30. prosince 2020

Hromadné - Volání divočiny nejde odolat. - část 3.


(chata)



Aoi, Ruki, Sena, Kai, Die, Boogie


Boogie tu jejich kuchyň pochopí, až když padne slovo Výtah a okamžitě se začervená. Nezůstane ušetřený Senova docela šokovaného výrazu, když se po něm ohlédne a očima se ho ptá, jestli on, jejich stydlivý basáček skutečně souložil se Shinyou někde na veřejnosti. Ihned zatahá Uruhu za rukáv. 
"Oni byli ve výtahu a my ještě ne." Stěžuje si jako by mu Boogie vykoupil poslední lahvičku parfému a celkem zdařile ignoruje, že vedle nich stojí taky Hitomi. V ten okamžik k němu dolehnou i slova o vodě a zasměje se. 
"Člověk se tu ihned dozví preference svých kolegů, aniž by se musel na cokoliv ptát. Začínám vážně litovat, že tu není Ricko." Prohodí ještě při připíjení. Poznámka se spodkami rozesměje úplně všechny, dokonce trochu i Aoiho, kterému spadne z ramen jistá nervozita z toho počtu lidí okolo. Tak už se to všechno o všech ví, tak co? Vlastně je zvyklý i na tu představu Rukiho a Reity a jejich hraní to nikdy neovlivňovalo. 
"To se vážně vůbec nikdy nehádáte?" Zajímá se, než mu kluci zmizí z očí. Už??? Nemohli počkat alespoň na večer? Tváří se pohoršeně, jako by sám poslední dny dělal něco jiného. Další salva smíchu padne, když si Hitomi začne dobírat Kaie kvůli flašce a bubeník si zvolna založí paže na hrudi. Tedy jen do chvíle, než musí Kayu sundat ze stolu. Sena se při té poznámce na hluk v ložnici ani nezačervená, ale rozhodně je mu vidět ve výrazu tváře, že zrovna dvakrát potichu nebývá. Pokrčí při tom jemně rameny. 
"Já se nikdy držet zpátky nemusel a po pravdě..." Výmluvně se podívá na Uruhův profil. 
"Nemyslím si, že to vůbec jde. Myslím, že si vezmeme ložnici na druhé straně domu od té vaší." Navrhne nejlepší řešení pro všechny. 
"A kdo to odnese vedle vás?" Broukne Boo a okolo Seny se trochu vylidní. Sena nad tím musí protočit očima. Boogiemu opadnou koutky, když se dozví, že hlídá jako první, jenže to už je zase všechna pozornost u Kaie, který taky lehce pobledne a udělá krok vzad, jakmile mu začne jeho žena hrozit. Všichni se znovu sborově rozesmějí. Tohle bude opravdu veselá parta a to je dobře, když spolu budou několik dní v jednom domě. Možná taky třeba týden nebo dva, podle situace s epidemií. Kai se šklebí, když je napomínán malý Kai a kluci to hned otočí proti němu, ale zároveň pozoruje Boogieho a Shinyu, jak si přivlastňují předposledního pejska a znovu upře němé, ale všeříkající oči na Hitomi. Malý Kai zůstal poslední bez páníčka a jeho žena ještě neřekla vysloveně ano. Jenže všichni kluci teď jednoho mají a Ruki má Korona. Vážně pošlou malého Kaie pryč? No jo, pán domu, co nikdy nechtěl psa, ho chce jako první. Klasické… Všichni se významně podívají na Aoiho, když na něj Zye píchne, jak to doopravdy bylo s tím psem, ale Kai se toho stejně chytí. 
"Když přemluvili Aoiho, musí to s tebou být hračka." Popichuje svou ženu znovu a Sena se uculuje, ale brzy už jim věnuje jen zlomek pozornosti. Pomaličku se přesouvá od baru směrem ke kuchyni. 
"Hmm, to ještě nevím, musíme otevřít všechny skříňky a hlavně tajné přihrádky víš?" Brouká a Boo protočí očima. 
"Tak vyvěste Uruhovy spodky, protože když je tam pověsí Sena, mohli by si myslet, že tam je Uru s Hitomi." Prozradí zase něco pikantního a všichni se znovu rozesmějí. 
Mezitím v pokoji se Ruki skoro vyděšeně podívá na Reitu. 
"Rozmysleli? Myslíš, že by prostě nepřijeli?" Umí si představit jen jediný důvod, proč by ho tu Toshiya nechával. Rozmyslel by si to celé. Kousne se do rtu a uvědomí si, že má doopravdy strach. Raději se přesune k minibaru, kterým je vybavený každý pokoj a najde malé lahvičky s destiláty a plechovky s pivem. Jednu hodí Reitovi na postel a sám si otevře víno. Napije se rovnou z té flaštičky. Posadí se na postel vedle Reity a chvíli hledí před sebe. Byl Die opravdu tolik nečitelný? Co byl potom Toshiya? Tomu Reitovu popíchnutí se rozesměje. Pro většinu lidí byl Ruki oříšek, ale s Reitou si dokonale rozuměli a znali se tak dlouho… Chvíli pozoruje jeho profil, jak popíjí pivo. 
"Všichni si myslí, že jsme si zalezli a něco tu děláme..." Prohodí jenom tak, než vstane a jde se podívat k oknu, ale na příjezdovce se nic neděje. Krátce povytáhne mobil z kapsy, ale taky na něm nic není. Vrátí se zase zpět k Reitovi a položí se na záda vedle něho s nohama svěšenýma z postele. 
"A my tu zatím chlastáme..." 
Mezitím se i Die dívá do svého telefonu a zvedne koutky. Takže Tora přijede. To bude veselo. Zajímalo by ho, jestli Rei bude rád nebo si tím nastolí tichou domácnost po zbytek pobytu. Nad tou Torovou poznámkou se ušklíbne. Asi myslel psa a tak podobně, ale jeho ego nepřipustí nic jiného, než že mluvil o čemsi docela jiném a samozřejmě je to součástí jeho těla. Malý velký Die-chan…Líně stočí pohled na Toshiyu vedle sebe. Ví zcela jistě, co se mu teď honí hlavou. 
"Na zápase." Řekne po pravdě a tváří se nevinně, když si provokativně namotává pramen vlasů na ukazováček. Však toho spolu taky měli dost na to, aby věděl, že proti němu není Totchi úplně imunní, i když to se díky Rukimu mohlo změnit. 
"Co myslíš, jsem toho schopný nebo ne?" Mluví o Torovi? O něm? Prostě si hraje. Potřebuje to jako kyslík k dýchání, vědět, že je neodolatelný. 
"O tenhle se podělit můžu, ale dost kope… i když ty máš rád výzvy, co?" Škádlí ho dál. Kdyby se provalilo něco podobného, měl by na jeho místě z Rukiho docela strach. Pak si ale odfrkne a pohodí hlavou, když upře oči z okýnka. On že taje? A co bylo tohle, hn? +Nebo lžeš sám sobě?+ Musí se zeptat v duchu svého já. Ano, i on už by nejradši jel na tu zpropadenou chalupu. Nejspíš ani nepozdraví ostatní, dokud nebude vědět, že je Rei oblečený a celou dobu všem na očích. Toshiya má pravdu, to se stát prostě nemůže. Do restaurace klidně kráčí po jeho boku jako by k sobě patřili a užívá si pohledy okolí, které si to určitě myslí. Oběd si užijí do posledního sousta a kapky a nakonec se dost zapomenou v přátelském rozhovoru, takže na další cestu vyrazí skutečně skoro za tmy. Už to ale není daleko. Když Rukimu pípne telefon, už mají s Reitou něco popito a baví se vzpomínkami na společné cesty. Celý rozesmátý zaostří na fotku Toshiyi a Die a… smích ho okamžitě přejde. 
"Baka..." Ucedí a vrazí telefon před oči Reitovi. 
"Jsou to pěkní parchanti..." Raději to vypne, ale hrozně moc ho žere, že by mu nejradši poslal něco zpátky. Nakonec telefon zase vytáhne. 

My už jsme pěkně ubytovaní… to víš musíme pořád věrohodně předstírat, když tu ještě nejste!!!



 Tak! Je to nakonec jejich vina, co čekají, že asi budou dělat, když s tímhle vším začali? Trvá to jen asi dalších patnáct minut, když před hotelem zazní pískání gum. 
"Měli bychom zamknout a dát před dveře skříň. Nevím, jestli kvůli nim nebo kvůli klukům, až je uvidí a všechno jim dojde." Pípne Ruki. 
Die vyskakuje z auta jako první a propálí celou chatu podmračeným pohledem, který jde jemu i Toshiyovi na jedničku. 
"Kde je někdo z Gaze, aby nám zaparkoval?" Křikne dost hlasitě na to, aby ho někdo uvnitř slyšel. Uru je kdesi v tahu se Senou, ale Aoi je pořád ještě s Kaiem a ostatními dole ve společenské místnosti. 
"Slyšeli jste to?" Zeptá se a ohlédne se na Shinyu. Jeho výraz je všeříkající. Kai je u okna první, div se nepřerazí. 
"Co má tohle být?" I Boo se tváří zmateně, ale nějak se mu nelíbí, že to teď vypadá jako Shinyi práce a pozvání. 



Uruha, Reita, Zyean, Shinya, Hitomi, Toshiya

"Vedle nich?" Ozve se Zyean, když zhodnotí Senu od hlavy až k patě.
"Někdo, kdo je rozhodně hlasitější. Tohle je skoro na sázku." Dodá ještě a protočí plechovkou piva, když si natáhne nohy před sebe. Už s ním šijí zase všichni čerti a vůbec se nehlídá. Asi ho zas bude muset někdo trochu vrátit na zem nebo uklidnit a to jde jen jediným způsobem. Podívá se na Aoiho a zazubí se, aniž by se tentokrát začervenal. 
Za to Uru pozoruje Senu a přemýšlí, jestli by byl vážně ochotný ten výtah vyzkoušet. Jelikož má teď myšlenky jen na to, že by si ho klidně v té kuchyni dal a vůbec by mu nevadilo, že má za zadkem, v podstatě dvě kapely, asi přestává pochybovat.
"A kde ještě?" Broukne smyslným hlasem, když se k němu konečně probojuje a přitáhne si ho za boky k sobě. Přihrádky nepřihrádky, teď na ně stejně nebude čas.
"Výtah už mám napsaný." Šeptá mu dál a je mu jasné, že dlouho v téhle společnosti nevydrží. Potřebuje totiž jen jedinou.
"Já bych šel hledat ten pokoj nebo možná saunu, vířivku?" Dává mu návrhy, u kterých je úplně jasné, jak to skončí. 
Zye po očku pozoruje dění kolem a momentálně se nejvíc baví nad tím, jak se Kai brání své vlastní ženě. Tohle snad ještě neviděl. 
Shin už je maličký a snaží se pomalu schovat na pohovce, nejspíš vsáknou do polstrování.
"No páni. Jeden by si nemyslel, že leader…" Odmlčí se, protože si vyslouží pozornost Zyeana.
"Vypadá to zajímavě, že? Asi si něco vynahrazuje." Odkašle si a stejně se neubrání popadnout Aoiho za zápěstí na vteřinu přitáhnout blíž. 
"Už nemáme tolik publika za zadkem." Podívá se nahoru do jeho tváře, s nevinným výrazem a hravostí v očích, kdyby tu byli úplně sami…Tenhle scénář by jednou taky velmi rád realizoval. 
"Ale no tak, Hitomi-san." Vloží se do toho konečně Shin a nasadí ty nejprosebnější oči, které jen dokáže.
"Podívej se na něj, jak je roztomilý." Zvedne Kaie před svou tvář, ale ten má dost svou hlavu na to, aby po něm cvakal zoubky.
"Ano a to je přesně důvod proč ho nikdo jiný mít nemůže, potřebuje pořádnou výchovu." Stočí přemlouvání úplně jiným směrem a čelí skoro výhrůžným pohledům drobné ženy.
"Jo, podívej na něj, když jsi dokázala postavit do latě Kaie velkého s tím chlupatým to půjde samo." Přidá se Zyean, opírajíc se Shinovi o ramena.
"To bude přece pro holku jako ty naprostá hračka, nebo si myslíš, že na to nemáš?" Zazubí se a nakloní hlavu na stranu, stejně jako štěně v Shinově náruči. 
Hitomi těká očima z jednoho na druhého a pak klesne na štěně. Je vážně roztomilý a mohla by toho využít, když bude Kai doma. Prohánět je oba... No proč ne, o jeden krk víc nebo míň, na tom už asi nesejde. Hrdě pozvedne bradu, když dojde na to, že by to zvládla a podívá se na Kaie.
"Vidíš, tak se přemlouvá." Protočí nad ním očima v sloup, než se k němu lehkým krokem přesune, vytáhne se na špičky a rty se dotkne jeho ouška. Za vteřinu už jí na nohou visí Kaya i Hisa.
"Jakmile budeš doma, vstáváš s ním ty." Pošeptá mu smyslným hlasem, než se odtáhne a popožene holky, aby si daly svačinu, cestou mrkne na Shina a vezme si štěně z jeho rukou.
"Páni, nebojíš se, že občas dostaneš facku?" Dobírá si ho Zye a Shin se jen culí.
"Facku ne." Okomentuje to sotva slyšitelně a přimotá se do Boogieho blízkosti, zatím co Zye už vyhledá Aoiho. Uru už před malou chvilkou popadl Senu za zápěstí a vede ho sebou do té vířivky. Je tam hezká místnůstka, moc pěkně osvětlená a hlavně…Dá se zamknout. Tedy ne, že by to potřebovali, stejně je všichni uslyší. 
Rei se tiše zasměje, když stáhne svou ruku, ale vzápětí ho ten smích přejde.
"Já nevím, všechno je možné." Pokrčí krátce rameny a radši si otevře to pivo a mírně se pozvedne, aby se mohl napít. Teď už zase přemýšlí, jen nad tím, co by se stalo, kdyby Die nepřijel, kdyby si to opravdu rozmyslel. Pak přijde Ruki s takovou poznámku, po které málem vyprskne obsah svých úst.
"Zní to skoro, jako by ti to bylo líto. Můžeme si udělat párty." Snaží se zase probudit svou dobrou náladu, ale jde to hodně těžko. Po chvíli už má Rukiho vedle sebe.
"Vlastně to není poprvý, kdy se válíme v jedné posteli a taky jsme se váleli v jednom autě a ty ses hrozně tulil." Dobírá si ho tím, co dělal ve spánku. Tomu prostě nedokázal odolat. Mezitím Totchi bere na provokování od Die.
"Já se toho rozhodně nebojím, podívej se, s kým spím." Pozvedne hrdě bradu a tváří se, že je to jeho největší životní úspěch.
"A že mě to málem stálo život, vzal na mě pánvičku." Prozradí mu kousek z prvních okamžiků a už se podivně šklíbí. No jo, vzpomíná na to rád a samozřejmě si to hned zakáže. Jídlo do sebe hází malinko ve spěchu. Sice se domluvili, že pojedou až před setměním, ale…Ne, vůbec nepospíchá, aby tam byli co nejdříve a pak přijde reakce na jeho fotku. Asi vypadá úplně stejně jako Reita v pokoji. V těch malinko urýpaných se objeví zvláštní strach a trochu zklamání.
"Asi jsem to měl čekat, ne?" Podívá se na Rukiho a obrátí do sebe zbytek piva.
"To nepiš…" Pokusí se ho zarazit, ale je příliš pozdě.
"Já bych řekl, že je tím jenom pobídneš." Sdělí mu svůj vlastní názor a vstane, aby odešel pro další pivo a možná i nějakou lahev. 
Za to Tosyhia to neřeší podobným stylem. Málem převálcuje všechny, kteří mu stojí v cestě, aby se co nejrychleji dostal k autu. Cestou porušil asi tak milion dopravních předpisů a málem srovnal chatu se zemí, když to málem před ní nedobrzdil.
"Já ho zabiju, normálně ho zabiju a vykuchám...To je jedno čím." Vzteká se pro sebe, tak jako celou cestu. Jediné co chce, je vidět viset Reitu nohama dolů z toho nejvyššího okna, co je tady. Jestli mu na Rukiho sáhl...Stačí, že se na něj jen podíval!!!
"Tsech, aby mi někdo z nich sedl do auta, to ani náhodou." Ožene se po něm ostrým hlasem, než bez pozvání vpadne do chaty. Jako první má po ruce Zyeana, kterého popadne pod krkem a je mu úplně jedno, kdo to je a s kým tu je.
"Kde jsou?" Zavrčí na něj z těsné blízkosti. 
Zye má sice pro strach uděláno ale tohle? Kruci, kde je Aoi, aby se za něj schoval.
"Kdo?" Zvládne jen říct. Shin na to třeští oči, stejně jako všichni kolem.
"Co tu děláte? Co blbnete?" Podaří se mu vydolovat, ale i špendlík padající na zem by ho přehlušil. Vidí výraz obou. Že by si to rozmysleli? Kdo tedy komu dal kopačky nebo to tak vůbec není?
"Pánové, co tak trochu vychování." Už se do toho vloží i Hitomi, protože má holky za zadkem a očividně mají strach. Je jak lvice, když jde o děti.
"Jste tu snad na pozvání někoho z nás?" Zeptá se jich nebojácně a vyslouží si pohled Totchiho.
"Máš štěstí, že hezký holky nebiju." Zavrčí i na ni.
"Tak už ho pusť." Už mu visí Shin na paži, aby pustil chudáka Zyeana a Toshiya to k překvapení jeho samého udělá.
"Ruki je nahoře…asi už spí." Tohle moc nevylepšil a dojde mu to vzápětí, když se setká s vražedným pohledem Toshiyi, který okamžitě zamíří ven ze společné místnosti a otevírá dveře každého pokoje. Tady nic, tady taky ne…tady Uruha s holým zadkem, který je mu úplně u jeho zadku, než se konečně dostane k těm správným. Prudce je rozrazí a najde tam jenom Reitu, který sedí na posteli a v ruce svírá pivo.
"Ale ale…To jsou k nám hosti." Jeho pohled je zvláštní, trochu ledovější, než jindy.
"Ty víš, proč tu jsem." Odsekne mu Toshiya a začne se rozhlížet kolem. Oči mu padnou na Korona, který se…k němu hrne? Vážně? Na vteřinu ho opustí vražedný výraz.
"Nechtěj mi říct, že je v koupelně." Rozejde se tím směrem, než mu Rei zastoupí cestu.
"A co si myslíš, že budeš posílat fotky a my co? Pak ti padne k nohám?" Brání svého přítele bez váhání. Totchi teď vypadá, že zabije nejen jeho ale i Rukiho.
"Okamžitě mi řekni, kde je nebo..." Sáhne po lemu jeho trika vprostřed hrudníku a přitáhne si k sobě.
"Nebo co?" I když je Toshiya o notný kus vyšší, tak se ho rozhodně nebojí.
"Až se uklidníš, tak ti to možná řeknu. Die přijel taky?" V očích se mu objeví jistá naděje. Třeba ho to taky tak rozhodilo a je tady. A třeba taky ne. 

Aoi, Ruki, Sena, Kai, Die, Boogie


Boo se pro sebe pobaveně usmívá té Zyeanově poznámce. Navzájem se dobře znají. 
"Nikdo takový tady není, to se klidně vsadím já. Ani Ricko by to nepřeřval." Dál se obouvá do kytaristy, který už jejich popichování nemůže slyšet, ale sklopí oči, když vidí, že Zye nemá moc daleko k tomu, aby udělal to samé, co Sena. Už i on? Ne, že by se snad netěšil, až budou se Shinyou sami, ale zatím mu tu všichni připadají jako nadržení puberťáci. Aoi se nechá vzít za ruku a chvíli shlíží do Zyeanových očí, ale pak se pousměje a rty mu naznačí, že všechno bude. Nějak si nedovede představit, že takhle demonstrativně odejde přede všemi, hlavně před Kaiem. Stačí, že už zmizeli ti dva a Ruki s Reitou. 
"Tak moment." Ozve se konečně Kai. 
"Mě nikdo do latě stavět nemusel, to já stavím do latě jí, to je vidět na první pohled, ne?" Dává si ruce v bok, ale hned svého tvrzení zalituje, protože Hitomi se moc nenechá a je to na ní vidět. 
"To jsi dost selhal." Nenechá si ujít příležitost Aoi a Kai se šklíbí už dopředu. Když se ale ukáže, že pejska si přece jenom nechají, spokojeně a upřímně se usměje a dokonce kývne na to venčení. Stejně si musí udržovat kondici, bude s ním chodit běhat a kdyžtak se občas sejde s Reitou, i když od sebe bydlí dost daleko. Zasměje se, když si ho Zye dobírá kvůli té facce a za zády Hitomi naznačuje gesty, že je utiskovaný vlastně neustále a pořád se bojí o holý život. Tedy dokud se venku nezačnou dít věci a oni, co tu zbyli, nejsou skoro najednou nalepení na oknu. 
Ruki o patro výš se zrovna culí na Reitu a cumlá svůj drink. 
"Spíme spolu od první chvíle..." Připomene mu a má samozřejmě na mysli sdílení hotelového pokoje, ale jakmile to řekne, zarazí se a pak se hlasitě rozesměje. 
"Myslel jsem si, že expert na noční tulení je Uruha. Nelžeš mi náhodou?" Popichuje Reie ukazováčkem do boku, jenže v tu chvíli venku pod oknem zřetelně bouchnou dveře od auta. Kdyby nikoho nečekali, myslel by si, že si někdo z kluků pro něco zašel, ale takhle vyskočí na nohy a stačí z okna spatřit jenom dvě kráčející postavy. 
"Jsou tady!" Vyhrkne a obrátí k Reitovi výraz Co budeme dělat teď? Za to jak je podusili? 
"Musím čůrat." Vyhrkne vzápětí. To asi ta nervozita. Prostě se zavře v koupelně a vůbec se mu nechce vylézat. Už teď má před očima výrazy kluků. Co když budou rezolutně proti? Odvaha přešla během dvou sekund. 
Kai se prudce otočí od okna, když Toshiya vpadne dovnitř jako velká voda a rovnou vezme Zyeana pod krkem. Okamžitě má nakročeno k nim, ale děje se moc věcí najednou. Aoi je zrovna na druhé straně velkého pokoje, kde si povídal s holkami a to, co vidí, ho přiměje vidět rudě. Ať už na Toshiyu má nebo ne, vykročí k němu jen s jediným cílem. 
"Nesahej na něj!" Vyjede okamžitě, ale Kai mu zastoupí cestu. 
"Jsou tady holky!" Napomene ho, protože nechce, aby viděly, jak strejda Aoi někoho praští a zároveň doufá, že tu větu uslyší i Toshiya a laskavě se uklidní. 
Shinya vypadá stejně zaskočeně jako on sám a Boo trochu bledne. Jeho žena se rozhodne, že pána taky trochu zchladí a v tu chvíli se ve dveřích objeví i Die. Elegantně potřese vlasy, stáhne z nosu sluneční brýle a rozhlédne se. Tady dole Reita není. Ruki taky ne, ale chybí jich víc. 
"Co je to za otázku, Shin-chan?" Podiví se. Jsou tady přece na pozvání svých poloviček. 
"Vždyť sis hrozně přál, abychom přijeli, už jsi zapomněl?" Broukne melodicky a Aoi po Shinyovi střelí naštvaným pohledem, zatímco se sápe přes Kaiovo tělo, aby toho basáka rovnou zabil. Prostě mu přerazí o hlavu támhletu lampu a bude klid. Jenže jakmile padne Rukiho jméno, Toshiya se vrhne ke schodišti a Die kráčí dlouhým krokem za ním. Aoi i Kai se zmateně podívají na Shinyu. 
"Co to s ním má společného?" Diví se Kai, zatímco Aoi se vrhne k Zyeanovi a ohmatává mu hrudník. 
"Přísahám, že ho zabiju." Chce se ke schodišti vrhat taky, ale Kai mu v tom znovu zabrání. 
Boogie se neodvažuje ani mluvit, na něj kluci posledně působili nakonec mile, ale co se tady děje teď, to je teda síla. Sena s Uruhou o dost přicházejí. Ti zjistí, že je někdo v domě, až když Toshiya rozrazí dveře a Sena doslova vypískne. Vymění si s Uruhou zmatený pohled a oba mají po pletkách, protože tohle nebylo jen tak. Háže na sebe kalhoty i triko a vyběhne na chodbu, ale spatří už jen dlouhé vlasy Die, když vchází do pokoje opodál. 
"Kdo to… co se děje?" Ptá se Uruhy, jako by to snad mohl vědět. Die dojde k pokoji ve chvíli, kdy má možnost slyšet Reitův hlas, jak se po něm ptá a ne, nezní to naštvaně. Pousměje se pro sebe a vejde. 
"Die je tu taky, Čumáčku." Nasadí výraz Tradááá, dojde k Toshiyovi a položí mu dlaně na předloktí, aby Reitu pustil. Nechce to udělat, takže ho přes něj plácne, div mu tu ruku neurazí a zamračí se. No konečně! 
"Ru se nás bojí?" Zeptá se a rozhlíží se. Postele jsou zastlané, žádné poházené oblečení, štěkající Koron uvnitř pokoje… To vypadá v pořádku. Ruki se v koupelně potřeboval především opláchnout a trochu si rozmyslet, co všem poví. Už mu to trápení Uruhy a Aoiho nepřipadalo tak vtipné jako na začátku, jenže se mu odtamtud vůbec nechce a pak… někdo vejde. Slyší všechny ty hlasy, vyhrožování Reitovi… nemůže se rozhodnout, jestli se chce Toshiyovi šťastně vrhnout do náruče za to, že přijel a tolik mu na něm záleží nebo ho rovnou zabít za to, jak se teď k Reitovi chová. Zkontroluje v zrcadle svůj vzhled, nasadí nic neříkající výraz, vydýchá se a vyjde z koupelny. 
"Co jste měli k večeři?" Zeptá se jako by nic, ale probodne Toshiyu pohledem Tohle je můj nejlepší kamarád a ty mě právě děsně štveš. Pak k němu ale dojde, vytáhne se na špičky a dá mu pusu. Přesně ve chvíli, kdy dovnitř nakoukne Sena, jestli jsou všichni v pořádku a málem už nikdy nenajde svou pusu. Ihned k sobě přitáhne Uruhu a ukazuje na ně. Kdyby o tom Uru věděl, tolik by se dole nezlobil a hlavně by mu ten drb řekl!



2 komentáře:

  1. Jak si Sena hned domyslel :D Ale bodejť by ne, když se Boogie tak hezky červená :33
    Prý oni byli ve výtahu a my ještě ne :'DDD Tak hodně štěstí, Uru, až ti to půjde závity... :D
    Neboj, on se tam ten Ricko nejspíš zjeví dřív, než si myslíš :D
    Prý kdo to odnese vedle vás :D No, třeba rovnou ty, Boo :D
    Něco mi říká, že si Hitomi oblíbí i čtyřnohého Kaie... sice s ním budou další starosti, ale pak přes něj bude mít třeba i další páky a provokace :D
    Prý vyvěste Uruhovy spodky, aby si nemysleli, že je tam s Hitomi :'DDD To se povedlo :'DDD A úplně už vidím pohledy Hitomi a Kaie a jejich telepatii :'DD
    Oh, a Ruki s Reitou pokračují v pochybování... No jo, ještě trochu chlastu a abyste se na sebe nevrhli doopravdy :D Teda kluci... :D
    No jo, tak vidíte, že jste se dočkali :'D No to jsem zvědavá na ten příchod... něco mi říká, že jestli Ru sejde dolů, tak ho Totchi na místě ohne přes kapotu, aby ukázal, kdo je tam pán a komu Ruki patří :D
    Prý kde je někdo z Gaze, aby jim zaparkoval :'DD No já jsem úplně napjatá na ty reakce :'D Snad se kluci nenechají moc vytáčet...
    Oh, sázky v hlasitosti... Tak jestli se to toho vrhnou i ostatní, tak už mají chatu v kapse, protože si ji už nikdo nepronajme ze strachu, že tam straší :'D
    Ooo, tak Uruhovi rychle došlo :D Paráda... teď jen mít ten výtah, ale však oni se dočkají...
    No jo Zye, takovou ženskou jsi ještě neviděl :D Hitomi je prostě perfektní :D
    Oh, Shin se přestal vsakovat a dělá na Hitomi kukadla... no, je tam na ni těch chlapů hodně, k tomu děti, a ti pejsci jsou taky instantně rozpouštějící... myslím, že výsledek té bitvy už musí být jasný všem :D
    Já ji fakt žeru :'D Jak i toho využije a toho Kaie popíchne :'DD
    Toshiya teda jede :D No snad se tam hned nepozabíjejí :D
    Ha, Hitomi x Toshiya prozatím 1:0 :DD
    Prý tady Uruha s holým zadkem... :'DDD No to je teda příchod se vším všudy :D
    Tak, Rei, nedej se! :D Ono by to Toshiyu stejně zklamalo, kdyby ses jen tak dal... :D On tady to hudrování má prostě rád :D
    Prý "To já stavím do latě ji" :'DD Hahaha :D
    Jak je chudáky hned přešla odvaha... No jo, vymysleli jste si to takhle... :D
    Chudák Shin, to schytá za všechny nakonec on :'D
    Jak se tam Ru schovával :DD No jo, růžky na moment opadly :DD Ale nakonec to vyřešil... teď jen co na to Totchi... Snad ta chata nakonec dopadne dobře, protože ten začátek spíš vypadal, že z toho bude akorát tak případ pro kriminálku :D
    No, bradu budou po zemi lovit všichni... :D A to ještě nedorazili Tora a Ricko :'DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sena má na podobné věci radar, tomu to prostě neunikne XD Tady není o čem přemýšlet, bude muset svojí princezně vyhovět, jinak od něj nebude mít pokoj. Ale já myslím, že Sena je schopný do toho výtahu dotáhnout i svíčky a polštáře, aby ho tam dostal XD
      Chudák Boo, už zase. To má z toho, že je tak hodný XD
      To si piš, že ano, to by nebyla ona, aby toho hned nezneužila, ale taky je to hodná ženská, co by rozhodně netrhla štěněcí partu nebo řekla holkám ne, i když to zůstane na ní.
      XDD Díky, ale tak dovedeš si představit Senu v něčem jiném?
      Nebudeme lhát, že jsme nebyly v pokušení XD Ale pak se podívám na ty kapitoly zpět a nějaké fotky a říkám si kruci... vždyť ty svoje paka milují.
      To by bylo řevu a kraválu, jak by se Ruki vztekal, ale říkám si, jestli by ostatní taktně odvrátili tváře nebo viseli z oken. Ne počkej, neodpovídej! XD
      Kluci se nechají vytáčet moc rádi XD
      Prý straší... XD Většina se urazila, ta druhá se řehní XD
      Aku moc a moc děkuje za pochvaly Hitomi XD Pro nás to znamená hodně, že jsme schopné napsat ženský char.
      Jak hodí kukadla Zye, tak jsou v háji úplně všichni XD
      Jako ten Totchiho nástup jsem taky nečekala. To je jak scéna z Leona, jak jenom jde a rozkopává ty dveře a u toho to kosí z brokovnice XD Hitomi se zatím nebojí, ale možná by trochu měla XD Já bych ho vytáčet nechtěla XD Obzvlášť, když je jasné, že o sobě neví XD¨To vám pak projde i vražda XD
      Chudák Uru, to musel být šok XD
      To je pravda. Totchi umí ocenit soka, když je k něčemu a slabé kusy ho nudí. To rovnou utrácí, aby se chudáci netrápili XD
      Ale no tak nech ho při tom, znáš chlapy XD
      Shinyi je mi taky docela líto, přišel k tomu zas jak slepý k houslím XD
      Ru musel najít kou... eh, ztracenou odvahu XD
      Jo to bude taky asi překvápko, hlavně pro Die a Jiluku, ale vlastně především pro Reitu XD

      Vymazat