15. srpna 2020

Mana x Tora - Svázat a pak useknout? - část 5.

(Torův byt)



Tora

"Líbíš, moc se mi líbíš." Odpoví mu popravdě a bez příkras. Teď už nejsou potřeba. Může mu říct naplno, jak ho vnímá. Ono by se to stejně v tuhle chvíli špatně tajilo.
"A nejen v ní." Prozradí mu ještě část, kterou si myslí už pár let. Kdo by si kdy pomyslel, že se něco podobného vůbec stane? Možná tak ve snu, a že jich pár bylo. Mana by se asi hodně divil, kolikrát si zpříjemnil chvilky zrovna s ním, než se opravdu potkali.
"Budeš toho..." Odmlčí se krátce, když se znovu pohne boky proti jeho. Váhu drží převážně na pravé dlani a levou nepřestává mnout jeho stehno. Sem tam si ho přizvedne, aby svou vlastní špičkou podráždil místa, kam se jistě za chvilku podívá.
"Zneužívat?" Prohne se v bedrech, než zakloní hlavu a teď už neovládne hlasitější zasténání. Brzo bude vydrážděný na nejvyšší možnou míru. Oddaluje své vlastní vzrušení, aby nedosáhlo maxima. Sám sebe přesvědčuje, že to ještě není dost, že chce mnohem víc, i když to jeho tělo začíná pomalu odmítat. Ale on moc dobře ví, kde jsou ty hranice. A ještě není u nich. S posledním polibkem se od něj mírně odtáhne a dosedne na paty. Bez obtíží objeme jeden jeho kotník a pokrčí mu nožku, to samé udělá i s druhou. Aniž by spustil oči, vloží si své prsty mezi rty a vrhne se na vchod do  jeho nitra. Druhou obemkne jeho chloubu a snaží se ho přimět, propadnou úplně. Sám si tím dá další několik minut, kdy se jeho tělo trochu uklidní. Kdo by takovou chvilku nenatahoval, co nejdéle. Taky je možné, že je první a poslední. Jen, ať se Mana zblázní a on pak bude naprosto spokojený. Netrvá to dlouho, kdy se může klidně vrátit mezi jeho stehna a po krátkém pohybu, už se zase pase na jeho výrazech, když do něj začne pomalu pronikat svou vlastní chloubou. Sám přemáhá nutkání zaklánět hlavu a zavírat oči, jak moc těsně se obepíná  jeho nitro a kolik příjemný pocitů mu způsobuje.
"Neskutečný." Ozve se jeho hlas, která zhrubne stupňující se touhou.
" Zvenku i...zevnitř." Koutky se mu trochu pozvednou s tou provokací, kterou si nedokázal odpustit. Nikam nespěchá, nechce z toho mít sprint a je vidět, že si to umí užít do posledního pohybu. Tohle je prostě umění. Ve chvíli, kdy do něj zcela pronikne, jim dá oběma čas a užije si Manovu šíji, kterou laská, aniž by po sobě zanechal památky.  Dává si na čas, než rozpohybuje své boky znovu, rychle dovnitř, pomalu ven. Několikrát z něj schválně vyklouzne, aby si dosyta užil pocit, jak se znovu ponořuje hlouběji a hlouběji. S každým dalším pohybem o něco zrychlí, dokud nesladí tempo a rychlost. Už dost hraní. Je mu vidět na očích, že dosáhl své hranice a teď je na řadě zase trochu té šelmy. Jinak do pěti vteřin asi zešílí. Protáhne paži pod jeho tělem, aby mu byl blíž. Svaly na ruce, o kterou se opírá, se napínají, jak zatěžuje jenom ji a Manu tou druhou drží na místě, aby mu nikam neutíkal. Už nevnímá nic jiného, než tělo pod sebou a své vlastní srdce, které si ten sprint rozhodlo dát. Skloní se pro další dlouhý polibek, pohrává si s jeho jazykem. Potáhne si Manův sladký spodní ret, než se mu v očích rozvášněně zablýskne a přetočí se i s ním, zaplujíc do měkkých peřin.
"Vidět tě nahoře je teprve pohled. Jeden by byl hotový jenom z toho." Vydechne, když dlaněmi stiskne jeho polovičky, donutí ho se mírně pozvednout, zatím co své nohy pokrčí a začne pouštět všechnu vášeň a nechá ji udávat tempo boků, které se rychle rozpohybují proti Manovu pozadí. Ložnicí se naplno rozezní jeho hlas s tím, jak víc svírá jeho štíhlé boky a posílá si je čím dál rychleji proti těm svým. S poslední příčetnou myšlenkou se vyhoupne do sedu, obejme jej paží, tisknouc ho k sobě a prudce přirazí naposledy, tlumíc všechny své slastné steny v jeho rtech, na které doslova hladově zaútočí.



Mana

"Samozřejmě, že budu." Broukne do jeho rtů a touha uvnitř jeho těla a především v podbřišku se nepopsatelně zvyšuje v návaznosti na všechno, co s ním Tora provádí. Mnutí stehen, jeho hlas a oči, vůně. Trochu sebou cukne, když se ho vlhkou špičkou poprvé dotkne u zadní branky, ale nepouští ho ze svého sevření dokud opravdu nemusí, Tora se nad ním narovná a začne mu zvedat nohy a on z toho pohledu skoro zapomene dýchat.
"Buď na mě hodný..." Požádá ho z ničeho nic navzdory všem svým provokacím. To asi ta jeho stavba těla. Úplně každé části… Prudce se propne v zádech, zavře oči a hlasitě si zasténá, když poprvé ucítí jeho navlhčené prsty a ta slast už neustane. Netrvá to zase tak dlouho a začne se pod ním svíjet. Snaží se mu uniknout, aby se to vůbec dalo snést a zároveň se snaží nastavit tak, aby ho navedl na nejcitlivější místa. Skutečně je to k zbláznění a on se zbláznit chce. Teď hned. Druhá Torova dlaň v klíně mu v tom zdatně pomáhá. Věnuje se mu opravdu důkladně a Mana neví, zda se chytat dřív jeho částí těla, na které dosáhne nebo prostěradla pod sebou, které to za chvíli nejspíš nepřežije. Je už dokonale připravený a vydrážděný, když konečně ucítí i jeho mužství, dobývající se do Manova nitra. Ještě že tak, protože jinak by mohl mít problémy jej pojmout. I tak se několikrát trochu bolestně zatne kolem něho, než se jeho tělo uvolní natolik, aby mu dovolilo volný pohyb. Tora je úžasný a k tomu ten kompliment. Rád by mu odpověděl, ale už nedokáže mluvit, jenom sténat a jeho oči jsou zamlžené touhou. Nevidí nic z toho, co je kolem něj, jen omámeně kloužou po prostoru, zatímco si ho bere slastné opojení. Teď by mu dovolil opravdu cokoliv. Jeho milenec postel rozhodně neodbývá, dopřává mu krouživé pohyby, provokuje ho, když opouští jeho tělo a zase vstupuje a zajišťuje si tak výsadní postavení na jeho žebříčku nejlepších prožitků. Možná by mu to mohl říct, ale… až později. Jejich tempo se zvýší a Tora ho ještě víc zalehne a pevně přibije pod sebou. Jediný pohyb, který mu dovolí je ten, co jde společně s ním nahoru a dolů a Mana se ho skoro křečovitě drží stehny a chodidly kolem jeho nohou. Jeho váha je paradoxně velmi příjemná, dodává mu to dojem, že ho dobývá opravdový chlap, co si umí vzít, co chce. Kdyby chtěl Toru zastavit, musel by mít minimálně betonovou přehradu, do které by narazil, protože ho nenechává skoro ani dýchat. Drancuje jeho rty i tělo a zároveň je opravdu něžný. Mana si musí přiznat, že ho prostě nestíhá. V tuto chvíli vládne tygr a ne on. Jediným ladným pohybem se ocitne nahoře na něm, aniž by si stačil uvědomit, jak se to stalo a shlíží dolů do jeho rozvášněné tváře. Nehty mu spontánně zatne do hrudi a několikrát jimi přejede nahoru a dolů, zatímco mu jeho vlastní vlasy padají do obličeje. Jeho pohyby na Torově klíně jsou ladnější, elegantnější a zároveň o nic méně dravé. Skoro si ubližuje, ale za to může jeho milenec, že tohle rozpoutal.
"Tak proč ještě nejsi." Vyhrkne ze sebe udýchaně, skoro výhružně, zatímco rychle dosedá proti jeho stehnům, která pod pozadím cítí. V jeho očích doslova jiskří elektrické výboje a zítra se opravdu neposadí. Už to nedokáže. Tora ho nejspíš trumfne i svou výdrží, ale v ten okamžik se jeho tělo zvedne, obejme Manu pevně do náruče a on cítí, jak se plní jeho vrcholem. Sám se propíná pod jeho rukama ve vlastním dokonalém orgasmu a jeho hlasu je plná ložnice. Jeden by si myslel, že ta šelma bude alespoň trochu unavená, ale nájezd na Manovy rty je pořád stejně vášnivý jako na začátku.



Tora

Několik dlouhých minut mu opravdu trvá, než se dokáže odlepit od Manových rtů. Prostě si to nedokázal odpustit a dohnal svůj vrchol na maximum a prodloužil jej, jak jen to šlo. A ano, stačily mu k tomu jen jeho měkké rty. Nepovolí své sevření, jen se v první chvíli opře čelem o Manovo rameno a snaží se trochu rozdýchat ten neskutečný prožitek.
"Pak, že já jsem šelma." Odtuší sotva slyšitelně, ale je to jen další z jeho komplimentů, ne výčitka. Tohle byl rozhodně nejlepší sex, který kdy zažil a kruci, jestli Manu někdy dostane z hlavy a nebude případně s ním srovnávat ostatní, může si pogratulovat.
"Kdybych byl o vteřinu dřív, nudil bych tě." Dodá ještě, protože nepřeslechl jeho slova těsně před vrcholem a nedovolí si na ně nereagovat. To by nebyl on. Mírně se po chvíli odtáhne, aby se podíval Manovi do tváře. Pohladí jej celou plochou dlaně, než prsty zmizí ve vlasech a znovu jej políbí, tentokrát si jen zlehka vychutná jeho rty.
"Nebudeš mi hned utíkat do kuchyně, že ne?" Zeptá se jej s mírně pozvednutým obočím a provokativně se zavrtí, aby se ujistil, že se mu zatím nikam nebude chtít. Ideálně ani z něj dolů. Sám zatne svaly na břiše a pomalu se položí, aniž by ho propustil ze svého sevření, než koutkem oka pohlédne k přístroji.
"Dokážeš si představit tu hrůzu, kdyby nám v nejlepším došel film? Asi bych tě tu nechal a utíkal pro druhý." Zavtipkuje trochu a je znát, že je úplně uvolněný a dává na odiv do detailu svou typickou povahu, stejně tak se i tváří. Nechá dlaně rozběhnout po Manových zádech, mapujíc každý milimetr a u toho sám opravdu relaxuje, když nechá víčka zavřená. Dokonce si i začne pobrukovat. Spokojený chlap, kdyby mu ještě někdo donesl večeři do postele, asi štěstím proskočí stropem. Místo toho se jen trochu natáhne, když Manu trošičku propustí a  sáhne na noční stolek pro cigarety. Jednu z nich si vloží do koutku a pak se zarazí, kouřil sice v obýváku, ale sám Mana si nezapálil. Stáhne obočí k sobě a protočí cigaretu mezi prsty, když se na něj s otázkou v očích podívá.
"Můžu jít pak na terasu." Dostojí své dobrácké povaze a cigaretu zase odloží. Nerad by mu pouštěl dým pod nos, to by asi moc spokojený nebyl. Místo toho sáhne po foťáku a pořídí poslední snímek, kdy ho tiskne na svou hruď, rty se zaboří do jeho vlasů a požitkářsky u toho zavře víčka. Tohle bylo vyloženě zamilované.
"Musím přece natrénovat úplně všechno." Vymluví se na to, čím se provokovali před celou akcí, ale klidně tohle gesto zopakuje a pak otočí přístroj objektivem od nich a začne se probírat fotkami. Některé z nich za moc nestojí, ale dost se jich povedlo a on z toho snad zase začne být vzrušený. Jestli se Mana byť jen o milimetr pohne na jeho klíně, tak určitě bude.
"Hm, myslím, že jsem víc sexy fotky neviděl a že jsem toho viděl hodně." Zhodnotí je bez váhání a je to snad poprvé, kdy upřímně chválí sám sebe ale kruci, tohle je prostě sexy takovým způsobem, že si je tu snad vyvěsí po celém bytě. Pak dojde skoro až na začátek, kde je jen on sám a podívá se na Manu s pozvednutým obočím, když nejde i krátké video u linky.
"Hm, kdybych věděl, že si to natáčíš, klidně bych pokračoval." Usmívá se spokojeně, snad si to natáčel proto, že se mu to tak líbilo. Jeho hlava si teď nepřipouští nic jiného.
"Až vstaneme, řeknu ti, co tě čeká potom ale dřív ne. Zkazil bych ti překvapení." Napíná ho trochu a pravý koutek se mu mírně pozvedne, když se v bocích pohne znovu.
"Jen musím vstát a tebe pustit a to není to, co bych chtěl. I když jsem ti slíbil to vaření." Protočí sám nad sebou očima, sám sobě se diví, že jídlo není to, na co teď myslí.
"Mana-sama." Přesune ho opatrně vedle sebe a pomalu z něj vstoupí. Podloží si hlavu složenou paří a podívá se mu upřeně do očí. Konečky prstů mu přejde po linii těla, krátce se zastaví na pozadí a pak ji přesune na stehno, aby si přehodil štíhlou nožku přes bok.
"Co budeme fotit příště?"



Mana

Rty už ho celé brní od všech těch polibků, ale oplácí mu je, až dokud se o něj Tora neopře a nepřipomene mu, že je taky potřeba dýchat. Pousměje se. Vždyť on se ani nestačil začít chovat jako šelma a uměl to.
"Nedal jsi mi moc prostoru ti něco ukazovat..." Broukne pobaveně, ale rozhodně to nemá být výčitka. Kromě svého odvážného kousku na začátku už se ke slovu nedostal a stalo se mu to poprvé v životě. Probírá se prsty líně jeho vlasy a udělá obličej, že to má asi pravdu. Tora ho nemůže vidět, ale možná to je dobře. Přivře oči pod jeho pohlazením a znovu se pousměje.
"Myslím, že pár dní nebudu utíkat vůbec nikam." Broukne. Je opravdu vyřízený a co nezpůsobil Tora, to dokonal on osobně. Už teď cítí, že to docela bolí, ale stálo to za to. Tora se začne pokládat a stáhne si jeho tělo do objetí na sebe. Nebrání se a natočí tvář stranou, aby se spánkem mohl opřít o jeho prsa. Ruce má při tom položené na jeho ramenou, takže se k němu schoulí jako ptáček.
"Tak to musíme být rádi za to, že je digitální." Prohodí, ale úplně ho vidí, jak s tím nahým zadkem běhá po bytě a shání film. Běžel by ho i koupit? Na zádech ho lechtají jemná Torova pohlazení a i když nemá v plánu odsud prchat, musí nutně začít přemýšlet nad tím, co by teď bylo nejvhodnější udělat. Byl to kvalitní, krásný sex, ale v podstatě se neznají a Tora pro něj má pracovat. Měl by odjet domů? Měl by… se zvednout? Nebyli přeci žádný pár, prostě si užili a bylo to. Trochu se pozvedne na dlaních, aby se na něj mohl podívat a zatřese hlavou.
"Ne, ne, ty jsi tady doma." Ne, nekouří… tedy ne cigarety. Ale nikdy by ho nenapadlo říkat mu, co tady má dělat. V téhle branži kouřili úplně všichni, byl na to zvyklý. Přesto Tora cigaretu odloží a on se pro sebe pousměje, když ho za odměnu začne škrábat konečky nehtů po hrudi. Překvapí ho, když ucítí rty ve svých vlasech a následně uslyší nové cvaknutí foťáku. Tohle už nebylo svádění ani ryzí erotika, která následovala po tom, tohle bylo… Proč to udělal? Neodpoví mu, když se Tora spěšně obhájí, jen dál pokračuje ve škrábání. Leží tak, že na displej fotoaparátu vidí oba dva, když si začne prohlížet ty snímky a u některých se nestačí divit. Je to zvláštní koukat na sebe samého, jak ho má v ústech, je to zvláštní sledovat je oba při celém aktu. Nikdy se takhle neviděl a naštěstí to nevypadá nejhůř. Ještě, že je celkem fotogenický a byl hezky připravený, učesaný, nalíčený…
"Sexy mi nepřijde jako dost vystihující slovo, tohle je prostě porno." Řekne přímočaře a zároveň pobaveně, když se předloktími opře o jeho hruď a podívá se mu do očí. I na něho to působí, sledovat je. Mnohem víc, než kdyby koukali na cizí anonymní fotky. Kdyby mělo být nějaké příště a oni potřebovali nakopnout, stačí jediná z nich.
"Viděl jsi toho hodně? Hm, někdo čte mangu a někdo..." Nechá to vyznít do ztracena a už zase se usmívá. Tora nakonec odhalí i jeho malé video a on se zatváří skoro andělsky. Nenuceně pokrčí rameny.
"Když je vhodný objekt, tak pracuju." Teď se vymlouvá zase on. Ten zadek ale prostě potřeboval zvěčnit a na jejich společných fotkách v podstatě není. Teď je to Mana, kdo se zatváří překvapeně. Až vstanou...překvapení… cože? Nemá ani ponětí, co by mohl mít za lubem. Sklouzne z něho na postel po jeho boku a tiše si povzdechne, když o něj přijde i uvnitř. Čeká toho hodně, podle toho, jak se na něj Tora dívá, jak se ho dotýká. Nebrání mu, když si pokládá jeho nohu na svůj bok, ale ta otázka ho přiměje se zasmát.
"Nevím, laťka je dost vysoko." Řekne tiše, když si sám složí dlaně pod spánek a nasadí svůj kalibr roztomilosti.
"Mám tam málo tvého zadku a postel je klasika. Možná se pustíme do odvážnějších vod..." Ne, tohle nechtěl říkat… Jenže to nevypadá, že by Torovi tak moc vadilo, kdyby si nárokoval nějaké příště.



Tora

"Hm, ale dost kvalitní porno. Za takové si většinou připlatíš." Neodpustí si další popíchnutí. Nedokáže nechat oči otevřené, když ho Mana tak hezky škrabká. To by si klidně nechal líbit hodiny a jediný jeho pohyb by nejspíš bylo otočení na břicho, aby si záda taky užila. Byl to skvělý sex, s ne velkým nadšením počítá, že taky jediný ale stejně je mu dobře, když ani jeden neutíkají. Tohle prostě taky trochu potřebuje. Nikam nespěchat a užít si každou minutku, dokončit to celé a ne nechat v půlce s nějakým pitomým rozloučením a útěkem pryč. Je rád, že ani Mana nikam nespěchá, možná mu to někde v koutku mysli napovídá, že by třeba ani nechtěl utíkat. Jenže není naivní a taky umí většinou stát nohama na zemi. No, zatím to příliš vidět nebylo z toho, jak se choval. Troch moc nadrženě, ale zdá se, že Manovi to nevadí. Tím líp. Otevře oči a podívá se mu do tváře, když ustane škrabkání a přijde přímočará otázka. Ani trochu se nezačervená, tohle není téma, u kterého by se styděl. Však taky za co.
"Hm, myslím, že celkem dost, abych to dokázal posoudit." Zatváří se pobaveně.
"A za něco podobného bych si klidně připlatil." Ohodnotí to bez ostychu a sklouzne dlaní z jeho stehna na polovičku, kterou snad skoro celou obejme a neodpustí si stisknutí. Chvíli vypadá, že se na něj zase vrhne, ale nakonec se trochu zkrotí a upřímně usměje.
"Hm, takže práce dvacet čtyři hodin, sedm dní v týdnu?" Zeptá se jej s blýsknutím v očích.
"Nevím, jestli by ti nakonec tvoje pozadí, které je mimochodem k nakousnutí, bylo vděčné." Dodá se smíchem a tu nožku mu na moment shodí, když se pozvedne na předloktí a nakloní, aby tu jeho dokonalou půlku opravdu stiskl mezi zuby, pak ji políbí a zase napůl dopadne do peřin.
"Víš, už jen s tím konkurzem, tě mohlo napadnout, že rád posouvám hranice." Opravdu mu to začíná znít, že by to nemuselo být naposledy? A tohle je jaké realita? Ono je to fuk, hlavně ať už se nevrací do té druhé. Jen představa, že by si Manu užil na jakémkoliv místě po druhé, mu způsobuje značné problémy s ovládáním.
"Ty nemáš svůj zadek vůbec rád." Vypadne z něj neplánovaně, jakmile se příliš ztratí ve své vlastní hlavě.
"Příště tě nechám viset hlavou dolů a budu provádět takové věci, které by tě v životě nenapadly." Dodá tentokrát už zcela myšlenkami u Many v posteli a okázale si prohlédne celou jeho postavu, jak se tam roztomile rozvaluje.
"Černá ti sluší, ale to ty víš." Odtuší, než se začne pomalu zvedat z postele.
"Kávu, čaj nebo něco jiného k pití?" Zeptá se ho a je rozhodnutý mu připravit cokoliv, na co si vzpomene.
"Dej mi pár minut za chvíli jsem zpátky. A pokud to nebudeš moct vydržet, tak klidně přijď." Mrkne na něj hravě, než se na minutku vrátí nad jeho tělo a ještě si ukradne několik polibků.
"Tohle nebyl dobrý nápad, kdo má odcházet?" Zamumlá si pro sebe s mírně staženým obočím, ale nakonec se přece jen přemluví a s holým zadkem si to namíří do kuchyně. Bez váhání pustí rádio a nakoukne do lednice, co by si tak mohli zakousnout. Surovin je tam dost, ale všechno dlouho trvá. Nakonec to vyřeší několik druhy ovoce, tím celkem splní i tu žízeň. Všechno začne krájet do misky a přidá i trochu jogurtu. No, dal by si flák masa, ale na to nemá čas. Stejně je hlavou v ložnici. Počká, až se dodělá káva a k tomu si konečně připálí. Vydržel to a klidně by to zvládl ještě pár hodin ale cigareta po sexu...Aspoň jedna, kruci! Kdesi v bytě se rozezní telefon a on marně přemýšlí, kde ho nechal. Vezme mísu s ovocným salátem a jde po zvuku, než se dostane zpátky do ložnice a mísu mu položí rovnou do postele.
"Hai, Nao-kun." Protočí očima, když mu je vyčteno, kde se celý den fláká.
"Občas taky pracuju někde jinde." Odtuší jako první a pak se rozesměje.
"V posteli to není práce." Podívá se Manovi do tváře, než začne přecházet po ložnici a uvědomí si, že tu cigaretu pořád má. Zformuje rty neslyšné promiň a vykročí k nočnímu stolku, aby ji zase típnul a klidně se natáhne vedle něj na postel.
"Na pivo se nám jít nechce, že?" Houkne na Manu pobaveně a z druhého konce linky se ozve hromada otázek.
"Prý jestli máš hezký zadek. Co mu mám říct?" Zeptá se Many nadrzo a je vidět, že si tuhle provokaci užívá a přitom nemá v plánu prozradit nic víc.



Mana

Musí nad tím pro sebe zavrtět hlavou, ale usmívá se. Tolik testosteronu najedou v téhle branži už dlouho neviděl. Ten dotek na pozadí je mnohem příjemnější, než by se mohlo zdát a on spokojeně přivře oči, když se dlouze nadechne nosem, ale pak ho rozverně plácne po paži.
"Nebuď nenasytný." Něco mu však říká, že přesně takový bude. Ve všech směrech.
"Hmm, arigato..." Zapřede, když mu Tora pochválí zadek a vzápětí trochu vypískne, když ho do něj kousne. Jsou to takové ty důvěrné hrátky, když spolu dva… třeba chodí. Vyplynulo to všechno hrozně spontánně a během jednoho odpoledne, ale sex dokáže doopravdy zamotat hlavu. Jaký je ten člověk uvnitř a jaké je s ním být, je druhá věc. Možná se během té půlroční práce poznají trochu víc? Nikde přece není napsáno, že když tohle dovolí, hned se budou brát. Uzavře tu malou diskuze ve své hlavě a pro zatím to nechá být. Překvapeně vytáhne obočí nahoru.
"Naopak, mám ho až moc rád, takže se k němu podle toho chovej." Řekne s gestem dlaní pana krále, ale znovu protočí očima, když mu Tora říká, jak ho nechá viset hlavou dolů.
"To by sis nikdy nedovolil..." Odtuší. Možná dovolil, ale k němu?
"To těžko, mám velkou představivost, jak víš." Teď je to on, komu zaplane v očích. Odvážně čelí jeho pohledu, který obsáhne opravdu úplně všechno. Tolikrát mu Tora dokázal, že se mu moc líbí, co vidí, tak se teď přece nezačne stydět. Jen ho sám mlčky a trochu se zatajeným dechem sleduje. I on toho má hodně ke koukání a je dost chvilek, kdy nerušeně může. Jsou oba dva úplně jiné typy, postavou rozhodně. On nikdy nevypadal takhle mužně, takže své zbraně musel využít trochu jinak. Ne každému se to líbilo.
"Děkuji." Broukne při komplimentu o černé. Kdyby mu neslušela, byl by to problém, vzhledem k jeho zálibě. Na druhou stranu ta barva byla elegantní a vyhovovala skoro každému. Tora se začne zvedat z postele a on ho trochu zvědavě pozoruje.
"Kávu a vodu." Přikývne s úsměvem. Potřebuje se trochu probrat po tomhle výkonu a později by si
opravdu docela rád sedl nad práci. Je toho hodně, co by s ním chtěl vyřešit. Když na to přijde, potřebuje spát jenom málo. Klidně zvládne zábavu teď a práci pozdě v noci. Přikývne, že počká, ale zdá se, že Tora nebude schopný ani odejít. Je to roztomilé, tolik mu popletl hlavu? Co, že si to prve říkal o pusinkách? Že z nich vyrostl? A teď mu je vrací… Jakmile v ložnici osamí, převrátí se na břicho a rozhlédne se pořádně, jak to tady vypadá. Zaujme ho ten prázdný rám v čele postele, který všechno dekoruje a i spousta dalších designových prvků. Než se pořádně rozkouká, je Tora zpátky a on se vyhoupne do kleku, aby mohl natáhnout ruce pro salát. Po očku ho sleduje, jak telefonuje, zatímco se lžící a jogurtem dělá samé nepřístojnosti. Nejdřív jde jenom o olizování konečků prstů, ale když mu jahoda obalená jogurtem omylem spadne rovnou do klína, vypadá to spíš… Pokrčí rameny na znamení, že to samo a než se Tora stačí otočit kvůli cigaretě, už si dlaní od jogurtu přejíždí po celém těle. Chtěl přece šelmu? Matrace se zhoupne, jak se Tora ocitne u něj v posteli a on mísu odloží stranou.
"Ale chce." Zavelí z ničeho nic, než se na něj stihne zase vrhat. Vždyť by si vážně nesedl a když už jsou tu spolu proč se neseznámit i s jeho přáteli? Docela rád se podívá na to, jakým způsobem ho představí.
"K nakousnutí." Připomene mu a mrkne.



Tora

Má opravdu, co dělat, aby se vůbec soustředil na to, co je mu vykládáno do telefonu. Ono toho moc není a spíš jen padají otázky, koho tam má a jestli ho vezme s sebou. Jeho oči a vlastně každou buňku v jeho těle zajímá jen jogurt a ovoce, které se ocitne v Manově klíně.
"Uhm, cože?" Mumlá do telefonu očividně neschopný slova a pomalu se převalí blíž k němu. Je mu úplně jedno, že by něco mohlo být slyšet i na druhém konci linky, prostě se uvelebí kousek od něj, podpírajíc se na předloktí volné ruky a skloní tvář k jeho klínu, aby si tu spoušť řádně vychutnal. Opatrně vezme mezi zuby jahodu, která tam chuděrka zůstala ležet a pak pokračuje ve své vlastní svačince. Trvá to dost dlouho, než mu doteče, že pořád telefonuje a ještě k tomu Mana to pivo neodmítl.
"Uhm, gomen, zrovna tu mám jednu moc důležitou činnost." Omluví se svému příteli na drátě a znovu se skloní k Manovu klínu, aby od něj putoval trochu výš. Ten jogurt je kruci úplně všude a on má tolik míst, kde ještě nebyl.
"Tohle fakt není fér." Odtuší trochu chraplavě, protože jeho hlava pluje v úplně jiných sférách ale ne, nebojí se vzít ho sebou. Proč by taky měl? Na pivo? Klidně.
"Tak fajn sejdeme se v deset na rohu." Odsouhlasí.
"A ten zadek k nakousnutí vezmu s sebou." Dodá ještě bez známky ostychu a telefon típne. Kafe je zapomenuto, ten salát v míse v podstatě taky.
"Máš cos chtěl. Nemůžeš mě jen tak dráždit a čekat, že se nic dít nebude." Věnuje mu několik polibků na jeho chloubu, telefon zahodí ani neví kam a u toho si hezky chytí jeho boky, aby mu nikam neutíkal. Mana není jediný, kdo může provokovat, on si to rád zkusí taky. Ale rozhodně pořád nezapomněl na to jeho slibované překvápko. Však na něj taky dojde. Ještě chvíli si vychutnává všechno, co mu sám Mana naservíroval na černém podnose jménem postel, než se odtáhne dosedne na paty a pak vstane.
"Je na čase, na to, co jsem ti slíbil." Prohodí s širokým úsměvem a klidně ho nechá hezky rozdělaného. Jen ať si to užije a on si to pak užije dvojnásob, jen tak mu nedá pokoj, to ani náhodou. Natáhne k němu ruce, aby mu pomohl vstát. Trochu víc trhne, aby ho mohl na vteřinu uzamknout do své náruče, věnuje mu vášní naplněný polibek, aby ho donutil trochu přestat vnímat. A pak...Prostě ho popadne pod zadek a přehodí si ho přes rameno. Se smíchem ho plácne pře polovičku a rozejde se pryč z ložnice.
"V koupelně jsi ještě nebyl a já ti slíbil, to vlhnutí." Prozradí mu svůj směr a sevře jej ještě o trochu víc, protože moc dobře ví, jak se bude cukat.
"A žádné protesty ti nepomůžou." Plácne ho podruhé a proklouzne do koupelny. Dusí ho celkem dlouho, dokonce ho i do toho koutu, aby ho nechal pořádně vycukat. Nakonec před něj jen poklekne a oplatí mu všechnu starost, on to však dotáhne do konce. Pomalu vstane, otře si s pozvednutým koutkem rty, než se k němu přitiskne dopřeje mu naposledy své tělo v plné síle.
"Dej si třeba krátkou vanu, jdu udělat večeři. Za chvíli vyrážíme." Líbne ho krátce a se spokojeným výrazem ho tam klidně nechá a opravdu se vrátí do kuchyně i za cenu, že to celé musí nějak rozchodit. Ale co, času má ještě dost.


Žádné komentáře:

Okomentovat