj znamená nejvíc a když o něj vlastně přišel…Vždyť ho miluje a dávno už to ví. S nadějí v očích sleduje, jak si čte smsky a pak se opravdu otočí. Přijde hrozný strach, že ho už nebude chtít vidět. Jakmile na něj promluví, skloní hlavu a musí se krátce zasmát, pak pomalu vzhlédne.
"To zní jako dost dobrý plán na dalších tak pět dní." Snaží se tvářit naprosto neutrálně, ale koutky mu cukají.
"Kdybys potřeboval někoho, kdo ví, kde má všechny piva a schovaný ovladač, vím o někom." To jeho Čumáčku už mu vážně chybělo. Před kluky by to asi nepřiznal, ale je to tak. Překoná vzdálenost mezi nimi a přemýšlí, jestli udělat na ulici něco naprosto nepřístojného. Nakonec se jen natáhne, zamíří rty k jeho uchu a opatrně se dotkne tváří té jeho.
"Víš, co úplně nejvíc potřebuju?" Zeptá se ho šeptem.
"Jeden z tvých koncertů, protože mám lístky, které se asi za deset minut rozpadnou." Odmlčí se na vteřinu, než nechá víčka klesnout a nadechne se jeho vůně.
"A Torův byt je tak hrozně daleko, stihneme to?" Mírně se odtáhne, aby se mu podíval do očí.
"Byl jsem pitomec." Přizná se rovnou.
"Kdybych tě chtěl měnit, nebyl bys to ty." Nejradši by si ho přitáhl k sobě, ale copak může na ulici?
"Ale budu z tebe zkoušet tahat to, co vidím pořád, o tom nepochybuj. Bude ti to hrozné lézt na nervy a naše štěně mi v tom pomůže. Jeho máš totiž rád taky." V očích se mu blýskne, než mu začne sahat pod lem trika u krku.
"Tak mi ukaž, jestli ji máš." Myslí tu hvězdu, kterou mu dal.

Aoi, Sena, Ricko, Boogie, Die


Tuhle reakci Sena nečekal, ale rozhodně měl, na to už by Uruhu mohl trochu znát. On to má úplně stejně jako Tora, přece to vůbec neznamená, že by někomu dovolil, aby na něj sahal, když u toho sám není a bez jeho svolení, ale takto? Nicméně už zůstane potichu a radši do toho nerýpe a nakonec je vděčný za návrh s koupáním. Stejně si ale s Torou vymění ještě jeden pohled, aby věděl, že s ním rozhodně sympatizuje a Ricko se tomu tajně řehní. Sena je přesvědčený o tom, že Boo a Shin by si taky zahráli, ale tohle bohužel nemůže hrát bez partnera. Ach jo… Hodí po Zyeanovi svou jídelní hůlku, když si ještě přisadí, že on by na nikoho jiného, než Aoiho nesahal. Je hrozný, takhle trhnout kapelu! 
"Než Aoi přišel, mluvíval jsi jinak, že jo Boo?" Narazí na jeden malý incident mezi nimi a práskne tím docela pikantní drb. Kde kdo si myslel, že s Boogiem to táhl on sám, ale chyba lávky! Boo okamžitě zvedne oči a usvědčeně zčervená. Rychle se rozhlédne jako by zadoufal, že se toho nikdo nechytí a spatří zaskočený, trochu zvědavý a hodně ostražitý pohled Aoiho. Hned zvedne dlaně do vzduchu. 
"To bylo dávno, ode mě nic nehrozí, vážně!" Brání se. Vždyť má Shinyu, proboha! Jako by nestačilo, že si věčně nabíhá s Rukim, teď se mu to bude dít i s Aoim? A oba působí asi nejděsivěji z celé jejich kapely. Aoi se tváří nadmíru spokojeně, když od Zyeana přede všemi padne tak hluboké vyznání, přivine si ho blíž k sobě a momentálně poletuje na osobním obláčku, kdy by všem nejraději ukázal, jak má vypadat pořádný a pevný vztah. Nikdy si nemyslel, že by ho potkalo takové štěstí a ono se to děje. Po té informaci o Boogiem se ale na Zye zvědavě podívá. 
"Jsi na černovlásky?" Vypadne z něj a Sena s Rickem se začnou řehnit. Aoi si nutně musí Boogieho pořádně prohlédnout, trochu ho porovnat sám se sebou, ale… Shinya si ho snad udrží u sebe? Nejradši by mu řekl, ať si ho připne na vodítko k malému Rukimu. Pak ale dojde na koupání a Uruhovo odmlouvání. 
"Já vím, jak ho dostanu do vody." Řekne všem a blýskne se mu v oku. Vymění si s Uruhou polibek, ale zabrání mu v dalším svlékání. Postaví se na nohy a začne si rozvazovat uzel na svršku. Provokativně a pomalu. Ještě pomaleji si přetáhne oblečení přes hlavu a začíná na sebe strhávat pozornost nejen Uruhy. Pak se zvolna hluboce předkloní, aby si mohl rozvázat sandálky a zout se a nakonec zbývají už jenom ty kraťásky. Docupitá ke břehu jezera, kde se k nim postaví zády, rozepne poklopec a pak je bezostyšně stáhne dolů a vystoupí z nich. Pod nimi jsou sice klasické boxerky, ale nohavičky mají z bílých kraječek. Sena se ohlédne přes rameno a udělá na Uruhu gesto Pojď ke mně. Boo se přistihne, že se nepokrytě červená a Ricko má obočí hodně vysoko, ale oči z něj taky nespustí. 
"Tohle nám dělá na turné pořád." Řekne neprozřetelně a pak se honem podívá na Uruhu. 
"Totiž, ne, nechtěl jsem říct… jen jsem chtěl říct..." Trochu se zakoktá a rozpačitě se zasměje. Aoi se dívat vážně nechtěl, ale stejně ho z toho vytrhne až triko, které mu Zye začne rvát přes hlavu. Rozesměje se, trochu mu pomůže a pak už společně s ním zamíří k vodě. Vážně se tam těší už co o tom od rána začali mluvit. V tu chvíli zazní Zyeanova výzva a Tora si prostě nedá říct a nedá. Buď o jeho plaveckých schopnostech nic neví nebo je ten typ, který je pro každou sázku. Aoi se po něm ohlédne přes rameno, blýskne se mu v oku a v další chvíli už se po hlavě noří do vody. Má svižné tempo, ale především vytrvalost! Tohle klání rozhodně vyhraje. Netrvá to dlouho a skutečně se pohodlně dostane do vedení. Když se na ostrůvku vybrodí z vody a ohlédne se za sebe, vidí, že Zye s Torou jsou na tom dost podobně. V duchu ale fandí svému miláčkovi, aby to dal i on. Ostrůvek pro ně sice vyhrál, ale stejně! Ricko se ani nepokouší o nějaké plavecké závody. Když viděl, jaké tempo nasadil Aoi, došlo mu, že musí mít nejméně tři zlaté z Olympiády, jinak to nedovedl pochopit. Úplně na pohodičku si vyleze na loďku, na které se rybařilo, na špici rozloží ručník a plácne sebou na záda. On, na rozdíl od Uruhy, klidně nějaký bronz nachytá. 
"No..." Otočí se nakonec Boogie na Shinyou, když jim už vůbec nikdo nevěnuje pozornost. 
"Podle mapy na internetu je kousek tímhle směrem malá zátoka." Nadhodí. Sice to tam na koupání asi moc nebude, ale mohlo by to být romantické, není tam vidět a určitě je to i z doslechu. Neví, kde se v něm tohle bere, ale od té doby, co má za sebou výtah, mu už nic nepřijde divné. Kluci jsou ve vodě, Ricko skoro spí, Sena se věnuje Uruhovi, on vezme deku, Shinyu za ruku a vykročí s ním tím směrem. Krásně se projdou a potom si užijí ještě krásnější odpoledne. 
Die zvedne koutek nahoru v typickém úsměvu. 
"Myslím, že Tora z té chalupy ještě několik dní nevyleze. Pět dní si u něj doma klidně užívat můžeme. Doufám, že máš klíče, protože já jsem mu je nešlohl." Jsou kamarádi, třeba je Rei vážně bude mít. Ten průvan by Torovi doma klidně udělal, už jenom pro tu legraci. Vždyť mu přece sám nabídl, že se tam má jít vybouřit? Všechno mu pak dokoupí a nic nerozbije. Když k němu Rei udělá krok blíž, něco v jeho žaludku se příjemně pohne. Jsou uprostřed ulice a kdekdo by je mohl poznat, ale stejně mu neuhne. Ani po tom, co všechno už se v bulváru propírá teď. Znovu se usměje. 
"Tak tobě chybí sex?" Řekne dost nahlas, aby se po nich ohlédla procházející chodkyně, ale Die ji v podstatě ani nevidí. 
"Stihneme to už jenom proto, že to je Torův byt." Řekne přesvědčeně. 
"Řádit v jeho posteli bude mnohem zábavnější." Pak ale zvážní a podívá se Reitovi do očí. Dokonce si na to stáhne svoje sluneční brýle z nosu. Vlastně ví, co mu tím chce Reita říct. 
"Myslím, že se budeme štvát navzájem. Tak jako doteď." Řekne a několik vteřin není úplně jasné, jestli to myslí mile nebo jako důvod proč v tom nepokračovat. Když se mu ale Rei začne sápat po tričku, stočí jeho ruku stranou, vezme ho kolem ramen a obrátí jejich kroky směrem k metru. Volnou dlaní sám zaloví pod výstřihem a nechá na světle zalesknout přívěšek s hvězdou. 
"Samozřejmě, že ho mám. Kvůli tobě mám taky na zdi flek od piva, budeš malovat." Oznamuje mu výsledek své náladičky. 
"Víš přece, že mám hezčí byt…" Rovnou oznámí, kde budou bydlet.

Uruha, Tora, Zyean, Shinya, Reita


Zye se přestane věnovat Aoimu v okamžiku, kdy padne něco, co bylo tak nějak úplně zapomenuto. Ne, že by se za to styděl, to v žádném případě, ale teď a tady..? Nabere podobný odstín jako Boo a zase přijde o slova. Dneska se mu to stává podezřele často. Co je to za divný den? On i Boo mají pozornost naprosto všech a to je snad ještě horší.
"Ty jsi teda pěkná potvora." Prohodí s nádechem zaskočeného pobavení směrem k Senovi. Aoi ho v tom klidně nechá koupat a ještě si přisadí. Naprázdno několikrát otevře pusu a pak se typicky zazubí.
"No jo, asi mám obsesi, která mi doteď nedocházela." Až moc zaujatě si pohrává s lemem Aoiho trika.
"Asi jsem hledal tu správnou černovlásku. Musel jsem vyzkoušet, jestli je to pravda." Vtipkuje, aby zahnal rozpaky a podívá se s vřelým úsměvem na Boogieho.
"Shin si vybral moc dobře." Pochválí Boogieho klidně na plnou pusu.
"A já taky." Prohodí malinko sebevědomě.
"Není černovláska, jako černovláska." Podívá se na Aoiho a štípne ho do zadku. Červená je skoro fuč a v rámci všeobecné dobré nálady, pošle Boogiemu vzdušný polibek.
"No nic, já letím radši do té vody." Zasměje se upřímně, když vidí nevěřícný pohled Shina.
"Já si snad půjčím od Totchiho tu brokovnici, to není možné." Rozhodí nevěřícně rukama a pak se zasměje taky.
"Kde jsem jenom nechal ten obojek." Rozhlíží se, jak kdyby ho někde měl a pak se tiše zasměje.
"Alespoň vím, odkud máš ty výtahy." Pošeptá Boogiemu, protože tohle je jen pro jeho uši. Uru pořád ještě vstřebává informaci o tom, co se v Jiluce dělo a..Jsou vážně jediní, kde členové kapely mezi sebou nic neměli. Tedy myslí si to, ale když se zamyslí nad Reiem s Rukim, už si zase tak jistý není.
"Asi jsem vážně mimo." Zasměje se krátce a nadechuje se, aby začal protestovat.
"Já nikam…" Hlas se mu zarazí uprostřed věty a už má oči jen pro Senu.
"Ty můj malý provokatére." Obviní ho měkce a už zase vrní jako hladový kocour, ale má pocit, že z něj to oblečení nakonec seskáče samo a do vody taky půjde dobrovolně.
"Budu hrozně mrzutý když si namočím vlasy." Pokouší se o poslední odpor a za smíchu všech, následuje Senu poslušně jako pejsek a už se na to svléká. Malý Uru je zdá se odolnější a očividně z lehátka jen tak nesleze. No jo, už nejspíš usnul. Pozornost všech je momentálně na Senovi a Tora hlasitěji polkne.
"Já se ti divím, že jsi po něm nešel." Dloubne do Ricka, který kouká dost podobně.
"Turné musely být hodně zajímavé, budeš mi muset vyprávět. Nemáš videa?" Zeptá se ho už malinko pobaveně, ale oba mají pozornost Uruhy, který se mračí takovým způsobem, jak kdyby mu někdo zlomil hřeben.
"Radši už nic neříkejte, ani jeden. Oči pravděpodobně potřebujete oba." Zpraží je, aby bylo jasno, že Sena je jen jeho. Asi ho nechá provokovat, ale za špatnou poznámku bude vraždit. Tora už se nadechuje, aby dodal, že je možná ani potřebovat nebude, ale pohled Uruhy ho donutí zavřít zase pusu.
"Páni, nikdy jsem si nemyslel, že budu mít strach zrovna z něj." Prohodí a už se radši pohne do vody, aby ty závody uskutečnily. Cítí se ve skvělé formě a věří si dost. Měl by tušit, že Aoi je na tom o dost líp, ale ta loďka, kde se rozvaluje Ricko, vypadá taky použitelně. Přesto se rozhodně snaží, ale může soupeřit tak maximálně se Zyeanem, který je stejně rychlý. Možná o kousíček rychlejší. Uruha jde poslušně za Senou a neváhá se ponořit skoro po krk. To už po něm natáhne ruce a přitáhne si ho k sobě.
"Že se nestydíš mi před očima balit úplně všechny." Vyčte mu, ale v očích mu dravě zasvítí, protože jeho to rozhodně nakoplo.
"Možná bych jim měl ukázat, co společně dokážeme, aby si nedělali naděje." Zavrní mu do rtů a dlaněmi sjíždí po jeho těle pod hladinou až na stehna. Ty jemně stiskne a vysadí ho nahoru, aby si je mohl zaklenou za boky. Povzdech na sebe nenechá dlouho čekat a pak se natáhne pro jeho rty, které smyslně políbí. Dlaněmi svírá dokonalé pozadí, za které ho tiskne k sobě. Bude mu vadit, kdy je všichni uslyší?  Teď si není schopný odpovědět. Ani nepostřehne, že Boo se Shinem, který má trochu nevěřícný a absolutně pohlcený úsměv mizí mezi stromy. Nějak se rozprchli, ale to je spíš dobře. Soutěž je úplně mimo jeho kapacitu. Kdyby nebyl, viděl by, jak se Zye škrábe za Aoim na ostrůvek jako druhý a Tora se ani neobtěžuje vylézat z vody.
"Tak fajn, je to vaše. Pak si ho půjčím, až skončíte." Mrkne na ně a sám se položí na záda na vodu a pomalým tempem se vrací ke břehu za Rickem. Teď už si asi všichni potřebují jít po svém. Dost družení, je čas na…družení ve dvou. Ušklíbne se nad vlastní myšlenkou.
"Nakopni stroj, Ricko-chan, už plavu." Křikne do prostoru a kdyby měl cigáro, asi si připálí. To by stihl, než by dosplýval až k němu a loďce. Když už je v její blízkosti, chytne se kraje a trochu s ním zalomcuje.
"Jen nedělej, že spíš, jsem tady a potřebuju zahřát." Prohodí bez známky studu a ani neví, jak se mu to podařilo a dostane se nahoru. Ricko musel dost vyvažovat a málem se převrátili.
"Pojď za mnou." Pobídne ho s malinko hladovým výrazem a dává si za úkol, že se na tu loďku vrátí, až tu nikdo nebude. 
Rei se málem rozesměje, když přijde Dieho poznámka. To měl taky čekat.
"Hm, ne je tak nějaký sex, ale s tebou rozhodně." Odkývá mu to naprosto klidně, ale s vřelým výrazem v očích. Je úplně jasné, že to není jen sex, co mu chybí. Hodlá mu to předvést, ale až budou někde v soukromí.
"To bude, ale první bych si ji radši prohlédl a možná převlékl. Nejsem fajnovka, ale podle mě odjížděli dost narychlo." Tak nějak počítá s tím, že byli s Rickem u Tory. Přesto všechno vytáhne z kapsy svazek klíčů a na něm i ty od Torova bytu. Stávalo se často, že neměli tour ve stejnou dobu, tak si trochu vypomáhali. Zalévat kytky, které stejně zvadly a krmit rybičky, které ani jeden nemá. Stejně mu pár úderu srdce vynechá, než přijde souhlas Die s pokračováním. 
"Doufám, že mi budeš pít krev ještě dlouho. Myslím, že bez toho, už bych si nedokázal představit život." Hledí mu upřeně do očí a pousměje se. Prostě si to přebere naprosto po svém. Jemu to ke štěstí stačí, to už zjistil a větší vyznání z něj dostane později. Podívá se na něj trochu nevěřícně, když ho vezme kolem ramen, ale neváhá a vykročí společně s ním.
"Vylil si kvůli mně pivo?" Podívá se na něj překvapeně, i když měl na jazyku něco úplně jiného a pak ho dostane podruhé.
"Taky tě miluju." Nahodí svůj sebevědomější výraz a zaostří na sovu hvězdu.
"Vyhasla by, kdyby ji měl kdokoliv jiný. Ale to bychom byli dva." Pokračuje dál a dneska ho svými řečmi prostě dostane, dá si to za úkol. 
"Věř mi Die-chan." Prohodí šeptem.
"Udělám všechno proto, aby se ti ode mě nechtělo ani myšlenkou. Jsou věci, které si musím pořádně natrénovat a budu tak dlouho, dokud mě nebudeš prosit, abych přestal. Jeden totiž nikdy neví, co Torova linka vydrží." Pokrčí rameny, ale bylo to schválně, aby věděl, na co naráží.
"Je na čase, abych se o tebe zase postaral, když to nedělám, vymýšlíš kraviny." Počastuje ho naposledy, když zmizí v metru a s každým dalším krokem přemýšlí, kam by ho mohl zatáhnout a připomenout mu do detailu úplně všechno, co mezi nimi předtím bylo. Minimálně malou ochutnávku, jako na tom zápase.



2 komentáře:

  1. Tak kompromis... ale obávám se abych se u toho jídla neudusila :'D
    No ještěže bez Reity by to ten efekt nemělo :)
    Ale notak, Die... bolí tě, že uhodila hřebíček na hlavičku? Nebo víc bolí ten nos?
    Aw, ale dobře že to udělal, aspoň se mohl nad tou jeho žárlivostí rozplývat :33
    Och, Aoi a jeho zlé pohledy... aby nakonec nebyl a hladu, až ho Zye zatáhne někam do křoví :33
    Aww, se z Booa rozpustím :33
    Až u toho nebude Aoi :'D
    Aaa, je to tam :33 Hmm, začal docela dobře... Nah já málem ani nedýchám...
    Aww, taky se z nich asi vsáknu do země :33
    Awwh :33
    Ale notah, Shine :D I kdyby nic jiného, máte na kontě výtah :D
    Och, tady začíná být horko :33
    Ten Uruhův "Tady?" výraz musí stát za to :'D
    Tak u tohohle bych vážně chtěla být :D :33
    Čumáčkování chybělo i mně :33
    Awwh, jup jup JUP! Tohle se mi líbí :33
    Jak si rýpou :D Taky touží po sexy zlostném Aoiově pohledu? :33
    Boo a Zye? Tak to čučím, ale představa je to hezká... :33
    Úplně vidím, jak se Aoi usmívá a lebedí si, když se Zye tak vyzná :33 Úplně spokojenost sama :D :33 Aspoň dokud Sena nepromluví :'D
    Och, s těma černovláskama to trefil :D :33 Aww, hezké, jak ho teď nic nerozhodí :33
    ...ehm, tak tohle je pořádná akce a všichni, co tam nejsou, o dost přicházejí :33
    Tak teď to zabil, to už nezakecá :'DDD
    Och, chci vidět Aoie plavat! :33 I Toru a vůbec všechny :D :33
    Boogieho návrh se mi dost líbí :33
    Líbí se mi, jak se hezky chytá :33 Přiznej, si to Die, už konečně :33
    Ten Torův výraz po návratu bych pak chtěla vidět :D
    No jen se nedělej, že tobě ne :D
    Jak je furt natěšený na tan Torův byt :'D A jesli Rei nemá klíče, polezete tam jak, po hromosvodu a oknem? :D to by taky byla zábavná podívaná :D
    Aww, ok, tak teď už je ze mě vážně jen ten masnej flek... :33
    Zye a přicházet o slova, to by se mělo někam zapsat :D Ale hezky z toho vybruslil :D
    Ten Shinův výraz bych chtěla vidět :D
    Proti tomuhle, Uru, nemáš šanci :33
    Hmm, moc moc hezké družení :33
    Teda líbí se mi, jak sr to mezi nimi uklidňuje, bez nějakých scén, prostě jak kdyby to už byla normálka :D :33
    Ohohoo, Rei má klíče, tak to bude teda pořádná jízda :33 Ne že by u Dieho nevyla, ale takhle královna dostane, co chce :D
    Aww, to bylo hezké i krásně trefné :33
    Aaaaaaa, jup, opět bych ráda ještě víc :33 Omg, teď se ale ještě odvážit k tomu epilogu...
    Moc děkuju za krásné počtení :33 Bude se mi po téhle povídce stýskat :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Die už na nos zapomněl, ale aby na něj štěkala ženská za věci, do kterých jí - podle něj samozřejmě – nic není? No tohle? XD Jako ona se ho prostě nebojí? Kaii, vem si to! Fuy je to! Si neumí ani vychovat ženu!
      Myslím, že takovou hladovku by Aoi mile rád přežil XD
      Boo je srdíčko <3
      Ty to prožíváš úplně stejně jako my, možná ještě víc XD A to je moc dobře <3
      To je pravda, ten výtah a ještě po tmě, byl fakt boží. Takové dusno s takovýma trdýlkama, to jeden nečekal XD
      Já ho mám taky úplně před očima XD
      Awww tahle přezdívka už Reitovi rozhodně zůstane úplně na vždycky. Možná mu tak Die řekne i v rámci jiné povídky XD
      Když ony jsou ty Aoiho oči docela návykové. Já myslím, že by Zye měl začít být ostražitější. To víš, až se všichni oťukají a rozkoukají, pár takových ops, jsme čtyři v posteli akcí, už tady bylo XD
      My jsme taky nějak čučely, ale docela se nám zachtělo o tom vědět víc XD Možná nějakou kratičkou záležitost XD Uvidíme XD
      Sena promluví, na Aoiho se zvrhne kýbl s ledovou vodou a je po idylce XD
      Oni by měli být všude už jenom v klubíčku, protože ať je to kdo je to, vždycky ten zbytek prošvihne něco hodně pikantního XD
      Já taky Oo Ta ramena, ty svaly, ty mokré vlasy… jenže teď už budu navždy myslet na Miss Brown a její koment o Aoim a vaně… Xx
      Přece nemůžeš být nejlepší kamarád bez klíčů od bytu, kdo by Torovi zaléval umělé kytky?
      Aoi má hodně supernaturálních schopností, umlčet Zye je jedna z nich XD
      Člověk by nejraději skákal od jedné scény ke druhé a každou si pořádně rozepsal. Je to neskutečně návykový mor. Vždycky to přiroste k srdci a pak jenom nééé, už není místo, čas, nic prostě néééé!
      Hlavně to zakázané ovoce, že jsi v cizím a chceš mu dokázat, jaký uragán umíš udělat, to si Die přece nenechá ujít. Jen ať si Tora užije všechny fantazie a otázky, jaké by to mohlo být, kdyby… a on je bude mít, i když Ricka miluje! XD Die je taky měl XD
      Nám se po ní taky bude stýskat, jenže tímhle trpíme vždycky, když něco dopisujeme :( Moc děkujeme <3

      Vymazat