4. října 2019

Aoi x Kaz x Hyde - Lžičky jsou na houby Aoi-chan. - Část 1.

(Kazův squat)

Kaz, Hyde

Je to snad nekonečné. Tak aspoň přijde Kazovi dnešní směna v obchodě. Od té doby, co Aoi bydlí s ním si práci vůbec neužívá, spíš se těší domů, po cestě to vezme na nákup. Teda nakoupí většinou to, co vůbec není potřeba a to, co mu Aoi napíše na lístek nevezme ale…snaha se cení přece. Hlavně ho samozřejmě baví si jej pak udobřovat, v tom už postoupil na level tisíc a jde mu to, čím dál lépe. Mohl by být v tomhle ohledu na sebe hrdý. Dneska mu dokonce volali, aby přišel podepsat smlouvu na návrh kytary, který se dostal jedné společnosti do rukou, úplně náhodou samozřejmě, takže to vypadá, že budou mít zaplacenou další část cesty do Ameriky. Když zavírá a zamyká obchod v určenou hodinu, už mu na tváři hraje jeho typický, trochu šílený úsměv. Už se chce otáčeta, by mohl vyrazit na cestu a přehazuje si skate z jedné ruky do druhé, když se mu na záda někdo pověsí. Ani by se  nemusel podívat, aby věděl, kdo to je. Ten smích a parfém by poznal všude, jak by taky ne, když spolu nějakou dobu bydleli.
"Zavíráš přesně, nejsi nemocný?" Ozve se pobavený melodický hlas u jeho ramene a k tomu následuje i další pobaveně uchechtnutí. Hyde měl přijet až za týden ale rozmyslel si to a navíc se mu uvolnili termíny, takže se rozhodl zavítat do Jokohamy dřív a překvapit Kaze, on totiž netuší, že už nebydlí sám.
"No jistě, kdo jiný by se mi mohl věšet na záda, než ty. Už ti někdo řekl, že jsi jak klíště." Zabrblá Kaz a vůbec mu nedochází, že se Hyde automaticky nakvartýruje k němu.
"Ne, jenom ty. Nikdo jiný takhle nepřemýšlí, všichni jsou spíš rádi." Opáčí mu Hyde pobaveně a stáhne si batoh z ramen.
"Jdeme slavit, mám i proviant." Usměje se skoro rozverně a kývne hlavou směrem k taxíku, kterým přijel. Cesta probíhá za neustálého dobírání jeden druhého, dokud se neocitnou u Kaze doma.
"Kde je Henry?" Zeptá se Hyde, když přijde ze záchodu a svého starého známého tam nenajde.
"Nevím, asi po poslední párty utekl, byl za hvězdu." Pokrčí rameny Kaz a automaticky se hrne do kuchyně, aby připravil něco k jídlo, než se Aoi vrátí.
"Ty vaříš? Kašli na to, dáme si radši flašku." Sáhne Hyde do batohu a vytáhne lahev rumu, kterou s hlasitým třísknutím postaví na stůl. Sám se vyvalí na gauč, na to jak je malý ho zabere celý a boty si položí na protilehlou područku.
"Ty máš spolubydlícího? Tys mě vyměnil?" Zamračí se na něj hraně ale Hyde je svým způsobem rád, že tu není sám Zná Kaze jako svoje boty a ví, že mu samota nesvědčí. Začne se zvědavě rozhlížet, kdo že tu vlastně bydlí, než se hbitě zvedne a začne šmejdit po bytě a ochytávat věci neznámého, aby si udělal obrázek, na koho tu narazí.
"Ale nemá špatný vkus." Zařve z koupelny, když právě zkouší jeho parfém a čmuchá, jaký šampon používá.

Aoi

Život pokračoval, táta nevyměkl, Aoi taky ne a Kimiko ho ještě zkoušela kontaktovat, ale po tom všem, co mezi nimi bylo neměl chuť ani na přátelské kafe. Bylo mu jasné, o co by jí mohlo jít a kromě toho se rozhodně nechtěl bavit o svém aktuálním životě zrovna s ní. Byl rád, že Kaz už nemá ruku v sádře, zahojila se mu dobře, i když za to mohl on a jeho věčné peskování Kaze, aby si zase neublížil. Od kluků dostali krásný vánoční dárek, obrovský plakát Luna Sea, který jim visel v ložnici a k tomu nějaké zmenšené modely kytar jejich oblíbených kytaristů, které zdobily novou sbírku na komodě pod plakátem. Nebylo to za moc, ale bylo to od srdíčka a dali to jim společně, takže si Aoi přišel jako rodina. Rodina, která se skládala z něho a Kaze. To mu stačilo. Dneska se ale na univerzitě dozvěděl neuspokojivý fakt. Jako dobrý student byl vybrán pro půl roční stáž na druhé straně Japonska. Mohl to samozřejmě odmítnout, ale tím by dal jasně najevo, že svoje studia nemyslí zase tak vážně a mohl by si tím udělat dost špatné oko ke zkouškám. A bylo to tu zas. Tloukly se v něm dva světy, které chtěl žít. To bylo snad naschvál. Asi se měl učit o kousíček míň. S hlavou plnou starostí jde domů, na sobě univerzitní uniformu a tašku přes rameno a ani ve snu by ho nenapadlo, že by mohli mít nějakou neplánovanou návštěvu. Kaz měl hodně kamarádů, ale od té doby co tam bydlel, jim domů nikdo nelezl, pokud nedělali párty. Odemkne dveře přesně v okamžiku, kdy někdo cizí volá z koupelny to o vkusu a hned se rozhlíží po všem, co je vidět. Shodí ze sebe boty, tašku odloží u stěny v chodbě a přejde do pokoje, kde uvidí Kaze u linky, ale pořád ne pana neznámého. Trochu stáhne obočí, ale dojde až ke Kazovi, aby mu dal pusu na uvítanou.
"Ahoj." Broukne a grimasami v obličeji naznačí němou otázku. Ohlédne se přes rameno a uvidí z koupelny vycházejícího Hyda. Hned mu dojde, kdo to je a zatváří se maximálně překvapeně, ale už ne tak bojovně jako tenkrát, když jim zařídil společné hraní s nimi. Jsou vlastně kolegové. Pozdraví i jeho a pomalu si stáhne sako z ramen. Pod ním má čistě bílou košili a kravatu, kterou povolí u krku, rozepne knoflíček a přejde k němu, aby mu podal ruku.
"Co ty tady?" Začne pořád trochu nechápavě. Datum koncertu ještě není úplně blízko.

Kaz, Hyde

Kaz se ušklíbne a ohlédne, když mu Hyde řekne, že ho vyměnil. No jistě, takové poznámky měl od něj čekat, to by jinak ani nebyl on. Protočí nad ním očima v sloup.
"Jo, vyměnil. Ty se mi divíš." Vrátí mu poznámku i s úroky a vyplázne na něj špičku jazyka. Ani ho nepřekvapí, že začne prohrabávat věci. Je prostě takový, vždycky to dělal a byl zvědavý jako opice. Kaz zaslechne cvaknutí zámku a úsměv se mu dokonale rozšíří, protože to znamená, že je Aoi doma.
"No konečně." Broukne si spokojeně pro sebe ale musí dokrájet tu papriku, aby ji mohl hodit do hrnce, který už bublá na sporáku.
"Hm, zasloužený odměna." Stočí pohled stranou do tváře s temnýma očima a ty jeho dokonale vyměknou. Ne, ani po těch týdnech, vlastně spíš měsících ho to nepřešlo. Je to s ním spíš horší a horší.
"No neee Kazi, tak tomuhle říkám ten nejlepší úlovek. Ani se nedivím, žes mě vyměnil." Prohodí pobaveně Hyde, když vyjde s rukama v kapsách z koupelny a prohlédne si Aoiho od hlavy až k patě.+Moc hezké.+ Zhodnotí si pro sebe v hlavě a střelí pohledem ke Kazovi, který se na ně mračí jak sto čertů a je jasné, že si Aoiho bude hezky hlídat. Před Hydem by ho měl zamknout na sedm západů a omotat minimálně pěti řetězy. Přejde k Aoimu a přijme nabízenou ruku ale místo toho, aby jí jen potřásl, si ho k sobě přitáhne a krátce ho obejme s tichým zavrněním.
"No, přišel jsem vás zkontrolovat, jestli náhodou nezlobíte." Dobírá si je oba Hyde, jakmile pustí Aoiho ze svého sevření a natáhne se na gauč s rukama pod hlavou a nohy samozřejmě zase na područku. Už si strká mezi rty cigáro.
"Ale v tomhle případě spíš doufám, že zlobíte." Neopustí si ještě poznámku.
"Už bude jídlo Kazi, mám hlad jak vlk." Mlsně se oblízne a natáhne krk, aby dohlédl do kuchyně a hlavně na sporák.
"Kdo ti řekl, že ti dám najíst?" Hodí po něm skoro vražedným pohledem Kaz, vidí ho rád, o tom žádná ale to neznamená, že ho bude živit. Natáhne se po Aoiho pase a přitáhne si k sobě do obětí, položíc si bradu na jeho rameno. Zrovna v tu chvíli se ocelově šedé oči stočí na něj a v nich zasvítí pochopení.
"Hm, Kazi…ty jsi měl vždycky vybraný vkus." Pochválí ho upřímně Hyde.
"Až je mi skoro i líto, že mě do postele očividně nepustíš." Povzdechne si hraně.
"No to si piš, že ne. Stačí, že  nám zabíráš gauč." Uchechtne se Kaz a otočí se ke sporáku, aby jídlo zamíchal a pomalu odstavil na vzdálenou plotýnku.

Aoi

Aoi se podvědomě celý napne, když si ho Hyde přitáhne na tělo a sice ho obejme zpět, ale jen tak, aby se moc neřeklo. Jednak má na sobě Kazovy oči, tím se jistý, jednak se neseznamuje zase tak snadno, jak by se mohlo zdát. Trochu nejistě se ohlédne po Kazovi, ale když se podívá zpět na návštěvu a uvidí ty boty na polštářích, hned se zamračí. To cigáro mu tak nevadí, kouří tady oba, ale u otevřeného okna, ne takhle, aby se to natáhlo všude. Jenže nechce vypadat jako hysterická manželka. Při Hydově poznámce trochu zčervená, ani ho nenapadne, že by se mohl líbit komukoliv jinému kromě Kaze a radši se přitočí ke svému právoplatnému příteli blíž. Kaz si ho hned přitáhne k sobě a on se na něj kouzelně usměje, když se jemně otře nosem o jeho tvář. Chtěl by se ho zeptat, kde se tu Hyde vzal a hlavně jak dlouho tu bude, ale je mu to před Hydem hloupé. Po chvíli se obejmou a to neujde dalšímu pohledu a komentáři. Začervená se ještě o něco víc, ale v očích mu trochu zazáří.
"Ten gauč, co si tak rádi půjčují naši přátelé, když nám berou klíče..." Pronese jasnou narážku na všechno, co se na gauči může nacházet a po pravdě nebyl ušetřen ani jich dvou. Jenže něco mu říká, že tohle Hyda rozhodně neodradí. Odlepí se od Kaze, přejde k pohovce a přes ty nohy ho plácne.
"My se tady zouváme, pak můžeš dát nohy nahoru." Oznámí mu, když už to nevydrží a zatváří se přísně. Odnese nějaké věci ze stolu, aby se tam vešly talíře a pořád si okusuje ret, když prostírá pro tři. +Ale nebude tady spát, nebo ano?+ Ptá se v duchu sám sebe. Vidí v něm ohrožení, ale ne pro sebe, ale pro Kaze... určitě spolu dřív něco měli! Co když tam pořád něco je? Je to nádherný kluk, mnohem hezčí, než on sám a o dost odvázanější. Co když mu na Kaze bude chtít sahat? Kaz má brzy jídlo nandané, takže odnese na stůl i plné talíře a usedne na svoje místo. Už má taky hlad. Dokonce si za límec nacpe ubrousek, aby nezničil školní košili.

Kaz, Hyde

Kaz se spokojeně uchechtne, když Aoi připomene, k čemu ten gauč v podstatě slouží. No jo jsou v jedné partě s puberťáky a to se pak není čemu divit. Střídají se tu jak ponožky a Kaz začal pro jistotu zamykat i ložnici. Co kdyby je to náhodou napadlo. Podvědomě tuší, že kluci by si to nedovolili ale co on ví, co je napadne. On by tu postel rozhodně vyzkoušel být na jejich místě. Hyde jen na Aoiho slova pozvedne obočí a upřímně se rozesměje.
"Kdybys jen věděl, co jsem na tom gauči dělal já." Mávne nad tím rukou a v očích se mu blýskne. Ten gauč by nejspíš už byl dávno venku před popelnicemi.
"Udělal sis z toho hodinový hotel?? Taky dobrý, kolik vám platí?" Zeptá se ještě, než protočí očima v sloup na to plácnutí přes nohy.
"Ne, hodinový to byl, když jsi tu bydlel ty." Vrátí mu poznámku Kaz, který se snaží srovnat nádobí na lince ale upřímně, dělá tam spí větší bordel. To už je Hyde na nohou a přejde k jeho zádům, aby přes ně zkoumal obsah hrnce.
"Hm…konečně pořádné jídlo. Catering většinou stojí za houby." Pronese, když mu do toho hrábne lžičkou a se spokojeně přivřenými víčky ochutná.
"Kušuj satane…nebo tě vytočím." Připomene mu jejich debatu u krámu o klíšťatech a Hyde ho kupodivu poslechne a usadí se ke stolu, jak kdyby tu jedl ob den. Cestou to vezme přes chodbu a kupodivu se opravdu zuje.
"Ty ještě studuješ? Já myslel, že už hraješ…učení je na houby, musíš se do toho pořádně obout, jinak to nemá smysl." Doporučí mu Hyde, když se spokojeně vyvalí na židli a čeká, až mu jídlo přinesou pod nos. Kaz se usadí automaticky vedle Aoiho a dlaní mu krátce přejede po stehnu, je hrozně rád, že je Aoi doma. Ne, že by Hyda neviděl rád ale….no jeden večer to snad vydrží.
"Náhodou stíhá všechno!" Brání Aoiho Kaz a hrdě vypne hruď, jak kdyby studoval minimálně on sám. No co, je rád, že se mu daří a okázale ignoruje pozvednut obočí jejich návštěvy.
"Jak to šlo?" Zeptá se, aby zjistil, co na univerzitě nového, sám se tam chtěl stavit, měl jim nastavit hlasitost mikrofonu na školní akce a celkově dořešit ozvučení.
"Nechceš se ho zeptat i na známky?" Prohodí Hyde s plnou pusou a počastuje ho zvednutým palce, že to jídlo je fakt dobré.

Aoi

Aoi se té poznámce nesměje vůbec, protože jediné, co má před očima je Hyde a Kaz v mileneckém obětí a najednou se mu nějak zajídá, že je jeho ex u nich na návštěvě, i když vlastně vůbec netuší, jestli jeho ex je. Tohle prostě vědět nepotřeboval. +Chci nový gauč. Hned.+ Proletí mu hlavou. Na to Kaz kontruje, že to hodinový hotel byl a tím to moc nevylepší. Mají na pohovce milovníka sexu s nejhříšnějším úsměvem na světě a on si začíná připadat jako zrnko písku uprostřed diamantového prachu. A jak mu padnou oči na to, jak se Hyde tiskne na Kazova záda, má pocit, že půjde kouřit, ale ven. +Klid, Kaz tě miluje. Nade všechno.+ Opakuje si v duchu, když si sedá ke stolu a trochu se mu uleví, že Hyde poslechl jeho žádost o vyzutí bot. Zahřeje ho Kazova dlaň na stehnu a na chvíli ji stiskne zpět, když se znovu pousměje, ale přijde první otázka na jeho studia a on se podvědomě načuří. Měl by mu závidět, že je tak dobrý, že je na vysoké, drží se tam a ještě zvládá hrát, ale jeho poznámka o tom, že nedovede dělat oboje najednou dobře, ho nahlodá. Toho se podvědomě bojí celou dobu. Po nitru se mu rozlije další blažený pocit, když ho Kaz hájí přesně v tom duchu, ve kterém sám před chvílí přemýšlel a dá si do úst první sousto. Chce se nadechnout k odpovědi na Kazovu otázku, ale místo toho mu zaskočí vinou Hydova rýpnutí. Rozkašle se a chvíli si drží ubrousek před ústy, když přeskočí očima z jednoho na druhého. Proč by se ho jako Kaz nemohl zeptat na známky, on se ho taky ptá, jak bylo v práci? Jsou přece.... vážně chtěl říct rodina. Nadechne se, zapije to a přinutí se k diplomatickému úsměvu.
"Nemusí se ptát, zná je." Stočí oči na Kaze.
"Je to výborné, miláčku." Nakloní se bokem, aby ho líbnul na tvář, ale v nitru se vážně stydí. Téma stáže se mu teď vůbec nechce otevírat. Jednak ví, co mu poví Hyde a jednak si opravdu nemyslí, že by Kaz chtěl, aby někam na půl roku jel. Jenže pokud sekne se školou a kluci ještě ne... kvůli slibu na ně bude muset čekat a už se to zase celé zamotává. Prohrábne si dlaní dlouhé havraní vlasy.
"Šlo to jako vždycky." Odpoví neurčitě a chvíli se zvládnou bavit, aniž by do sebe rýpli, dokud není po večeři. Aoi pořád tak nějak v duchu čeká, že se Hyde brzy sebere a půjde...někam, kde teď spí prostě. Nakonec se zvedne a sklidí ze stolu.
"Dám si sprchu." Oznámí do prostoru a odejde se zavřít do koupelny. Tam mu celou dobu létá v hlavě všechno kolem nich dvou, toho, že s ním má hrát, že je tam s ním teď Kaz sám a není to určitě naposledy, z toho do
kdy tady teda bude, protože mu pořád nikdo nic neřekl a když vyjde asi po patnácti minutách ven i s mokrými vlasy, už je bos, na sobě má černé tepláky a tričko s andělskými křídly, které mu dal Kaz. "Už chápeš proč boty ne?" Ukáže na své bosé nožky. Rád chodí jen tak.

Kaz, Hyde

Hyde jen těkne pohledem z Aoiho na Kaze, jak se na něj podívá, když ho brání. Tady jde do tuhého a jak se zdá, Kaz je z něj opravdu vyřízený. No, pravděpodobně je to vzájemné. V hlavě si přemítá, kdy se to vlastně stalo ale je on sám ví, že si moc přál, aby Kaz odjel tehdy s ním. Byl výborný kytarista a taky skvělý parťák, který neřešil jeh povahu, a i když spolu měli…trochu pletky, nikdy neřešil jeho úlety. To se vidí málokdy. Jenže teď je tu Aoi a on by měl mít utrum? +Hm, uvidíme.+ Proběhne mu hlavou pobaveně, chtě nechtě si představí oba dva hostitele v posteli a zvláštně se uculí.
"Ještě mi řekni, že ti je podepisuje." Zasměje se upřímně a vstane, aby si šel přidat.
"Jasně, že je Kaz vaří vždycky dobře ale pak je potřeba tu kuchyň minimálně podpálit jaký bordel u toho nadělá." Okomentuje stav linky a nandá si porci pro dva. Vlastně už tam skoro nic nezbylo. Nevadí, určitě bude ještě něco v ledničce, celý den byl na cestě a fakt toho moc nesnědl. Nakonec to spořádá celé a spokojeně se vyvalí na pohovku do jednoho z rohů a po očku pozoruje Kaze.
Ten se tváří jako vždycky, jen se spokojeně usměje, když ucítí líbnutí a tvář a nejradši by si ho přitáhl k sobě a vrátil mu to se vším všudy, vždyť ho celý den neviděl a taky, že to udělá a prostě si ho přitáhne k polibku. Tváří se šíleně, trochu pobaveně ale zároveň ho přepadá zvláštní rozpoložení. Je to najednou jiné, když je tu Hyde a i Aoi, skoro má pocit, jak kdyby ho někdo najednou nutil vybírat. Zná, jak umí být Hyde svérázný a  nejspíš by ho měly přepadat obavy, jestli to Aoi ustojí. Z druhé strany je to jeho kamarád a nerad by ho vyhazoval do hotelu, na to mu tentokrát dost pomohl, i když ne úplně…tím správným způsobem. Nicméně zabralo to a on přestal částečně řešit své strašáky, pokud mu je nikdo nepřipomněl. Jenže Aoi je vyhnal úplně.
"Neutop se mi." Broukne za ním Kaz.“a neutop Henryho.“ Dodá ještě, než se sám hodlá usadit na pohovku, tu už okupuje Hyde. Usadí se do druhého rohu a na klíně už má kytaru, která byla opřená hned vedle.
"Ale notak. Sedneš si na druhý konec, abys neměl tichou domácnost? Ten kluk  s Tebou pěkně mává, asi začnu žárlit." Broukne Hyde svým sametovým hlasem a dodává mu patřičně vábivý podtón, tohle na něj vždycky platilo, třeba bude i dnes.
"Ne, chtěl jsem si zahrát. Nemáš důvod žárlit Hyde-kun, nespím s Tebou." Brání se Kaz trochu neobratně a raději si začne vybrnkávat.
"Ale spal si." Opáčí mu bez přemýšlení Hyde a nasadí svůj nevinný úsměv, který by mu nemohl věřit vůbec nikdo.
"Co nového nějaké nové angažmá?" Zeptá se ho radši Kaz zvědavě, když se pokojen rozline nová melodie, která ho napadla dnes v obchodě.
"Jo…možná tour jako předskokani ale…je to ještě  v plenkách." Oznámí mu klidně, jakoby se bavil o počasí a ne o momentálně nejlepší nabídce pro jejich skupinu. On by nejradši žádného předskokana nedělal ale…To už se vrátí Aoi ze sprchy a má plnou pozornost obou.
"Hm…teda Kazi andílků se ti zachtělo." Broukne s blýsknutím v očích a vyhoupne se na nohy.
"Koukej, já mám taky." Bez váhání se k Aoimu otočí zády, sevře látku trika na lopatkách a přetáhne si jej přes hlavu, aby odhalil tetování křídel. Teď si klidně dovolí na Kaze mrknout a rozverně se usmívá.
"Dáme si panáka?" Zeptá se jich, když triko zahodí někam do prostoru a vytrhne kytaru Kazovi z rukou.
"Nalej ať se líp hraje." Pobídne ho, než se usadí na pohovku a hrábne do strun.
"Dáme pro jistotu, jsi k nesnesení, už zase." Odvětí mu Kaz, když zavrtí hlavou a plácne se do čela.

Aoi

Ještě že Aoi nemá ani ponětí o tom, o čem se tady spolu bavili, protože to už by ho asi opravdu požádal o odchod. Celou dobu lovil Kaz jeho a teď to vypadá, že to snad ještě bude obráceně, no to je teda ironie. Aoi se docela nechápavě podívá na Hyda, když mu chce něco ukazovat, ale to už jde jeho tričko dolů a i když je o deset čísel menší, než oni dva s Kazem, postavu má dobrou. A na zádech křídla. Aoi stáhne mimoděk obočí, nakloní hlavu k rameni a přemáhá hodně kousavou poznámku, která by nemusela být fér. Prostě ho napadlo, proč mu Kaz kupuje zrovna takové tričko, když jeho ex - ano je přesvědčený, že to je jeho ex - má křídla rovnou vytetovaná. Chybělo mu to? +Určitě ne, říkal ti přece černý anděl...+ Uklidňuje sám sebe, ale ten uvnitř něho narůstá. Opravdu nerad by se s Kazem po tak náročném dni třeba pohádal, protože si věci přebírá jinak, než by měl. Sleduje je oba, jak se chystají pít a i když je zítra sobota a on nejde ani na brigádu, stejně není vůbec v rozpoložení, aby se k nim nadšeně přidal. Nejradši by jim oznámil, že má migrénu a zavřel se v ložnici. Nakonec je nechá, jak jsou, dojde k lednici, dřepne si k mrazáku a vytáhne odtud kyblík s čokoládovou zmrzlinou. Ze šuplíku vezme lžíci a začne si nervy spravovat po svém. Přejde k oknu, za kterým je už tma a chvíli sleduje, jak sněží, zatímco za ním Hyde brnká do kytary a Kaz nalévá panáky. Co tady s nimi má asi tak dělat? +Měl by ses naučit mít ho rád, hrajete s nimi...+ Připomene si, kmitne obočím a nasadí si úsměv, když se k nim otočí čelem, zadkem se opře o parapet a vloží si do úst lžíci s další várkou, kterou spokojeně ocumlává. Ach ten pocit, když chtěl dneska večer se svou láskou něco řešit a nemůže a pálí ho to v hlavě... stočí černé oči na Kaze, když se Hyde dívá do strun a hřejivě se na něj usměje. V tu chvíli křídla na jeho zádech opravdu zčernají, protože objede lžíci jazykem ve víc, než provokativním gestu a koutky mu pobaveně cuknou. Jakmile ale hrozí, že by ho Hyde spatřil, má obličej zase jako před chvílí a oči zabořené do kyblíku.

Kaz, Hyde

Ne, Kaz si opravdu neprohlížel jeho křídla vytetovaná na zádech. On je zná až moc dobře ale ty Aoiho dušení má mnohem raději. To si ve svém chaosu v hlavě, který zde panuje i dnes je schopný přebrat. Zrovna nalévá do třetího, vůbec ho totiž nenapne, že by si s nimi Aoi nedal, když po očku sleduje, jak Aoi kráčí k lednici a vytahuje z ní zmrzlinu? Hned ho napadne dvacet jiných způsobů, jak by se dala použít a přelije jeho panáka dvakrát tolik. Zanadává si tiše pro sebe, když musí čelit smíchu Hyda, který na chvíli přestal brknat a moc dobře si všiml, proč Kaz toho panáka přelil. Tak samozřejmě, že si dokáže domyslet, co se mu prohnalo hlavou, komu taky ne.
"Budou křtiny?" Zeptá se ho pobaveně, aby rozsekl ticho panující uvnitř bytu.
"Tak to můžu přelít klidně ještě třikrát…máme čtyři děti." Uchechtne se v jejich vlastní vtipu a upře oči na Aoiho záda.
"Viď mámo." Popadne panáka a pozvedne ho společně s Hydem na zdraví. Hyde mezitím třeští oči z jednoho na druhého a  přemýšlí, jestli se má smát nebo tvářit vyděšeně.
"Ty písklata, se kterými máme hrát…no, zajímavý výběr." Dá si Hyde dvě a dvě dohromady a radši do sebe toho panáka obrátí.  Kaz se zastaví s alkoholem tak na půl cesty ke rtům, když se pokojen rozlehne další brnkání a on vidí Aoiho provokativní gesto se lžičkou. V hlavě má momentálně úplně prázdno, nic víc kromě něj se mu do ní nevleze. Ani ten panák, kterého pořád drží tak nějak v prostoru a mlsně si oblízne rty, než dosedne zadkem na gauč ale je vidět, že Aoi má jeho plnou pozornost a Hyde se třeba může stavět na hlavu, je mu to úplně jedno. Jenže ten už se vyhoupne na nohy, odložíc opatrně kytaru na pohovku, kde před chvíli seděl, popadne Aoiho panáka a postaví ho vedle něj na parapet, aniž by z něj nespouštěl oči, musí trochu pozvednout hlavu, aby do nich viděl, on bude prostě vždycky o chlup menší.
"Lžičky jsou na houby Aoi-chan." Šeptne tiše, tak aby ho Kaz neslyšel.
"Zkus to takhle." Broukne ještě sametovým hlasem, kterému bez váhání dodá provokativní podtón a hrábne mu do té zmrzliny ukazováčkem, který si vloží mezi rty a spokojeně u toho přivře víčka s krátkým vydechnutím, jenž skoro připomíná, jak kdyby byl v úplně jiném rozpoložení. Spustí pohled z Aoiho, když se ohlédne přes rameno a mrkne na Kaze.
"Musíš se víc uvolnit." Broukne ještě směrem k Aoimu, který už má zpátky jeho pozornost a hrábne mu do té zmrzliny podruhé.  To u se k nim jistým krokem blíží Kaz, v jeho nitru se rozlije zvláštní pocit, když je vidí takhle blízko sebe. Možná je to žárlivost, obzvlášť po tom gestu, co viděl u obou. Popadne Hyda za rameno a odtáhne jej stranou, aby si mohl přitisknout na Aoiho a střelí pohledem do strany, který jasně hlásá, že si má dát odchod.
"Ale no tak Kaz-chan, já ti ho přece nekradu. Jen se bavím. Ale kdybyste mě chtěli k sobě, bránit se nebudu, byl bych blázen." Protočí nad nimi Hyde očima v sloup ale ze svého místa se ani nehne, jen je oba sjede od hlavy až k patě a očima se zastaví přesně v místech, kde se jejich těla vzájemně dotýkají.

2 komentáře:

  1. Aaaa, konečně se opět můžu začíst do Lavic :33 Není nad takovou chvilku pro sebe :33
    Hned první odstavec a já už se musím křenit :'D Joo, tyhlety záležitosti s nakupováním znám :'D A je krásné, jak jim to s Aoiem takhle "klasicky" šlape a jen se rozplývám nad tím, jak jsou všichni opravdu jako rodina :33 Nejen Kaz a Aoi, ale jak k sobě všichni krásně přilnuli :33
    Hm, snad si Hyde nezačne Kaze nárokovat :D Jako normálně OK, ale v lavicích mu dej pokoj :'D Tam má Aoie! :D :33 Ale teda musím říct, že tyhle šmejdivé typy fakt nemám ráda :'DD Ještěže je Hyde takový sexy i roztomilouš, jinak by mu to u mě neprošlo :D A k takové oprsklé návštěvě navrch starosti se stáží... to mi dělá taky starosti, až se ani nemůžu pořádně soustředit na tu představu Aoie ve školní uniformě... ta košile, kravata... ehm, ale zpátky k problému, půl roku bez Kaze (i když mám pocit, že Kaz by se to prostě zařídil, aby s ním mohl být, takže to by takový problém nebyl), a jestli chápu správně, Amerika v ohrožení... a to se na to Kaz tak snaží! No, v tomhle případě Aoiovi fandím, aby se mu ze stáže podařilo nějak vyvlíknout...
    Ohohoo, vzpomínka na Reituki :33 Na to se vzpomíná a myslí krásně :33 A líbí se mi, jak se Aoi nedá a prostě se do Hyda pustí :D A ta jeho žárlivost je prostě k sežrání, obzvlášť když si vzpomenu na jeho odtažité začátky :333 A stejně tak jeho pokušitelství :33
    Omg, Hyde by si měl otevřít poradnu :'D Ale teda jsem ráda za to, jak se Kaz za Aoie postavil, i přes všechno, co mezi ním a Hydem bylo... :33 Ale stejně jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, protože Hyde je prostě nevyhnatelný :'DD Teď musím jen doufat, že se tam nenakvartýruje na kdovíjak dlouho :'DD
    A jinak se mi prostě líbí další narážka na Henryho :'DD Henry prostě jede a v koupelně to má ještě lepší! :'D Jen by mě tedy zajímalo, jak dlouho už tam s Kazem asi žije... :'D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že když jsme to psali, taky mi připadali takoví zžití a rodinní, dokonce i ten Kaz, co se najednou zajel do role partnera a obstarává běžné věci. To, jak Aoi přijde domů, daj si pusu, povídají si, co bylo... ❤
      Hyde si ho díky bohu nenárokuje, ale taky je tak moc free, že moc nechápe, kde jsou hranice a proč by je měli mít ostatní XD No, prozradím, že i na něj se vaří voda XD Projel jim to tam slušne, ale Kaz je vůči těmhle věcem imunní a Aoi naštěstí nebyl doma, jinak už by byl asi za dveřmi XD
      Jsem ráda, že jsi Aoiho a uniformu ocenila tak, jako já! XD
      Ta stáž, to je vlastně jenom takový osud, který se ho pořád dokola snaží přinutit, aby se už konečně pořádně rozhodl. A protože to Aoi stále neumí, tak se mu ty situace pořád dokola opakují.
      To pokoušení byla taková malá odplata, zkouška, jestli je vedle Hyda vůbec vidět, ale naštěstí je. Aoimu nezaškodí, když si jednou trochu zažárlí.
      To víš, Hyde je nejchytřejší, každému poradí, i když o to nestojí XD Ale Kaz si tím u Aoiho hodně šplhnul.
      Henry? Od svého narození přece XD Je to šikovný pavouk, ví kde se má přilepit, aby dobře viděl XD

      Vymazat