15. února 2021

Hromadné - Shin už se koupat nemusí. - část 2.

(jezero)





Aoi, Sena, Ricko, Boogie, Die


V první chvíli to Senovi nedojde. Asi proto, jak neuvěřitelná by mu taková nabídka přišla i přes fakt, že už spolu stejně v podstatě žijí. K sobě domů už se vracel jenom občas, většinou pro věci a nebo vyučovat. K Uruhovi domů žáky vodit nemohl, protože se prostě nehodilo, aby byl jeho byt takto veřejně dostupný, vzhledem k jeho slávě. Pak ale všechno zapadne na to správné místo a on k němu pomalu obrátí zaskočenou tvář. Zvedá se na ní široký úsměv a v očích začíná nebezpečně jiskřit a vzápětí Uruhovi padne kolem krku, div se pod nimi to lehátko nesloží. Tora samozřejmě nemůže zůstat zticha, takže se do něj obuje podruhé. 
"Jsi moc hodný, že jsi mi nabídl svou pomoc. Chlap jako ty s tvýma ramenama se nám bude hodit, Uru by nemohl všechno nosit sám. Jsem vážně rád za skvělé přátele." Řekne jakoby se nechumelilo a Ricko se hlasitě rozesměje. Rozhodně mu ale taky pomůže se stěhováním. Pomohl by u Zyeanovi, kdyby nebyl takový tajnůstkář. 
"Co Boo, nechceš to vzít taky? Ať nestěhujeme každý víkend někoho, když se to může sfouknout najednou?" Nadhodí a Boo doopravdy silně zčervená. Ne, že by nájem neplatil už jenom na ozdobu. Ricko to pochopí hned. 
"Ahá, tobě stačí už jenom jmenovka na zvonek, no tak to odnese i Shinya." Odmávne to dlaní a ignoruje fakt, že Shin má možná větší bicepsy, než oni všichni dohromady. Boo by na to vážně moc chtěl něco říct, ale to by mu Shin zrovna nesměl šeptat do ouška všechny ty sladké nepřístojnosti. Jeho tváře ho samozřejmě okamžitě usvědčí, ale stejně se mu podívá zblízka do očí a hravě mu v nich zasvítí. Ve stejnou chvíli se k nim vlísá malý Ruki a Boo k němu klesne pohledem. 
"Myslíš, že je takový i ten větší?" Teď se ptát může, teď tu Ruki není, aby si před ním zase naběhl. Ono stačí, že použil slovo větší a ne velký. Láskyplně Shinyu políbí, když mu řekne, že je jeho záchranou a uvnitř se mu rozhoří příjemný, vřelý oheň. Přesně takový chce pro někoho být. A to by si nikdy nepomyslel, že to bude někdo jako Shinya. Na lodičce už se Aoi vrhá k prutu, profesionálně navíjí a chvíli to vypadá, že ulovil minimálně lochnesskou příšeru. Zye ho u toho pobízí a je to vážně skvělý pocit. Teď to nesmí zvorat, jinak dobrovolně klesne na dno. Za chvíli už sahá po podběráku a tahá z vody solidní úlovek, ze kterého se rozhodně nají víc jak jeden. Spokojeně se na Zyeana zubí a připraví rybu o háček, než ji hodí do kýble. To, že u toho budou oba zapatlaní a smrdět rybinou, jim je očividně jedno. Ještě se přece bude kuchat. 
"Nejsou zvyklé potvory, tady to půjde snadno. Ráno půjdeme zas." Dává najevo své nadšení z rybolovu. Nechápe, proč už nešli dávno. Pak se na Zye konečně pořádně podívá a spokojeně se usměje. 
"Pro tebe cokoliv." Opustí jeho rty kompliment, kterých většinou nemá zase tolik. Ne, že by si je snad Zye nezasloužil. Propadá mu pořád víc. Vymění si s ním držení malého Aoiho, aby teď mohl chytat spíš on a pak si pojedou dát na břeh do nosu. Mezitím na břehu se už rozvoní Rickův starter, jak s láskou říká předkrmům typu sýr a klobásky, které se pěkně pečou, zatímco Tora telefonuje. Po očku po něm kouká, ale není dobře slyšet, co říká. Diemu se celou dobu dařilo ignorovat telefon, ale když se o to snaží i Tora, to už je co říct. Vážně ho zajímá, co k tomu chce dodat zrovna on, takže to nakonec zvedne. Ze zvuků v pozadí je slyšet, že je doma a běží mu tam televize. 
"Jsi tak závislý na fotbale, že ses trefil do přestávky. Máš už v hlavě program, viď?" Broukne melodicky místo pozdravu. 
"Co je, stýská se ti po někom pořádném?" Nerýpe do Ricka, spíš potřebuje svou dávku obdivu. Doopravdy mile se usměje, když z druhé strany zazní, že mu tam chybí nafukovací Die a namotá si při tom pramen vlasů na prst. Tora prostě umí chápat jeho humor. Proto si asi tak dobře rozumí s Re…. Ne nebude na něj teď myslet! Znovu se zasměje, když dojde na Shinyu. Ano, má ho přímo před očima, chudáček jeho maličký. Asi by chtěl, aby si nasadil závoj nebo co. 
"Jaké prvotřídní zboží?" Dá najevo, že s Torou je ochotný mluvit, jenže se na druhé straně začne dít něco zvláštního. Podle jeho nadávek je jasné, že tam není sám a dívá se na něco hnusného. Pořádně se na gauči posadí. 
"Co tam máte?" Zajímá se. 
"Co to tam dělají?" Zadívá se Aoi směrem ke břehu, když vidí Toru a Uruhu, jak poplašeně poskakují okolo. Odsud to vůbec není k pochopení. Zye už tahá z vody druhou rybu a brzy budou moci za nimi, ale… chtějí vůbec? Když utíká i Tora? Sena zvedne oči od brouka v ruce opravdu nevěřícně se podívá do Torovy tváře, než se hlasitě rozesměje, až z toho zakloní hlavu. 
"Děláš si legraci? Takový chlapák jako ty?" Zamává broukem ze strany na stranu. 
"Hele, Ricko-kun, pojď mu ukázat, že to nic není!" Volá na svého kamaráda, který k němu vykročí a převezme si brouka, aby si ho taky zblízka prohlédl. Hned na to Sena posune pozornost i k Uruhovi. Je hrozně roztomilý, když se takhle štítí. Boogie by byl nejraději, kdyby zůstali u té pusy, ale vypadá to, že brouk je momentálně lákavější. V duchu si povzdechne, ale nechá se táhnout blíž k té potvoře. Nemá s ní takový problém jako kluci, ale sahat na ni rozhodně nemusí. Jemu nepřijde roztomilá ani trochu. Nejistě vedle Shinyi postává a pak si vzpomene na gril. 
"Někdo to musí stáhnout z ohně!" Hned zneužije výmluvu a chopí se nandávání na talířky. Sena nad tím vším stojí vítězoslavně s rukama v bok. 
"A pak, že já jsem podle vás největší holka! Podpatky a rtěnka vítězí a hora svalů se klepe v koutě!" Dál se Torovi posmívá. 
"Proč se krčíš v koutě?" Dožaduje se odpovědi Die, který tohle zaslechl a ano, ještě pořád je na drátě.

Uruha, Tora, Zyean, Shinya


Shin jen pokrčí rameny.
"Třeba ano, zeptám se, jak budeme zpátky." Usměje se nevinně, ale v očích má jasně vepsanou malinkatou provokaci. Třeba ho tím přivede malinko do rozpaků a vůbec nepochybuje, že by se tím pobavil i Totchi a Die…Ne, ten ne, ten tu není. Koutky mu malinko opadnout, ale to mu vydrží jen do chvíle, než je nadosah brouk.
"No teda, ten je velký." Zašvitoří rozverně a už už by na něj chtěl sahat. Trochu rukou ucukne, protože se bojí, ale hned se odváží a zkusí to podruhé. Pak přijde pohled přes rameno a tiše se rozesměje.
"No nevím, jestli bych vám neměl s tím stěhováním spíš pomoct já." Baví se na Torův účet stejně jako ostatní.
"Já už si Boogieho v podstatě nastěhoval, jen tak nějak nenápadně." Usměje se zlehoučka a podívá sena Boogieho s láskou v očích.
"Už nám vážně chybí jen ta cedulka." Klidně jim to práskne. No co, stejně už má Boo i klíče.
"Jen mi nesmí dát košem." Ohlédne se na něj, když zrovna zamíří ke grilu a spokojeně si povzdechne. Tora zase malinko ucouvne, protože nevěří ani Shinyovi, že by si nějaký ten vtípek neopustil. On mu ten nevinný výraz vůbec ale vůbec nevěří. V tom bude nějaká pitominka.
"Jen zůstaňte pěkně, kde jste." Varuje je všechny do jednoho a málem zapomene, že ten telefon má v ruce.
"Jo jo, samozřejmě, že mám. Přece nekamarádíš jen tak s někým. Já vím, kdy mám volat a neotravuju, když se to nehodí." Popožene svoje sebevědomí, které právě dost trpí. Tak se toho štítí, to je toho.
"Jasně, že jo. Potřebuju někoho, kdo se mnou tu flašku vypije. Mám jich tolik, že jsem bez šance." Podaří se mu odpovědět, ale pořád má oči přilepené na Senovi, jak kdyby ho tím mohl udržet daleko.
"No a co, nemám to rád. Nesnáším ty potvory." Snaží se hájit sám sebe, ale moc se mu to nedaří. Když se k nim přidá i Ricko, už se tváří dost rozladěně.
"Ricko-chan. Běž od toho dál. Kruci, tohle je tak na koupání v savu, je ti to jasné?" Představa, že na něj bude potom sahat, mu ježí vlasy na zátylku a pořádně. Uruha je taky v bezpečné vzdálenosti.
"Hai, přiznávám, v tomhle jsem vážně holka." Rozhodí rukama v rezignovaném gestu, ale sám si dodá trochu odvahy, aby se šel podívat kousek blíž. Ne, tohle nikdy nepochopí.
"No fuj." Zopakuje podruhé.
"Co na tom všichni máte?" Udělá zase několik kroků zpátky.
"Nemůžeš sbírat třeba motýli, ti by ti slušeli mnohem víc." Složí mu vlastně kompliment a tak trochu doufá, že se Senova pozornost stočí právě tím směrem. Ti jsou přece jen neškodní a mají styl, tohle ho nemá ani trošičku. Zye nadšeně povzbuzuje Aoiho a jemu chvíli dění na břehu uniká.
"No teda, to je kousek." Prohlíží si rybu, kterou vytáhl. V očích má nadšené hvězdy. Tenhle koníček je vyloženě na život a na smrt.
"Ráno, večer, klidně tu bud spát." Sdělí mu, aby bylo jasné, že on má rozhodně stejnou závislost. Sám se chopí prutu a zkušeně nahodí.
"Doufám, že taky něco chytím, nerad bych byl pozadu." Pokývá hlavou a ohlédne se přes rameno.
"To netuším, ale za chvíli všechno vyplaší." Zamračí se na břeh, než se rozesměje.
"Podle toho, jak se sena tváří bych to tipoval na nějakou šíleně velkého brouka, minimálně." Zkonstatuje hned a pak sebou trhne, protože málem o ten prut přijde.
"Kruci! Budeš pro mě skákat i do jezera?" Zeptá se ho, když zápasí s rybou a pak málem přepadne dozadu, protože tah povolí.
"Chmf." Odfrkne si.
"Potvora." Dodá ještě, ale už se zase usmívá. Namotá vlasec, hodí na háček druhou návnadu a nahodí podruhé. Trvá to sotva vteřinu, když zase zabere a tentokrát se mu ji podaří vytáhnout.
"Doufám, že bude větší." Naráží samozřejmě na tu Aoiho a …Oči mu padnou na rybičku snad menší, než byl červ na háčku.
"Eh." Poškrábe se ve vlasech, než se rozesměje.
"S tímhle nenakrmím ani Senu." Narazí na jeho postavu a protočí očima.
“Holt, ty jsi tu lovec." Podívá se na Aoiho a záměrně ignoruje fakt, že ho musel pomalu po celém Tokyu nahánět on.
"Tohle není ani na památku." Dělá si legraci sám ze sebe, než se pořádně zadívá na břeh.
"Neměli bychom tam zajet? Tora vypadá, že umře v příští vteřině." Stará se maličko, ale ani se nesnaží přemáhat koutky.
"Já se nekrčím." Dopoví Tora Diemu do telefonu.
"Sena má nějakého radioaktivního brouka velikost bengálského tygra a já je fakt nemám rád." Prozradí mu nakonec a hodně si to přibarví, aby nevypadal jako úplně pitomec.
"Dokonce i Ricko na něj sahá. Vidíš, všichni se proti mně spikli. Tohle je hrozná banda. Potřebuju fotbal, flašku a někoho, s kým si můžu pořádně zařvat." Tak nějak ho obviní, že tu není a samozřejmě za to taky může.
"Ještě, že tu není Rei, ten by utíkal jako první. Prostě žádná podpora." Vůbec mu nedochází, že zmínil TO jméno, prostě teď má jeho prioritní myšlenky právě ten brouk. Uruha už vypadá víc načuřeně, než před chvíli.
"Sena-chan, polož tu věc zpátky do toho keře, možná ještě o kilometr dál a pojď za mnou." Vábí ho smyslným, ale pevným hlasem.
"Jinak nedostaneš vůbec žádný dárek, který na tebe doma čeká. Myslím to vážně!" Vyhrožuje mu? No jistě, jak kdyby nestačilo, že jsou tu všude kolem mravenci. Začne se rozhlížet kolem sebe, jestli nějakého uvidí. Asi brzo vyskočí na to lehátko a odmítne se z něj hnout. Možná by to měl zkusit jinak. Našpulí rty, jak přemýšlí a pak se konečně odváží a připlíží se k Senovým zádům, na které se natiskne. Obejme ho pažemi a stiskne zlehka předloktí, aby ho nasměroval zpátky ke keři.
"Tak a teď ho hezky pusť." Šeptá mu do ouška, ale je moc blízko, aby si uhlídal tichý povzdech.
"Pro Senu je asi štěně málo, je na čase přemýšlet o něčem mnohem náročnějším, co Uru-chan?" Ozve se Torův hlas, když dlaní naznačuje něco u pasu, co je nenechá spát ani na vteřinu další minimálně dvacet jedna let a už je u grilu a u Boogieho, kterému bezostyšně nahlíží přes rameno. Brouk je v trapu, může se jíst!
"Hm, jeden by to všechno samou láskou snědl. Ty si vem Shina, tobě to bude stačit." Zasměje se a krade mu kousíčky ještě horké.
"Vidíš, Die-chan, je tu jídlo, chlast obří televize a já, co víc by sis mohl přát." Samozřejmě si neodpustí další poznámku, protože ten telefon pořád nepoložil.
"A taky ta hra. Boo vypadá, že by si ji taky rád zkusil." Připomene mu to, co přivezl s sebou. Uruha hledí konsternovaně před sebe, protože mu hodně pozdě dotekla slova Tory.
"Cože?" Zareaguje asi za pět minut, když si v hlavě přebere, co by dělal, kdyby se toho Sena chytl.
"Ale ne, to jsou pleny, všude nepořádek a pozvracené oblečení." Zavrtí hlavou, jak kdyby to bylo úplně jasné. Shin se uculuje do dlaně.
"Ale no tak Uru-kun, copak mi chceš říct, že by to někdo jako ty nezvládl?" Zamrká nevinně jako panenka, ale oči nakonec stočí směrem k Boogiemu, kde už je nebezpečně blízko Tora.
"Jeden, aby si na tebe dával pořád pozor." Obviní ho a i když se směje, přesto v něm malinkatá žárlivost přece jen je.
"Co takhle obojek, Ricko? Ještě jsi o tom nepřemýšlel?" Přitočí se k němu a zlehka do něj dloubne loktem.
"Cože?" Málem se zadusí Tora, protože ho samozřejmě slyšel. Mezitím se ke břehu blíží i loďka. Naštěstí má Aoi víc štěstí, než Zyean. Není to jenom jedna velká ryba a zdá se, že grilování je zachráněno.
"A co jsi chytil ty?" Zeptá se Tora s popíchnutím.
"Rýmu?" Dodá ještě a když Zyena ukáže miniaturní rybu se širokým úsměvem, rozesměje se na celé kolo.
"Tak z toho nenakrmíš ani toho brouka." Zye se na oko urazí.
"No co, měl jsem štěstí na Aoiho, to mi úplně stačí." Vyplázne na něj špičku jazyka.

Aoi, Sena, Ricko, Boogie, Die


Pro Boogieho neexistuje důvod, kvůli kterému by měl chtít dát Shinyovi košem. To by ho dřív musel odehnat on sám, ale doufá, že nic takového se prostě nikdy nestane. Všechno, co bylo na grilu, už má nandané na talířcích a zamává na kluky na loďce, aby věděli, že je to hotové, ale pokud nemají nachytáno, asi se stejně nevrátí. Hlavním chodem totiž mají být jejich čerstvé ryby. On sám se neubrání, aby neochutnal a spokojeně si olizuje mastné prsty od sýru, zatímco bystrým pohledem sleduje tu pokračující hysterii. Die na druhé straně telefonu ještě chvíli poslouchá, než mu dojde, že našli nejspíš nějaké zvíře, hmyz nebo něco takového a Tora z toho má psotník. Má… tedy měl doma Reitu, takže ví, že ten to taky nesnáší a nejspíš si v tom oba notují. Ne, že by se Die musel objímat s pavouky, ale stejně by mu ten pohled na pištící pány zvedl náladu. Teď je ale jasné, že Tora už věnuje víc pozornosti broukům, než telefonátu s ním a pro sebe se měkce pousměje. 
"Ty to zvládneš. Po takovém nervovém vypětí to vypiješ jako nic. Měj se, Tora-chan." Broukne a chce zavěsit. Stejně pochybuje, že si toho Tora všimne, dokud bude brouk někde v okolí. Rei tam s nimi není. A kde je? S Rukim? I teď ho ta představa neskutečně žere, ale je tam přece Toshiya a viděl, jak se k němu Ruki tiskl. Ne, odtud nic nehrozí. Snad! Vztekle hodí prázdnou plechovkou proti protější stěně, protože se té Reitovy přítomnosti není schopný zbavit, vstane a odejde na sebe hodit bundu, aby mohl vyrazit do města. Musí mezi lidi a nějak to přerazit. Možná požádá Kaoru, aby mu rozbil hubu nebo Kya, aby mu udělal psychiatra. I tak si ale pořád drží telefon u ucha, dokud na něj Tora zase nepromluví. 
"Co je? Už jsi přišel na to, že ten brouček je menší, než ty?" Začíná znít trochu nepříjemně. Ta Torova věta, že je tam on, by se mu líbila, kdyby s sebou neměl svého kluka. U toho zamyká a sbíhá schody. Sena vůbec nečeká, že by se Uruha mohl objevit tak blízko. Najednou ho ale cítí na svých zádech, stejně jako dobře slyší ten jeho povzdech. Nakonec zvedne dlaně do vzduchu, nechá brouka Rickovi, který ho pobaveně pustí na svobodu a jakmile brouk zvedne krovky a rozletí se jim okolo hlav, vypísknou i oni dva a o metr uskočí. Jako na povel se začnou hlasitě řehnit, protože tohle nečekali ani oni a ve vlasech to mít nemusí a pak už je od brouka konečně klid. Teprve v ten okamžik Senovi dojde, na jaké téma to tady kluci žertují. Vypadá ještě konsternovaněji, než Uruha, když se na něj zmateně otočí. Kdyby neřekl nahlas slovo pleny, asi by mu to nedošlo nikdy. Názor na to ale má stejný.
"Cože? To ne, ne, mě stačí ti, co chodí hrát na kytaru, nemám ani kousíček nervů navíc!" Na to je moc mladý a plný touhy si užívat. 
"Vy si pořiďte dítě!" Ukáže na Toru a Ricka a Ricko zbledne. 
"Ne, ne, to ne, všechny peníze jsem dal do motorky a dalších tisíc let mi žádné nezbudou. Nemůžu se starat o dítě finančně nezaopatřený." Mává rukama ve vzduchu, než ho do nosu udeří vůně jídla a vykročí rovnou k Boogiemu. 
"Tak ukaž, jak se mi to povedlo." Řekne mu se smíchem a vyfasuje záhlavek obracečkou. Boo se jen zamyšleně usmívá a nic nekomentuje, dokonce se pootočí, aby sám dal Torovi sousto do úst. Kdyby šlo o něj a o Shinyu, zvládli by to. Ale ne s jejich rozvrhem. Vždyť kvůli tomu váhali i jestli být spolu. Když se Aoi na lodi dozví, že kluci nejspíš chytají nějaké brouky, zaujatě se tím směrem podívá. Už chápe, proč tam Tora i Uruha tak poskakují, ale co si budou povídat, je rád, že je na lodi a nemusí nikomu odkazovat, že on se nebojí. Asi by na to i sáhl, ale s velkým sebezapřením. 
"Ten Sena je někdy hrozné..." Chtěl říct hovado, ale radši to nedopoví. Zbytek rybaření je už hlavně sexy podívaná nebo upřímný smích, protože Zye je komediant a umí si udělat legraci sám ze sebe. Takový vnitřní klid a mír Aoi dlouho nezažil a je to jenom díky němu. Nakonec mají nachytáno dost a on přikývne na jeho slova, že by se měli vrátit. Teď je to on, kdo vezme za vesla loďky a dostane je zpátky ke břehu. Přesně v okamžik, kdy Shinya navrhuje Rickovi obojek na Toru. 
"To aby byl alespoň deset palců tlustý." Hned to okomentuje, když se Zyeanem tahají loďku na břeh a hned po ní i kýbl s rybami. Když míjí Toru, dá mu záhlavek za to, že popichuje Zyeana a vrazí mu ten kýbl. 
"Necpi se a jdi kuchat, ať jsi taky užitečný, toho už se snad nebojíš, ne?" Vrátí mu rýpanec za obecného veselí. Ricko se kouše do rtů, aby se taky nesmál a vrhá po Torovi na oko omluvné pohledy. Tora jim nakonec pomůže, všichni tři si důkladně umyjí ruce a převléknou se do čistého a pak už se ryby pečou na grilu. Aoi se na ně vážně moc těší, ale to asi oni všichni. 
"Jakou hru jsi myslel, Tora-kun?" Zeptá se z ničeho nic Boogie, protože jemu úplně uniklo, co to kluci hráli, když byli tuhle na výletě. Ricko po něm otočí obličej a blýskne se mu v oku. 
"To nechceš hrát, věř mi." Řekne. 
"Svlíkací poker?" Chytne se toho hned Sena a sleduje ryby jako kdyby týden nejedl. 
"Jsi blízko." Řekne Ricko a Aoi ihned zostražití. Nemohli si to vymyslet, dokud byli na lodi? 
"Není to nuda?" Ptá se dál Sena. 
"Copak se nesvlékáte v šatnách?" Mohl říct Jsme samí kluci, ale… jejich preference ležely právě tady. 
"A ve veřejných lázních?" Ne, jeho nahota prostě vykolejit nemohla. 
"Říkám blízko, ne že hoří." Mračí se Ricko. Boo mlčí a obrací ryby na posledních pár minut. 
"Hmm… a kdo vyhrál?" Zeptá se. +Nerýpej do toho!+ Napomíná ho v duchu Aoi.

Uruha, Tora, Zyean, Shinya, Reita


"Hej, hej počkej, ještě nezavěšuj. To mi přece neuděláš." Snaží se Tora přesvědčit Die, aby to jen tak nepokládal. Měl pravdu, on na tohle není stavěný. Jak by někdo jako on mohl přemluvit Die, aby dostal rozum? Pak by to samé udělal s Reitou, ale…Asi se prostě moc snaží nebo co.
"Zníš teda pěkně nabručeně, Die-chan, měl by sis skočit ke mně domů pro kámoše. Vyválej se klidně v peřinách, to přece jenom přežiju, ale na porno mi nesahej." Varuje ho ve svém vlastním duchu. Tak nějak úplně upustil od snahy, aby se ti dva dali dohromady. Na tohle je krátký i on. Navíc...Je tu jídlo a nádherně to voní.
"Kdybys to jenom viděl, ty sýry, za chvíli i ryby, pokud se ti dva nezapomenou na loďce a nebudeme mít po svačince." Uru si úlevně oddechne, protože na to Sena má úplně stejný názor.
"No vidíte, lepší výběr Sena mít nemohl. Prostě si dokonale pasujeme." V jeho očích je zase nekonečná zamilovanost a pomalu, společně s ním se sune ke grilu. Teď je to Tora, kdo málem polkne vlastní jazyk.
"Byl jsi moc dlouho na sluníčku co? Já a nějaký prcek? To je horší, než ten brouk." Protáčí očima.
"Už mu někdo vážně tu pusu zacpěte a je mi úplně jedno čím." Neví, co by měl první stíhat. Nechce se mu Die nechávat jen tak a zároveň tady musí hájit svůj vlastní vztah, aby někoho nenapadlo mu něco malého, uřvaného strkat do bytu.
"A to je další důvod, proč sem patříš. Tuhle bandu musí někdo krotit." Sdělí Diemu. Tora už poslušně otvírá pusu, aby si sousto vzal a schválně se podívá na Shinyu. No jo, Andílek žárlí, to je taky dobrý. Pobaveně se nad ním šklebí.
"Máš to vážně skvělý." Pochválí to Boogiemu a položí si znovu hlavu na jeho rameno.
"Boo by mohl nakrmit spíš mě, nemyslíš?" Ozve se konečně Shin trochu víc pevným hlasem, než je u něj zvyklé a už pakuje Toru dál od něj.
"Tak vidíš, Die-chan. Všichni se tulí se všemi a nechci vůbec vědět, co se děje v chatě. Totchi se sbalil a prý musí nutně na vzduch. To ty holky." Ani mu nedojde, že mu právě práskl, jak napůl o samotě zůstali Rei a Ruki. Jenže to netuší, že Rei už se z nákupu nevrátil. Toshiya s ním mluvil hned ráno a nasadil mu jednoho brouka do hlavy. Jenže tohoto se vůbec neštítil, právě naopak.
"Radši dvacet, radši dvacet." Ozve se Zye na ty palce kolem Torova krku a nepokrytě si prohlíží Aoiho zadek, když se sklání k lodi. U toho sám naklání hlavu stranou.
"Pan Z by potřebovala klapky na oči, jinak se ani nenají." Prohodí Tora a povzdechne si. Ty ryby s telefonem v ruce vážně nevykuchá.
"Promiň Die-chan, musím jít nebo beze mě pojdou hlady." Tohle znělo dost upřímně, tedy ta omluva.
"Ještě se ozvu, neměj strach, někdo si do tebe ještě musí trochu rýpnout. Nezlob." Popřeje mu a snad jen poslední povzdech značí, že mu z toho není dobře. Jasně, má Ricka, po tom, jak ho bránil, už ví, že ho miluje, ale kruci…Die…No jo, prostě ho ta dlouhonohá potvora baví a má o něj starost. Nakonec přece jen telefon odloží a pustí se do jedné z ryb.
"Jasně, že nebojím, kuchání mi jde ze všeho nejlíp." Blýskne se mu v očích a podívá se na Ricka.
"Jdeš mi pomoct?" Zeptá se ho s jistou provokací. Zye se pohodlně usadí do trávy a chvíli si hraje s malým Aoim.
"No jo, co je to za hru?" Vyzvídá taky.
"Na to nemáte koule. Svlékací poker je proti tomu hra pro děti." Zazubí se na všechny a to už se Shin nenápadně blíží.
"Ani Totchi na to neměl a málem vyletěl po druhém úkolu." Prozradí jim zase malinko víc, než mrkne na Ricka.
"Nejmenovalo se to Nevinné hrátky?" Prohodí Shin úplně spontánně, když rozmisťuje poslední kousky na talířky a ještě chytá něco dobrého k pití. V polovině pohybu mu dojde, že to řekl nahlas a už rudne.
"No ne, Shin má zdá se mnohem větší přehled, než by se mohlo zdát." Okomentuje to Uru s pobavením v hlase. Už jen to, jak se Tora otočil, značí, že se přesně trefil.
"No počkej, kdo všechno hrál a jo, kdo vyhrál?" Ptá se Tory jak největší drbna pod sluncem. Tora se už baví kucháním ryb a jen k nim krátce vzhlédne.
"Podle výrazu a toho, kdo byl víc naštvaný, vyhrál asi Rei a Ruki." Práskne na ně mnohem víc a už se pobaveně culí.
"No počkej, to kecáš." Vybafne Zye a už na něj valí oči, aby jim řekl víc.
"Mám ji s sebou. Chceš ji vidět, štěně?" Pobízí ho a koukne na Aoiho, co on na to.
"Aoi ti dá pěstí, chceš dopadnout jako Die?" Přidá se Uru. Je si očividně jistý, protože pochybuje, že by to kdokoliv z nich chtěl hrát.
"Ty si bereš podobné hry na grilování?" Ptá se ho Shin, který chystá trochu koření na ryby a zase se nehlídá.
"Shin je tu zvětší expert, jak to tak vypadá." Teď už se neudrží ani Zye.
"Boo asi začínám být zvědavý, co se u vás děje. Kolik těch her doma máte?" Ne, tomu prostě nešlo odolat. 
Mezitím se už Rei blíží k Tokyu. Toshiya s ním řádně zatřásl a nepotřeboval k tomu ani rán pěstí. To by stejně asi nepomohlo. Myslel na Die celou tu dobu a nakonec se ozvala jeho paličatost. Kdo jiný by to z něj mě dostat, než právě on sám? Však on ví, jak moc mu propadl hned první noc a …Pokud to nechá jen tak být a nezkusí pro to něco udělat, už se sám na sebe nebude moc ani podívat. A už vůbec n Rukiho, který spokojeně vrká s Toshiyou. Kruci, ti dva to zvládli a on by neměl? Tak to ani náhodou! Neví vůbec, kde by ho měl hledat, ale rozhodne se jet rovnou k němu domů. Cesty jsou volné, jak nikdo nikam nejezdí a tak mu průjezd jindy rušný městem nezabere tolik času. Chudák jeho dodávka už vážně zní, že se za chvíli rozpadne, jak jí dal zabrat rychlou jízdou. Zaparkuje na parkovišti poblíž Dieho domu a vydá se s rukama v kapsách po ulici. Když ho ale vidí vycházet z domu, zastaví se a vytřeští na něj oči. Jestli tohle nebylo znamení, tak už neví. Zůstane stát a vytáhne z kapsy svůj telefon, aby napsal zprávu.


Chybíš mi.





Odešle první, aby vzápětí začal psát druhou.



  Mám tě pořád před očima.




Pošle i tohle a po očku pozoruje jeho reakci.


Skoro tě vidím, jak kdybys právě stál přede mnou. Jen…Mohl by ses otočit. Chtěl bych ti vidět do tváře, až mě pošleš do háje.



Napíše i poslední a teď to přijde. Teda snad se zkusí alespoň ohlédnout, než na to dojde. Když to udělá, tak asi jen rozhodí rukama, protože v první chvíli nebude vědět, co říct. Ale…Prostě musel přijet. Vidět ho a říct mu pár věcí.



2 komentáře:

  1. Psát na mobilu je zlo :D Ale aspoň si rozšíří slovní zásobu a nebude mi opravovat jména kluků :D " Boo-chan" už mi dokonce nabízí sám :D
    Aww, to je hezké :33 Teď jen, Uru, doufej, že doma neskrývá nějaké terárium :'D
    Ti už to mají hezky zařízené :33 Jen aby ta dodávka nebyla potřeba na plyšáky :D
    Hmm, tak kdo se vytratí do lesa jako první?
    Určitě je takový i ten větší :D A lísání nevím, beztak se zrovna "někomu" rovnou vrtí v klíně... :D
    Nah, chci ten jejich rybolov nahrát :33
    Hm, Die už zase jede, tak by mě zajímalo, jestli u toho fotbalu nebulí jak želva a nesnaží se ožrat...
    Kluci musejí mít teda kino :'D Když utíká i Tora :'D
    Sena jak král :'D Ten jeho proslov :'D Já tu brečím smíchy :'D
    Hm, tak si pořád říkám, kde je zašitý ten Rei... snad se mu nic nestane...
    Se mi líbí, jak tam Shin s Boogiem cukruje, zatímco má toho brouka :'D
    Tohle je scéna :'D Jak kdybych tam s nima byla :'D (ale osobně bych taky zdrhala :'D)
    No jo, aby Zye nevěděl:D
    Lepší čudla, než nic :D Aw, jak mu lichotí :33
    Prý radioaktivní :'D A s tím tygrem :'D Omg kde mám kapesník, tu úplně slzím :'D
    Aj, tak teď vykročil na tenký led... anebo mohl by si Die začít aspoň úplně malinko dělat starosti?
    Jak Uru vyhrožuje :'D A jak ho zpacifikoval, no už to chtělo dost odvahy :D
    Hm, Tora to zkouší dál...no, sama jsem zvědavá, jak toto dopadne
    Prý Boo :'D
    No nevím, jestli by se toho Sena chytl, ale kdyby jim byl pes málo, já myslim, že Kai by se občas rad podělil :'D Holky mají dost strýčků, ke kterým by se dalo jet na prázdniny :D Třeba by pak začali uvažovat o třetím :D
    Hm, aby se toho obojku Tora nechytil :D
    No, jen tak se těch myšlenek na Reie nezbaví...
    Hahaaaaaa, jak už zase žárlí :D :33
    Ti se umí vrátit v pravou chvíli :D Jak mu Aoi vrazil ten kýbl :'D
    Nene, Boo-chan, to nechceš vědět :D
    No, kdo vyhrál :'D Aw, Boo, jsi sladký, ale tady bych dala na varovné pohledy a stopla :'D
    Ohoo, tak Rei a Ru zůstali doma sami... hmm :33 Hezká je to představa, jak Ru Reitu utěšuje a pomáhá mu to zvládnout, a Totchi je v tom vážně až po uši, když tam s ním nechá Rukiho samotného :33
    Ah jo takhle :D Tak jsem to předtím pochopila dobře :D Teda ten Tora mi motá hlavu, a tuším, že i Diemu :33
    No, sobě by asi obojek dát nenechal, ale o Rickově krku by asi dlouho nepřemýšlel...
    Ještě aby neměl Shin přehled, s takovou bandou, s jakou pracuje :'D
    Och :33 Tak Rei na to šlápnul a jede si pro svou královnu :33 Omg, já jen doufám, že to Die ocení a aspoň na malinkou chvilku neudrží tu svoji masku... i když by bylo nejlepší, kdyby ji před Reiem konečně shodil...
    No teda, napětí by se tu dalo krájet :33 Sakryš, mám hlad už a obzvlášť po tom grilování tam... to je dilema toto, co první, oběd, nebo další díl? :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty to píšeš na mobilu??? To by mě jeblo. Já tam nejsem schopná napsat ani smsku, úplně to nesnáším a ty tam vystřelíš sloh. Klobouček… Aww, kawaiii <3
      Naštěstí je Sena vrací do volné přírody, mít je doma už by asi bylo moc i na něj, prý mazlíčky nechová… ehm… až na všechny velké a malé Uruhy…
      Nikdo neříkal, že pojede jenom jednou XD
      Myslím, že s jeho partnerem to ani jinak nejde XD I kdyby nechtěl… musí XD
      Jaké ryby by asi byly nakonec loveny, že? XD
      Die uražen level 999, myslím, že už ti nikdy neodpustí XD
      To jo, pištícího Toru už možná nikdy neuvidíme XD A ještě dostane čočku zrovna od Seny XD
      Neboj se o něj, ten si vždycky poradí <3
      Shin sice vypadá jako adept číslo jedna na útěk před broukem, ale ten se jich taky nebojí. Pro něj je roztomilé i… no napadají mě hodně hnusné věci nevhodné publikace XD
      Zyemu musíš lichotit <3
      Já tě chci u toho smíchu vidět, to musí stát za to. Mohla bys nám to někdy nahrát jako zprávu na mess XD
      To by se líbilo nám všem, ale neboj, sem tam si je i dělá. Hodně málo a hodně tajně. To víš, ještě nikdo není v život ohrožující situaci XD
      Uru přišel na to, že prskání nic nezmůže, tak nastoupila mnohem účinnější taktika XD
      Tora se snaží, ale Die je paličák.
      Aby jsi s tím třetím nebyla blíž, než si myslíš XD Ale jak říkáš, i když je Kai často pryč, i on si občas udělá rád odpoledne bez dětí a kluků je tolik, že ani nebudou hlídat moc často XD
      On se toho chytne, ale že by ho nasadil sobě, to asi opravdu nehrozí XD
      Aoi se s tím moc nes… někdo musí být ten, co to rozsekne XD
      Já myslím, že tím víc ho žere zvědavost XD
      Ona je to tak hezká představa, že jsme měly hrozné roupy, aby jim to spolu ujelo, teď už to můžu přiznat. Jenže pak jsme viděly toho Toshiyu a dokonce i naše srdce pookřála. On už je Totchi tak v háji, že už ho tam právě nechá i samotného a to už prostě nejde. To by byly nejhnusnější rozchody v historii našeho psaní. Zatím na to nemáme „kule“.
      Tora umí, co? XD
      Já to říkala, že jestli to někdo zvládne, tak Rei <3
      Jeden by si hned dal s nima, co? Já bych mohla grilovat furt.

      Vymazat