5. října 2019

Aoi x Kaz x Hyde - Lžičky jsou na houby Aoi-chan. - Část 2.

(Kazův squat)

Aoi

Aoi spokojeně pokývá hlavou, když dojde na jejich čtyři děti a ani mu nevadí to oslovení mámo. Jen se mírně zamračí, když Hyde označí jejich výběr za zvláštní. "Co je, něco se i na nich nezdá?" Pronese a mohlo by to znít nebezpečně, ale zároveň se prostě špičkuje. Jenže o to o pět vteřin později přejde, když ten, kdo vstane, není Kaz, ale Hyde. Sleduje ho ostražitě a trochu napjatě, jak dojde až k němu a sklouzne očima na prst ve své zmrzlině. +Doufám, že si po záchodě myje ruce.+ Napadne ho, ale to už Hydův prst míří vzhůru a zmizí mezi jeho zvláštními rty. Aoi mimoděk pootevře pusu a chtě nechtě se někde v něm ozve jistá samčí stránka, protože tohle prostě bylo sexy. A on to udělá po druhé, až dokud u nich není Kaz, neodsune ho trošku stranou a neobejme Aoiho. Pořád má v rukou lžíci a zmrzlinu, ale víc se zapře do parapetu za sebou, když se o něj Kazovo tělo opře, rozhodně neuhýbá a zatváří se spokojeně. +Hlídá si mě, to je dobře.+ Už by chtěl do kyblíku zase hrábnout a nenuceně pokračovat v konzumaci, když Hyde nadhodí myšlenku jich tří společně a ještě se podívá někam k jejich pasu. Hned se prudce nadechne a pohodí černou hřívou jako by to bylo to nejhorší, co kdy slyšel, švihne pohledem do strany, odloží zmrzlinu, sáhne po panákovi a pěkně to všechno zalije alkoholem.
"Pěkně jsi v tom Tokyu zvlčel, hm?" Pronese, když se z poza Kaze mírně vymaní a dojde ke stolku, aby si dolil. To snad není pravda, opravdu měl jít spát! Teď je to ale on, kdo si uzme Kazovu kytaru na pohovce, sedne si s ní na zem vedle konferenčního stolku, zády se opře o gauč a opře si ji o stehno. Je trochu tvrdší, než je ta jeho, ale umí na ni hrát. Začne s vlastní melodií, která ho napadla pro kluky, ale ještě jim ji neukázal a po chvíli na ně skoro zapomene, když si jeho rty sotva slyšitelně broukají nápěv, slova ještě nemá. Ty bude psát nejspíš Ruki.

Kaz, Hyde

Hyde moc dobře viděl ten pohled v Aoiho očích, když si to zmrzlinu nabral na prst. Věděl, co v nich má hledat, nebylo by poprvé, kdy u někoho hledal potřebnou emoci a teď se mu to rozhodně vyplatilo. Nepřestává je sledovat a musí si přiznat, že vidět je takto u sebe v sobě má něco neskutečně provokativního a nutí ho to nespouštět z nich pohled. Ani ho ale nenapadne brát zpátečku právě naopak.
"Hm ani ne." Broukne  odpověď na zvlčení v  Tokyu, když se mu v očích skoro ďábelsky blýskne.
"To Tokyo zvlčelo, když jsem tam dorazil." Dodá ještě a opře si špičku jazyka o koutek. Tváří se, že nevidí Kazův pohled, je skoro až nevěřícně ale neměl by se tolik divit, vždyť Hydeho moc dobře zná a ví, že rád provokuje, i když je v jádru dobrák a pomohl by kde komu. Vlastně i ty kytary nebyly tak úplně pro něj, Hyde totiž moc dobře věděl, kam doputují a že si je Kaz nenechá a ani je neprodá, když viděl, jak se o kluky a jejich snahu zajímá. Kaz se trochu zamračí, když o Aoiho přijde a Hyde od něj vyfasuje další podmračený pohled, který jasně značí, že za to může on a nikdo jiný. Jako odpověď se mu dostane jen nenucené pokrčení rameny a oba dva sledují Aoiho jak míří ke gauči, bere do ruky kytaru a začne hrát. Kazův pohled rázem změkne a zněžní, jakmile má kytaru v rukou jeho přitažlivost se snad vyhoupne na level tisíc a on by ho nejradši popadl a do té ložnice opravdu zatáhl ale zkoušejte něco takového, když je vedle v pokoji Hyde, to zavání jasným koncem. +Kruci.+
"Tohle je vážně vražedná kombinace Kaz-chan. Ani se ti nedivím, že si ho tak hlídáš. Měl by si víc." Broukne sotva slyšitelně Hyde, aniž by spustil pohled z Aoiho a dlaní si přejede po odhaleném břichu, jak kdyby měl ještě hlad.
"Ale stejně tak by si měl hlídat Tebe. Jsi k sežrání, když žárlíš. Jak to, že jsem to předtím neviděl." Dodá ještě tiše, aby ho slyšel jen Kaz a nechá ho tam trochu vykolejeného stát, když se pomalu přesune na pohovku se svým panákem, kousek od Aoiho a natáhne se přes něj pro lahev. "Budeš tam jen tak stát Kazi nebo půjdeš za námi?" Zeptá se jej podmanivým hlasem a zní to spíš jako pozvánka do postele, než k přisednutí.
"Spíš na gauči Haido." Upozorní ho Kaz, jak kdyby tušil, že má v plánu úplně něco jiného a pomalu se vydá směrem do pokoje ale nezamíří za nimi ale do koupelny. Potřebuje sprchu a nutně.
"Chceš společnost?" Zasměje se Hyde.
"Jen bych se koukl na Henryho." Dodá s dalším zasmáním, jak kdyby tušil, jaký pohled si od Aoiho vyfasuje. Pozvedne sklenku, jakmile se dveře koupelny zavřou.
"Na Kaze hm?" Nadhodí téma jeho přípitku, když shlíží na jeho profil a sám do sebe panáka kopne, jakoby se nechumelilo. V tu chvíli už má Aoi jeho plnou pozornost a to, že za dveřmi je Kaz jej vůbec netrápí. Odloží panáka a konečky prst zakotví na Aoiho vzdálené tváři, aby ho jemným tlakem donutil podívat se mu do očí.
"Taková krásná perla, kde se ses schovával?" Broukne měkce, když se o kousek přiblíží k jeho rtům.
"Hrozně rád ochutnávám. Jenom drobeček si vezmu." Zavrní tichým hlasem, když mu kouká do očí a u toho se jemně usmívá. Těkne pohledem z temnoty na plné rty, které vypadají opravdu měkce a pak už neodolá, neodolal by nikdo natož on. Krátce se dotkne rty těch jeho v jemném políbení a obkrouží je jazykem i za cenu toho, že si vyslouží ránu pěstí. Za zkoušku to stojí vždycky.

Aoi

Aoi jedním uchem zabírá cosi o tom, že by si měli jeden druhého hlídat navzájem, no na to už dneska taky přišel. Teď aby byl nervózní pokaždé, když půjde Kaz do klubu sám nebo tak něco. Hyde se ocitne na pohovce nad tím a brzy má přes rameno jeho ruku, ale ta zase zmizí, když si podá lahev a tak se mu nevěnuje ani teď a prostě hraje dál. Oči zvedne až v momentě, kdy Kaz oznámí odchod do koupelny a ostražitě ho provází pohledem. Už půjdou spát? No výborně! Hyde má teda kuráž, když tady před ním na Kaze pokřikuje, že by šel za ním, ale Aoi je naštěstí studnice trpělivosti a nenechá se vykolejit jen tak. Nebo spíš vyprovokovat, vykolejený už je. Pouze přikývne na Hydův přípitek, ale prsty na strunách se zastaví, když se na jeho bradě ocitnou Hydovy teplé prsty a pootočí si ho za sebou. Musí se trochu ohlédnout přes rameno a zvednout pohled nahoru za ním, když ho má nad sebou na pohovce, ale zatím vypadá jen zaskočeně. Vůbec by totiž nečekal, že si dovolí ho políbit!!! Hydovy rty jsou úplně jiné, než ty Kazovy, měkké, poddajné a v jeho žaludku to odpálí podivné vibrace, ale kouzlo trvá jen do chvíle, kdy ucítí kolem rtů jeho jazyk. V tu ránu je na nohou, kytaru odloží na stolek, div z něj nesrazí zbylé skleničky a nevěřícně se na něj podívá, zatímco ho rty ještě trochu brní.
"Co blbneš?" Vypadne z něj zaskočeně, otočí se na patě a jde rovnou ke koupelně. Teď už si s Kazem prostě musí promluvit! Jen spěšně zaklepe, otevře dveře a vklouzne dovnitř.
"Kazi, prosím tě..." Začne celkem rozhořčeně, jenže jeho láska právě leze ven ze sprcháče, vlasy slepené vodou, ručník ještě na háčku, po kterém teprve sahal a se zmateným pohledem v očích. Aoi se chtě nechtě zarazí, prostě si ho celého prohlédne a pousměje se. Pak potřese hlavou a pokusí se zapojit řečové centrum v mozku.
"Kaz-koi, na jak dlouho tenhle tvůj zvláštní přítel přijel? Řekni, že ráno pojede zase pryč." Šeptá mu naléhavě a krátce se ohlédne přes rameno, jako kdyby se tam Hyde mohl zhmotnit, ale samozřejmě, že tam není.
"Jak mám tohle dlouho vydržet? Ty jeho věčné narážky a co to bylo s tím, že ti to sluší?" Mračí se a dává si ruku v bok.
"Sluší, ale co to má co říkat on?" Tiší svůj hlas co nejvíc to jde a oči mu co chvíli ujíždějí na nahé tělo, na kterém se třpytí vodní kapičky.

Kaz, Hyde

Hyde nechá víčka jemně klesnout, když se Aoi v první chvíli nebrání. Čekal, že ho prudce odstrčí hned na začátku, jenže to se nestalo a on si to vyloženě užívá. Testuje jeho trpělivost a jak se zdá, má jí hodně. Ono při žitím s Kazem je jí potřeba dost a dost. Jeho rty chutnají skvěle, sladce s jemným pozůstatkem čokoládové zmrzliny. Dohromady je to koktejl, kterému on vůbec odolávat nedokáže. Dokonce mu naskočí husí kůže, která opadne ve chvíli, kdy Aoi vyskočí na nohy a už se na něj čertí.
"Ochutnávám. Jsi lepší jak zmrzlina." Odpoví mu bez přemýšlení, když sáhne po flašce a rozvalí se na gauč, aniž by z něj šedé oči spustil. Jakmile se k němu otočí zády a míří ke koupelně, nakloní hlavu mírně na stranu a prohlíží si pěkně tvarované partie schované pod látkou tepláků. Mohly by být trochu upnutější, to je fakt. Uchechtne se, když se dveře zabouchnou a dopřeje si řádný lok z lahve. Mohl by jí za nimi? Asi ano ale chvilku počká, třeba je přistihne v nejlepším. Kdo by taky odolal Kazovi ve sprše? Pobaveně se ušklíbne nad tou myšlenkou a vloží si cigáro do koutku, aby si mohlo připálit.
Kaz si mezitím dosyta užívá sprchu a na konci už otočí kohoutek na studenou. Potřebuje nutně zchladit. Hyde je sexy to přizná bez mučení ale oba dva společně, když je viděl na gauči…to je šílený koktejl. Kruci, vždyť má problém sledovat Aoiho, jak stele postel natož tohle? To je na jednoho mladého kluka prostě moc. Otočí kohoutek na úplně ledovou a tiše si pro sebe sykne. Pak vodu vypne a chystá se vylézt, jenže to už kouká do tváře Aoimu. Trochu překvapeně vydechne, předním se rozhodně stydět nebude ale hříšné myšlenky jsou v tu ránu zpátky, když vidí jeho úsměv, tohle je vážně mučení. A k tomu ještě žárlí? Nejspíš ano. Usměje se široce, když bosými, ještě trochu mokrými chodidly přeťape až k němu a natiskne se na jeho tělo s rukou obtočenou kolem pasu.
"Nevím." Broukne Kaz na jeho první otázku a jisté partie se chtě nechtě probouzejí k životu.
"Neber ho vážně." Dodá ještě a samozřejmě vůbec netuší, co se dělo v obýváku. Těžko říct, jak by na to zareagoval, kdyby to viděl na vlastí oči.  Podívá se mu do tváře, když pohledem vystoupá od jeho hrudníku skrytému v látce trika, na něj se mračil, protože mu překáží ale na Aoiho to nedokáže.
"Máš pravdu, měl to říkat spíš tobě." Zamručí trochu nesmyslně, jak kdyby nechápal, kam tou otázkou míří a už to prostě nevydrží. Uzme si jeho rty ve vášní naplněném polibku a v tu chvíli zapomíná, kdo je vedle v obýváku, i kdyby tam bylo celé Japonsko, je mu to jedno.
"Kašli na něj." Zamručí vzrušeně, když ho svým tělem natlačí k pračce a začne hledat lem jeho trika, aby mu ho mohl přetáhnout přes hlavu a konečně se pokochat jeho nahým hrudníkem. Rty mezitím doputuje na šíji, jež ho vábí k ochutnání a on se tomu rozhodně bránit nebude.
"Chyběls mi." Ozve se z Kazových rtů, když dlouze a hluboce vydechne pod pocity, které v něm Aoi probouzí. Jakmile se mu podaří to triko dostat přes jeho hlavu, zmapuje dlaněmi celý jeho hrudník a zastaví se na bocích, za kterého si jej k sobě přitiskne, rty míří bez váhání níž až k bradavce, kterou první vsaje mezi své rty a pak obkrouží jazykem.
"Moc jsi mi chyběl." Ozve se podruhé, spíš zamručení do Aoiho bledé kůže a to poslední, čeho by si všiml je to, že se dveře koupelny otevřely a mezi nimi stojí Hyde, opírajíc se ramenem o rám dveří a nespouští z nich oči a krátce si potáhne. +Tak na tohle se vyplatilo počkat.+ Proběhne mu hlavou přesvědčeně a rozhodně nemá v plánu se taktně otočit  a zpátky zavřít dveře.

Aoi

Kaz se pohne směrem k němu a brzy už cítí jeho nahé tělo na svém. Tepláky má od něj v tu ránu mokré, ani se ještě nic neděje. Ucítí Kazovy intimní partie, jak se napřimují a získávají pevný tvar, vždycky to šlo hodně rychle. Mimoděk se pousměje, když ho Kaz konejší, aby se na to všechno vykašlal, ale zdá se, že ani on neví, kdy jejich host odjede, asi to takhle mezi sebou prostě měli. No ale to tady nebydlel Aoi.
"A zeptáš se ho?" Dožaduje se nějaké konkrétní odpovědi, ale Kaz ho místo toho hodně vášnivě a náruživě políbí. Vydechne mu do rtů a zachvěje se po celém těle. Tohle chtěl udělat celou tu dobu, co přišel domů a nemohl. Dotkne se rukama jemně jeho boků a pohladí ho po nich, zatímco ho Kaz přiměje trochu zacouvat a on se opře zadkem o hranu pračky. Ucítí jeho prsty na lemu trička stejně jako jeho rty na citlivém krku, zavře oči pod tím dráždivým dotekem a naskočí mu z toho husí kůže po těle. Kaz ho začíná připravovat o rozum, i když má pořád plnou hlavu varovných vykřičníků, že tu teď nemůžou tohle dělat, když mají vedle v pokoji jeho kamaráda. Jenže i tak za chvíli přijde o tričko a naslouchá jeho broukání o tom, jak moc mu chyběl. Znovu se letmo pousměje, zatímco přivírá oči pod útokem na svou bradavku, zajede mu oběma dlaněmi do vlasů a přitiskne ho víc k sobě.
"Kaz-koi... brzdi..." Snaží se být aspoň tím jediným, kdo má nějaký zdravý rozum, ale Kaz umí být velmi přesvědčivý.
"Nechej si to alespoň do ložnice, až půjdeme spát." Nabádá ho, když oči pootevře, jak získá pocit, že se na ně někdo dívá, a taky že ano!!! Trhne sebou, přiměje Kaze, aby se narovnal a podíval se tam taky a nejradši by sáhl po ručníku, aby svého přítele schoval před všetečnýma očima, ale vlastně... je mu jasné, že Hyde už dřív viděl všechno, co mohl.
"Tobě není vážně nic svaté, hlavně soukromí." Řekne rozhořčeně Aoi směrem k Hydovi a kývne na něj bradou, co potřebuje tak naléhavého, že to deset minut nepočká.

Kaz, Hyde

"Chm..." Vypadne z Kaze jen, protože už chvíli není schopný poskládat normální větu. Slovům se prostě k sobě nechce a může za to chuť Aoiho kůže a vlastně celá osoba. Přestává vnímat cokoliv navíc a v návaznosti na svoje vzrůstající vzrušení ho stále víc tiskne na pračku a odnáší to tak trochu i Aoiovy boky.  Tohle tak úplně neměl v plánu ale z druhé strany, není ten typ, co by čekal na vhodnou příležitost, však co, jsou tu ty dveře.
"Nejde to." Zamručí nad tím, že by měl brzdit. V téhle situaci, v tomhle stavu neexistuje žádná ruční brzda, to on moc době ví. Nikdy si příliš nedělal hlavu, že by je někdo mohl slyšet a teď se to jenom potvrzuje a k tomu Aoiho prsty ve vlasech, které úplně odporují tomu, co jeho plné rty říkají, musel by být impotentní a to rozhodně není. Nakonec ho Aoi ale přece jen přinutí se narovnat a první se nechápavě a trochu i rozladěně podívá na něj, než se celým tělem otočí ke dveřím a rozhodí rukama.
"Co je?" Hodí po něm otázkou ale sám si už v hlavě dokáže dost dobře vydedukovat jeho odpověď.
"Svaté?" Uchechtne se Hyde a s klidem přiblíží filtr cigarety ke rtům a dlouze si potáhne.
"Ne asi není ale upřímně…." Natáhne ruku jejich směrem a obsáhne je oba dva.
"Kdo by si tohle nechal ujít." Zkonstatuje s blýsknutím v očích, dávajíc jasně najevo, že moc dobře věděl, co se tady bude dít a taky, že by se to určitě stalo, vůbec o tom nepochybuje.
"Už ses někdy podíval pořádně do zrcadla Aoi-chan?" Dobírá si ho trochu a dlouze si povzdechne. Kaz zatím stojí na místě a vůbec nechápe, co se tu vlastně děje a co má Hyde za lubem. Z toho vždycky koukají problémy.
"Kdo okusí nechce jinak, že?" Střelí Hyde krátce pohledem ke Kazovi a s tichým zavrněním sjede očima celou jeho postavu a zakotví na moment v jistých partiích, které už jsou v pozoru.
"Měl bys mu pomoct chudákovi." Uchechtne se krátce, než se odlepí ode dveří, típne cigaretu do umyvadla,  zastaví se v jejich blízkosti a uchopí krátce Aoiho bradu mezi své prsty.
"Nebo chceš, aby to udělal někdo jiný za Tebe? Nevydržel bys koukat ani minutu." Dobírá si ho dál a oči mu rozverně zaplanou.
"Haido." Pokusí se situaci zachránit Kaz.
"Vedle je flaška." Snaží se ho odehnat od Aoiho ale v tomhle rozpoložení v jakém se nachází to je i svým způsobem vzrušující, když je vidí u sebe, z druhé strany těžko kouše, že se ho dotýká někdo jiný.
"Myslíš, že by to Kaz vydržel jen se koukat. Jak dlouho zvládne sledovat, jak se svlékáš hm?" Zeptá se ho s hlavou mírně na stranu a placem mu přejede po spodním rtu.
"Sladké opravdu. K nakousnutí." Zašeptá do ticha a jeho hlas se odrazí od stěn v koupelně, než pobaveně cvakne zuby o sebe.
"Cože?" Ozve se Kaz. Jak Hyde sakra ví, jak chutnají Aoiho rty? Nebo si to jen domýšlí? Co se dělo, když byl v koupelně?
"Jak to myslíš?" Zeptá se ho a položí mu ruku na rameno, aby ho otočil čelem k sobě.
"Neboj se Kaz-chan, ty tvoje jsou naprosto originální a hm zkušené." Pochválí ho taky, aby náhodou nic neopomněl. To už se Hydeho rty blíž k těm Aoiho a rozhodně nemá v plánu je nechat jen tak.
"Chceš vidět, co to s ním udělá? Vybičovat jeho touhu po Tobě jako nikdy předtím?" Zeptá se naposledy a pak už zajede Aoimu přes tvář dlaní do vlasů a přitiskne se na jeho rty podruhé. Tentokrát to ale není zkoumavý, spíš vášní naplněný polibek, když se natiskne hrudníkem a ten jeho a otře se o Aoiho klín. Spokojeně si vzdychne, když za sebou uslyší krátké zalapání po dechu a pak jen zmučené vydechnutí, jak na Kaze působí, když je dva vidí pohromadě. Hrozně se to v něm pere, z jedné strany je chce od sebe odtrhnout a z druhé by byl nejradši, kdyby nepřestávali. Udělá krok jejich směrem. První položí dlaně na Hydeho boky, aby jej od něj odtáhnul, ale když vidí, jak se líbají všechno v jeho hlavě přepne úplně jiným způsobem. Protáhne paže až k Aoiho tělu po jehož linii přejede dlaněmi a vrátí se k dráždění jeho bradavek, kterým se předtím tolik věnoval. Neovládá svou touhu, teď to ani není možné. Stiskne Hydeho bok, za který si ho přitiskne víc k sobě, aby získal prostor mezi jejich těly a volnou dlaní sjede středem Aoiho hrudníku a zapluje po látku tepláků dotýkajíc se sametové kůže jeho chlouby.

Aoi

Aoi kmitne obočím, když se Kaz před Hyda postaví jako by šel do ringu a vůbec ho netrápí, že na sobě nic nemá. I tak vypadá docela výhružně. Pak ale vzpurně pohodí hlavou, když mu Hyde řekne, ať se podívá do zrcadla. Je to kompliment, vlastně moc hezký kompliment, ale to si sem přijel zasouložit? To si ale vybral špatný byt! A když mu pak Hyde řekne, že by měl s Kazovým vzrušením něco dělat, jinak to udělá za něho, vydá ze rtů něco jako Tyyy a málem se na něj vrhne, aby ho praštil, ale zarazí se o Kazovo tělo a přinutí se zase vychladnout, takže se opře zpět o pračku a raději pevně sevře mezi prsty její okraj.
"Ne to nevydržel, rovnou bych ti rozbil ten tvůj úsměv." Sykne po něm Aoi a vytrhne mu prudkým pohybem svou bradu, ale dál naslouchá Hydovu sladkému vábení, jako by jim vlezl had do Ráje a Adam je zdá se dost nahlodaný. Nebyla to Eva, kdo propadl hříchu jako první? Aoimu zaplane v očích, když Hyde narazí na nedobrovolný polibek, který mu dal, protože Kaz se už ježí, ale místo toho, aby si ty huby konečně rozbili a byl klid, se po něm Hyde znovu natáhne a políbí ho s takovou vášní a razancí, že Aoi málem klesne podél pračky na podlahu. Jen vytřeští oči, ze všech sil potlačuje svoje vzrušení, které se začíná ozývat, protože hlava tohle rozhodně nechce, ale to už má Hydovo tělo na svém a ucítí i jeho klín. Zapře obě dlaně do jeho hrudníku, ale odtlačit ho nemůže, protože Kaz se přitiskne na Hydova záda a uvězní tak oba dva na místě. Brzy ucítí Kazovy ruce na bradavkách, zatímco má v puse jazyk někoho úplně jiného. Připadá mu to naprosto šílené, vůbec nechápe, jak je možné, že se tohle děje a že jsou všichni kolem něj tolik nadržení. Tohle je zvrácené, přece ho Hydovi nepůjčí! Přece sebe Hydovi nepůjčí! Je to podvádění, když jsou u toho oba? Chce něco takového? Bude si to strašně vyčítat!
Jenže to už se od něj Hydovo tělo mírně vzdálí, když mu Kazova dlaň zajede pod volné tepláky, pod kterými po koupeli nic není a pohladí ho po penisu. Okamžitě rozechvěle vzdychne a otevře oči, jen aby viděl, jak se Hyde zády opírá o Kazovo tělo a zaklání hlavu k jeho rameni. Oba mají zamlžený a roztoužený pohled, oba se dívají přímo na něj a jemu se doslova chvějí kolena, když dráždění v klíně nepřestává. Nějak se nemůže nadechnout a říct jim, že se oba zbláznili a aby ho nechali být, nějak to prostě nejde. Jsou tak krásní... +Jakou radu do poradny by měli kluci asi na tohle, kdyby to věděli?+ Proletí mu hlavou. Tohle přece někdo zamilovaný nemůže udělat.

Kaz, Hyde

Hyde se jen spokojeně pousměje do Aoiho rtů, když cítí tu odezvu v jeho klíně a k tomu Kaze za chvíli zády a teplo jeho těla, který jej nutí tiše vzdychnout svým touhou podbarveným hlasem. Nejel sem původně kvůli tomu ale když už to tak hezky začalo…on rozhodně nebude ten, kdo by to ukončil. Obratně si hraje s Aoiho rty a jazykem, jak kdyby v životě nedělal nic jiného a klidně se nechá odtáhnout vstříc Kazovu klínu, který v pozoru být nepřestal. Zavrtí se zadkem proti němu a slyší odezvu v podobě dalšího zavzdychání. Moc dobře ví, kam Kazova ruka zamířila a co tam dělá. Byl přesvědčený o tom, že Kaz se ukecat rozhodně nechá, to by ho nesměl znát; u Aoiho to spíš vypadalo, že dostane pěstí ale nestalo se…zatím, udělá všechno proto, aby se to nestalo. Hyde se pohne klínem proti tomu Aoiho a Kazově ruce, která ho dráždí na maximální možnou míru, aby jim připomněl, že on je tu taky ale stačí jen jediný dotek a zavzdychá, protože se potkal nejenom s Aoiho chloubou, který už zdařile napíná tepláky ale i s Rukou, která tomu pomáhá.
"Trochu péče ještě nikomu neuškodilo." Broukne Hyde, když opustí měkkost rtů a olíbává jeho sexy hranu čelisti, přes ni kousek níž na šíji a klesá pořád níž a níž. Ani bradavka nezůstane ušetřena a zadkem si dělá trochu prostor a natlačí Kazovo chtivé tělo, aby mohl pomalu začít klesat na kolena. Nebude to zrovna pohodlné ale co by pro ně neudělal. Sebou hrne i látku Aoiiho kalhot a lehce plácne Kaze po dlani, aby mu udělal prostor. Ten jen nespokojeně zamručí ale jakmile uvidí Hydovy rty v blízkosti Aoiho přirození, přestane protestovat úplně, na to vážně nemá buňky. Místo toho se přesune vedle nich a tentokrát on si přitáhne Aoiho k polibku, který je mnohem dravější, než ten Hydův. Je jasné, že s ním celá tahle situace mává neskutečným způsobem a on se tomu podvolil.
"Aoi-koi." Vzdychne do jeho rtů tiše a zasténá znovu, když Hyde dotkne drobnou dlaní přímo v Kazově klíně. Hyde je hodlá očividně pořádně rozdráždit, než se přesunou do ložnice a jak to tak vypadá, tak se mu to dobře daří. V ocelových očích mu svítí provokace, kterou by mu mohl závidět samotné peklo. Zkušenými rty dráždí Aoiho ve stejném tempu jako Kaze, občas jej nechá vyklouznout ze svých rtů, aby mohl obkroužit a pohrát si s jeho špičkou, než ucítí jemné záchvěvy jich obou a je mu jasné, že by je brzo přivedl k vrcholu. Pomalu vzhlédne a sleduje, jak Kaz laská Aoiho kůži všude, kam se jen rty dostane zrovna je u lalůčku, který mizí mezi ty tenké  rty.
"Krásný pohled." Okomentuje to, když si dovolí dlouze políbit plné rty a jemně popotáhnout ten jeho spodní. Chytne Kaze za boky a přesune ho proti Aoimu a oba dva je začne směrovat do ložnice, kterou taky moc dobře zná. Olíbává Kazova ramena, kůži mezi lopatkami, naslouchá jeho odezvě. Tiskne Aoiho boky svým drobnými prsty a krátce se zasměje, když zády narazí do dveří.
"Kdo to sem dal?" Ozve se Kazův nabručený hlas a v hlavě už si ukládá, že je hned zítra vysadí z pantů.
"Už by si měl jít lehnout, uložíme ho?" Zeptá se provokativně Hyde Kaze nechá ho, aby Aoiho shodil do peřin, než si k němu oba dva přilehnou a začnou se mu plně věnovat. Jestli měl v plánu protestovat, teď už určitě nebude. V jednu chvíli se střetnou Kaz s Hydem pohledy a nad Aoiho tělem si vymění dlouhý polibek v jejich osobitém, trochu nezřízeném stylu.


2 komentáře:

  1. Prý "doufám, že si po záchodě myje ruce" :'DDD No, a kdyby jen po záchodě... :'DD Kdoví, co všechno cestou stihl, když je to taková potvora nadržená :D Hm, bodejť by to na Aoie nefungovalo, ale snad se Kaz a Aoista navzájem uhlídají... Ajéjej, ale zalívat nápady na trojku panákem není dobrý nápad, Aoi... tohle začíná být nebezpečné :D Já ani nevím, jestli mám tu trojku s nima chtít nebo ne :'D Jakože představa je to skvělá :33 Ale dost se obávám, co by to tady s Aoiem a Kazem a jejich vztahem udělalo...
    Teda, ale Hyde se vážně rozjíždí, to je taková sviňucha... Já tyhle věci přímo nesnáším, ale nemůžu si pomoct, když si představím Hyda, nějak mi to k němu sedí a nemůžu se na něj zlobit :'D Respektive zlobím se, ale... mh... Hyde je prostě Hyde... no ale přeci jen by si zasloužil pořádnou facku... :D
    Aaawwh, ono je těžké udržet si nasrání, když má před sebou svého miláčka v plné kráse :33 Hmm a jak se to pak začalo krásně rozjždět... a omg, vrážím Hydovi imaginárního facana! :D On je fakt hrozná mrcha :DD
    Omg, ani napodruhé mu Aoi nevrazí a teď se s ním i líbá... no teda, Aoi, a to jsi ho chtěl ještě před chvilkou vyhodit... Já se ze něj... nevímco... Z obou! Kazi, to si svého (kdysi) nevinného Aoie nebudeš bránit? :'DD No jo, ono se u tohohle těžko myslí, ale... sakryš, fakt je to sexy představa, jenže co ten následek? :D Aoi už i přitom stíhá filozofovat o lásce, natož pak :'D
    Teda tohle se vážně rozjelo a já už jsem jen zvědavá, i natěšená, jak to bude pokračovat :33

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. XDDD V tomto okamžiku byl Aoi ještě hodně uštěpačný.
      Aoi už je z něho úplně vyřízený, už prostě neví, co má dělat, tak si musel dát panáka, aby ho netrefilo. A ne, opravdu to není dobrý nápad!
      To by fandomu nebylo, abychom nechtěli jejich trojku! XD Nicméně ti plně rozumím, také jsme prožívaly rozporuplné pocity a to jsme souběžně s tím psali jinou povídku, kde se schylovalo - ne k tomu samému - ale něčemu podobně OMG nedělej to, udělej to!
      On jim nechce rozvrátit vztah, jen si chce užít, co je po ruce a moc dobře ví, že má vekou moc je přemluvt XD Zná Kaze, ví, že v tom nic hledat nebude, ale nezná Aoiho a možná by si měl dávat pozor, ale to by moc nebyl Hyde, jak říkáš. Facku mu klidně někdo z nich dát může v zápalu vášně, jen si myslím, že to leda rozdmýchá ohníček XD
      Aoi tam vletěl rozzlobený a v dalším okamžiku přestal myslet hlavou, protože nahý a velmi překvapený Kaz je prostě neodolatelný. A ano, tohohle Hyde ošklivě a nepokrytě zneužil, no ale úsilí se mu zdá se vyplácí!
      Tyo, ale kdo by odolal, když mu tam sahají mezi nohy a Kaz se tváří jako by si nic na světě nepřál víc, než tohle? Sice byl chvíli takový ehm moc na něj nesahej, ale moc dlouho mu to taky nevydrželo! XD Myslím, že oni teď nad následky nepřemýšlejí ani jeden a z toho dva si myslí, že žádné nehrozí XD Kimiko a spol by se asi hodně divili, kdyby vědli, jak tenhle gay život Aoiho kazí!
      To by bylo, aby tě něco takového nestrhlo XD ❤

      Vymazat